Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Eto Lihtenstajn ima adidas dresove i momentalno ce bolje igrati.
Sto neko rece bitan je odgovarajuci broj a ne da Pjanic obuce dres koji bi odgovarao
Sinanovicu iz kosarkaske repke.
Sto neko rece bitan je odgovarajuci broj a ne da Pjanic obuce dres koji bi odgovarao
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
UPravo to, ja mislim da je kod dresova naj veci problem velicina ovih sadasnjih dresova??harishp je napisao/la:Eto Lihtenstajn ima adidas dresove i momentalno ce bolje igrati.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nasi igraci mnogo trce na terenu i logicno znoje se.Ovi iz Legea su se dosjetili da ako su dresovi siri i sto dalje od tijela bit ce vise zraka izmedju te se dres nece lijepiti za tijelo i igraci ce moci slobodnije trcati te ce im biti hladnije.A i ne zele da im se npr: u bijelim dresovima skvasi dres te im se vidi misici naslikani preko.I zbog toga nam Legea salje vrece a ne dresove.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
E yebiga buraz pola europe nosa uske fit dresove pa niko nista ne govori, ovi nasi dresovi su odron
Mi svi, naravno želimo da nosimo brandirane marke, svjetske marke dresova. No, i oni imaju svoje nedostatke i mane, kao i sve, normala.
Recimo, pred EP sada u Ukrajini i Poljskoj, je otkriveno da dresovi reprezentacija kao što su Holandija ( Nike ) i još nekih reprezentacija sadrže u sebi toksične ( otrovne ) supstance, koje štete ljudskom tjelu.
Naravno, ne govorim to da kudim tu marku, ili bilo koju, svako ko imalo prati sport zna šta je kvalitet, al svugdje i svaka marka ima svoje mane i nedostatke.
Recimo, meni se od svih dresova najviše svidio ( od marke Legea ) koju trenutno nosimo, ona garnitura dresova s kojom smo izašli na Stade de France.
Neko ju je izbacio 2 do 3 stranice ranije., za nadati se da će nam praviti dresove kako treba i po mjeri, ako ništa, ostaje nam nada.
Recimo, pred EP sada u Ukrajini i Poljskoj, je otkriveno da dresovi reprezentacija kao što su Holandija ( Nike ) i još nekih reprezentacija sadrže u sebi toksične ( otrovne ) supstance, koje štete ljudskom tjelu.
Naravno, ne govorim to da kudim tu marku, ili bilo koju, svako ko imalo prati sport zna šta je kvalitet, al svugdje i svaka marka ima svoje mane i nedostatke.
Recimo, meni se od svih dresova najviše svidio ( od marke Legea ) koju trenutno nosimo, ona garnitura dresova s kojom smo izašli na Stade de France.
Neko ju je izbacio 2 do 3 stranice ranije., za nadati se da će nam praviti dresove kako treba i po mjeri, ako ništa, ostaje nam nada.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
tek sad vidzo ovu temu
..pa reko da prokomentarisem..znaci....
KO GOD JE POTPISAO UGOVOR SA OVIM ODRONOM OD FIRME I NARUCIO NAM ONE J.E.B.E.N.E DRESOVE OD BALON SVILE I TO SVE U JEDNOJ J.E.B.E.N.O.J VELICINI..J.E.B.O. MU JA MATER I SVA RAJA SA FORUMA,MAKAR
...pa stoko neotesana ono ja nebi na terminu obuko...cccccc...u ovoj zemlji tacno smrtnu kaznu uvest i to streljanjem..po mogucnosti da se i program na tv prekida kad su kakvi jaci likovi u pitanju...cccc

KO GOD JE POTPISAO UGOVOR SA OVIM ODRONOM OD FIRME I NARUCIO NAM ONE J.E.B.E.N.E DRESOVE OD BALON SVILE I TO SVE U JEDNOJ J.E.B.E.N.O.J VELICINI..J.E.B.O. MU JA MATER I SVA RAJA SA FORUMA,MAKAR

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:tek sad vidzo ovu temu![]()
..pa reko da prokomentarisem..znaci....
KO GOD JE POTPISAO UGOVOR SA OVIM ODRONOM OD FIRME I NARUCIO NAM ONE J.E.B.E.N.E DRESOVE OD BALON SVILE I TO SVE U JEDNOJ J.E.B.E.N.O.J VELICINI..J.E.B.O. MU JA MATER I SVA RAJA SA FORUMA,MAKAR![]()
...pa stoko neotesana ono ja nebi na terminu obuko...cccccc...u ovoj zemlji tacno smrtnu kaznu uvest i to streljanjem..po mogucnosti da se i program na tv prekida kad su kakvi jaci likovi u pitanju...cccc

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Jedina mrlja na ove dvije utakmice su dresovi. Kada sam vidio na kraju tekme da igraci Lihtenstajna nose dresove Adidas i pozdravljaju se sa nasim igracima koji hodaju u onim vrecama, suze su same krenule. Ekipa koju bi vjerovatno pola nase lige oderalo 5-0 nose dresove svjetski poznate marke, koji uz to lijepo izgledaju, a nasi igraju u onim carsafima. Pa dajte ako ce nam oni vec dozivotno praviti dresove, neka to bude nesto normalno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
A ovi zapeli za Adidas,pa Adidas u izuzetnim slucajevima moze proci i Nike.A niko ne shvata da je za BIH bolje da ima Legeu,Macron,Lescon ili tako nesta,jer ce i Adidas i Nike i Puma uvek da daju 16.kategoriju dresova bez obzira sta savez hteo.
Sa druge strane nije ovde problem u Legei vec je problem u samom savezu.Kvalitet Legea dresa je tu veoma blizu Adidasa,sve je to u pet deka svaki proizvodjac.Ali ima nesta sto se zove 1.kategorija,2.kategorija,5. 10. kategorija.
Nije Legea kriva sto savez narucuje dresove.Nesta ne verujem da oni na svoju ruku salju velicine.Savez je pred svaki mec,okupljanje ili kada vec je to dogovoreno duzan da sastavi spisak onoga sta mu treba i koje velicine i sta da se istampa na taj dres.Zasigurno Legea nece istampati broj 8 na velicinu koju zahteva Edin Dzeko,ili odstampani 11-ku na dres koji po visini odgovara Pjanicu.To je nesta o cemu savez vodi racuna.
Sa druge strane nije ovde problem u Legei vec je problem u samom savezu.Kvalitet Legea dresa je tu veoma blizu Adidasa,sve je to u pet deka svaki proizvodjac.Ali ima nesta sto se zove 1.kategorija,2.kategorija,5. 10. kategorija.
Nije Legea kriva sto savez narucuje dresove.Nesta ne verujem da oni na svoju ruku salju velicine.Savez je pred svaki mec,okupljanje ili kada vec je to dogovoreno duzan da sastavi spisak onoga sta mu treba i koje velicine i sta da se istampa na taj dres.Zasigurno Legea nece istampati broj 8 na velicinu koju zahteva Edin Dzeko,ili odstampani 11-ku na dres koji po visini odgovara Pjanicu.To je nesta o cemu savez vodi racuna.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- delpiero20
- Kontakt:
Mislim da sa par sposobnih ljudi mozemo sa Nikeom, Pumom ili Adidasom dobiti odlican ugovor u ovoj situaciji kakva je sada...Imamo te neke poznate igrace tipa Dzeko,Ibisevic,Pjanic,Begovic koji igraju po jakim klubovima, te imamo solidnu reprezentaciju sad i dobro je rangirana te bi mogli izvuci dobre premije...
Od ovog sad vjerovatno samo Legea profitira, to mislim jer oni nisu neko ime, a imaju ugovor sa reprezentacijom koja je u 15 u Evropi sad..Imaju oni isto dobrih tih poslova ali u ovoj situaciji samo ni profitiraju. Dobra je sansa da se vide i u Brazilu, a da mi dobijemo neku manju premiju..
Samo par sposobnih ljudi da odu na razgovore sa npr Adidasom i mi bi izvukli dobar ugovor...nismo mi neki anonimusi, a i samo ime npr Dzeko sve govori. Njima Dzeko slikan i vidjen u dresu Adidasa pred par mil ljudi u svijetu kada igramo znaci dosta...
Od ovog sad vjerovatno samo Legea profitira, to mislim jer oni nisu neko ime, a imaju ugovor sa reprezentacijom koja je u 15 u Evropi sad..Imaju oni isto dobrih tih poslova ali u ovoj situaciji samo ni profitiraju. Dobra je sansa da se vide i u Brazilu, a da mi dobijemo neku manju premiju..
Samo par sposobnih ljudi da odu na razgovore sa npr Adidasom i mi bi izvukli dobar ugovor...nismo mi neki anonimusi, a i samo ime npr Dzeko sve govori. Njima Dzeko slikan i vidjen u dresu Adidasa pred par mil ljudi u svijetu kada igramo znaci dosta...
Pa dajte ljudi da se malo organizujemo da napravimo neki pritisak na savez da zatraze bolji dizajn od Legea.
Neka malo mediji pocnu pisati , evo sportsport.ba je pravo poznat dajte napravite neku pricu kao za Olimpijske igre, da se pocnemo malo vise javno govorit i o tome. Neka malo vasi novinari ispitaju situaciju kod saveza, sta je problem da igraci moraju onako lose dresove nositi sa onolikim brojevima.
Neka malo mediji pocnu pisati , evo sportsport.ba je pravo poznat dajte napravite neku pricu kao za Olimpijske igre, da se pocnemo malo vise javno govorit i o tome. Neka malo vasi novinari ispitaju situaciju kod saveza, sta je problem da igraci moraju onako lose dresove nositi sa onolikim brojevima.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Dzaba je bolan pricati i pokusavati neke organizovane pritiske. Koliko se pricalo za stari savez i dok UEFA ne rece "dosta" nista se nije desavalo. Tako ni za dresove nece piti vode nikakvi pritisci, samo sto za to UEFU nije briga pa se nece nista u doglednom vremenu promjeniti, bojim se!
Ma yebajiga, valja pokusati,sada su malo drugi ljudi tu, pa neka se u nekom interviju pita Osima kakva je situacija. Kada se ta tema pojavi u medijima malo je lakse.
I jos nesto me strasno nervira, BHT ne salje signal za TV 16:9, pola TV mi u mraku bude ili mi se slika preruzno razvuce. stavrno su neke stvari dno, dna.
I jos nesto me strasno nervira, BHT ne salje signal za TV 16:9, pola TV mi u mraku bude ili mi se slika preruzno razvuce. stavrno su neke stvari dno, dna.
Odlično zapažanje Devile. Gledao sam baš Zvezdine dresove i opremu za treniranje od Legea-e i ništa ne zaostaju za Adidasom. Znači posjeduju oni kvalitetnu opremu, ali izgleda da ovi iz Komiteta pored svih napora da ne popijemo opet sankcije, nemaju vremena ili nemaju čovjeka (ljude) koji će se posvetiti tome da sa dostavljačem opreme dogovori uslove kakvu opremu želimo. Ovako izgleda, da Savez/Komitet samo pošalje narudžbu, i ljudi im pošalju onako kako ovi naruče. Oprema zadnje kategorije (očito), s veličinom dresova XXXL pa kome paše (Džeko, Begović..) dobro i jest, a kome ne, izgledati će kao da je kesu navukao, a ne dres.Devil je napisao/la:A ovi zapeli za Adidas,pa Adidas u izuzetnim slucajevima moze proci i Nike.A niko ne shvata da je za BIH bolje da ima Legeu,Macron,Lescon ili tako nesta,jer ce i Adidas i Nike i Puma uvek da daju 16.kategoriju dresova bez obzira sta savez hteo.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Sjecal se itko ovog?

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ima vise detalja nego ovi danasnji. Na tom se vidjelo da je nas dres.
- TheVerminator
- Kontakt:
Na stranu adidas, Nike, Umbro, meni Belgijanci imaju lijep dres. Pravi ga Burrda, znam samo da oni oblače i Wolverhampton.

Ne izgleda mi loše ovaj dres, bar nije kesa. Vjerovatno bi nam i isporučivali lijepe i jedinstvene dresove, tj. pravili dizajn za našu repku jer nemaju baš previše klijenata.
Od ostalih, manjih proizvođača, tu su:
Macron
Lescon, pa što da ne, ako nam mogu napraviti lijep dres, nije problem.

Ne izgleda mi loše ovaj dres, bar nije kesa. Vjerovatno bi nam i isporučivali lijepe i jedinstvene dresove, tj. pravili dizajn za našu repku jer nemaju baš previše klijenata.
Macron
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
TheVerminator je napisao/la:Na stranu adidas, Nike, Umbro, meni Belgijanci imaju lijep dres. Pravi ga Burrda, znam samo da oni oblače i Wolverhampton.
Macron
Macron i Lescon moze, ali ovaj dres Belgije je grozan.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zasto ne probati sa Erreom 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.