Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 sep 2012, 14:31

Evo kakva je trenutno situacija sa fudbalskim dresovima (reprezentacije) u svijetu:

Adidas:
Albania, Andorra, Armenia, Cyprus, Denmark, Faroe Islands, Finland, Great Britain, Germany, Greece, Hungary, Israel, Latvia, Liechtenstein, Monaco, Northern Ireland, Romania, Russia, San Marino, Scotland, Spain, Ukraine, Sweden.
Argentina, Antigua and Barbuda, Colombia, Cuba, Dominican Republic, Guyane Haiti, Mexico, Paraguay, Trinidad and Tobago, Saint Kitts and Nevis, Saint-Martin, British Virgin Islands, Venezuela.
Angola, Comoros, Djibouti, Egypt, Eritrea, Ethiopia, Madagascar, Mauritania, Malawi, Morocco, Mauritius, Nigeria, Rwanda, Sierra Leone, Seychelles, Somalia, Swaziland, South Sudan, Zanzibar.
China PR, Guam, Japan, Lebanon, Maldives, Mongolia, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Tajikistan, Yemen, Syria.
Fiji, Hawaii.

Nike:
Australia, Brunei, Hong Kong, India, Indonesia, Korea Republic, Malaysia, Qatar, Saudi Arabia, Singapore, Thailand, Timor-Leste, Vietnam.
Zambia, Réunion, Mayotte.
Brasil, USA.
Croatia, England (Starting 2013), Estonia, France, Netherlands, Poland, Portugal, Serbia, Slovenia, Turkey.
New Zealand, Papua New Guinea, New Caledonia.

Umbro:
Azerbaijan, Belarus (Olympic Team), Canada, England (ending 2013), Guatemala, Greenland, Kazakhstan, Norway, Peru, Republic of Ireland, Sint Maarten, Wales.

Puma:
Algeria, Burkina Faso, Cameroon, Côte d'Ivoire, Equatorial Guinea, Gabon, Ghana, Libya, Namibia, Senegal, South Africa, Togo, Zimbabwe, Americas Bahamas, Chile, Uruguay, Philippines, Bahrain, Uzbekistan, Austria, Belarus, Czech Republic, Italy, Macedonia, Slovakia, Switzerland.

Legea:
Bahrain (Olympic Team), Palestine (Olympic Team), Bosnia and Herzegovina, Montenegro, North Korea.

Kappa:
Bulgaria, Jamaica.

slika

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 sep 2012, 14:55

problem je savez a ne dobavljac, ako nemas nikakav zahtjev onda neces ni dobit nesto sto valja, legea ima mnogo dobri dresova, naprimjer evo ovaj sto je postavljan na prosloj strani, taj dres je ekstra! u zadnje vrijeme ima sve vise i vise klubova sto nosaju legeaine dresove, u serie a imas nekoliko, udinese kao najozbiljniji od ti, onda po norveskoj svedskoj u premier ligama i sve su to dobri dresovi, kvalitetni i lijepi za oko! sta vise treba rec kad se zna da ono sto je na nasim dresovima nikako nije vise znak legea nego sad koriste fubalera koji izvrsava makatzice, ono sto mi koristimo nepostoji vise, ono im je odpad iz skladista koji su nam gurnuli! a razumljivo s njihove strane, mogu pisat BiH im nosi dresove a uz to mogu nam gurat smece od isti jer niko iz naseg saveza nije ni postavio nikakav zahtjev kakav dres mora bit! pa ljudi sorc i dres nam juce nisu bili iz iste kolekcije a kamoli da je ista drugo bilo dobro samo za sebe! svakako dresovi neigraju ali vala nebi skodilo da nemamo najruznije dresove od svi repka u citavim kvalifikacijama!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 sep 2012, 14:57

da nadodam treba stisnut medije da malo pocnu pisat o toj temi dresova pa stim stvorit pritisak i na savez da rijesi taj problem i da konacno opet dobijemo dreove da valjaju! govorim konacno opet jer smo nekad i imali dobre dresove od legea, sjetimo se samo ere barbareza, bolica, baljica, oni su legea dresovi bili dobri i kvalitetni!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 sep 2012, 15:00

Kad vidim da Mongolija, Mijanmar, Nepal, Havaji nose dresove Adidas, Zambija, Vijetnam nose Nike, a mi igramo u vrećama za smeće.Tuga.
DRUG NEBI TI PUNCA

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 sep 2012, 15:04

bagrcavi je napisao/la:Kad vidim da Mongolija, Mijanmar, Nepal, Havaji nose dresove Adidas, Zambija, Vijetnam nose Nike, a mi igramo u vrećama za smeće.Tuga.
Sta ces tuga i cemer. :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 12 sep 2012, 15:10

A vidite kod nas drustva:

Legea:
Bahrain (Olympic Team), Palestine (Olympic Team), Bosnia and Herzegovina, Montenegro, North Korea.

Meni su najbolji Kappa i Nike. Adidas pevise repki nosa i nisu mi dizajnerski.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 12 sep 2012, 15:11

Tako to ide kod nas.

Gledam dresove Sarajevo (Lescon) i stvarno su kvalitet. Bilo sta, samo ne ovo smece.

slika

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 sep 2012, 15:13

valterboy je napisao/la:Tako to ide kod nas.

Gledam dresove Sarajevo (Lescon) i stvarno su kvalitet. Bilo sta, samo ne ovo smece.

slika
Kakve veze imaju dresovi sa repkom?, joj nemogu da vjerujem. :lol:
Smece nek su vasi super rodila majka. ;)

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 12 sep 2012, 15:15

DevilS je napisao/la:
valterboy je napisao/la:Tako to ide kod nas.

slika
Kakve veze imaju dresovi sa repkom?, joj nemogu da vjerujem. :lol:
Smece nek su vasi super rodila majka. ;)
Proctiaj ponovo. Kazem da su kvalitet, Legea je smece.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 sep 2012, 15:16

Sory nisam fino izgleda vidio to si upravu ovi od repke su bas nula(Legea). :D

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 12 sep 2012, 15:22

DevilS je napisao/la:Sory nisam fino izgleda vidio to si upravu ovi od repke su bas nula. :D
Ovi Lescon dresovi su za mene bolji od Adidasa. To je inace Turska kompanija, ali stvarno profesionalno prave dresove, sa odlicnim detaljima i kvalitetnom materijalom.

Treba prekinit ugovor sa smecarima i dogovoriti nesto novo.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 sep 2012, 15:26

valterboy je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Sory nisam fino izgleda vidio to si upravu ovi od repke su bas nula. :D
Ovi Lescon dresovi su za mene bolji od Adidasa. To je inace Turska kompanija, ali stvarno profesionalno prave dresove, sa odlicnim detaljima i kvalitetnom materijalom.

Treba prekinit ugovor sa smecarima i dogovoriti nesto novo.
Slazem se da treba prekinuti saradnju sa ovim sponzorom i mozda dogovoriti sa nike po meni odlican sponzor ja inace volim sve sto je nike. :mrgreen:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 sep 2012, 15:28

bagrcavi je napisao/la:Kad vidim da Mongolija, Mijanmar, Nepal, Havaji nose dresove Adidas, Zambija, Vijetnam nose Nike, a mi igramo u vrećama za smeće.Tuga.

Upravo tako...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 sep 2012, 15:30

Ja sam uvjeren da će naši produžiti ugovor sa Legeom i kad istekne.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 sep 2012, 15:34

Dylan Dog je napisao/la:Ja sam uvjeren da će naši produžiti ugovor sa Legeom i kad istekne.

Hahahah, ma vjerovatno nece. :) jer je ovaj postojeci ugovor napravila stara garda koja vec robija u zenici. Ugovor je navodno do 2015 ili 2016 sto je tuga zaista jer sve reprezentacije prave ugovore na max 1 rok, kvalifikacije+ prvenstva ako se kvalifikuju!
Za BiH sam 100% siguran da bi nas i nike i adidas odmah "napali" cim se nestao ugovor sa legea-om...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 sep 2012, 15:36

Hajd' brate što su im garniture većinom kriza, i hajd' što nama većinom te kriza garniture uvale, al' brate imena igrača da ne urade pa to me stvarno nervira. :roll:

slika

I ovaj ma koliko neprofesionalno urađen izgledao, bolji je od bilo kojeg' LEGEA-inog'...

slika
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 12 sep 2012, 15:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 12 sep 2012, 15:36

Kappa ima jako kvalitetne dresove, a i jako lijepe dresove, meni su oni Dortmundovi odlični bili. (prošlosezonski)

Legea bila loša, ostala loša, ugovor je do 2014., tako sam ja čuo :?
Ako ništa u sljedećim kvalama nećemo igrati u kesama :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 sep 2012, 15:38

BernardBarnjak je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja sam uvjeren da će naši produžiti ugovor sa Legeom i kad istekne.

Hahahah, ma vjerovatno nece. :) jer je ovaj postojeci ugovor napravila stara garda koja vec robija u zenici. Ugovor je navodno do 2015 ili 2016 sto je tuga zaista jer sve reprezentacije prave ugovore na max 1 rok, kvalifikacije+ prvenstva ako se kvalifikuju!
Za BiH sam 100% siguran da bi nas i nike i adidas odmah "napali" cim se nestao ugovor sa legea-om...
Vidjećeš u slučaju plasmana na veliko takmičenje kad se savez oglasi "Legea je bila naš partner godinama,i kada nismo bili drugima zanimljivi,i ne bi bilo lijepo od nas da to sada zaboravimo" i produže ugovor do 2020-te.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 sep 2012, 15:39

Utušište s dresovima :D

s druge strane, super ej osjećaj spoznaja da su nam dresovi najveći problem. Da potraje što duže.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 sep 2012, 15:40

VanBasten je napisao/la:Utušište s dresovima :D

s druge strane, super ej osjećaj spoznaja da su nam dresovi najveći problem. Da potraje što duže.

Bar nismo fulili temu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 16 gostiju.