Nije.GaziHusrevbeg je napisao/la:Je li fakat da ste vi uzeli kredit od Vakufske banke i za novčanu garanciju stavili ove pare od UEFA-e, te vam je banka odobrila kredit? Ili je to bio slučaj u prošloj sezoni?
Nije mi cilj da provociram, samo onako pitam, vi to sigurno bolje znate od mene.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Slusaj ovo..a ako ne vjerujes provjeri.Paranoja je napisao/la:Sigurno znam da je Sarajevo dobilo kredit od Vakufske banke od 62 hiljade maraka s nekom mizernom kamatom. A da je garancija UEFA to nije tacno uopce.GaziHusrevbeg je napisao/la:Je li fakat da ste vi uzeli kredit od Vakufske banke i za novčanu garanciju stavili ove pare od UEFA-e, te vam je banka odobrila kredit? Ili je to bio slučaj u prošloj sezoni?
Nije mi cilj da provociram, samo onako pitam, vi to sigurno bolje znate od mene.
I mi i vi ne mozemo nigdje kredita podignuti..ma ni feninga jer smi i mi i vi u svakoj banci guzicom vrata zatvorili , ne placajuci dignute kredite.
Ali , FCS ima svoju banku (vakufsku) pa bujrum , reko vam je Amir da mozete tamo dobiti kredit. Za uslove ne znam (mislim kamata i to )..ali 100% da vam je Amir Rizvanovic reko da mozete kod njega podici kredit. Uskoro to i namjeravate jer vam je upitna plata za septembar a kamoli dalje. Pogotovo sto ne mozete prodavati karte za naredne 2 tekme na grbi...odakle ste planirali podjeliti plate za sept
YES.WE.DID.
@payton
Izvini prijatelju ali sto se tice nas nisi nista upravo a navest cu ti i zasto. Sto se tice vas dobili ste kredit rekao sam ti vec 62 hiljade ako nevjerujes meni provjeri. I to nije odreden rok vracan s mizernom kamatom.
Sto se tice te banke, ponudene su Zelji neke stvar koje su glat odbijene.
Ako nisi upoznat nas podpredsjednik kluba jedan od direktora UniCredit banke, tako da je prosto nemoguce da se uzme bilo gdje kredit drugo osim u toj banci. Naravno, kad bi to bilo potrebno.
Situacija jeste malo teze nego proslih godina, ali se to sve nekako pokriva dok ne stignu sve pare od Visce, Sehe.
Izvini prijatelju ali sto se tice nas nisi nista upravo a navest cu ti i zasto. Sto se tice vas dobili ste kredit rekao sam ti vec 62 hiljade ako nevjerujes meni provjeri. I to nije odreden rok vracan s mizernom kamatom.
Sto se tice te banke, ponudene su Zelji neke stvar koje su glat odbijene.
Ako nisi upoznat nas podpredsjednik kluba jedan od direktora UniCredit banke, tako da je prosto nemoguce da se uzme bilo gdje kredit drugo osim u toj banci. Naravno, kad bi to bilo potrebno.
Situacija jeste malo teze nego proslih godina, ali se to sve nekako pokriva dok ne stignu sve pare od Visce, Sehe.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
-
- Kontakt:
http://fksinfo.com/novosti/derbi-bosne- ... ovine/1981" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekad... A sad će jedva 5 milja biti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nekad se igrao fudbal.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Utakmica između FK Sarajevo i FK Velež se igra u subotu, sa početkom u 21h.
Za sve one koje nisu znali termin je promjenjen!Ova info je sa zvanicne fb stranice.
Uglavnom subota 21 h SVI NA SJEVER!
Za sve one koje nisu znali termin je promjenjen!Ova info je sa zvanicne fb stranice.
Uglavnom subota 21 h SVI NA SJEVER!
Al' seru sa terminom, u pm.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vala bas sad u 7 sad u 9 ali dobro idemo mi navijati i upisati novu pobjedu.High je napisao/la:Al' seru sa terminom, u pm.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma moraju igraju one ***ke prije nas!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Jbg nisam u toku samo sam cuo da zene igraju u 7, pa stvarno od toliko stadiona oni ih stave na Kosevo.. 

U subotu spektakl na Kosevu,bit ce puno iznenadjenja kako od strane uprave tako i od strane navijaca.Zato svi na Kosevo. 

Jedva cekam aBd, a znas li slucajno sta se to sprema?SA1946 je napisao/la:U subotu spektakl na Kosevu,bit ce puno iznenadjenja kako od strane uprave tako i od strane navijaca.Zato svi na Kosevo.

- Burberry46
- Kontakt:
Polako, sve ce se vidjeti na utakmiciDevilS je napisao/la:Jedva cekam aBd, a znas li slucajno sta se to sprema?SA1946 je napisao/la:U subotu spektakl na Kosevu,bit ce puno iznenadjenja kako od strane uprave tako i od strane navijaca.Zato svi na Kosevo.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tako je,ko dodje ostat ce zatecen jer se sprema svasta.Burberry46 je napisao/la:Polako, sve ce se vidjeti na utakmiciDevilS je napisao/la:Jedva cekam aBd, a znas li slucajno sta se to sprema?SA1946 je napisao/la:U subotu spektakl na Kosevu,bit ce puno iznenadjenja kako od strane uprave tako i od strane navijaca.Zato svi na Kosevo.

Ok ja ne mogu ni docekati sad kad ste mi to rekli.
SVI NA SJEVER!!

SVI NA SJEVER!!
U toku je prijateljska s Radnikom Donji Vakuf
Vodimo od treće minute golom Tatomirovića. Belošević asistirao iz kornera. Tekmu prate na zvaničnom FB
-----
Zlatković upitan za Velež. - Povreda aduktora.
http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=671" onclick="window.open(this.href);return false;
Vodimo od treće minute golom Tatomirovića. Belošević asistirao iz kornera. Tekmu prate na zvaničnom FB
-----
http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=671" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ivo igra, to je dobro.
Super bice tu jedna petica brza.VanBasten je napisao/la:U toku je prijateljska s Radnikom Donji Vakuf
-----

Zlatkovic out znaci u p.m.

- HannahMontana
- Kontakt:
A jesi ti aktivan od jutros buraz!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.