stevie je dobio crveni, neće igrati protiv san marina. ekstra

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Da, to je rekao otprilike kada je zelio preci u Chelsea. Sezona 2004-2005.Ovo mi baš nije jasno?
Ivica Osim je prije 8 god. rekao da dok je Gerrarda u timu, Liverpool neće osvojiti EPL?
Je li to, to ili sam ja nešto pogrešno razumio.
Ja postujem Gerarda i simpatisem ga. Nego mrzim uzdizanje bilo koga. Mrzim njegovo setkanje po terenu zadnje dvije do tri sezone.Očito ti ne simpatišeš Gerrarda pa vjerovatno i nisi toliko objektivan što se toga tiče.
Ja ga baš gotivim pa vjerovatno ni ja nisam kompetentan, al apsurdno je reći da koči ekipu ili tako nešto.
Iskreno bih volio da su već prošle godine Henderson,Adam ili neko treći bili dobra zamjena za njega pa da se Kapiten polahko preseljava na klupu i ostavlja sredinu nekom mlađem.
Ipak nije prešao i titulu nismo osvojili zato što nismo imali neki tim, konstantnog trenera, dobru organizaciju, vlasnike i sl. , a ne zato što je Gerrard u timu.Da, to je rekao otprilike kada je zelio preci u Chelsea. Sezona 2004-2005.
Mislim da si pogresno prenio tu izjavu Ivice Osima, razmisli malo i vidi ima li logike da takvo nesto kaze Ivica za igraca koji je u to vrijeme bio u zivotnoj formi i koga su trazili svi veliki klubovi od Celzija do Reala. Milim da je on rekao da Dzerard nece osvojiti titulu dok je god u Liverpulu a ne da Liverpul nece osvojiti titulu dok je tu Dzerard. Isto to je rekao i S. G. Erikson u toku ove godine cini mi se...i bojim se da su u pravu i jedan i drugi jer jedino sto nedostaje Dzerardu je titula EPL.Henderson je napisao/la:Šta ti nije jasno. To je Ivica Osim rekao prije 8 godina, ja ponovio na ovom forumu ima 2 ili 2,5 godine i svi još čekamo.BeyKopites je napisao/la:Predlažem da se više ne pojavljuješ na ovom temiDANTES je napisao/la:Dok je Stivi Dzi u Liverpulu taj klub šampion biti neće....![]()
Prvi i jedini ban sam radi Gerarda dobio.
mckenzie se izvinuo kao i policija sheffielda.Dan Roan @danroan
MacKenzie apologised for Sun yrs ago but in '06 said: "I only did that because Murdoch told me to. I wasn't sorry then I'm not sorry now..."
dakle, tek sada se treba pravda zadovoljiti.Kenneth Dalglish @kennethdalglish
Very positive outcome. 23 yrs waiting for the truth next step justice.
lol, je li ovo onaj sto je navijao za arsenal, pa za chealse, pa za juve, city i na kraju za untied ?seadreds je napisao/la:Pozdrav svim fanovima LFC, ja sam novi na forumu i navijac LIVERPOOLA sam od 2003.
Liverpool nije dobro krenuo, ali vjerujem da ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.
Trebali bi u januaru dovesti bar jedno pojacanje.
Greska bi bila prodati Reinu,treba mu samo malo podrske.
RIP 96
i jedne dimije bi mu dobro dosleseadreds je napisao/la:Pozdrav svim fanovima LFC, ja sam novi na forumu i navijac LIVERPOOLA sam od 2003.
Liverpool nije dobro krenuo, ali vjerujem da ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.
RIP 96
jednom reds,uvijek redsneo je napisao/la:lol, je li ovo onaj sto je navijao za arsenal, pa za chealse, pa za juve, city i na kraju za untied ?seadreds je napisao/la:Pozdrav svim fanovima LFC, ja sam novi na forumu i navijac LIVERPOOLA sam od 2003.
RIP 96
Neka,nemoj jos,ne lici mi na njega,onaj bi vec imao sminkerski avatar,sminkerski potpis i to.neo je napisao/la:lol, je li ovo onaj sto je navijao za arsenal, pa za chealse, pa za juve, city i na kraju za untied ?seadreds je napisao/la:Pozdrav svim fanovima LFC, ja sam novi na forumu i navijac LIVERPOOLA sam od 2003.
RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.