jel' te zigu bubaSarajlijc@ je napisao/la:Nemoj mi na bubu![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jel' te zigu bubaSarajlijc@ je napisao/la:Nemoj mi na bubu![]()
Cak je i onaj crnogorac Todorovic bio bolji od njih.Sarajlijc@ je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ma buba gigant, uz Comu, maskota kluba
Hordas Doboj je napisao/la:...i u tom momentu skamenise im se lica, koljena zaklecase a srce poce uzurbano da bije. Nije valja on? - zapitase se mali ljudi, zeleni, plavi, crveni, zuti. Strah je prisutan u zraku, nepomicno cekaju.... A onda opet, jos glasnije, dubok glas se prolomi iz daljine. Tlo se zatrese jednom, pa jos jednom, pa jos jednom, pa jos jednom. Krenuo je, ide, koraca, gazi, drobi, snazan, ogroman, nezaustavljiv. Ako pocnu bjezati nece uspjeti jer on ce ih stici. Ako ostanu da se bore bice sravljeni sa zemljom. On se priblizava i to povecava njihovu paniku. Njihova najveca nocna mora je postala java. Bordo div se probudio!
SVI NA KOŠEVO!
On ostaje do kraja sezone kod nas, poslije toga sta ce biti nek bude.England je napisao/la:Rade Lasić predlaže Husejinovića Hajduku, el 'to početak kraja, nedosanjanih snova?
Ako ponude onoliko novca koliko mi trazimo,sto da ne.England je napisao/la:Rade Lasić predlaže Husejinovića Hajduku, el 'to početak kraja, nedosanjanih snova?
England je napisao/la:Rade Lasić predlaže Husejinovića Hajduku, el 'to početak kraja, nedosanjanih snova?
Cega bolan 500 000, jesi ti lud ili se pravis? Igrac s viskom od 10 kila da kosta milion maraka? a Boze sacuvaj.SA1946 je napisao/la:Ako ponude onoliko novca koliko mi trazimo,sto da ne.England je napisao/la:Rade Lasić predlaže Husejinovića Hajduku, el 'to početak kraja, nedosanjanih snova?![]()
Sto se mene tice nek i Gradina da 500 000 eura i evo im ga odmah.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Lekqqq1921, sekac, Tatamata1946, tutankamon1905 i 43 gosta.