FK Slavija

Sigurdsson
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Sigurdsson » 07 sep 2012, 16:10

hannya je napisao/la:
Sigurdsson je napisao/la:Bruka i sramota.Željo samo 2 utakmice kazne . BRUKA !!!!
haj ne rise majke ti!
Sreća pa si riječit' ,inače da si bolje izrazim emanicipovan pa imaš malo veći vokabular :) Da je ovo prvi put da se dešava pa hajd' nego ovo je po ko zna koji put u prethodnim utakmicama da se dešavaju neredi od strane Željenih pristalica.Ne želim da uvrijedim prave navijače Želje,jer njih je sve manje i nažalost oni ispaštaju zbog ovakvih kao što ovaj komentariše.Znam ja da ste Vi doselili iz razno raznih sela kao što su Goražde,Ustiprača,Srbinje(Foča) pa nalazite ovde po forumima da pričate,ali to Vam ne pije vodu jer i pravi navijači osuđuju ono što se izdešavalo sada.Šta misliš da se u Srbiji zastava Bosne zapali?! Ebi me ako Zukorlić ne bi napravio hajku od Pazara do Istanbula!?!
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2012, 16:11

Pa sta bi ti do kraja sezone bez publike ? :?
Borac dobijao tri meca suspenzije za onakve stvari,a malo ti sto je Zeljo dobio 2.I Slavija je prosle godine za slicnu stvar dobila dva meca cini mi se.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 07 sep 2012, 16:13

Sigurdsson je napisao/la:
hannya je napisao/la:
Sigurdsson je napisao/la:Bruka i sramota.Željo samo 2 utakmice kazne . BRUKA !!!!
haj ne rise majke ti!
Sreća pa si riječit' ,inače da si bolje izrazim emanicipovan pa imaš malo veći vokabular :) Da je ovo prvi put da se dešava pa hajd' nego ovo je po ko zna koji put u prethodnim utakmicama da se dešavaju neredi od strane Željenih pristalica.Ne želim da uvrijedim prave navijače Želje,jer njih je sve manje i nažalost oni ispaštaju zbog ovakvih kao što ovaj komentariše.Znam ja da ste Vi doselili iz razno raznih sela kao što su Goražde,Ustiprača,Srbinje(Foča) pa nalazite ovde po forumima da pričate,ali to Vam ne pije vodu jer i pravi navijači osuđuju ono što se izdešavalo sada.Šta misliš da se u Srbiji zastava Bosne zapali?! Ebi me ako Zukorlić ne bi napravio hajku od Pazara do Istanbula!?!
drug ne da mi se s tobom raspravljat,ako je iko realan onda sam to ja,kaznu smo dobili,ne znam sta si ti ocekivao,uopšte necu da ti napominjem sta se i kojim intenzitetom i kvantitetom pjeva u i.s i Banja luci.

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 07 sep 2012, 16:18

Stvarno smjesna kazna od dva susreta.oOpet dvostruki arsini komiteta za normalizaciju(nenormalizaciju).Sta to na Grbavici treba da se desi,mozda da ubiju covjeka pa da se sankcionisu.Vrhunac svega kazna za Slaviju!!! O Boze!!!
Pa Borac je,istina za utrcavanje navijaca,bio kaznjen sa tri mjeseca bez publike.Da je ovako nesto zadesilo Zelju ostao bi bez titule.U ovome grmu lezi zec,oko same smjesne kazne od dva meca bez publike.

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 07 sep 2012, 16:20

Bijeljinacity je napisao/la:Stvarno smjesna kazna od dva susreta.oOpet dvostruki arsini komiteta za normalizaciju(nenormalizaciju).Sta to na Grbavici treba da se desi,mozda da ubiju covjeka pa da se sankcionisu.Vrhunac svega kazna za Slaviju!!! O Boze!!!
Pa Borac je,istina za utrcavanje navijaca,bio kaznjen sa tri mjeseca bez publike.Da je ovako nesto zadesilo Zelju ostao bi bez titule.U ovome grmu lezi zec,oko same smjesne kazne od dva meca bez publike.
haj drug reci ti meni sta je to bilo na grbavici,ja sam eto bio al ti izgleda znas nesto vise!?

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 07 sep 2012, 16:31

@hannya
odgovaracu ti ovako!
Paljenje zastave na Grbavici ima malo siru poruku,to nije navijacki rekvizit tj.nije transparent.Sa paljenjem zastave poslana je poruka jednom narodu u bih.Posto sam iz Bijeljine mozes samo zamisliti sta bi se desilo Manijacima u Bijeljini, da su tako nesto napravili.Ovo je otprilike sumirana kazna sa sve dogadjaje u predhodna cetri kola,kojom su se vjerovatno vodili clanovi komiteta.
Zadnja izmjena: Bijeljinacity, dana/u 07 sep 2012, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 07 sep 2012, 16:39

Bijeljinacity je napisao/la:@hanna
odgovaracu ti ovako!
Paljenje zastave na Grbavici ima malo siru poruku,to nije navijacki rekvizit tj.nije transparent.Sa paljenjem zastave poslana je poruka jednom narodu u bih.Posto sam iz Bijeljine mozes samo zamisliti sta bi se desilo Manijacima u Bijeljini, da su tako nesto napravili.Ovo je otprilike sumirana kazna sa sve dogadjaje u predhodna cetri kola,kojom su se vjerovatno vodili clanovi komiteta.
Paljenje zastave je cista provokacija, ne opravdam ni sekunde ni paljenje zastave,ni skandiranja sa politickom podlogom,ni bilo kakvo nasilje,i sve treba da se kazni,al budi realan kazna ne može biti veća,možda se ti osijećaš toliko uvrijedjen da ti je kazna za tu uvredu blaga.Do juče se 90% tih stvari nije uopšte ni kažnjavalo,a svašta se dešavalo i u Banja luci i u i. Sarajevu,da se ne ponavljam nadam se da ce se u buducnosti nastavljat kažnjavat svaki i sitni prekršaj!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2012, 16:40

hannya je napisao/la:
Bijeljinacity je napisao/la:@hanna
odgovaracu ti ovako!
Paljenje zastave je cista provokacija, ne opravdam ni sekunde ni paljenje zastave,ni skandiranja sa politickom podlogom,ni bilo kakvo nasilje,i sve treba da se kazni,al budi realan kazna ne može biti veća,možda se ti osijećaš toliko uvrijedjen da ti je kazna za tu uvredu blaga.Do juče se 90% tih stvari nije uopšte ni kažnjavalo,a svašta se dešavalo i u Banja luci i u i. Sarajevu,da se ne ponavljam nadam se da ce se u buducnosti nastavljat kažnjavat svaki i sitni prekršaj!
Kako se bre nije kaznjavalo.Bas kao od ove utakmice Zeljo-Slavija pratis pa tako nesta rece. :roll:

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 07 sep 2012, 16:44

ne mislim bukvalno do juče!

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 07 sep 2012, 16:47

Po meni kazna je stigla na pravu adresu,jel misici komiteta treba da se isprobavaju na najacima.Kazna je trebala biti rigoroznija za nauk ostalima,da se takve stvari ne bi ponavljale.Desavanja na Grbavici vode sve nas ponovo u 90-te,a to je put bez povratka.E zato je trebalo jos zescu kaznu.A ovo je prilika Manijacima da iz svojih redova izbace kukolj.Mozes samo zamisliti kakva je atmosfera u RS posle desavanja na Grbavici,o cemu bruje svi mediji.Prst na celo!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 sep 2012, 16:50

Bijeljinacity je napisao/la:Po meni kazna je stigla na pravu adresu,jel misici komiteta treba da se isprobavaju na najacima.Kazna je trebala biti rigoroznija za nauk ostalima,da se takve stvari ne bi ponavljale.Desavanja na Grbavici vode sve nas ponovo u 90-te,a to je put bez povratka.E zato je trebalo jos zescu kaznu.A ovo je prilika Manijacima da iz svojih redova izbace kukolj.Mozes samo zamisliti kakva je atmosfera u RS posle desavanja na Grbavici,o cemu bruje svi mediji.Prst na celo!
E ja jedva cekam utakmicu u BL i istocnom sarajevu pa da vidimo sta ce tu biti i kolike kazne pa da vidim onda tvoj komentar poslije toga.

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 07 sep 2012, 16:57

Bijeljinacity je napisao/la:Po meni kazna je stigla na pravu adresu,jel misici komiteta treba da se isprobavaju na najacima.Kazna je trebala biti rigoroznija za nauk ostalima,da se takve stvari ne bi ponavljale.Desavanja na Grbavici vode sve nas ponovo u 90-te,a to je put bez povratka.E zato je trebalo jos zescu kaznu.A ovo je prilika Manijacima da iz svojih redova izbace kukolj.Mozes samo zamisliti kakva je atmosfera u RS posle desavanja na Grbavici,o cemu bruje svi mediji.Prst na celo!
Znaci da rezimiramo u periodu poslije rata na tribinama fudbalskih terena sirom BiH odvija se jedna miroljubiva atmosfera,bez ikakvih provokacija ,nasilja,fašizma,nacizma,sve do utakmice na grbavici!?pitam te jel to tako?

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 07 sep 2012, 17:02

Upravo o tome i pisem zasto veca kazna,vidim na forumu zelje vec rasprava koje kriv a ko ne,ljudi ljuti zasto svoj voljeni klub nece gledati na Grbavici u dva navrata.Da ne bude zabune ovakve kazne svima i jos zesce za ovakve ispade.Pa moralo je vec jednom od necega da se krene,pa vidis da nam je liga kao liga somalije ,tanzanije itd.Gdje si vidio u Evropi da se desavaju ovakve stvari,odmah letis van.

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 07 sep 2012, 17:05

Bijeljinacity je napisao/la:Upravo o tome i pisem zasto veca kazna,vidim na forumu zelje vec rasprava koje kriv a ko ne,ljudi ljuti zasto svoj voljeni klub nece gledati na Grbavici u dva navrata.Da ne bude zabune ovakve kazne svima i jos zesce za ovakve ispade.Pa moralo je vec jednom od necega da se krene,pa vidis da nam je liga kao liga somalije ,tanzanije itd.Gdje si vidio u Evropi da se desavaju ovakve stvari,odmah letis van.
Slažem se nek se krene od Želje!

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 07 sep 2012, 17:14

evo drug Srpska veza Stevanović -Bilbija 2-0 za BiH-a. :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 sep 2012, 17:16

hannya je napisao/la:evo drug Srpska veza Stevanović -Bilbija 2-0 za BiH-a. :D
trpaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj........ :lol:

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 08 sep 2012, 16:01

Hoće li doći vaši navijači idući vikend u Gabelu?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 10 sep 2012, 16:14

Zaboravio sam napisati da je Slavija dobila Travnika 2:1 u Travniku prijateljski meč.Po igri moglo je mnogo više biti jer Travnik iz jedne šanse zabio gol,dok Slavija barem 3-4 stopostotne nije pretvorila u gol
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2012, 00:48

Slavija porazena nakon penala u Vlasenici 5:3.Regularni deo 0:0.Nema nikakvog izvestaja sa utakmice,cenim da su igrali oni koji nemaju minutazu,ali svakako sramota da se ispalo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2012, 18:00

Kako sam i ocekivao dosta izmesan sastav.Vidim igrao Dursun to mi je drago,igrao Govedarica takodje pretpostavljam neki klinac iz juniora,igrao Ikonic takodje junior.Igrali momci koji nemaju veliku minutazu poput Urte,Jankovica,Ojdanica,Radovanovica,Popovica,na golu bio Tomovic.Sa klupe usao Idrizovic...

Sve u svemu mislim da se ova utakmica i sa ovom ekipom morala dobiti ali sta je tu je.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.