Evo prijavih se i ja jer ne mogu vise da trpim ovu ocitu fudbalsku ignoranciju u ovoj temi.
Kakvo branjenje u grckoj,kakva igra sa jednim napadacem sta vam je? U grcku da se takticki nadmudrujemo sa njima? Odakle ste vi pali? Pa ljudi jedu one koji se takticki sa njima nadmudruju.Usavrsili su svoju defanzivnu igru gotovo do perfekcije,a vi bi da se i mi sa onakvom odbranom koja protiv lihtenstajna go prima (istina zbog okolnosti uredu je sto smo primili go,ali ipak je to lihtenstajn) branimo i cekamo kontru.U grcku sa 2 napadaca i napadat od prve minute da se izgube ljudi.Pape kornere treba razradit da se tacno zna ko ce koga cuvat i nadat se da nece bit samo posmatraci u kornerima kao sto se desilo protiv velike Latvije.
Druga stvar vidim da ima velikih fudbalskih znalaca koji bi isprobavali nove igrace u jednoj od najvaznijih utakmica kvalifikacija,a ima i onih koji su uspjeli sastavit tim bez Pjanica.Pa prije bi prihvatio da mladji Zec,koji nastupa nije upisao, igra umjesto zdravog Dzeke,nego tim bez Pjanica.A neki su i stavljali Vrsajevica na lijevu stranu,momku svaka cast ali lijevom ni ustopat ne zna.Ne bih o tacnom sastavu to najbolje zna nas selektor,ali sa 2 napadaca moramo igrati.
Po mojoj procjeni mi nemamo sta izgubiti u Grckoj.U slucaju pobjede i ovjere ta 3 boda i kod kuce protiv Litvanije trebamo stvarno biti talenti da prospemo prednost(Grcka 4 dana poslije nas igra protiv Slovacke u Bratislavi a tu ocekujem zvjersku borbu Slovaka bar za remi)u slucaju nerijesenog rezultata ogromne sanse bi imali za prvo mjesto,a poraz nije ni blizu katastrofe zato jer ima revans u Zenici a i Grcka je u prethodnim kvalifikacijama znala dosta zicer utakmica remizirati tako da bi ih mogli brzo sustici(cak mozda i poslije 4. kola)

Pozdrav