Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Prvu utakmicu sa Grcima nikada neću zaboraviti, pokisao ko miš i onaj gol u prvi ugao dediću. Vratio se pješke kući, upalim tv a na srni izvještavaju "braća grci pobjedili muslimansku bosnu 1:0". Kao da je juče bilo.
To je bila druga utakmica sa Grcima,prvu smo izgubili u Kalamati 3:0.FCS je napisao/la:Prvu utakmicu sa Grcima nikada neću zaboraviti, pokisao ko miš i onaj gol u prvi ugao dediću. Vratio se pješke kući, upalim tv a na srni izvještavaju "braća grci pobjedili muslimansku bosnu 1:0". Kao da je juče bilo.
p.s.ovo samo zbog mladjih citalaca foruma da ih ne dovede u zabunu

Uff morat cemo sto sta promjenit protiv grka , ustvari mozda i ne ako bude palila ista taktika. Apsolutno sam protiv toga da medunjanin startuje jer cemo izgubit na brzini koju smo konacno dobili, ista ova postava sto se mene tice. Samo pokusat sa stevanovicem na krilu ako ne bude islo miske van stevko desno i to je to . Ako bude hare igro gubimo uzasno na prenosu lopte jer je pjanic pokazao da moze radit ono sto je on do sad radio i to 20 x brze i sigurnije elem sumnjam da se moze vratit u potpunosti u formu za mj dana...
za mene nema druge nego igrat kao sa latvijom ili izbacit ibisevica i stavit stevanovica na krilu! ne zato sto je vedo los, nego jednostavno miske i pjanic moraju igrat a i imat zadnjeg veznog iza sebe da cisti(zahirovic)! onda ako cemo sa dva krila stevanovic i lulic po krilima i dzeko sam gore! nazalost tako jer valja kad je vedo tu i igramo sa dva napadaca ali onda na sredini gubimo ako cemo igrat sa dva klasicna krila jer miske i pjanic nemogu pokrivat defanzivni prostor na sredini terena kad to treba, o njihovoj ofanzivnoj igri netreba ni pricat jer deru i jedan i drugi!
u mene bi to ovako izgledalo u atini:
------------------------------Begovic---------------------------
mujdza----------vranjes-------------spahic---------salihovic
-----------------------------zahirovic---------------------------
stevanovic-----------pjanic--------misimovic---------lulic
-------------------------------dzeko----------------------------
nekako mi ovo djeluje najsigurnije sa najvecom koncentracijom igraca na svojim prirodnim mjestima, u sustini jedino bi salihovic igrao na neprirodnom mjestu, ali znamo svi da nam je to rak rana u ekipi jer nemamo nijednog lijevog beka, steta sto sasa papac ode u penziju, jer onda bi imali premocnu prvu postavu i vrlo dobru zadnju liniju!
ja sa jucerasnje tekme sam nasao samo jednu manu, vrasajevica, pa momak je igrao lijevo krilo a bukvalno nista nezna lijevom nogom, svaki put se zaleti uz aut liniju i kad treba ubacit,stane, prebaci na desnu i prilika se izgubi, jednostavno mali stevanovic i visca su puno bolja krila od njega, ako nista znaju igrat sa obadvi noge!
u mene bi to ovako izgledalo u atini:
------------------------------Begovic---------------------------
mujdza----------vranjes-------------spahic---------salihovic
-----------------------------zahirovic---------------------------
stevanovic-----------pjanic--------misimovic---------lulic
-------------------------------dzeko----------------------------
nekako mi ovo djeluje najsigurnije sa najvecom koncentracijom igraca na svojim prirodnim mjestima, u sustini jedino bi salihovic igrao na neprirodnom mjestu, ali znamo svi da nam je to rak rana u ekipi jer nemamo nijednog lijevog beka, steta sto sasa papac ode u penziju, jer onda bi imali premocnu prvu postavu i vrlo dobru zadnju liniju!
ja sa jucerasnje tekme sam nasao samo jednu manu, vrasajevica, pa momak je igrao lijevo krilo a bukvalno nista nezna lijevom nogom, svaki put se zaleti uz aut liniju i kad treba ubacit,stane, prebaci na desnu i prilika se izgubi, jednostavno mali stevanovic i visca su puno bolja krila od njega, ako nista znaju igrat sa obadvi noge!
- legenda reala
- Kontakt:
Mi za Grke imamo tajno oružje a on se zove Miroslav StevanovićDylan Dog je napisao/la:Šta ste se raspisali ima mjesec još do utakmice![]()
Euforija Euforija![]()
Ne znam na osnovu čega toliki optimizam,od Grčkih selekcija od kako znam za sebe naši fudbaleri,košarkaši,rukometaši,odbojkaši svi redovno gube,pogotovo nema nikakve realne osnove za nadati se 3 boda,nikada nismo ni pobjedili jednu takvu reprezentaciju u gostima,ma nismo ni na domaćem,kada bi osvojili bod to bi bilo nešto ogromno.

Begović,Mujdža,Spahić,........, Salihović, Zahirović,Lulić.Pjanke,Miske,Stevanović, Džeko
Namjerno sam ostavio tačke, jer Šunjić mi ne ulijeva povjerenje,a Vranješ mi je nekakav nizak za jakih Grčkih prekida, onaj mali Salpingidis će nama zabiti gol glavom

Treba vidjeti do Grka ko će Spahi biti partner, ako ništa se ne nađe, onda staviti Šunjića, trebaće visine

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 12 sep 2012, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mislis 8 minuta!neznalica je napisao/la:Pa stvari su lagano pocele da se mjenjaju,mlada reprezentacija je dobila grke i tamo a o domacih 16 minuta uragana da i ne govorimDylan Dog je napisao/la:Šta ste se raspisali ima mjesec još do utakmice![]()
Euforija Euforija![]()
Ne znam na osnovu čega toliki optimizam,od Grčkih selekcija od kako znam za sebe naši fudbaleri,košarkaši,rukometaši,odbojkaši svi redovno gube,pogotovo nema nikakve realne osnove za nadati se 3 boda,nikada nismo ni pobjedili jednu takvu reprezentaciju u gostima,ma nismo ni na domaćem,kada bi osvojili bod to bi bilo nešto ogromno.![]()
![]()

- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic mora igrati pored Dzeke. Pogledajte utakmicu jos jedanput. Pri svojim sansama je reagovao brzo i korektno, to sto treba nekad i malo srece je druga stvar. Golman mu je skinuo zicer. Imao je jos nekoliko dobrih prodora. On je u formi, ali nemoze pogadjati u svakoj utakmici. 1 Walesu, 3 Liechtensteinu. Sad ne da gol i svi bi ga na klupu. Sa malo vise srece smo ih jucer mogli komplet potopiti. Neda mi se gledati jos jednu utakmicu gdje ce zatvoriti Dzeku, pa da se igramo dodavanja lopte u nasoj polovini.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 12 sep 2012, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- delpiero20
- Kontakt:
Sjecam se da smo igrali s njima jednom, izgubili smo al nisam siguran ko je dao...mislim Hrgovic da je zabio golcinu
Neka me ispravi neko ako grijesim

Ma i poraz da se desi, ako bude sa golom razlike neće biti ništa strašno. Imamo +10 i tih +10 moramo dobro čuvati. A ja vjerujem da možemo sigurno dati jedan u Grčkoj, a ako ne bi primili više od jednog, to bi bilo odlično. Inače mislim da atmosfera, kakva god da bude, neće i ne može uticati na naše igrače.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ma i sa bodom bi bili prezadovoljni svi, a onda kuci pobjediti Litvaniju sa sto vise golova pa mi sad imamo najbolju gol razliku u grupi.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
delpiero20 je napisao/la:Sjecam se da smo igrali s njima jednom, izgubili smo al nisam siguran ko je dao...mislim Hrgovic da je zabio golcinu![]()
Hrgović iz slobodnjaka... ali smo i tada izgubili...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
treba im vratiti za ovo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
3:2 ja mislim, to je ona ekipa što je Muzurović vodio Ibišević dao drugi gol, tad nisu igrali oni potpisnici onog famoznog pisma mislimramiral je napisao/la:delpiero20 je napisao/la:Sjecam se da smo igrali s njima jednom, izgubili smo al nisam siguran ko je dao...mislim Hrgovic da je zabio golcinu![]()
Hrgović iz slobodnjaka... ali smo i tada izgubili...

Pink prenosio utakmicu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ne treba dizat euforiju treba se zadoljiti sa 6 bodova i gol razlikom 8:2,sve ostalo bi pretjerivanje
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ne valja ti gol razlikaSenaid L.F.C je napisao/la:Ne treba dizat euforiju treba se zadoljiti sa 6 bodova i gol razlikom 8:2,sve ostalo bi pretjerivanje

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
u citavim kvalifikacijama!DevilS je napisao/la:Ma i sa bodom bi bili prezadovoljni svi, a onda kuci pobjediti Litvaniju sa sto vise golova pa mi sad imamo najbolju gol razliku u grupi.

A sto im nebi mogli dat 7-8 komada. Grcka nije kao sto je nekad bila.. Kad smo mogli Portugalcima 3 gola dati na Luzu koji su imali Ronalda od 100 miliona eura pepea od 55 miliona eura i da ne neabrajam sve njih radom na ternu sto ne mozemo ovim Rahljama uvaliti golove pa da pate.. Ljudi licite mi na onu utakmicu kad smo igrali protv Belgije svi se nadali porazu i nerjesenom rezultatu kad ono puf 4 u mrezici Belgijanaca.. Sad smo dosegl zrelost koju smo gradili 3 godine zasto sad to ne iskaliti na nekome? Nekontam vas nikako
Malada repka ih je unistila sto ih mi nebi dotukli do kraja? SAD ILI NIKAD!!!!

Zadnja izmjena: reptil, dana/u 12 sep 2012, 15:08, ukupno mijenjano 5 puta.
Dobro si.mikki21 je napisao/la:u citavim kvalifikacijama!DevilS je napisao/la:Ma i sa bodom bi bili prezadovoljni svi, a onda kuci pobjediti Litvaniju sa sto vise golova pa mi sad imamo najbolju gol razliku u grupi.

.....In David we trust.....
Grci imaju tvrdu odbranu sa Papadopulosom i Sokratisom. To ce se tesko probiti. S druge strane napad im nije nesto narocito ako Samaras izostane, kao sto vjerovatno hoce. Moguce je da ce jedan gol odlucivati utakmicu. Bicu optimistican i najaviti pobjedu nasih 0:1
Nema sanse da ne primimo gol. Primili smo od Liechtensteina i Latvije, sta ce tek biti protiv boljih ekipa?
Mi MORAMO igrati ofanzivno, nemamo druge opcije.
Mi MORAMO igrati ofanzivno, nemamo druge opcije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.