Vidiš, dobra ideja. Napraviću vjerovatno kopilaciju svih promašaja i predati novom šefu stručnog štaba kad bude izabran i doveden...pa neka vidi ko, šta i kako je promašio i neka radi na tome.studeni je napisao/la:Zlaja imaš li kompilaciju nevjerovatnih promašaja ovih naših zvijezda u prve 3 domaće utakmice?
Meščini da se dosta dobrih prilika propustilo, da je po jedna ulazila sada bi se druga priča pričala
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
A mozda da pitate i Bilija da vam napravi kompilaciju alkoholnih pica kojih su vam vasi napadaci ˝pogodili˝ u subotu pred utakmicu u mileniju. Vjerujte zavidna zbirka bi to bila.Zoom088 je napisao/la:Vidiš, dobra ideja. Napraviću vjerovatno kopilaciju svih promašaja i predati novom šefu stručnog štaba kad bude izabran i doveden...pa neka vidi ko, šta i kako je promašio i neka radi na tome.studeni je napisao/la:Zlaja imaš li kompilaciju nevjerovatnih promašaja ovih naših zvijezda u prve 3 domaće utakmice?
Meščini da se dosta dobrih prilika propustilo, da je po jedna ulazila sada bi se druga priča pričala
Da li se nagađaju imena ko će biti novi trener Radničkog, dal će biti izabran prije utakmice sa Braniteljom ili pred utakmicu sa Rudarom kod kuće, ja sam načuo nešto, ali nisam baš zadovoljan da taj čovjek bude novi šef, a riječ je o Darku Vojvodiću.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Citiraću nekoga:"Što će nam trener, kad moram(o) kupiti naredne 2 utakmice?!"
Od Karića ni Džindo neće biti gori, mada su njegove šanse mikroskopske (ako uopće postoje).

Od Karića ni Džindo neće biti gori, mada su njegove šanse mikroskopske (ako uopće postoje).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Čuo sam za ovo i biće ispitano i tolukavac_21 je napisao/la:A mozda da pitate i Bilija da vam napravi kompilaciju alkoholnih pica kojih su vam vasi napadaci ˝pogodili˝ u subotu pred utakmicu u mileniju. Vjerujte zavidna zbirka bi to bila.Zoom088 je napisao/la:Vidiš, dobra ideja. Napraviću vjerovatno kopilaciju svih promašaja i predati novom šefu stručnog štaba kad bude izabran i doveden...pa neka vidi ko, šta i kako je promašio i neka radi na tome.studeni je napisao/la:Zlaja imaš li kompilaciju nevjerovatnih promašaja ovih naših zvijezda u prve 3 domaće utakmice?

Baš tako...za sada se samo nagađaju. Ali sigurno je da će u Mostaru ekipu voditi Maršalek i Softa.sodagrad je napisao/la:Da li se nagađaju imena ko će biti novi trener Radničkog, dal će biti izabran prije utakmice sa Braniteljom ili pred utakmicu sa Rudarom kod kuće, ja sam načuo nešto, ali nisam baš zadovoljan da taj čovjek bude novi šef, a riječ je o Darku Vojvodiću.....
Aha hvala na informaciji možda ovdje da napravimo anketu među nama navijačima Radničkog da napišemo ta imena o kojima se nagađa i vidimo za koga su Siouxi.......

-
- Kontakt:
Šta je to bilo na utakmici sa Podgrmečom ?MEHANOVIĆ MIRHAD, igrač FK "Radnički" Lukavac zbog prekršaja iz člana 43. DP NS/FS BiH na utakmici 3. kola Prve lige FBiH: FK "Radnički" - NK "Podgrmeč" kažnjava se zabranom igranja 3 prvenstvene ili Kup utakmice.
Imaš video prilog ovdje.AboveTheLaw je napisao/la:Šta je to bilo na utakmici sa Podgrmečom ?MEHANOVIĆ MIRHAD, igrač FK "Radnički" Lukavac zbog prekršaja iz člana 43. DP NS/FS BiH na utakmici 3. kola Prve lige FBiH: FK "Radnički" - NK "Podgrmeč" kažnjava se zabranom igranja 3 prvenstvene ili Kup utakmice.
"U 80. minuti fudbaleri Podgrmeča su izveli brz kontranapad, sam u odbrani Radničkog bio je Mehanović, koji na nepropisan način zaustavlja napadača gostujuće ekipe i dobija direktan crveni karton."
Školski faul jer je čovjek išao sam samcat prema golu, a već smo se bili namašali praznih golova i zicera, tako da nam je Mirhad otprilike, blago rečeno, donio bod u toj utakmici ovim faulom.
Mi na Jošiku nemamo sreće sa ovim novim golovima oni su nam baš nesretni:( i prokleta nedjelja i utakmica, u Lukavcu se zadnjih 30 godina utakmice igrale subotom sad nedjeljom.....
-
- Moderator
- Kontakt:
Siouxi: Draža vam je flaša, nego ljubav naša.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Objasnili ovim sve.....RESPECT, novi trener ko nam bude ovo nek mu bude uvijek na umu.......Benjo_AFC86 je napisao/la:Siouxi: Draža vam je flaša, nego ljubav naša.

40 minuta u Mostaru i dalje je rezultat 0-0, Branitelj napada više i ima terensku incijativu, ali bez ozbiljnijih šansi za gol, izdržite momci za Siouxe i Lukavac.......

Nakon prvog poluvremena Branitelj - Radnički : 0 - 0 .........hajmo momci samo naprijedsodagrad je napisao/la:40 minuta u Mostaru i dalje je rezultat 0-0, Branitelj napada više i ima terensku incijativu, ali bez ozbiljnijih šansi za gol, izdržite momci za Siouxe i Lukavac.......
64 minuta Branitelj - Radnički: 0-0sodagrad je napisao/la:Nakon prvog poluvremena Branitelj - Radnički : 0 - 0 .........hajmo momci samo naprijedsodagrad je napisao/la:40 minuta u Mostaru i dalje je rezultat 0-0, Branitelj napada više i ima terensku incijativu, ali bez ozbiljnijih šansi za gol, izdržite momci za Siouxe i Lukavac.......
Branitelj - Radnički: 1 - 0 za domaćina, šteta, idemo pobijedti Rudar sa ili bez novog trenera.........

volim radnicki a mrzim slobodu......

Ne ofiraj ime Siouxsema12345 je napisao/la:volim radnicki a mrzim slobodu......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
stvarno vam je los teren
kad sam vidio ... sj.eba se... pa na cemu igra jedan prvoligas ... mora se po tome pitanju nesto poduzeti

kad sam vidio ... sj.eba se... pa na cemu igra jedan prvoligas ... mora se po tome pitanju nesto poduzeti
1947!
Na fotografiji je pomoćni teren.
Istina je da ni glavni, nakon suše nije kao što je bio prije, ali nadolazi polako.
Istina je da ni glavni, nakon suše nije kao što je bio prije, ali nadolazi polako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.