Nismo dali 3 gola na Lužu nego 2, no nije bitno.reptil je napisao/la:A sto im nebi mogli dat 7-8 komada. Grcka nije kao sto je nekad bila.. Kad smo mogli Portugalcima 3 gola dati na Luzu koji su imali Ronalda od 100 miliona eura pepea od 55 miliona eura i da ne neabrajam sve njih radom na ternu sto ne mozemo ovim Rahljama uvaliti golove pa da pate
@ Princi, ti si upravu 100 %, meni se čini da ovdje mnogi dižu Džeku i još uvijek ga štovaju zbog onoga što je uradio u prošlosti. Da ne bi bilo zabune, i meni je drag igrač, i drago mi je da je to tako, no, trebali bi malo objektivni da budete.Principatus je napisao/la:Ibisevic mora igrati pored Dzeke. Pogledajte utakmicu jos jedanput. Pri svojim sansama je reagovao brzo i korektno, to sto treba nekad i malo srece je druga stvar. Golman mu je skinuo zicer. Imao je jos nekoliko dobrih prodora. On je u formi, ali nemoze pogadjati u svakoj utakmici. 1 Walesu, 3 Liechtensteinu. Sad ne da gol i svi bi ga na klupu. Sa malo vise srece smo ih jucer mogli komplet potopiti. Neda mi se gledati jos jednu utakmicu gdje ce zatvoriti Dzeku, pa da se igramo dodavanja lopte u nasoj polovini.
Prije njegovoga gola u 90 plus kada je publiku i čitav stadion bacio u trans, nije iskoristio dvije 100 % -tne prilike.
Da, mislim na onu pred kraj prvoga poluvremena kada je s dva metra pucao direktno u golmana i kada je u drugom poluvremenu izašao na golmana i pogodio prečku, ono je prije rutinerski riješavao, tako da... koliko god je Vedo promašio, ništa manje nije ni Džeko, koji je samo za razliku od njega dao gol.
Ne pišem ovo zbog podjela među forumašima, al treba da budemo objektivni.