FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Paranoja
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Paranoja » 13 sep 2012, 15:36

azizmpj je napisao/la:Ko hoce Saida neka izvali 2.500.000 €

pa dosta je lihvarenja nasih klubova od licemjera, hostaflera! moramo i trebamo konacno cijeniti svoje!
Postujem to i tako se treba raditi. Ali, njega ne mozes prodati ni za 150 000 e. Mozes ti pisati i 5M, a golman vam ode za 10 milja jer dode jedan covjek u klub i kaze on mora ici, i ja kazem dosta licemjera! Sad ces ti napisati, kakav Adilovic. Kakav god je on je bio prvi golman, a ode za tolike milione, a isto nema nista duzi ugovor od Saida. :roll:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 sep 2012, 15:41

Paranoja je napisao/la:
SA1946 je napisao/la:
England je napisao/la:Rade Lasić predlaže Husejinovića Hajduku, el 'to početak kraja, nedosanjanih snova?
Ako ponude onoliko novca koliko mi trazimo,sto da ne. :mrgreen:
Sto se mene tice nek i Gradina da 500 000 eura i evo im ga odmah. :D
Cega bolan 500 000, jesi ti lud ili se pravis? Igrac s viskom od 10 kila da kosta milion maraka? a Boze sacuvaj.

E sad mozes misliti kad covjek od 10-ak kila viska,pretrci Colica i vasu odbrane,te lagano zaobidje Gusa i onako posprdno ode prema sjeveru da to proslavi. :lol: :lol: :lol:

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 13 sep 2012, 15:44

I ti se nafuras da on kosta 2 M, jer je dao gol Zelji. Onda Zubanovic se trebao prodati za 15M jer vam je oduzeo snove. Daj ba. Pricas kao da si jos u osnovnoj, ali ovoj devetogodisnjoj.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 sep 2012, 15:53

amypitar je napisao/la:E sad mozes misliti kad covjek od 10-ak kila viska,pretrci Colica i vasu odbrane,te lagano zaobidje Gusa i onako posprdno ode prema sjeveru da to proslavi. :lol: :lol: :lol:
Ja nesto ne obracam posebu paznju na pravopis, hajd forum je alli tebe sam bas upratio i to vise puta.Ispravno bi bilo zaobidje Gusu. Nikad do nedavno nisam cuo nekoga u Sarajevu da tako prica a u zadnje vrijeme ima Vas hipter.Ispravka cuo sam one spikere na sportklubu da govore Dzeka itd pa predpostavljam da si tamo odnekud.Al bas para oci maximalno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 sep 2012, 15:56

pile87 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:E sad mozes misliti kad covjek od 10-ak kila viska,pretrci Colica i vasu odbrane,te lagano zaobidje Gusa i onako posprdno ode prema sjeveru da to proslavi. :lol: :lol: :lol:
Ja nesto ne obracam posebu paznju na pravopis, hajd forum je alli tebe sam bas upratio i to vise puta.Ispravno bi bilo zaobidje Gusu. Nikad do nedavno nisam cuo nekoga u Sarajevu da tako prica a u zadnje vrijeme ima Vas hipter.Ispravka cuo sam one spikere na sportklubu da govore Dzeka itd pa predpostavljam da si tamo odnekud.Al bas para oci maximalno.
Vala bas :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 13 sep 2012, 15:59

Paranoja je napisao/la:
SA1946 je napisao/la:
England je napisao/la:Rade Lasić predlaže Husejinovića Hajduku, el 'to početak kraja, nedosanjanih snova?
Ako ponude onoliko novca koliko mi trazimo,sto da ne. :mrgreen:
Sto se mene tice nek i Gradina da 500 000 eura i evo im ga odmah. :D
Cega bolan 500 000, jesi ti lud ili se pravis? Igrac s viskom od 10 kila da kosta milion maraka? a Boze sacuvaj.
Eura amebo,eura.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 sep 2012, 16:00

Paranoja je napisao/la:I ti se nafuras da on kosta 2 M, jer je dao gol Zelji. Onda Zubanovic se trebao prodati za 15M jer vam je oduzeo snove. Daj ba. Pricas kao da si jos u osnovnoj, ali ovoj devetogodisnjoj.

Nisam bas isguran ko pricao kao da je u osnovnoj skoli.Gdje ti vidis da sam ja napisao da vrijedi 2 km,a kamoli 1-2 miliona km .Ja sam samo komentarisao visak kila koje ima Husejinovic,i nadovezao se na utakmicu sa Zeljom kad je mlada i talentovana odbrana naseg lidera ispala vise nego smijesna.Covjek od 10 kila uzeo loptu negdje na 40 metara i usetao se u gol.,to je sav moj komentar bio. :idea: :idea:

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 13 sep 2012, 16:03

amypitar je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:I ti se nafuras da on kosta 2 M, jer je dao gol Zelji. Onda Zubanovic se trebao prodati za 15M jer vam je oduzeo snove. Daj ba. Pricas kao da si jos u osnovnoj, ali ovoj devetogodisnjoj.

Nisam bas isguran ko pricao kao da je u osnovnoj skoli.Gdje ti vidis da sam ja napisao da vrijedi 2 km,a kamoli 1-2 miliona km .Ja sam samo komentarisao visak kila koje ima Husejinovic,i nadovezao se na utakmicu sa Zeljom kad je mlada i talentovana odbrana naseg lidera ispala vise nego smijesna.Covjek od 10 kila uzeo loptu negdje na 40 metara i usetao se u gol.,to je sav moj komentar bio. :idea: :idea:
I ti sad ocaran s njim. Kao da ste pobijedili tu utakmicu 3:0 i on dao het-rik. Zamisli onda s takvom odbranom mi osvojimo cetiri trofeja, a zamisli da imamo bolju odbranu sta bi radili.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 13 sep 2012, 16:07

pile87 je napisao/la:
ko gredić na ntv hayat. "ja sam uvijek navijao za željA".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 sep 2012, 16:08

Haj ti sinko zadacu pisi. :idea:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 sep 2012, 16:11

Hajde kiso ispadaj se danas, pa sutra prestani :mrgreen:

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 13 sep 2012, 16:11

Sarajlijc@ je napisao/la:Hajde kiso ispadaj se danas, pa sutra prestani :mrgreen:
Prognoze su ti i za sutra iste, nazalost. Kisa i samo kisa. Fuj.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 sep 2012, 16:12

pacovi_tu_ima je napisao/la: ko gredić na ntv hayat. "ja sam uvijek navijao za željA".
Pa Gredic i jeste iz takvog govornog podrucja. Al Gredu i razumijem odrastao je tamo i kasnije se to tesko izbaci...
Meni zvuci papanski nadasve al eto...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 13 sep 2012, 16:19

pile87 je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la: ko gredić na ntv hayat. "ja sam uvijek navijao za željA".
Pa Gredic i jeste iz takvog govornog podrucja. Al gredu i razumijem odrastao je tamo i kasnije se to tesko izbaci...
Meni zvuci papanski nadasve al eto...
pa vjerovatno je i ovaj mali iz takvog govornog područja(srbija, sandžak). dakle, gredić kad se tako izrazi on je iz drugog govornog područja, gdje je odrastao tamo, a kad se ovaj mali pitar tako izražava e on je već papak itd :roll:

payton

Post Postao/la payton » 13 sep 2012, 16:28

uglavnom..Said ostaje do ljeta iduce god.Osim ako ne izleti ponuda koju klub ne moze i nece odbiti...a to je minimalano 450 000 eura.Sve ispod toga se odbija 100%.Jos jedna stvar koja ga ovdje drzi je ta sto se i njemu ne zuri.
YES.WE.DID.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 sep 2012, 16:30

Treba mu kakvu hanumu naci :mrgreen: Mene jedino sto sad brine je Sesov ugovor, ako on ne produzi bice steta ogromna.

PS Bas me zanima kako sutra nasi misle izvesti sve ovo :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 13 sep 2012, 17:22

Dakle, utakmica je u subotu, 15.09.2012. u 21h. Cijene ulaznica :
Sjever - 5 KM
Istok - 7 KM
Zapad - 8 KM
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 13 sep 2012, 17:27

High je napisao/la:Dakle, utakmica je u subotu, 15.09.2012. u 21h. Cijene ulaznica :
Sjever - 5 KM
Istok - 7 KM
Zapad - 8 KM
A nama je znaci " Dzabalana" ... :D Bice nas dosta na jugu, samo se nadam da ova kisa nece umanjiti dolazak Red Army-a na Kosevo, bilo bi steta proslaviti pobjedu pred malim brojem nasih navijaca :P salim se... Ugl. Sretno u subotu i neka atmosfera bude onakva kakvu samo mogu napraviti HZ I RA...
i tito je volio velež :D

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 13 sep 2012, 19:02

Klub je tokom ljeta dobio ponudu za Saida u vrjednosti od 200 000 eura i to je odbijeno. Toliko o tome da vrijedi maksimalno 150 000 eura. MInimalno pola eura miliona za najboljeg igraca lige koji ima 10 kila viska i pola godine ugovora.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 13 sep 2012, 19:09

mireRN je napisao/la:Klub je tokom ljeta dobio ponudu za Saida u vrjednosti od 200 000 eura i to je odbijeno. Toliko o tome da vrijedi maksimalno 150 000 eura. MInimalno pola eura miliona za najboljeg igraca lige koji ima 10 kila viska i pola godine ugovora.

Said ima ugovor do ljeta 2013.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JuricaSpindl i 11 gostiju.