Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

gringobih
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la gringobih » 13 sep 2012, 10:43

ramiral je napisao/la:Mislim da ćemo lakše u gostima s njima nego kući. Kada igraju pred svojim navijačima ostaje fora da se malo otvore i pokažu ko je gazda a u takvom odnosu prema igri uvijek ima šanse da im probijemo ''himen''.

Kad se zatvore pa igraju na kontre mogu biti jako nezgodni... kako nam onomad 2006 utrpaše 4 komada ni svjesni nismo bili... a sve neki nafakaški golovi iz naših grešaka, koje ovaj put ne smijemo ponavljati.
Isto sam misljenja da mi dole njih moramo ostaviti iza nas jer najopasnija su repka u Evropi kad ih pokusas satrati pred svojom publikom...Kao nacija su prepotentni i godi im kad ih se izvizdaje tad deru i daju 110%...
Skuturi... :x
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 13 sep 2012, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 sep 2012, 11:09

deenniiVCF je napisao/la:Grcki savez ti rezervisao VIP mjesto na stadionu,zbog tog sto si najvatreniji navijac Grcke repke,toliko vjerujes u Papadopulosa i ekipu ni najveci optimista koji navija za Grcku , ne vjeruje toliko kao ti
:lol:
jok ba, ko yebe grke. jednostavno, pokusavam vama koji ste nakon 2 utakmice protiv bezazlenih protivnika nabili euforiju slicnu onoj koja nas je drzala pred utakmice baraza prikazati grke onakvima kakvi doista jesu.
dakle, radi se o preiskusnoj ekipi koja svoju igru bazira na sigurnoj i cvrstoj odbrani(rehagel im je utisnuo stil kojeg je nekada furala njemacka i skojim su uzimali titule) i koja koristi svaku sansu, upotrebljava i najmanji poklon.
NoName je napisao/la:Neki moj priželjkivani sastav:

------------------ Begović ------------------
- Mujdža - Vranješ - Spahić - Salihović -
----------------- Zahirović -----------------
-- Stevanović --------------------- Lulić --
----------------- Misimović ----------------
-------------- Džeko - Ibišević ------------
poznajuci safeta slobodno mozemo reci da ce ovaj sastav izaci na mejdan grcima. ok, mozda bude jedna izmjena - pjana umjesto stevanovica.
licno ne vjerujem da ova postava moze do povoljnog rezultata. mislim da ce grci unistiti ovu sredinu u kojoj imamo jednog skolovanog branica - zahirovica, plus sto ce ninis isprobijati salihovica - covjeka koji u klupskoj karijeri nije igrao na toj poziciji. daj Boze da grijesim. vjerujte da nece biti sretnije osobe ako se uspostavi da sam bio u krivu. ali, dabogda da cemo do povoljnog rezultata. premekano mi je ovo da bi se ugrozila jedna grcka.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 13 sep 2012, 11:41

Volio bi da pape pozove Đurića za naredne utakmice, da ga zauvjek zatefterimo u našu repku.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 13 sep 2012, 11:46

ma 2:0 za grčku, a nećete ni znati kako ste izgubili....stari je to ciganluk djeco draga

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 sep 2012, 11:48

FCS je napisao/la:Volio bi da pape pozove Đurića za naredne utakmice, da ga zauvjek zatefterimo u našu repku.
x
dean_ je napisao/la:ma 2:0 za grčku, a nećete ni znati kako ste izgubili....stari je to ciganluk djeco draga
Iako ne volim ovo što čitam, ali ima i istine ovdje, nafakaši su oni žestoki
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 sep 2012, 11:52

Gledam malo ove sve grupe, koga bi dobili u barazu. Vise me je strah nego u proslim kvalifikacijama u svakoj grupi su po dvije veoma jake i tradicionalne repke.
Pogotovo ona grupa sa Spanijom i Francuskom ko god u brarazu da bude od njih dvoje moras ispasti, ne trebas ni igrati.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 sep 2012, 11:54

secer je napisao/la:
deenniiVCF je napisao/la:Grcki savez ti rezervisao VIP mjesto na stadionu,zbog tog sto si najvatreniji navijac Grcke repke,toliko vjerujes u Papadopulosa i ekipu ni najveci optimista koji navija za Grcku , ne vjeruje toliko kao ti
:lol:
jok ba, ko yebe grke. jednostavno, pokusavam vama koji ste nakon 2 utakmice protiv bezazlenih protivnika nabili euforiju slicnu onoj koja nas je drzala pred utakmice baraza prikazati grke onakvima kakvi doista jesu.
dakle, radi se o preiskusnoj ekipi koja svoju igru bazira na sigurnoj i cvrstoj odbrani(rehagel im je utisnuo stil kojeg je nekada furala njemacka i skojim su uzimali titule) i koja koristi svaku sansu, upotrebljava i najmanji poklon.

Ovo su upravu, vecina slabijih ekipa u Bundesligi i one koje je trenirao Rehagel je igrala ovaj fudbal iz sigurne odbrane pa kontra preko krila.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 sep 2012, 11:56

secer@
Mislim da bi ovaj tim trebao na megdan Grcima....

---------------------------Begovic-------------------------

Mujdza--------Zukanovic------Spahic--------Vranjes

----------------Zahirovic--------Salihovic---------------

Stevanovic-------------Misimovic-----------------Lulic

-----------------------------Dzeko--------------------------

Ovo sam vec postavljao i bio zestoko napadnut ali zaista mislim da bi ovo moglo donijeti barem bod...
Sve je tu, jaka odbrana a na kombinatorici nebi puno izgubili...
Ipak mislim da bi Grcima trebalo dati malo vise loptu jer ne znaju oni bas nesto posebno graditi napade, kruti su puno a pokazalo se da su najopasniji u kontrama kad dodju 1 na 1 jer su prejaki u duelima, kao transporteri su...
Pa oni su Evropsko uzeli na kontre...Svako ko ih je zbio u 16 gubio je od njih ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 13 sep 2012, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 sep 2012, 11:57

Kada igraš s njima, trebaš upravljati utakmicom 90' , a to samo velike nogometne nacije mogu, i na kraju ih pobjede.
Ne kažem da treba od njih bauk praviti, al, daleko od toga da su naivni.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 sep 2012, 11:58

dinoze je napisao/la:Gledam malo ove sve grupe, koga bi dobili u barazu. Vise me je strah nego u proslim kvalifikacijama u svakoj grupi su po dvije veoma jake i tradicionalne repke.
Pogotovo ona grupa sa Spanijom i Francuskom ko god u brarazu da bude od njih dvoje moras ispasti, ne trebas ni igrati.
Valjda izbjegnemo baraž, mada su Grci nafakali pravo :evil:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 sep 2012, 11:59

FCS je napisao/la:Volio bi da pape pozove Đurića za naredne utakmice, da ga zauvjek zatefterimo u našu repku.
I da ga pozove ne gine mu klupa, Vedo i Edin uvijek imaju prednost. Ali bio bi odlicna izmjena, mozda mu dati priliku protiv ovih "L" reprezentacija. Misilim da on i Stevanovic vec ove godine pune 22.god tako da ih obavezno treba pozvati u A-tim.

Sto se tice utakmice u Grckoj vrlo je moguce da ce nas porazit ne daj Boze, ako to treba da se desi samo da ne bude neki tezi poraz. A onda standardno par miseva se izvalci iz rupa da se prave pametni.

Ali nije nemoguce da slavimo dole makar minimalno, ja bi bio sretan i sa bodom. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 sep 2012, 12:02

gringobih je napisao/la:secer@
Mislim da bi ovaj tim trebao na megdan Grcima....

---------------------------Begovic-------------------------

Mujdza--------Zukanovic------Spahic--------Vranjes

----------------Zahirovic--------Salihovic---------------

Stevanovic-------------Misimovic-----------------Lulic

-----------------------------Dzeko--------------------------

Ovo sam vec postavljao i bio zestoko napadnut ali zaista mislim da bi ovo moglo donijeti barem bod...
Sve je tu, jaka odbrana a na kombinatorici nebi puno izgubili...
Ipak mislim da bi Grcima trebalo dati malo vise loptu jer ne znaju oni bas nesto posebno graditi napade, kruti su puno a pokazalo se da su najopasniji u kontrama kad dodju 1 na 1 jer su prejaki u duelima, kao transporteri su...
Pa oni su Evropsko uzeli na kontre...Svako ko ih je zbio u 16 gubio je od njih ;)
Zar ti nije malo rizicno protiv Grka staviti podpuno novog igraca koji je neisproban u tandemu sa Spahicem?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 sep 2012, 12:04

@ Elegant, niko nije rekao da će on ići u startnih 11, al momak je pokazao da zna da igra, mi ovim tekstovima samo želimo da ukažemo na potrebu da se on priključi ovoj reprezentaciji, jer je pokazao kvalitet, te, da zna da se na njega u skorijoj budućnosti ozbiljno računa. 8-)

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 sep 2012, 12:06

Elegant je napisao/la:
I da ga pozove ne gine mu klupa, Vedo i Edin uvijek imaju prednost. Ali bio bi odlicna izmjena, mozda mu dati priliku protiv ovih "L" reprezentacija. Misilim da on i Stevanovic vec ove godine pune 22.god tako da ih obavezno treba pozvati u A-tim.

Sto se tice utakmice u Grckoj vrlo je moguce da ce nas porazit ne daj Boze, ako to treba da se desi samo da ne bude neki tezi poraz. A onda standardno par miseva se izvalci iz rupa da se prave pametni.

Ali nije nemoguce da slavimo dole makar minimalno, ja bi bio sretan i sa bodom. 8-)
Ma bod ko kuca.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 sep 2012, 12:20

Bas smijesno ubacivati u vatru stopera koji nije odigrao niti 1 minut za BiH :lol: A sve lafo neki strucnjaci po forumu. Jos toliko forsiraju formaciju s 1 spicem, a to je trenutno nemoguce. Ni Stevanovic nece poceti od prve minute, budite uvjereni u to ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 13 sep 2012, 12:23

Bosniacum Lilium je napisao/la:Bas smijesno ubacivati u vatru stopera koji nije odigrao niti 1 minut za BiH :lol: A sve lafo neki strucnjaci po forumu. Jos toliko forsiraju formaciju s 1 spicem, a to je trenutno nemoguce. Ni Stevanovic nece poceti od prve minute, budite uvjereni u to ;)
Ja imam osjecaj da ce identicna 11-orka istrcati protiv Grcke, sto po meni i nije lose.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 sep 2012, 12:26

@ Bosniacum Lilicum, idi nas svih obveseli, zamijeni Sušića ako Boga znaš :lol:

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 13 sep 2012, 12:40

Hare_BvB je napisao/la:
Mulder je napisao/la:Iz tvog posta se namece zakljucak da ce nas grci natrcati osim ako ne budemo igrali sa 2 napadaca, sto mi nikako nije jasno! A bio bi red i da predlozis kakvo rjesenje za nas sastav! :D
Rezonujes pausalno. :mrgreen: To napadaci ne trce? Vedaga je najbolji preser nase repke, najbolji "otkrivac", trkac najubojitijeg intenziteta, etc..
Imamo mi jos igraca koji mogu trcati ubojitim intenzitetom, a da su u isto vrijeme sposobno ustopati loptu ili napraviti dupli pas sto je Vedadu u polju ponkad visa matematika. Covjek je ekstra strijelac, i otkriva se fantasticno, kao sto si i sam rekao ali je u isto vrijeme napadac koji ce zapucati na tribinu 1 na 1, ono rutinski. Pa, golman Latvije mu je 2 puta uhvatio loptu. Mi u Grckoj toliko kredita necemo imati sigurno. Ovo sve u slucaju formacije sa 2 napadaca. A, ako se Safet odluci za onu logocniju da pojacanim veznim redom, on mora vani.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 13 sep 2012, 12:42

HariTz je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Gledam malo ove sve grupe, koga bi dobili u barazu. Vise me je strah nego u proslim kvalifikacijama u svakoj grupi su po dvije veoma jake i tradicionalne repke.
Valjda izbjegnemo baraž, mada su Grci nafakali pravo :evil:
Samo da budemo nosioci tj da mozemo izbjeci npr portugal(koji uvijek lose igra kvalifikacije) ili francusku/spaniju
Ja u barazu trenutno nakon ove dvije utakmice kvalifikacije vidim
grupa:
A. Hrvatska
B.Ceska
C.Svedska
D.Rumunija
E.Norvska/Albanija
F.Portugal/Rusija
G.BiH
H.Crna Gora
I.Francuska

Definitivno u nosioce idu A.(HRVATSKA)F.(PORTUGAL/RUSIJA) I.(FRANCUSKA) .Ostaje jedno mjesto s time sto otpada najlosija drugoplasirana po meni E.(NORVESKA/ALBANIJA).Borba za 4-tog nosica ce biti izmedju
Ceske,Svedske,Rumunija,BiH,Crna Gora.Sad kak se gleda koificijent nemam pojma,isto ko i prosli baraz odjednom nosioc Irska :S
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 sep 2012, 12:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:Bas smijesno ubacivati u vatru stopera koji nije odigrao niti 1 minut za BiH :lol: A sve lafo neki strucnjaci po forumu. Jos toliko forsiraju formaciju s 1 spicem, a to je trenutno nemoguce. Ni Stevanovic nece poceti od prve minute, budite uvjereni u to ;)
smijesno je onima koji ne znaju. ako je zukanovic kvalitetan, a kvalitetan je, onda je dovoljno da odradi par treninga i komotno moze uskociti u prvu. gledao sam ga i mislim da je bolji stoper od vranjesa a vidjeli smo da vranjesu nije trebalo puno te da je kontra latvije pruzio dobru partiju.
majku mu, ne radi se o klupskom takmicenju gdje su igraci uigrani do bola(mislim da nema potrebe za detaljnije objasnjavanje).
sto se tice samog gringa, mozes mu prigovoriti da nije primjeran forumas(kratak fitilj tako da mu ne treba puno da nekome opsuje), ali nikako ne mozemo reci da se ne razumije u fudbal.
iz njegovih postova mozemo zakljuciti da je shvatio kako fercera fudbal.
recimo da je ova formacija koju je postavio daleko jaca od one u kojoj smo igrali protiv latvije. ono, barem bismo imali igrace koji bi manje-vise igrali svoje prirodne pozicije.
jbg, svi znamo da su xavi i iniesta ako ne najbolji onda jedni od najboljih veznjaka na svijetu.
zamislimo sta bi se desilo da del boske njih dvojicu gurne na bekove :)
to ne bi bio nikakav problem protiv luxa, andore i slicne buranije. ali, odigrati tako kontra portugala, francuske, njemacke i njima slicnih nije nista do samoubistvo.
e, ono sto je spanija za gore nabrojane ekipe, slobodno mozemo reci da smo to mi za grcku.
dakle, najvjerovtnije smo jaci na svim pozicijama, ali ako igrace istumbas i naredis im da rade ono sto ne rade u klubovima, onda i slabiji kolektiv postaje nepremostiva prepreka.

znaci, veza salihovic + zahirovic = bedem, dok je veza koju cine pjana i zahirovic prilicno mekana i porozna.

sad, mozemo mi dobiti grke i sa onom formacijom koja je igrala protiv latvije, samo sto su nam sanse ravne sansama koje je imala svica u prijateljskoj protiv nijemaca. ono, svicarci su dobili, al´ da su igrali jos 10 tekmi zaredom ne bi dobili nijednu. dakle, sanse 10:1 ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.