Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Papilon20
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Papilon20 » 12 sep 2012, 12:04

edoox je napisao/la:u premieru pala kvota na 10, sta znaci "null"kada se pokusa igrati singl, jer to mi izbaci umjesto kvote?
I meni je to izbacilo ali mi je prihvatilo par i vamo na listicu stoji kvota 15 ,valjda ce prihvatiti ako prodje mada iskreno sumnjam da ima ista od ovoga ,da hiljade i hiljade ljudi samo kod nas zna i da to prodje tesko ,ali eto ,vrijedi probati :D

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 12 sep 2012, 12:11

Bet365 drži kvotu na 34, na toj tekmi Lugo.
Mislim da uzalud bacate pare na taj prelaz, jer ako svjetske kladionice ne obaraju, onda mislim da nece ni doci.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 sep 2012, 12:11

Mozda na srecu prodje :lol:

EDIT: Jel ima kakav forum oko kladjenja? Vidim imaju ovi portali al forum ovako za diskusiju? Da mi neko posalje na pp

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 12 sep 2012, 12:27

soxx je napisao/la:Mozda na srecu prodje :lol:
Na sreću se igra bingo i loto

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 12 sep 2012, 12:30

Rukomet SEHA liga(regionalna) :

Borac - Nexe 2 1,90(germania)

Veoma je sigurno,jer smo nazalost u ovu sezonu ulazimo sa dosta losijim timom nego prosle godine.A nexe je zadrzao kostur ekipe i mislim da mogu danas do punog plijena u Boriku.
Ako neko nadje gdje se moze odigrati kod nas,nek javi.
Ja sam pregledao Astru,Wwin,Bet live,Meridian,Millenium,Mozzart,Lutriju,Premier i nema nigdje.Ima li neko jos nekakvu ideju gdje bi se to moglo naci? :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 sep 2012, 12:33

Haj amerikanci sastavite mi tiket Bejzbol i Am. Fudbal da uplatim :P
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 12 sep 2012, 12:56

Prva dva kola kvalifikacija, pozitiva 1100 KM :)

Prvo kolo 390, ovo jučer 720.

Od sada samo na kvalifikacije i LP i ligu Evrope :)

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 12 sep 2012, 13:12

Neko strucnije misljenje o ovome

oviedo 1
vadiz 1
villareal 1

kvota 2,8
hvala
FK Sloboda Tuzla

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 sep 2012, 13:19

sta mislite za vikend?

slika

sta da izbacim? imal iko ikakav tip od ostalih sportova sta da igram za vikend?

AOC
Kontakt:

Post Postao/la AOC » 12 sep 2012, 13:39

soxx je napisao/la:sta mislite za vikend?

slika

sta da izbacim? imal iko ikakav tip od ostalih sportova sta da igram za vikend?
u kojoj kladionici igras?
Drži sreću kao pticu: što nježnije i lakše! Bude li se osjećala slobodnom, ostat će ti rado u ruci.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 sep 2012, 13:40

Ovo je premier a najcesce odem u betlive :d

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 sep 2012, 13:43

Bjezi ova kladionica me ubi jeboje mis, juce pado na England za 60 km. :evil:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 12 sep 2012, 13:45

Nogomet MLS
Cet,01:00 Toronto - Chicago 2 @ 2.45 formula

*E kad sam vidio ovaj tecaj na pobjedu gosta jednostavno sam morao odigrati dvicu.Sastaju se Toronto protiv Chicaga i to je jedini mec u okviru MLS-a za danas.

*Toronto se nalazi na 10 mjestu Istocne konferencije.Na svom kontu imaju 21 bod iz 27 utakmica,sto je dovoljno za to posljednje mjesto.Skor tima je 5-6-16 uz gol razliku 30:48.Kao domacini odigrali su 13 utakmica i osvojili su 12 bodova.Imaju skor 3-3-7 uz gol razliku 13:21.Vec su 7 kola bez pobjede,a upisali su 4 poraza i 3 remija.U proslom kolu su igrali protiv Kansas Citya u gostima i izgubili sa 2:1.Zanimljivo vodili su 1:0 na poluvremenu tog meca a kasnije izgubili.Trener Paul Mariner u vecerasnjem mecu nece moci racunati na povrijeđene Danny Koevermansa(napadac,16/9),Ty Hardena(odbrana,5/0),Torsten Fringsa(sredina,20/2),dok su upitni Eric Hassli(napadac,4/1) i Doneil Henry(odbrana,17/1).Zbog reprezentativnih obaveza u momcadi nema Ashtone Morgan(odbrana,25/0),Terry Dunfield(sredina,24/2),Dicoy Williams(odbrana,2/0) i Ryan Johnson(napadac,26/6).

*Chicago se nalazi na na 4 mjestu tabele sa 44 boda iz 26 utakmica.Imaju skor 13-5-8 uz gol razliku 35:31.Kao gosti odigrali su 13 utakmica i osvojili 15 bodova.U gostima imaju skor 4-3-6 uz gol razliku 15:19.Oni u zadnje vrijeme igraju dosta dobro,a to im je i potrebno ako zele da ostanu na play off pozicijama.U zadnjih 5 utakmica imaju 4 pobjede i 1 poraz,i to od DC Uniteda 4:2.Proslo kolo su docekali Houston kuci i dobili taj mec sa 3:1.Trener Frank Klopas u vecerasnjem mecu nece moci racunati na povrijeđene Cory Gibbsa(odbrana,3/0) i Steven Kinneya(odbrana) ali njihovi izostanci nisu nista posebno.Njhov problem je svakako taj sto su ostali bez Sebastián Grazzinia,koji je nedavno presao u Atlético de Rafaelu,a jos jedan bitan odlazak je Marco Pappa koji je otisao u Heerenveen.

*Ove sezone timovi su odigrali dva međusobna meca,i u oba je slavio Chicago.Prvi je zavrsio 3:2 a domacin je bio Toronto,a u drugom je Chicago kuci slavio sa 2:1.Toronto nema nekog imperativa na samom kraju sezone,jer za njih je play off nedostizan.Sa druge strane Chicago ce voditi veliku bitku da ostane na poziciji koja vodi u doigravanje,a u sledecih 8 utakmica koliko imaju do kraja ukljucujuci i vecerasnju,imaju mozda 3 slabija protivnika,ostali su timovi tu negdje sa njima.Kako gostima ova utakmica mnogo znaci,a uz to domacin ima izostanaka,odlucio sam se za pobjedu gosta,koji znaju kako uzeti 3 boda u Torontu!

AOC
Kontakt:

Post Postao/la AOC » 12 sep 2012, 13:50

Ljudi evo vam jedan Njemac koji je tata mata za klade, pratim ga vec godinu dana i stvarno je vrhunski tipser, a posebno rukomet razvaljuje, stvarno sam zadovoljna sa njegovim radom, mislim da sam citala na njegovom intervju da je to bivsi igrac rukometa i da ima kontakte na sve strane a posebno u njemackoj odakle je i on, nedavno je pogodio kvotu 65,00 na singlu rukometa HT/FT iz X u X i tvrdi da je to bila stela :mrgreen: :mrgreen: , za danas je iznio tip za visoki ulog al sam zakasnila i uhvatila tek na -15,5 ali ipak odigrala za manji ulog jer on ima -9,5 za visoki ulog, velika je razlika al ipak ga pratim, samo da nadodam da ima preko iljadu tipova i yield skoro +17% a ovo je njegov blog pa tko zeli neki izvoli: http://****.****" onclick="window.open(this.href);return false;
Drži sreću kao pticu: što nježnije i lakše! Bude li se osjećala slobodnom, ostat će ti rado u ruci.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 12 sep 2012, 14:10

gdje ima ovaj par da se odigra ? :D

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 12 sep 2012, 14:13

nigdje

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 sep 2012, 15:03

Lugo - Santander 1/2 10,0
Muller - Nastsi 1 1,05
UE Llagostera dg1 1,08
Cadiz dg1 1,08
Villarreal - Ponferadina 1x 1,03

12,61
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 12 sep 2012, 15:12

lugo - santander 1/2
kiel - minden 1
ringsted - kolding 2
heid - tumba 1
atletico madrid - la rioja 1

Kvota: 11,33

Sporting Gijon - Girona PROLAZ 1
Villareal - Ponferradina PROLAZ 1
Toronto - Chicago 2
Zurich - Langnau 6+ golova
JYP-Akatemia - Jukurit 6+ golova
Kiel - Minden 1

Kvota: 10,03
SAMO ČELIK !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 sep 2012, 15:14

3 za 3 :roll:
slika

http://www.betexplorer.com/soccer/boliv ... 72&where=0" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 12 sep 2012, 15:35

Hokej NLA
Sri,19:45 Zurich - Tigers 1 @ 1.60 expekt

*Pocinje nova sezona nacionalne lige ili NLA kako to svicarci zovu.Utakmica koja otvara novu sezonu igra se u Zürcher Hallenstadionu a sastaju se doamci ZSC protiv Langnau Tigersa.

*ZSC je prosle sezone u play off usao sa 7 pozicije,a na kraju osvojio ligu.Pva dva kola play off serije dobio je 4:0,Biel i Zug,a u finalu su igrali protiv Berna.Ta serije odlucila se u 7 utakmici,a domacin je bio Bern,no Steve McCarthy golom u 59 minutu donosi titulu svom timu posle 3 sezone suse.Ono zbog cega je doveden Bob Hartley,a to je titula,on je i ispunio,a kada je dosao poziv da se vrati u NHL i preuzme Calgary to nije mogao odbiti.Na mjesto trenera doveden je Marc Crawford,covjek koji ima dosta iskustva u NHL-u,a prosle godine vodio je tim Kanade na Spengler kupu,gdje su i ostvareni kontakti između njega i Zuricha.

Kada su u pitanju igraci,i transferi istih,mogu reci da ZSC nije puno trgovao.Otisli su Sven Ryser(desno krilo),Thomas Ziegler(centar),Blaine Down(centar/lijevo krilo),Juraj Kolnik(desno krilo),Cory Murphy(odbrana).Ne znam sta je sa Steve McCarthyem,covjekom koji im je donio titulu prosle sezone.On jos pregovara sa upravom oko novog ugovora.John Gobbi također se spominje u rubrici odlazci,a pominju se Lugano i Ambri.Domenic Pittis,jos jedan vazan igrac ovog tima,ne zna sta ce sa sobom.Spominjao se Zug kao novi klub ovog igraca,ali cini se da ce Pittis opet u Zurich,no trenutno je bez ugovora.
Od novih igraca tu su Ryan Shannon(centar,desno krilo) koji je dosao iz Tampe,a prosle godine odigrao je 45 utakmica(4+8) za taj tim.Roman Wick pojacao je oba krila,jer moze igrati na obje strane a dosao je iz Klotena.Matt Lashoff(odbrana) dosao je iz AHL ekipe Toronto Marlies,a Gilbert Brulé(centar/desno krilo) dosao je iz Phoenixa,a prosle godine za kojote odigrao je 33 utakmice(5+9).

U vecerasnjoj utakmici Crawford nece moci racunati na Severin Blindenbachera(odbrana,prosle godine 40gp,5+17) i Andri Stoffela(odbrana,prosle godine 49gp,0+1).Sezona za ZSC pocela je jos 12 Avgusta,u okviru European Trophy kupa koji su otvorili pobjedom na Ingolstadtom nakon penala 4:3.Uglavnom oni su igrali taj kup,ali i neke prijateljske utakmice.Ukupno su odigrali 13 utakmica,od cega su dobili 8 utakmica.Mjesec Septembar su otvorili porazom od Zuga 4:2,a onda su nanizali 3 pobjede,Visp 5:3,Adler Mannheim 3:2 i Kloten 4:2.

*Langnau je proslu sezonu zavrsio na 10 mjestu,tako da je igrao play out.Dobili su odma Ambri u seriji sa 4:0 tako da su se spasili od ispadanja.John Fust je prosle sezone bio cas prvi trener,cas pomocnik,a ove sezone cini se da se izborio za status prvog trenera.Bice njima tesko i ove godine,sumnjam da mogu u play off ali duga je sezona tako da se nikad ne zna.

Sto se tice transfera,iz momcadi su otisli Urban Leimbacher(golman) koji je prosle godine odigrao svega 14 utakmica,tako da njegov odlazak nije znacajan.Stefan Flückiger(odbrana) odigrao je 11 utakmica prosle sezone u okviru regularnog dijela sezone,ali igrao je kasnije u play outu,mada ni njegov odlazak nije nesto znacajan.Anton Gustafsson,mladi svedski centar,vratio se u svoju drzavu,a ove sezone nastupati ce za Asplöven u Allsvenskan.Prosle godine odigrao je 26 utakmica(3+3) za Langnau.Vojtech Polak(lijevo krilo) prosle sezone odigrao je svega 12 utakmica za Langnau,ali bio je sasvim solidan imao je 8 poena(4+4),a dosao je iz Klotena na samom kraju sezone gdje je igrao puno bolje.Od dolazaka spomenuo bi Adrian Brunnera(centar) dosao iz Berna,Arnaud Jacquemet(desno krilo) dosao iz Klotena i mogao bi biti pojacanje za ovu momcad,i golmana Jaroslav Hübla,koji je dosao iz Mlada Boleslav,mada on je na try out ugovoru.

I oni su odigrali vecinu meceva u mjesecu Avgustu.Poceli su protiv Severstala i normala izgubili,kao i protiv Lokomotiv Yaroslavla.Prijatno me iznenadila pobjeda nad Metallurg Novokuznetskom,kao i Grizzly Wolfsburgom.U Septembru su odigrali samo mec protiv Kolner Haiea i izgubili su sa 2:1.Dakle,odigrali su 7 pripremnih meceva i od toga su pobijedili u 3.

Trener Fust veceras nece moci racunati na Thomas Bäumlea(golman) koji je dosao iz Ambria ove sezone.Pored njega daleko bitniji je izostanak Simon Mosera,koji moze igrati na poziciji lijevog/desnog krila.Prosle sezone odigrao je 50 utakmica(18+16) i bio jedan od najboljih igraca momcadi.

*Kladim se na pobjedu ZSC-a jer su po meni jaca ekipa.Iako su ostali bez Pittisa,i dalje su tu Tambellini,Ambühl,Cunti,a ne treba zaboraviti dva dobra pojacanja iz NHL-a.Gosti nisu mijenjali puno u odnosu na proslu sezonu,McLean,Pelletier,Haas,i dalje su tu,ali Moser je bitan igrac u ovoj momcadi a veceras nece igrati.Prosle godine u 4 odigrana meca između ovih ekipa sve je dobio ZSC,mada je dva dobio nakon regularnom dijela utakmice.Prvi mec moze biti tezak,ali obzirom da je ZSC vec duze vremena u trenaznom procesu,uz to igrali su puno utakmica prije ove premijere u ligi,mislim da su se bolje spremili za istu.Svaka cast gostima,ali moje je misljenje da ce u ovoj utakmici izgubiti.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.