Sto se 2 tice apsolutno je tako..Sve je u nasim rukama po meni..Da igramo recimo protiv Spanije,Njemacke ili Holandije onda bi zavisilo od toga kakav ce oni imati dan,njihovi igraci,itd..Ovako samo da se mentalno pripremimo i vec smo u egalu sa Grcima..zizu1991 je napisao/la:2 - recept za uspijehRios je napisao/la: O historiji nasih susreta u kvalifikacijama sa Grcima necmeo pricati,to su bila neka druga vremena kad smo mi gubili i od Moldavije i slicnih ekipa..Ni o uspijesima necemo-Grcka neusporedivo bolja..
Eh hajmo malo o trenutnim kvalitetama..Prosle godine smo igrali prijateljsku s njima na Kosevu i "pojeli" ih..Prakticno dominirali cijelu utakmicu..Oni doduse imali cistu sansu,ali zbog nase greske..I nista vise..Na EP su igrali po meni kao i uvijek-bezveze..Trce,bore se i to je sve..Nemaju u sredini nijednog igraca koji moze parirati tehnikom Pjanicu i Misketu..Nas napad je puno bolji od njihovog,ako im i bude spreman Samaras uopste..Eh odbrane nam se ne mogu porediti..Njihova je bolja,cvrsca,uigranija..To im je i temelj u igri vec godinama..1
Daleko od toga da smo mi neki favoriti ili tako nesto,ali samo ako budemo psihicki spremni,ne podlegnemo pritisku sa tribina i odupremo se nasem mentalitetu poznatom,mozemo izvuci dobar rezultat iz Atine..2
1 - ovo je minus nama, ako sredimo obranu, i konsolidujemo se, imamo velike šanse tamo.
Sto se 1 tice sumnjam da ce se sta drasticno promjeniti sa nasom odbranom..Ne vjerujem da ce biti novih imena,Pape nahvalio i Vranjesa i Sunjica,tako da ce to opet biti isto..Meni licno Sunjic ne ulijeva nikakvu sigurnost,dok Vranjes nije za stopera..Ne snalazi se..Al eto..Vidjet cemo aBd..