Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

juznjak>
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la juznjak> » 12 sep 2012, 21:51

8-)
Znaci istina je ,ipak mu je 10 miliona eura godisnje malo ,a da ne pominjem ono sto zaradi van terena. Jos jednom je dokazao da je egocentrik, narcis, pun sebe...u nekim dijelovima Spanije ,ljudi bukvalno nemaju sta da jedu . Spanija koja je se nalazi u velikoj ekonomskoj krizi , svaki cetvrti stanovnik je nezaposlen , I u takvoj situaciji ti da trazis jos 5 milki godisnje . Nice . Mozda i jeste najbolji fudbaler na svijetu ,ali ne mozes napisati da zasluzuje platu od 15 milja .
Drugo su Anzi ,PSG ,City...ti klubovi jedino nekim nenormalnim ciframa mogu privoliti igrace da igraju za njih . S druge strane,Real kao najveci klub na svijetu ,kao velika institucija ,ne mora na taj nacin placati igrace ;) . Licno bi ga poslao u tri pm da sam u Realovoj upravi . :!:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 12 sep 2012, 22:07

Grijesis juznjce. Sta njega i Realovu upravu boli kurrac za ostale Spance? On obavlja svoj posao na najbolji moguci posao i sukladnu tome apsolutno zasluzuje vecu placu. On je sve u svojoj karijeri napravio svojim trudom i prolijevanjem znoji na nogometnim terenima, slicno je mogao napraviti i svaki cetvrti nezaposleni spanjolac. I Ronaldo je odrastao sesteroclanoj obitelji gdje je samo mater radila a caca bio alkos zesci. Imao je tesko djetinjstvo, prosao je sve i svasta da bi dosao do svog sna i sada se ima pravo kurciti koliko mu je volja.
Sta onda tek da kazemo o tvom ljubimcu Torresu koji je otisao iz Atletica, iskljucivo radi novca, a onda poletio za jos vise novca u Chelsea. Egocentrik, narcis, naravno i on. Da te napomenem, zaradjuje vise od Ronalda. Drogba takodjer i ostalih 8 igraca koji zaradjuju vise od Ronalda, a Ronaldo je bolji od svih njih 10. Najbolji igrac svijeta zasluzuje da udje medju barem pet najplacenijih na svijetu, nije li tako?
Problem je sto se ovdje radi o Cristianu Ronaldu koji ima katastrofalnu medijsku sliku, koji je pod povecalom kada bilo sta progovori. Popusite ga malo jebote, i on je samo covjek od krvi i mesa. Isto kao i mi, ne pisa viski, i njegova krv je crvena.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 sep 2012, 22:29

Portillo oces li bit zamjena Ronaldu ako izgubi Irinu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 sep 2012, 22:31

M4kaveli je napisao/la:Portillo oces li bit zamjena Ronaldu ako izgubi Irinu ?
Ja imam bolju zamisao..ako me razumijes...

EDIT: za ovog dole, ovo sam mislio da m4kvail nekoga od sebe posudi da bude zamjena ;=)
Zadnja izmjena: neo, dana/u 12 sep 2012, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2012, 22:33

A da malo ****? Mislim da je moja zamisao bolja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 12 sep 2012, 22:34

M4kaveli je napisao/la:Portillo oces li bit zamjena Ronaldu ako izgubi Irinu ?
Hocu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 sep 2012, 22:58

M4kaveli je napisao/la:Tu je to negdje ..
Po meni City ima jacu sredinu, Real napad ( zbog Ronalda ) a odbrana je tu negdje.
Najveca prednost ''Kraljeva'' je Mancini, tj. Mourinho :D
Po meni CITY nema nista, ali ni jednog jedinog pojedinca, boljeg nego Real Madrid ;)

Aguero kao najbolji napadac Citiya je za klasu ispod Benzeme i Iguaina.Krila Real ima najbolja na svijetu. Ronaldo i Ozil/Di Maria. Slicno je i sa zadnjim veznim, Xabi i Khedira.Sad Real ima i Modrica koji je nesto izmedju.Nit je defanzivni vezni nit je ofanzivni.U FM zangoru receno, klasicni CM.
Isto tako mislim da Real ima i jacu odbranu od građana.

Fakat treba istaci kako Real ove godine ime EXTRA ekipu (samo da Murinho sve uigra i da ne bude nesuglasica izmedju najboljih igraca i uprave).Odlicno su popunjeni na skoro svim pozicijama (jedan stoper i/ili desni bek bi dobro dosao), imaju sirinu u ekipi, uvijek moze rotirati sa jednako kvalitetnim igracima sa klupe tj nema umora, odlicno se nadopunjuju...;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 sep 2012, 23:07

samosarajvo je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Tu je to negdje ..
Po meni City ima jacu sredinu, Real napad ( zbog Ronalda ) a odbrana je tu negdje.
Najveca prednost ''Kraljeva'' je Mancini, tj. Mourinho :D
Po meni CITY nema nista, ali ni jednog jedinog pojedinca, boljeg nego Real Madrid ;)

Aguero kao najbolji napadac Citiya je za klasu ispod Benzeme i Iguaina.Krila Real ima najbolja na svijetu. Ronaldo i Ozil/Di Maria. Slicno je i sa zadnjim veznim, Xabi i Khedira.Sad Real ima i Modrica koji je nesto izmedju.Nit je defanzivni vezni nit je ofanzivni.U FM zangoru receno, klasicni CM.
Isto tako mislim da Real ima i jacu odbranu od građana.

Fakat treba istaci kako Real ove godine ime EXTRA ekipu (samo da Murinho sve uigra i da ne bude nesuglasica izmedju najboljih igraca i uprave).Odlicno su popunjeni na skoro svim pozicijama (jedan stoper i/ili desni bek bi dobro dosao), imaju sirinu u ekipi, uvijek moze rotirati sa jednako kvalitetnim igracima sa klupe tj nema umora, odlicno se nadopunjuju...;)
Ne bi se slozio.
Sredina Citya: Yaya Toure, Silva, Nasri .. u rangu sa Realovom, mozda i jaca.
Sve u svemu, Real jeste bolja ekipa ali mislim da bi im City mogao zadati dosta problema.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 12 sep 2012, 23:11

Nema potrebe za raspravu cuj Nasri,Ture i Silva bolji od Khedire,Ozila i Xabia :mrgreen: :mrgreen: :roll:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 sep 2012, 23:14

Xabi je tu negdje sa Yayom, mada dajem prednost Alonsu.
Silva bolji od Ozila a Nasri od Khedire.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 sep 2012, 23:16

emir18 je napisao/la:Nema potrebe za raspravu cuj Nasri,Ture i Silva bolji od Khedire,Ozila i Xabia :mrgreen: :mrgreen: :roll:
Silva i Nasri su tu negdje sa Ozilom i Khedirom, dok je Yaya ispred Xabia...

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 12 sep 2012, 23:18

M4kaveli je napisao/la:Xabi je tu negdje sa Yayom, mada dajem prednost Alonsu.
Silva bolji od Ozila a Nasri od Khedire.
khm khm
Ozil em je mladji ima bolji osjecaj za gurnut loptu Silva nekada ima potez vise,sebican...
a sto se tice Khedire i Nasria to se nemoze porediti posao koji Sami radi u Realu je velik sigurno za koju godinu jedan od najbolji zadnji vezni,a kolko ja znam Nasri neigra u prvih 11 ;) .
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 12 sep 2012, 23:20

Ronaldo sam vrijedi kao cijeli City zajedno sa stadionom.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 sep 2012, 23:22

Svi igraci Citya bi napredovali da li imaju drugog managera :) Sto se tice Nasria da nema startnu poziciju, u cityu to niko osim Aguera, Yaye, Kompanya i Harta nema :) Znaci samo po jedan igrac na svakoj poziciji ima zagarantovano prov mjesto...
No nebitno, vidjet cemo ih kako igrati jedni protiv drugih...mislim da ce Real uzei kuci, dok ce u gostima izgubiti.

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 12 sep 2012, 23:23

Au kad kazete da je Silva bolji od Ozila...
Ko da ne pratite fudbal
HALA MADRID!!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 12 sep 2012, 23:24

Rano je ba ljudi za city :mrgreen:
Izgleda da i ove godine u sevilli igramo s 3. dresovima.
Pipita opet ispred benza,pretpostavljam.A bas me interesuje da li ce mou i ove godine na tezim gostovanjima igrati s formacijom 4-3-3 sa ,konkretno u ovom mecu, cr7,pipitom i mozda ozilom naprijed(ne doslovno) a iza njih xabi,sami i luka 8-)
Spaha nadam se nije suspendiran :mrgreen:
Sretno zmajevi!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 sep 2012, 23:25

Vi poredite Nasrija i Khediru.Nemojte me zaebavat molim vas.I onda kažu ozbiljna rasprava :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 sep 2012, 23:26

Kako ce Khedira biti najbolji zadnji vezni kad je on obicni destruktivac ?
Jeste dobar, ali za sjeckanje igre i u duelima.
Prema naprijed je limitiran kao Arbeloa.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 sep 2012, 23:28

M4kaveli je napisao/la:Kako ce Khedira biti najbolji zadnji vezni kad je on obicni destruktivac ?
Jeste dobar, ali za sjeckanje igre i u duelima.
Prema naprijed je limitiran kao Arbeloa.
Mogao si pogledat nekad fudbalsku utakmicu.Njemačka ili Real nebitno je.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 12 sep 2012, 23:29

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.