HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Kako smo igrali protiv Eniseja?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
izgubili 67-63SirAlexFerguson je napisao/la:Kako smo igrali protiv Eniseja?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
sto je 15 000 vise od hrvatske za daleko slabije igrace nego sto igraju za hrvatskuCrveni Barun je napisao/la:ma neka je se federacija isprsila sa 15 000 kmnerminh74 je napisao/la:i onda kazete sto davati reprezentativce BiH, a koliko je ono hrvatska pomogla siroki radi planinica i ramljaka![]()
i koliko znam kakvo je finansisko stanje u sirokom tih 15 000 uopste nije za odbaciti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
De ti Nermine reci sto su svi prvaci u bih davno dobili nagrade a mi tek sada.Sto svake godine pogrijese kod NK i HKK Široki.Dobro se sjecamo kad smo lani samo mi bili izostavljeni.Hvala Federaciji al ovaj novac nam nista nece pomoci jer znam da nasi u klubu na ovaj novac nikad nisu racunali.I ne brini se ti za nasu fin.situaciju,kod nas su uvijek igrači sve svoje na vrijeme dobivali a poznavajuci ljude u upravi tako ce uvijek biti,il nece biti kluba.Klub je srastao uz grad i navijače i sad mozemo samo ici naprijed,nikako nazad.
Ja koliko znam Siroki ne dobije vise ni od Zupanije niti Opcine, sto je sramota. Rijetko ko cijeni uspjehe Sirokog. Zato je onda jos veci gust Sirokom kada osvoji titulu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Je li Rikić iz Mostara čini mi se da je trenirao rukomet?
jestSemper je napisao/la:Je li Rikić iz Mostara čini mi se da je trenirao rukomet?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Morecambe
- Kontakt:
Može li mi neko napisati koja 4 tima učestvuju na ovogodišnjem memorijalnom turniru koji se igra 21 i 22.09?
Na jednom mjestu sam našao da igra:široki,zagreb,jolly,split a na drugom mjestu da će igrati:široki,šibenik,zrinjski,cedevita?
Na jednom mjestu sam našao da igra:široki,zagreb,jolly,split a na drugom mjestu da će igrati:široki,šibenik,zrinjski,cedevita?
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
Siroki,Zrinjski,Sibenik(koji je sada drugoligas) i Cedevita su igrali u sezoni 08-09,odakle si nasao ovu informaciju????Morecambe je napisao/la:Može li mi neko napisati koja 4 tima učestvuju na ovogodišnjem memorijalnom turniru koji se igra 21 i 22.09?
a mislim da ovi prvonavedeni klubovi igraju ove godine.....
zagreb,jolly, splitamarosim je napisao/la:Siroki,Zrinjski,Sibenik(koji je sada drugoligas) i Cedevita su igrali u sezoni 08-09,odakle si nasao ovu informaciju????Morecambe je napisao/la:Može li mi neko napisati koja 4 tima učestvuju na ovogodišnjem memorijalnom turniru koji se igra 21 i 22.09?
a mislim da ovi prvonavedeni klubovi igraju ove godine.....
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
a ja bih ti bio zahvalan da mi kazes koji je prvak dobio nagradu od 2007 godine (2008 dobila je KK Bosna ali od kantona, ne od vlade) mozda i ranijeŠB.TRN je napisao/la:De ti Nermine reci sto su svi prvaci u bih davno dobili nagrade a mi tek sada.Sto svake godine pogrijese kod NK i HKK Široki.Dobro se sjecamo kad smo lani samo mi bili izostavljeni.Hvala Federaciji al ovaj novac nam nista nece pomoci jer znam da nasi u klubu na ovaj novac nikad nisu racunali.I ne brini se ti za nasu fin.situaciju,kod nas su uvijek igrači sve svoje na vrijeme dobivali a poznavajuci ljude u upravi tako ce uvijek biti,il nece biti kluba.Klub je srastao uz grad i navijače i sad mozemo samo ici naprijed,nikako nazad.
a neprimjecujes da je klub dobio novac kada su napokon poslje veoma duge pauze zaigrali njegovi igraci za reprezentaciju i mozda ti se cini mal iznos, ali u godini suse, pozara i najace ekonomske krize meni se cini veoma pristojan, sto vise mozes pitati bilo koga u upravi i dace ti isti odgovor i kada smo kod njih ja ih nisam pominjao pogotovo u nekom losem svjetlu
i opet cu ponoviti koliko je novca dala hrvatska za sve one igrace koji igraju u raznim njenim kategorijama
i aBd sve vise igraca iz sirokog ce igrati za BiH (nadam se cak na EP ramljak) jer ce se uvjeriti da im je tu najbolje barem sa ovim trenutnim savezom i da ce onda siroki dobijati i 100 000 KM od vlade
S kim igramo slijedecu utakmicu i kada?
Sutalo zabio 15 poena,mogao bi ovaj biti odlicno pojacanje
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Veceras bi trebali igrati protiv talijanskog drugoligaša ( mislim da je Trst u pitanju ) a sutra protiv Timisoara ( Rumunjska) .šampioni je napisao/la:S kim igramo slijedecu utakmicu i kada?
HRHB
HRHB
Pobjeda protiv Trsta 9 razlike.
HRHB
HRHB
Iako bi ti volio da je razlog dobivanja nagrade to što šu Persa I Giga u repci ipak to nema nikavze veze sa ovim što je Široki dobio , jer ljetos šu dobili svi I Zeljo (nogomet) Kakanj ( odbojka) it'd.ali preskocen je Široki kao I prošle godine pa je opet kao I prošle godine dodjeljena nagrada naknadno . A to gdje ce tko igrati je privatna stvar a nikako stvar Širokog , kao sq netko nekome nameće gdje ce I za koga igrati .nerminh74 je napisao/la:a ja bih ti bio zahvalan da mi kazes koji je prvak dobio nagradu od 2007 godine (2008 dobila je KK Bosna ali od kantona, ne od vlade) mozda i ranijeŠB.TRN je napisao/la:De ti Nermine reci sto su svi prvaci u bih davno dobili nagrade a mi tek sada.Sto svake godine pogrijese kod NK i HKK Široki.Dobro se sjecamo kad smo lani samo mi bili izostavljeni.Hvala Federaciji al ovaj novac nam nista nece pomoci jer znam da nasi u klubu na ovaj novac nikad nisu racunali.I ne brini se ti za nasu fin.situaciju,kod nas su uvijek igrači sve svoje na vrijeme dobivali a poznavajuci ljude u upravi tako ce uvijek biti,il nece biti kluba.Klub je srastao uz grad i navijače i sad mozemo samo ici naprijed,nikako nazad.
a neprimjecujes da je klub dobio novac kada su napokon poslje veoma duge pauze zaigrali njegovi igraci za reprezentaciju i mozda ti se cini mal iznos, ali u godini suse, pozara i najace ekonomske krize meni se cini veoma pristojan, sto vise mozes pitati bilo koga u upravi i dace ti isti odgovor i kada smo kod njih ja ih nisam pominjao pogotovo u nekom losem svjetlu
i opet cu ponoviti koliko je novca dala hrvatska za sve one igrace koji igraju u raznim njenim kategorijama
i aBd sve vise igraca iz sirokog ce igrati za BiH (nadam se cak na EP ramljak) jer ce se uvjeriti da im je tu najbolje barem sa ovim trenutnim savezom i da ce onda siroki dobijati i 100 000 KM od vlade
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
i sve navedene daju barem neke reprezentativce, a odabir zemlje za koju ces igrati je privatna stvar (u teoriji ne toliko u praksi), ali davanje novca timovima koji daleko vise promovisu drugu drzavu nije nego naprotiv stvar je javnostikksiroki je napisao/la: Iako bi ti volio da je razlog dobivanja nagrade to što šu Persa I Giga u repci ipak to nema nikavze veze sa ovim što je Široki dobio , jer ljetos šu dobili svi I Zeljo (nogomet) Kakanj ( odbojka) it'd.ali preskocen je Široki kao I prošle godine pa je opet kao I prošle godine dodjeljena nagrada naknadno . A to gdje ce tko igrati je privatna stvar a nikako stvar Širokog , kao sq netko nekome nameće gdje ce I za koga igrati .
ali opet nisi mi naveo ko je od 2007 (a ponavljam mislim i prije) u kosarci dobio taj novac
i stvarno si 100% siguran da to nema veze sa reprezentativcima
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Daje i Široki.
Ne vidim po cemu Široki 'daleko promovise drugu drzavu' ako nastupa pod BiH zastavom i ako je omogucila nastup za jos jednu BH momcad u iducoj sezoni ABA lige.
Sumnjam da ikakve veze ima s reprezentativcima, jednostavno je 'red', s obzirom da su svi ostali dobili.
Ne vidim po cemu Široki 'daleko promovise drugu drzavu' ako nastupa pod BiH zastavom i ako je omogucila nastup za jos jednu BH momcad u iducoj sezoni ABA lige.
Sumnjam da ikakve veze ima s reprezentativcima, jednostavno je 'red', s obzirom da su svi ostali dobili.
...Život za Široki...
daje od ove sezone, prije toga je bilo veoma sporadicno u vidu nastupa princa na EP 2005 i naletelica u U18 repkiŠB_Fidelis je napisao/la:Daje i Široki.
promovisete drugu drzavu jer do sada su skoro svi igraci koje ste stvorili zaigrali za hrvatsku sem pomenute dvojice i persica kojeg je afirmisala sloboda
inace ne smatras logicnim da posto igraci zaigraju za repku vi poslje skoro decenije dobijete podsticaj iz federalnog budjeta i to u ovako teskoj godini?
ponavljam ja se samo nadam da ce te shvatiti da je igracima (a i vama) daleko bolje da igraju za BiH nego za hrvatsku jer ce biti domaci u pravom smislu rijeci i zato sto im je tu i mjesto
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne kontam kako promoviramo drugu drzavu tako sto nasi igraci igraju za reprezentaciju po SVOM izboru.
Valjda promoviraju sami sebe? Idu gdje smatraju da im je bolje ili gdje ih srce vuce, klub ih u tome sigurno ne sprijecava.
Ne smatram da je logicno cisto iz tog razloga posto su i drugi dobili takvu novcanu naknadu, i opet kazem, logicno je i fer jer se radi i dalje o BH predstavniku.
Meni manje-vise svejedno, sto bi rekli, home is where the heart is. Svaki igrac ima punu slobodu i podrsku u svom izboru, s moje, a vjerujem i sa klupske i svih ostalih.
Valjda promoviraju sami sebe? Idu gdje smatraju da im je bolje ili gdje ih srce vuce, klub ih u tome sigurno ne sprijecava.
Ne smatram da je logicno cisto iz tog razloga posto su i drugi dobili takvu novcanu naknadu, i opet kazem, logicno je i fer jer se radi i dalje o BH predstavniku.
Meni manje-vise svejedno, sto bi rekli, home is where the heart is. Svaki igrac ima punu slobodu i podrsku u svom izboru, s moje, a vjerujem i sa klupske i svih ostalih.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.