Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 sep 2012, 23:21

Sljedeći vikend igraju Zrinjski - Željo i Čelik - Borac, a BHT prenosi Rudar - Travnik.

Katastrofa, ali fakat! :x :roll:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 sep 2012, 23:23

GaziHusrevbeg je napisao/la:Sljedeći vikend igraju Zrinjski - Željo i Čelik - Borac, a BHT prenosi Rudar - Travnik.

Katastrofa, ali fakat! :x :roll:
Javni servis opet u svom stilu, ovo što rade sa ovim prenosima izlazi iz okvira normalnog i prihvatljivog.
Umjesto da koliko-toliko dobrim utakmicama promovišu ovu ligu, umjesto da prenose ekipe koje se bore za vrh oni od samog početka počeli borbu za opstanak prenosit!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 09 sep 2012, 23:26

U subotu na BHT-u Rudar-Travnik, u nedjelju Radnik-Zvijezda, na Areni u subotu Sarajevo-Velež.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 sep 2012, 23:28

gollum je napisao/la:U subotu na BHT-u Rudar-Travnik, u nedjelju Radnik-Zvijezda, na Areni u subotu Sarajevo-Velež.
To nam nisi trebao reć :? Arena manje više, oni su sa Sarajevom potpisali ugovor i taman da svako kolo prenose Sarajevo nije frka jer prenose ekipu koja se bori za vrh i koja ima armiju navijača, ali ovo ostalo je SMIJURIJA!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 sep 2012, 23:39

A što je najgore neće biti ni radio prenosa jer ćemo sigurno igrati u večernjem terminu u nedjelju. Znači strepnja do posljednje minute. :D
Željezničar ale!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 sep 2012, 23:45

GaziHusrevbeg je napisao/la:A što je najgore neće biti ni radio prenosa jer ćemo sigurno igrati u večernjem terminu u nedjelju. Znači strepnja do posljednje minute. :D
Fkt sad kad je Borac igrao u Mostaru panika bila,ljudi izbacili rezultat tek 15 minuta nakon utakmice,strasno :roll:

Inace svaka naredna domaca utakmica Sarajeva je da kazemo derbi tako da ce vjerovatno Arena odraditi do kraja utakmica sa Koseva...jel iduce domace tj do samog kraja polusezonu nam dolaze Velez,Siroki,Borac,Zeljo(ovo ce im vjerovatno BHT uzeti),Zrinjski...dakle kako rekoh vjerujem da ce odraditi sve ove preostale utakmice izuzev derbija koji ce svakako BHT uzeti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 sep 2012, 23:52

A BHT će uzeti derbi i radit će prenos onim prahistorijskim kamerama, na jednoj kameri teren zelen, na drugoj tamnozelen. :mrgreen:

Ja ću svakako biti na Koševu, ali ovi navijači što će gledati tekmu preko TV-a će biti sigurno na gubitku.

Da hoće ova Arena sljedeće sezone otkupiti TV prava za sve utakmice, to bi najbolje bilo, svaki derbi bi sigurno bio na TV-u.
Željezničar ale!

High

Post Postao/la High » 09 sep 2012, 23:54

Ako ništa, ovi amateri sa BHT-a imaju sad konkurenciju. Prije su jedini bili i radili kako su htjeli, sad već imaju ove sa Arene, sumnjam da im je svejedno zbog toga. Meni se nešto ne sviđaju komentatori sa Arene, ali su kamere i kvalitet slike na zaista zavidnom nivou.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2012, 00:34

High je napisao/la:Ako ništa, ovi amateri sa BHT-a imaju sad konkurenciju. Prije su jedini bili i radili kako su htjeli, sad već imaju ove sa Arene, sumnjam da im je svejedno zbog toga. Meni se nešto ne sviđaju komentatori sa Arene, ali su kamere i kvalitet slike na zaista zavidnom nivou.
A kome se sviđaju, pogotovo onaj Sinan Sinanović.Čim mu ime pročitaš vidiš da nije u vinklu.Onaj drugi, Vaha čini mi se da ga zovu, je solidan u odnosu na Borisa "vratnicu" i ostale.
DRUG NEBI TI PUNCA

High

Post Postao/la High » 10 sep 2012, 00:44

Ma dobro, ovi sa Arene i nisu nešto upoznati sa našom ligom, ne možemo mi očekivati da znaju neke stvari koje dosta nas zna o svojim, ali i o drugim klubovima iz Premijer lige. Bukvalno da samo mi živimo za ovo naše takmičenje, ni mediji nisu Bog zna koliko zagrijani za isto, a da ne pričam o komentatorima i urednicima sportskih emisija. Većini nije zanimljivo ovo kod nas, i to je realnost. Njima je ovo prva godina da rade naše utakmice, i za očekivati je da imaju propusta. Nisu nešto bogati informacijama i podacima, i dosta gluposti govore za vrijeme naših utakmica. Valjda se poprave, vremenom. Milina mi je gledati njihove utakmice samo zbog kvaliteta slike, ako ništa. Što se Sinanovića tiče, većeg uljupa u sportskom svijetu vidio nisam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2012, 00:48

Trenutno komentariše Sinan koji je "sportski novinar", a ovaj drugi, normalniji je radio na radiju "Kalman" čini mi se.Što znači da bi obojica trebala da znaju dosta toga o našoj ligi i o našim klubovima.
DRUG NEBI TI PUNCA

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 10 sep 2012, 00:49

A dobar je Vahid Alihodžić, njega se sjećam još sa radio FERN-a. Ovi stariji se sjećaju tog radija, oni su prije radili radijski prenos utakmica dok nije nastao BH Radio 1. :lol:
Željezničar ale!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2012, 00:42

Nekidan se povela prica o sudijama u BIH i njihovim "platama".E veceras igrom slucaju sam bio sa jednim fudbalskim sudijom iz BIH koji "mase" na utakmicama.Kaze da je sudijska taksa 200 KM za glavnog,te 170 za pomocnike odnosno 130 za cetvrtog.Od te cifre se oduzima 17% na ime PDV te jos 20% ide fudbalskom savezu.Naravno zna se desiti da klubovi ne uplate to redovno posto to ide na racun.Sa druge strane postoji fudbalska dnevnica koju klub mora da isplati po zavrsetku utakmice.Ona je 40 KM+putni troskovi gde se broj kilometara mnozi sa 40 feninga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 sep 2012, 01:02

Devil je napisao/la:Nekidan se povela prica o sudijama u BIH i njihovim "platama".E veceras igrom slucaju sam bio sa jednim fudbalskim sudijom iz BIH koji "mase" na utakmicama.Kaze da je sudijska taksa 200 KM za glavnog,te 170 za pomocnike odnosno 130 za cetvrtog.Od te cifre se oduzima 17% na ime PDV te jos 20% ide fudbalskom savezu.Naravno zna se desiti da klubovi ne uplate to redovno posto to ide na racun.Sa druge strane postoji fudbalska dnevnica koju klub mora da isplati po zavrsetku utakmice.Ona je 40 KM+putni troskovi gde se broj kilometara mnozi sa 40 feninga.
Znaci, prvi sudija ostane bez skoro 40 % od tih 200.
Malo brate, da ti je.bu mater, prijete i slicno, ne do Bog nikome :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 sep 2012, 01:07

GaziHusrevbeg je napisao/la:Da hoće ova Arena sljedeće sezone otkupiti TV prava za sve utakmice, to bi najbolje bilo, svaki derbi bi sigurno bio na TV-u.
Ništa od ovog dok se ne osnuje udruga premijerligaša.
Hayley <3

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 15 sep 2012, 13:21

Nakon ovih desavanja u Mostaru, mislim da savez mora pooceti razmisljati o zabrani gostovanja nekim skupinama na odredjen period. Protiv zabrana sam ali ovi sto se desava prelazi svaku mjeru. Prosle godine u vecini sukoba Manijaci. ove godine opet Manijaci! zasto ja da kao Robijas, koji su ne pamtim kad napravili zadnji incident ne mogu ici na gostovanje radi drugih skupina.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 sep 2012, 13:27

vivaILchelik je napisao/la:Nakon ovih desavanja u Mostaru, mislim da savez mora pooceti razmisljati o zabrani gostovanja nekim skupinama na odredjen period. Protiv zabrana sam ali ovi sto se desava prelazi svaku mjeru. Prosle godine u vecini sukoba Manijaci. ove godine opet Manijaci! zasto ja da kao Robijas, koji su ne pamtim kad napravili zadnji incident ne mogu ici na gostovanje radi drugih skupina.
Pa nemoze 13 ljudi napraviti nerede.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 sep 2012, 13:32

Jebote saban pa ima i manijaka iz pizdica pa naprave belaj,ovi iz Sarajeva tek krecu u 4 popodne ali izgleda nece daleko.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2012, 13:34

vivaILchelik je napisao/la:Nakon ovih desavanja u Mostaru, mislim da savez mora pooceti razmisljati o zabrani gostovanja nekim skupinama na odredjen period. Protiv zabrana sam ali ovi sto se desava prelazi svaku mjeru. Prosle godine u vecini sukoba Manijaci. ove godine opet Manijaci! zasto ja da kao Robijas, koji su ne pamtim kad napravili zadnji incident ne mogu ici na gostovanje radi drugih skupina.
Moras da naucis da ne mjesas kruske i jabuke,zabrana se kolko znam odnosi na organzivane dolaske navijaca,ovo nije imalo veze sa istim,samim tim netreba da se mjesa u sve isto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 sep 2012, 13:38

to vas strah da ne napadnemo i vas u zenici ??

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.