Druga Liga - grupa Jug

Grdan
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la Grdan » 12 sep 2012, 22:13

Pišu na Sloginom chatu da je Rama pokradena u Jablanici,mene ne čudi,jedva su dobili Kupres na domaćem terenu a u Čitluku im gol poklonio kapetan Miličević ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 12 sep 2012, 23:16

Sramotno sudjenje u Jablanici!!! Sramota jedna velik!! Rama vodila d 60-te min, i onda naravno na glavnu scenu stupaju sudije utakmice, pa zasto se igra nogomet u ovoj drzavi uopste???

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 12 sep 2012, 23:40

Rdje94 je napisao/la:
Jesi ono ti igrao (stalno izvodio aute :mrgreen: ) neću sad reć koji si broj da te ne bi pokosili ovi forumaš i kad budeš negdje išao gostovat :lol:

Prilično ste loše odigrali, jedva i bod izvukli. Bigeste je mlada ekipa i morali ste krenut agresivnije , ovako mi je teže skontat kako ste uopće dobili Turbinu 2:0...
Prebacivanje igre, nepovezanost, ko da ste igrali preko k**** ... al eto pred kraj te iščupali bod s kojim možete bit sretni.
A jesam, više igrao rukama nego nogama. :lol: Broj 16, il sam 18? :D Bio danas i nikad više, nikad ne igramo u ovim dresovima i ne znam odakle ih u torbi danas. Isto haljina, nije mi šorc ni trebao. :lol:

Ma danas izvodio trener nekakav eksperiment sa trojicom u zadnjoj liniji jer Bigeste igra sa dva špica, zbog toga smo igrali bez klasičnog zadnjeg veznog. A i falila su nam tri standardna igrača. I odmah se vidilo da to tako neće ići, previše prostora je ostalo igračima Bigestea u sredini da kombiniraju, imali su višak tu. A mi nismo mogli iznijeti loptu, zato su je samo nabijali bezveze prema naprijed, eto jer nismo imali sredinu terena. Al dobro, bod ko' kuća u gostima na ovakvu igru. ;)
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 13 sep 2012, 00:45, ukupno mijenjano 2 puta.
www.facebook.com/hnkvisici

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 13 sep 2012, 00:01

Igman 3 - Stolac - 0
Prvo poluvrijeme : Prvih 30 min igralo se uglavnom na sredini terena , Stolac se dobro držao , Igman je imao više od igre , dobar prenos lopte s jedne na drugu stranu što je kasnije se pokazalo doista izmorilo igrače Stoca koji nisu napravili priliku u prvom dijelu . U zadnjih 10 min prvog poluvremena 2 čiste prilike iz krasnih akcija ali napadači nisu bili pravi .Potom korner i u 44 min , najstariji igrač lige po meni zabija gol nakon kornera , na vrhu peterca zaboravljen , ne ometano matirao golmana Stoca .
Drugo poluvrijeme : I ono malo igre Stočana pada u vodu , igra od noge do noge fudbalera Igmana donosi niz prilika i jos 2 pogotka .
Dobra utakmica u Konjicu , šteta je što Stočani nisu fizički spremni što me iskreno čudi jer se radi o jako mladoj ekipi u kojoj se vidi da ima potencijala , al . Možda za par godina :)

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 13 sep 2012, 08:10

svaka čast Igmanu nadam se da mogu izdržati i biti ako ne na vrhu onda pri vrhu.

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 13 sep 2012, 09:17

klis bi trebao da se zove FK SDA a ne FK Klis, i realno receno stanje u tom klubu je katastrofalno, drasticne promjene dok se ne dese taj klub ce ubjedljivo bit najlosiji :o

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 13 sep 2012, 10:23

wazza je napisao/la:Igman 3 - Stolac - 0
Prvo poluvrijeme : Prvih 30 min igralo se uglavnom na sredini terena , Stolac se dobro držao , Igman je imao više od igre , dobar prenos lopte s jedne na drugu stranu što je kasnije se pokazalo doista izmorilo igrače Stoca koji nisu napravili priliku u prvom dijelu . U zadnjih 10 min prvog poluvremena 2 čiste prilike iz krasnih akcija ali napadači nisu bili pravi .Potom korner i u 44 min , najstariji igrač lige po meni zabija gol nakon kornera , na vrhu peterca zaboravljen , ne ometano matirao golmana Stoca .
Drugo poluvrijeme : I ono malo igre Stočana pada u vodu , igra od noge do noge fudbalera Igmana donosi niz prilika i jos 2 pogotka .
Dobra utakmica u Konjicu , šteta je što Stočani nisu fizički spremni što me iskreno čudi jer se radi o jako mladoj ekipi u kojoj se vidi da ima potencijala , al . Možda za par godina :)
vidi se da nisu los tim...ali ono neprestano prigovaranje jedan drugom nisam odavno vidio....nema 2 igraca da sute i igraju.....i kondicija im je losa....mogao je igman jos koji dat
Zadnja izmjena: jasta, dana/u 13 sep 2012, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 13 sep 2012, 11:53

Turbina - Rama 3:1
evo bit cu realan i reci da je Rama odigrala odlicnu utakmicu zabili go na pocetku utakmice i onda se odlicno branili sve do 60 i neke minute i onda je Turbina zabila cista 3 gola, ali Turbina je trebala dobiti minimalno 1 crveni karton, jer je jedan od igraca Rame sam isao na golmana i oboren je s ledja i taj igrac je dobio zuti karton, ali da su toliko pokradeni kao sto kaze makaveli i nije u pravu jer ni Turbini nije dosudjen penal nakon sto je jedan od igraca Rame odbranio loptu rukom koja bi 99 % zavrsila u golu..

hnkvisici ne kazem ja da cete bit docekani prije utakmice i prijetnje i tako to.. to nismo mi nikad radili al samo kazem da cemo vam vratiti u igri za ono udaranje bez lopte po mudima naseg igraca i tako to..

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 13 sep 2012, 14:11

DiNno je napisao/la:Turbina - Rama 3:1
evo bit cu realan i reci da je Rama odigrala odlicnu utakmicu zabili go na pocetku utakmice i onda se odlicno branili sve do 60 i neke minute i onda je Turbina zabila cista 3 gola, ali Turbina je trebala dobiti minimalno 1 crveni karton, jer je jedan od igraca Rame sam isao na golmana i oboren je s ledja i taj igrac je dobio zuti karton, ali da su toliko pokradeni kao sto kaze makaveli i nije u pravu jer ni Turbini nije dosudjen penal nakon sto je jedan od igraca Rame odbranio loptu rukom koja bi 99 % zavrsila u golu..

hnkvisici ne kazem ja da cete bit docekani prije utakmice i prijetnje i tako to.. to nismo mi nikad radili al samo kazem da cemo vam vratiti u igri za ono udaranje bez lopte po mudima naseg igraca i tako to..

u 96 minuti kod 3:1 :lol:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 13 sep 2012, 14:21

Igman čuva vrh, Lokosi bolji od Ljubušaka, kanonada Brotnja

Lider na tabeli Igman osvojio je nove bodove u Konjicu i tako zadržao prvo mjesto, a u stopu ga prate Turbina, koja je pobijedila Ramu, i Tomislav, koji je u gostima savladao novajliju Posušje.

Lokomotiva je minimalnim rezultatom savladala čvrste ljubušake. Gol odluke postigao je Mazreku u 25. minuti, nakon dobrog proigravanja Mušića. Lokosi su u nekoliko navrata zaprijetili gostima, ali su Bešo, Kovačević, Stupac i Mazreku bili neprecizni.
Brotnjo je sa osam golova isprašilo Kupres. Strijelci za Čitlučane bili su Miloš u 4',18' i 90', Šarac u 78', 84 i 87', te Skoko u 30' i 40'..Ovom pobjedom, Brotnjo je najavilo bolje rezultate i u sljedećem kolu ide u Višiće potpuno rasterećeno.
Bigeste je na odmor otišlo sa golom prednosti, ali su Višići u nastavku susreta bolje otvorili zaigrali, pa su iz jednog kornera došli do izjednačenja. U šesnaestercu Bigeste, najbolje se snašao Menalo i donio radost svome timu.
Sloga u Grudama nije uspjela da sačuva minimalnu prednost, a Klis nastavlja sa slabim igrama. Na domaćem terenu nisu uspjeli da savladaju Kamešnicu iako su na poluvremenu imali gol prednosti. Strijelci Klisa su tek u petom kolu postigli svoj prvi gol, a fenjer na tabeli prepustili su Kupresu.

Klis - Kamešnica 1:2 (0:1)
Grude - Sloga 1:1 (0:0)
Lokomotiva - Sloga (Lj) 1:0 (1:0)
Posušje - Tomislav 0:2 (0:2)
Igman - Stolac 3:0 (1:0)
Turbina - Rama 3:1 (0:1)
Bigeste - Višići 1:1 (1:0)
Brotnjo - Kupres 8:0 (4:0)

Tabela

1.Igman 5 4 1 0 14:4 13
2.Tomislav 5 4 0 1 15:2 12
3.Turbina 5 4 0 1 10:4 12
4.Kamešnica 5 3 2 0 11:5 11
5.Sloga (GV/Us) 5 3 2 0 5:1 11
6.Stolac 5 3 0 2 9:6 9
7.Lokomotiva 5 3 0 2 6:12 9
8.Brotnjo 5 2 1 2 13:3 7
9.Posušje 4 2 0 2 10:7 6
10.Višići 4 1 1 2 6:8 4
11.Sloga (Lj) 5 1 1 3 4:8 4
12.Grude 5 1 1 3 5:10 4
13.Bigeste 5 1 1 3 5:15 4
14.Rama 5 1 0 4 10:15 3
15.Klis 5 0 1 4 1:11 1
16.Kupres 5 0 1 4 4:16 1

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 13 sep 2012, 14:38

Delegiranje službenih osoba 6. kola Druge lige "JUG"

Utakmice počinju u 16:00 sati

Subota 15.9.2012

RAMA-BIGESTE(Majkl Proleta-Čapljina,Armin Ćerić-Čapljina,Jure Musa-Čitluk)
Delegat: Dragan Čolić-Kupres
TOMISLAV-IGMAN(Frano Jelić-Široki Brijeg,Dražen Mustapić-Ljuti Dolac,Marin Čužić-Široki Brijeg)
Delegat: Željko Drlje-Mostar
KLIS-GRUDE(Romeo Primorac-Ljubuški,Mario Miličević-Posušje,Darijo Lovrić-Široki Brijeg)
Delegat: Fadil Peco-Mostar

Nedjelja 16.9.2012

KAMEŠNICA-KUPRES(Marin Pavlović-Ljubuški,Zvonimir Mandić-Ljubuški,Željko Roso-Ljubuški)
Delegat: Zorislav Nuić-Čapljina
VIŠIĆI-BROTNJO(Elvir Čilić-Jablanica,Vedran Marčinko-Konjic,Sanel Grljević-Mostar)
Delegat: Enes Šljivo-Konjic
STOLAC-TURBINA(Stipe Velić-Livno,Miro Novokmet-Livno,Stjepan Konta-Livno)
Delegat: Vinko Begić-Posušje
SLOGA/LJ/-POSUŠJE(Mario Mikulić-Mostar,Emil Husković-Mostar,Armin Jelin-Mostar)
Delegat:Tomo Krešo-Livno
SLOGA/G.V.-U/-LOKOMOTIVA(Mario Ivković-Livno,Marko Grebenar-Livno,Ivica Mikulić-Široki Brijeg)
Delegat: Ante Milić-Livno
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 14 sep 2012, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 13 sep 2012, 18:20

slogauskoplje je napisao/la:
DiNno je napisao/la:Turbina - Rama 3:1

u 96 minuti kod 3:1 :lol:
neeeee :/ 0-1 je tad bilo za Ramu :S

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 13 sep 2012, 18:51

Grdan je napisao/la:Delegiranje službenih osoba 6. kola Druge lige "JUG"

Utakmice počinju u 16:00 sati

Subota 15.9.2012

RAMA-BIGESTE(Majkl Proleta-Čapljina,Armin Ćerić-Čapljina,Jure Musa-Čitluk)
Delegat: Dragan Čolić-Kupres
TOMISLAV-IGMAN(Frano Jelić-Široki Brijeg,Dražen Mustapić-Ljuti Dolac,Marin Čužić-Široki Brijeg)
Delegat: Željko Drlje-Mostar

Nedjelja 16.9.2012

KLIS-GRUDE(Romeo Primorac-Ljubuški,Mario Miličević-Posušje,Darijo Lovrić-Široki Brijeg)
Delegat: Fadil Peco-Mostar
KAMEŠNICA-KUPRES(Marin Pavlović-Ljubuški,Zvonimir Mandić-Ljubuški,Željko Roso-Ljubuški)
Delegat: Zorislav Nuić-Čapljina
VIŠIĆI-BROTNJO(Elvir Čilić-Jablanica,Vedran Marčinko-Konjic,Sanel Grljević-Mostar)
Delegat: Enes Šljivo-Konjic
STOLAC-TURBINA(Stipe Velić-Livno,Miro Novokmet-Livno,Stjepan Konta-Livno)
Delegat: Vinko Begić-Posušje
SLOGA/LJ/-POSUŠJE(Mario Mikulić-Mostar,Emil Husković-Mostar,Armin Jelin-Mostar)
Delegat:Tomo Krešo-Livno
SLOGA/G.V.-U/-LOKOMOTIVA(Mario Ivković-Livno,Marko Grebenar-Livno,Ivica Mikulić-Široki Brijeg)
Delegat: Ante Milić-Livno

Utakmica u Stocu nije odigrana nedjeljom mislim na 1.tim ima 20 godina,jel zna netko zasto se izaslo u susret Turbini!!!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 13 sep 2012, 18:53

jasta je napisao/la:
wazza je napisao/la:Igman 3 - Stolac - 0
vidi se da nisu los tim...ali ono neprestano prigovaranje jedan drugom nisam odavno vidio....nema 2 igraca da sute i igraju.....i kondicija im je losa....mogao je igman jos koji dat

Jbg.brate,pola ih konobari pola studenti dodju na trening kad mogu,nebi ni ti dolazio sigurno da za godinu dana dobijes nekih 100 maraka,a i to je bilo davno...Svi imaju svoje obveze al eto vole nogomet i grad u kojem zive pa igraju iz ljubavi!!!

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 14 sep 2012, 00:13

to je skkroz pozitivno od njih .U jednom trenutku se na utakmici možda i vidio taj nedostatak motivacije , na drugoj strani ekipa Igmana stoji stabilno u finansijskom pogledu i oni ginu za bodove dok ti momci sa velikom dozom opreza ( iako nijedan oštar start nije bio na utakmici ) igraju , što je i logično jer ih se kako kažeš 'Benfica' ne plaća ništa .A momci to stvarno zasluzuju .

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 14 sep 2012, 00:38

Kolo puno zanimljivih utakmica:Igman-Tomislav,Stolac-Turbina,Višići-Brotnjo,Sloga Uskoplje-Lokomotiva ;) .

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 14 sep 2012, 13:27

benfica1923 je napisao/la:
Utakmica u Stocu nije odigrana nedjeljom mislim na 1.tim ima 20 godina,jel zna netko zasto se izaslo u susret Turbini!!!
Ja koliko znam Stolac je trazio da se igra u nedelju, jer ni nama nije bilo jasno zasto se igra u nedelju :-/

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 14 sep 2012, 14:05

DiNno je napisao/la:
Ja koliko znam Stolac je trazio da se igra u nedelju, jer ni nama nije bilo jasno zasto se igra u nedelju :-/
Nismo mi sigurno,jer nam neodgovara,neće igrati nekolika standarna radi toga što je u nedjelju,jer je subota uvijek bila,alll ide se na pobjedu....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 sep 2012, 14:31

stolac dere
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 14 sep 2012, 14:45

DiNno je napisao/la:
Nismo mi sigurno,jer nam neodgovara,neće igrati nekolika standarna radi toga što je u nedjelju,jer je subota uvijek bila,alll ide se na pobjedu....
sigurno
Sloga Uskoplje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.