Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ma Umbro ko Englezi i tačka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Slažem se !High je napisao/la:Ma Umbro ko Englezi i tačka.

EDIT : ja i @ High dajemo glas Umbru, a šta će te vi, ja ne znam.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- TheVerminator
- Kontakt:
Može ba i Umbro.zizu1991 je napisao/la:Slažem se !High je napisao/la:Ma Umbro ko Englezi i tačka.
EDIT : ja i @ High dajemo glas Umbru, a šta će te vi, ja ne znam.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ukusi su razliciti tako da ce se tesko zadovoljiti svi. Meni nisu losi dresovi.
Najbolje bi bilo da damo nekim nasim da nam sasiju dresove, bar bi imali jedinstven dizajn. A uostalom kad mogu siti sjedista za Porse, i praviti kopacke vrhunske kvalitete, zasto ne bi i dresove mogli dobre uraditi?

Najbolje bi bilo da damo nekim nasim da nam sasiju dresove, bar bi imali jedinstven dizajn. A uostalom kad mogu siti sjedista za Porse, i praviti kopacke vrhunske kvalitete, zasto ne bi i dresove mogli dobre uraditi?

Celik!3,2,2.
Pored (meni uvijek dragih) dresova Engleske selekcije, izdvojio bih ovu opremu koju koriste fudbaleri reprezentacije Francuske. I ovo je isto tako odlično urađeno.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zato se kod nas dresovi kupuju na pijaci za 10km 

- Ponos Torina
- Kontakt:
nema nikakve razlikeRahman je napisao/la:Zato se kod nas dresovi kupuju na pijaci za 10km

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- franklampard8
- Kontakt:
Ma to je to. Tema pod lock odma'High je napisao/la:Ma Umbro ko Englezi i tačka.

1946
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nike prodaje Umbro, tako da ce sve vece repke i timovi kojima je Umbro proizvodio opremu preci na Nike, medju njima i Englezi. Eto nama sanseHigh je napisao/la:Ma Umbro ko Englezi i tačka.

Treba otici na veliko takmicenje i takmicice se ko ce nam ga napraviti! 

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Pa jesmo pod ugovor nekim o nismoMulder je napisao/la:Treba otici na veliko takmicenje i takmicice se ko ce nam ga napraviti!

Tzv. amateri a u adidas opremi 
Slovacka

Slovacka

Uh jebote, ovi imaju zombija u timu 

Legea uopste ne pravi lose dresove, samo trebamo poceti da trazimo ono sto zelimo!
Evo npr. kod Crvene zvezde:

Obratite paznju na novi znak Legee, a kod nas na dresovima jos uvijek stari, sta nam to govori?!
Nikakvu novu (oficijelnu) garnituru mi nismo dobili, po mom misljenju...

Obratite paznju na novi znak Legee, a kod nas na dresovima jos uvijek stari, sta nam to govori?!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Jesul ono dosli novi dresovi ?
Nesto sam vidio na fb-u ..
Nesto sam vidio na fb-u ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- katalinski
- Kontakt:
bas to.Zel je napisao/la:Legea uopste ne pravi lose dresove, samo trebamo poceti da trazimo ono sto zelimo!
pa oni adidas dresovi letonije i lihtenstajna su nidje veze,makar estetski,bas ono sto se ranije pricalo za nas legea dres ,kao iz adidas kataloga ,dresovi za kupiti na veliko tj. za amatrere .tako i nike ima i dobrih i losih dresova.kad bi radila legea bas za nas dres cini mi se da bi to moglo i da lici na nesto.
sto se tice kvaliteta materijala nisam cuo da se neko zali na legeu.kakvi su ovi novi dresovi adidas i nike od tog eko materijala ne znam ,jer nisam kupio niti dobio dres u zadnje 3 godine.
Ajvatar
- katalinski
- Kontakt:
umbro odlican
odlicanHigh je napisao/la:Ma Umbro ko Englezi i tačka.
Ajvatar
Ma rekao sam nema veze ko ga pravi, samo da je slim fit. Mogu stati tri Stevanovica u onaj jedan dres, treba ga malo nahraniti. 

ja sam dobio Nike majicu za trening zimuskatalinski je napisao/la:kakvi su ovi novi dresovi adidas i nike od tog eko materijala ne znam ,jer nisam kupio niti dobio dres u zadnje 3 godine.

samo što je kod mene plava i meni lično je odlična

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.