Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

deenniiVCF
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la deenniiVCF » 13 sep 2012, 17:25

zizu1991 je napisao/la:I meni je iskren da budem, jako glupo, pogotovo ove oscilacije na forumu, kako koja skupina forumaša dolazi, tako dolazi s drugom pričom.
Kakav crni baraž sada, i prognoziranje kvota i bi li bili nosioci ili ne nosioci, a samo dvije utakmice od njih deset ukupno odigrano :? apsurd da ne može biti veći :mrgreen:
Ma to ja samo govorim da ce biti baraza(ak odemo,daj boze da necemo ) jaci nego ikada , pogotovo ak ne budemo nosici,koji smo baksuzi,opet ce nam doci Francuska(kojoj je glavni sponzor UEFA) ili Portugal (koji mora igrat na SP zbog Ronalda).Al vjerujem ja da mozemo biti prvi,morat ce i Grci kad tad kiksati ,npr protiv Slovacke,a mi moramo najmanje taj bod s gostovanja u Atini uzeti :)
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 13 sep 2012, 17:31

Rahman je napisao/la:Napad je najbolja odbrana, napasti ih u Grckoj 8-)
slika
Grci imaju jake štopere,koji ce cuvati Dzeku nece mu dati disati , zato treba igrati s 2 napdaca (Dzekobišević naravno :D ).Morat ce se Miske pomirit da ce uci u igru tek u 60-70min,jer ja mislim da je Pjanke trenutno u boljoj formi,iako je i Miske u jako dobroj formi.Lulic i Stevanovic, strasni igracki , imaju i tehniku i brzinu.Napravit ce nered po bokovima i to je naša šansa :D .Al kao sto si naveo , samo da ne bude povreda , i bice sve ok uz maksimalno zalaganje igraca , mozemo do boda/bodova
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2012, 17:40

dean_ je napisao/la:ma 2:0 za grčku, a nećete ni znati kako ste izgubili....stari je to ciganluk djeco draga
Ne mora svako biti kesa k'o Krvatska prosli put.Kako su bahato usli u tekmu,dobro su i prosli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 13 sep 2012, 17:46

3 glasa za 0 b :? koji su to lipići

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 13 sep 2012, 17:50

Opet mislim da cemo protiv Grka igrati sa Ibisevicem i Dzekom, nemam nista protiv toga..Ibisevic je Ibisevic. Nikad ne znas kada ce zabiti..

Vazno je da se veza citava organizuje u odbrani kao i u napadu i nece se vidjeti nedostatak tog jednog igraca u veznom redu. Istina nemamo igraca koji grize tipa Mascherano ili Gargano i to je nas najveci problem u vezi jer svi su bolji ofanzivno...

Protiv njih bi najpametnije bilo igrati 3-5-2, mnogo bolje od 4-5-1 mada poznavajuci Susica mi cemo tu igrati 4-4-2.
Ja bih stavio 3 stopera i dva beka koji bi se prikljucili napadu i u sredini Misketa,Pjanica i Zahirovica. A Mujdza i Lulic neka se ubiju od trcanja naprijed nazad

Mislim da ce Stevanovic isto odigrati 5-10 minuta..mozda nikako
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 13 sep 2012, 17:54, ukupno mijenjano 2 puta.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 sep 2012, 17:50

Ako prodjemo Grcku neporazeno i ako ih pobjedimo na domacem terenu onda mozemo racunati na Brazil...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 13 sep 2012, 17:52

Vidim svi stavljaju Stevanovića u prvih 11, po čemu je to zaslužio? Odigrao onu jednu u Welsu i odjednom nas on vadi iz govana.. Daj Bože da bude rješenje na desnoj strani, ali mislim da se na njega sad oslonuti je malo nerealno, bar zasad..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 sep 2012, 17:54

Prije svega Stevanovic podhitno mora naci bolji klub i jacu ligu ukoliko zeli napredovati
15.10 - 15.06 ...

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 13 sep 2012, 17:55

Ponos Torina je napisao/la:Ako prodjemo Grcku neporazeno i ako ih pobjedimo na domacem terenu onda mozemo racunati na Brazil...
Nema racunice, od tekme do tekme..
A da vidimo kako ce zavr. duel Slovacke-Grcke i obratno..
Zadnja izmjena: Rahman, dana/u 13 sep 2012, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 13 sep 2012, 17:55

Joj ponadao sam se da ćemo igrati na olimpijskom, što ima atletsku, ali ovaj je zlo :cry: . Prošle godine su ovdje stradali Hrvati, a ni navijači se nisu dobro proveli. Plus još se zove po vojskovođi nekom, mada Grcima ni naziv "Dvorana mira i prijateljstva" ne predstavlja prepreku da prave belaj :lol:

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 13 sep 2012, 18:02

RajKoothrappali je napisao/la:Joj ponadao sam se da ćemo igrati na olimpijskom, što ima atletsku, ali ovaj je zlo :cry: . Prošle godine su ovdje stradali Hrvati, a ni navijači se nisu dobro proveli. Plus još se zove po vojskovođi nekom, mada Grcima ni naziv "Dvorana mira i prijateljstva" ne predstavlja prepreku da prave belaj :lol:
Neko neki dan govori igrati cemo na onom sa atletskom, a ja se sturio...kad ti sad kazes od Olympiacosa stadion...tu te bukvalno moze pljunut navijac :lol:

Ima da gori...jbg

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 13 sep 2012, 18:06

Ponos Torina je napisao/la:Ako prodjemo Grcku neporazeno i ako ih pobjedimo na domacem terenu onda mozemo racunati na Brazil...
Neka sine.. da nam se ne obije od glavu. :p

Ko kaze da ce nam biti lagano protiv Slovacke i Litvanije...
shandrlike-tandrlike

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 sep 2012, 18:16

skyisthelimit je napisao/la:Prije svega Stevanovic podhitno mora naci bolji klub i jacu ligu ukoliko zeli napredovati
E haman ne ide u Vojvodini ko kod nas igrač odigra sa 19 godina 5 dobrih utakmica i odma ode da gradi fudbalsku karijeru preko Poljske i Češke,kod njih igrači uglavnom odigraju par dobrih sezona i onda sa 22-23 godine idu direktno u neki respektabilni evropski klub,posljednih godina

Kačar-Hertha
Medojević-Wolsburg
Brkić-Udinese
Tadić-Groningen
Katai-Olympiacos
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 13 sep 2012, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 13 sep 2012, 18:22

Dylan Dog je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:Prije svega Stevanovic podhitno mora naci bolji klub i jacu ligu ukoliko zeli napredovati
E haman ne ide u Vojvodini ko kod nas igrač odigra sa 19 godina 5 dobrih utakmica i odma ode da gradi fudbalsku karijeru preko Poljske i Češke,kod njih igrači uglavnom odigraju par dobrih sezone i onda sa 22-23 godine idu direktno u neki respektabilni evropski klub,posljednih godina

Kačar-Hertha
Medojević-Wolsburg
Brkić-Udinese
Tadić-Groningen
Katai-Olympiacos
Po meni je to veoma zdrava okolina za takvog igrača, plus ni liga nije toliko loša. Ako se ne varam i Krasić je iz Voše otišao u CSKA.

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 13 sep 2012, 18:37

Stevanovicu bi spanjolska liga legla samo tako 8-)

gledalac
Kontakt:

Post Postao/la gledalac » 13 sep 2012, 18:56

Greece (1.9) v (3.25) Bosnia-Herzegovina (4)
Ovo je sa bwin.com
19:45
Bosnia-Herzegovina (1.2) v (6) Lithuania (12)
View All Bosnia-Herzegovina v Lithuania Betting Odds

19:45
Slovakia (2.6) v (3.2) Greece (2.6)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 sep 2012, 18:57

fakat ne znam dokle ce ovi Grcki igraci vise igrati za repku.Osim Samarasa i Papadopulosa ne znam imaju li mladjeg igraca od 30 godina.Ne kaze se dzaba star ko Grcka.Kada smo vec kod papadopulosa nek Susic pozove Kolasinca i nek Kolasinac nauci reci na grckom daj mi loptu i onda neka buni njihove igrace.Ionako izgleda kao brat blizanac papadopulosu.Sto se tice utakmice,trebamo odigrati hrabro i strpljivo i pobjeda nece izostat.Ocekujem da iduce godine vidim ovaj naslov u novinama:

Nije Njemacka,nije Holandija,nije Spanija...Bosna i Hercegovina je prva europska reprezentacija koja je trasirala put u Brazil
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 13 sep 2012, 18:57

Najgora je kvota 1.9 :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 sep 2012, 19:02

Evo prijavih se i ja jer ne mogu vise da trpim ovu ocitu fudbalsku ignoranciju u ovoj temi.
Kakvo branjenje u grckoj,kakva igra sa jednim napadacem sta vam je? U grcku da se takticki nadmudrujemo sa njima? Odakle ste vi pali? Pa ljudi jedu one koji se takticki sa njima nadmudruju.Usavrsili su svoju defanzivnu igru gotovo do perfekcije,a vi bi da se i mi sa onakvom odbranom koja protiv lihtenstajna go prima (istina zbog okolnosti uredu je sto smo primili go,ali ipak je to lihtenstajn) branimo i cekamo kontru.U grcku sa 2 napadaca i napadat od prve minute da se izgube ljudi.Pape kornere treba razradit da se tacno zna ko ce koga cuvat i nadat se da nece bit samo posmatraci u kornerima kao sto se desilo protiv velike Latvije.
Druga stvar vidim da ima velikih fudbalskih znalaca koji bi isprobavali nove igrace u jednoj od najvaznijih utakmica kvalifikacija,a ima i onih koji su uspjeli sastavit tim bez Pjanica.Pa prije bi prihvatio da mladji Zec,koji nastupa nije upisao, igra umjesto zdravog Dzeke,nego tim bez Pjanica.A neki su i stavljali Vrsajevica na lijevu stranu,momku svaka cast ali lijevom ni ustopat ne zna.Ne bih o tacnom sastavu to najbolje zna nas selektor,ali sa 2 napadaca moramo igrati.
Po mojoj procjeni mi nemamo sta izgubiti u Grckoj.U slucaju pobjede i ovjere ta 3 boda i kod kuce protiv Litvanije trebamo stvarno biti talenti da prospemo prednost(Grcka 4 dana poslije nas igra protiv Slovacke u Bratislavi a tu ocekujem zvjersku borbu Slovaka bar za remi)u slucaju nerijesenog rezultata ogromne sanse bi imali za prvo mjesto,a poraz nije ni blizu katastrofe zato jer ima revans u Zenici a i Grcka je u prethodnim kvalifikacijama znala dosta zicer utakmica remizirati tako da bi ih mogli brzo sustici(cak mozda i poslije 4. kola) ;)
Pozdrav :)
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.