Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

exbabilon
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la exbabilon » 12 sep 2012, 10:01

Od prve minute meča sam imao vjeru u našu ekipu, ni gol me nije pokolebao jer sam vidio da ih držimo u šaci. Čim smo izjednačili rekao sam da ovo ide na tri razlike, tako je i bilo. Ova reprezentacija napokon izgleda jako dobro, agresivno i jako važno efikasno, mada uvijek može bolje. Posljednji put kad sam bio očaran igrom reprezentacije je bilo u Parizu, ali sad je ugođaj veći kad pobjeđujes i nabijas gol razliku. Sve u svemu samo naprijed, sad samo da okosnica reprezentacije ne posustane s formom do Grčke ili se ne daj Bože neko povrijedi. Imamo tih 10-ak igrača koji igraju na vrhunskom nivou, ali eventualne povrede bi nas puno koštale, nadam se da do toga neće doći. S ovom igrom i zalaganjem mislim da možemo dobit Grčku, ali ni bod ne bi bio los. :)

BRAVO ZMAJEVI!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 12 sep 2012, 10:08

Eo bio sam na tekmi sinoc i mogu reci da smo se popravili ko navijaci, ne zvizdimo vise himne drugih reprezentacija. Doduse radilo se o Latviji, treba vidjeti kako cemo reagovati kad se bude igralo protiv jacih Grka i Slovaka :) ...
Btw za mene sinoc Zahirovic man of the match :roll:
Glory Glory Man United!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 12 sep 2012, 10:10

Batko je napisao/la:Momci, dosta toga ste napisali, ne bi pojedinačno opisivao nastup igrača. Dosta stvari me raduje. Drago mi je što je Vranješ zaigrao pored Spahića jer sam i prije meča mislio da je bolji, brži je sigurno i mislim da će se on dobro uklopiti u tandemu sa Spahićem.

Šteta za povredu Lulića, njegov izlazak se itekako osjetio, i šteta što nije bilo Stevanovića, vjerujem da bi mnogo više pružio od Avdije.

Inače, po 1000 put moramo dokazivati da smo stoka, iako je to cijeli svijet već davno skontao. Sudija nam kod 3:1 u dva navrata prijeti prekidom meča jer neki debil laserom smeta golmanu. :twisted:

Šuko kaže u prenosu da je svaki cm pokriven video nadzorom, pa zašto nisu pronašli debila i :arrow: Usput doživotno zabraniti ulaz takvim na BP. Treba da mi zbog debila prekine meč pa da ga zijanimo 3:0? :twisted:
Batko pronasli su debila, specijalcu su brzinom munje otisli, uhapsili ga, njegovi se jarani borili i onda i njih 4 skupa sa tim jednim su odvedeni sa utakmice... Kornjace :)
Glory Glory Man United!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 12 sep 2012, 10:19

Anderson8 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Momci, dosta toga ste napisali, ne bi pojedinačno opisivao nastup igrača. Dosta stvari me raduje. Drago mi je što je Vranješ zaigrao pored Spahića jer sam i prije meča mislio da je bolji, brži je sigurno i mislim da će se on dobro uklopiti u tandemu sa Spahićem.

Šteta za povredu Lulića, njegov izlazak se itekako osjetio, i šteta što nije bilo Stevanovića, vjerujem da bi mnogo više pružio od Avdije.

Inače, po 1000 put moramo dokazivati da smo stoka, iako je to cijeli svijet već davno skontao. Sudija nam kod 3:1 u dva navrata prijeti prekidom meča jer neki debil laserom smeta golmanu. :twisted:

Šuko kaže u prenosu da je svaki cm pokriven video nadzorom, pa zašto nisu pronašli debila i :arrow: Usput doživotno zabraniti ulaz takvim na BP. Treba da mi zbog debila prekine meč pa da ga zijanimo 3:0? :twisted:
Batko pronasli su debila, specijalcu su brzinom munje otisli, uhapsili ga, njegovi se jarani borili i onda i njih 4 skupa sa tim jednim su odvedeni sa utakmice... Kornjace :)
Hvala na infu, nemaš pojma koliko si me obradovao.... 8-)
Još samo da mu uvale zabranu, jedno 10 godina bi bilo mjerodavno...

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 12 sep 2012, 10:22

Sta vise mislis da to neko dijete radi, pubertetlija, a ono sve ljudine po 30+ godina sa lisicama prodjose
Glory Glory Man United!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 12 sep 2012, 10:29

rekao sam vam momci, da cemo pobjediti, da ne kenjate u gace ;-).....a sto se tice grcke, i tu imam jako dobar predosjecaj, ja mislim da cemo ih u sred atine tuci s najmanje dva gola razlike! zivi bili pa vidjeli!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 sep 2012, 10:53

Jao koji smo mi kraljevi euforije... Nikad naucit!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 12 sep 2012, 10:54

Neko neko uradi upload utakmice na youtube ili nek stavi na drugi server, sporo skroz ide sa rapidshare-a...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 sep 2012, 11:09

Kako me ovi likovi što spominju euforiju živciraju al baš ono živciraju.
To neka navika govorit da smo euforični. pa šta god ko optimistično napiše ma mi smo euforični zbog tog ćemo izgubit bla bla bla :roll:
Vođa zna.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 sep 2012, 11:20

Čestitke našim reprezentativcima za sinoćnje izdanje i pohvale naravno. Ova pobjeda je bitna, drugi će se mučit s Latvijom, neki hoće, neki neće, sve zavisi naravno. Pošto mislim da će biti ovih remija dosta u našoj grupi, ova pobjeda može biti zlata vrijedna. Jako je pozitivno koliko dobro igraju i Pjanić i Misimović, ovaj drugi se vratio u top formu, a sada i mnogo više trči. Obojica napadača su nam u dobroj formi, Ibišević sinoć nije zabio, imao je priliku, Džeko jeste, a može on još bolji biti, jer znamo kolika je klasa. Uglavnom momci imaju želju, volju, djeluju kao jedna ekipa koja ima sve više u sebi pobjedničkog mentaliteta.

Samo ima ona stvar koja brine i što mnogi zapostavljaju i ne vide, niti žele vidjet (čini mi se i sam Sušić), a to je odbrana. Odbrana opšte toliko ne djeluje sigurno, koliko to neki predstavljaju. Spahić je u dosta navrata bio dobar, u određenim duelima, ali opet se na momente poigrava. Opet nas to može u nekoj utakmici doći glave. Kod protivničkog gola i još u nekim situacijama kod prekida, opšte pozada nismo bili organizovani. Moramo biti svjesni toga da nam je i bezopasni Lichtenstein uvalio gol, a Latvijci kad su se približavali golu, uvijek je malo strepnje bilo. Nama nedostaje više kvalitetnih stopera, to je boljka i samo se toga pribojavam tokom kvalifikacija, jer prave zamjene za Papca nema i mora se faktički improvizovat. Znamo i da Pandža kad se vrati, da i on nije najsigurniji. Segment odbrane i sam Sušić zanemaruje, on misli svaku će ekipu ofanzivnom igrom moći razvalit. Zato oprez i biti miran.

Međutim, dobre smo osnove postavili, ovo dobro izgleda, ali treba biti oprezan i pametan. Ne treba previše euforije, ali malo treba, treba pozitivnog štimunga i dalje vjere u uspjeh. Međutim i na nekim slabostima treba poradit, bolje sad, nego kasnije. Jer tad će biti suviše kasno..... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 12 sep 2012, 11:27

effe_sa je napisao/la:Čestitke našim reprezentativcima za sinoćnje izdanje i pohvale naravno. Ova pobjeda je bitna, drugi će se mučit s Latvijom, neki hoće, neki neće, sve zavisi naravno. Pošto mislim da će biti ovih remija dosta u našoj grupi, ova pobjeda može biti zlata vrijedna. Jako je pozitivno koliko dobro igraju i Pjanić i Misimović, ovaj drugi se vratio u top formu, a sada i mnogo više trči. Obojica napadača su nam u dobroj formi, Ibišević sinoć nije zabio, imao je priliku, Džeko jeste, a može on još bolji biti, jer znamo kolika je klasa. Uglavnom momci imaju želju, volju, djeluju kao jedna ekipa koja ima sve više u sebi pobjedničkog mentaliteta.

Samo ima ona stvar koja brine i što mnogi zapostavljaju i ne vide, niti žele vidjet (čini mi se i sam Sušić), a to je odbrana. Odbrana opšte toliko ne djeluje sigurno, koliko to neki predstavljaju. Spahić je u dosta navrata bio dobar, u određenim duelima, ali opet se na momente poigrava. Opet nas to može u nekoj utakmici doći glave. Kod protivničkog gola i još u nekim situacijama kod prekida, opšte pozada nismo bili organizovani. Moramo biti svjesni toga da nam je i bezopasni Lichtenstein uvalio gol, a Latvijci kad su se približavali golu, uvijek je malo strepnje bilo. Nama nedostaje više kvalitetnih stopera, to je boljka i samo se toga pribojavam tokom kvalifikacija, jer prave zamjene za Papca nema i mora se faktički improvizovat. Znamo i da Pandža kad se vrati, da i on nije najsigurniji. Segment odbrane i sam Sušić zanemaruje, on misli svaku će ekipu ofanzivnom igrom moći razvalit. Zato oprez i biti miran.

Međutim, dobre smo osnove postavili, ovo dobro izgleda, ali treba biti oprezan i pametan. Ne treba previše euforije, ali malo treba, treba pozitivnog štimunga i dalje vjere u uspjeh. Međutim i na nekim slabostima treba poradit, bolje sad, nego kasnije. Jer tad će biti suviše kasno..... :)
Nasa odbrana je bila losa samo prilikom prekida gdje nekako lopta uvjek dodje do nekog latvijca ali inace nisu nam napravili nikakvu priliku iz igre a za to je zasluzan najvise spaha i zahirovic koji su presjekli puno lopti tako da je po meni obrana dosta dobro odigrala

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2012, 12:13

slika

za ovo je samo zaslužan jedan i jedini, trener svih trenera, ciro blazevic :roll:
nema potpisa

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 sep 2012, 12:18

Ciro je to imao sa duplo losijim timom u duplo losijoj atmosferi...A o savezu da ne pricam...
A to sto se velica 8-1 protiv amatera na stetu pobjede od 7-0 protiv 5 puta jaceg protivnika samo govori o kakvoj se propagandi radi...
Kad ti amatareska ekipa da gol automatizmom ti se ponistava 5 datih...Uzivaj...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 12 sep 2012, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 sep 2012, 12:19

Jest al u kurcu

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 sep 2012, 12:20

Samo kratko bravo zmajevi...
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 sep 2012, 12:22

FCS je napisao/la:Jest al u kurcu
Ko drugi do pirari kojima qr.c ne izlazi iz usta...
Ali sad kad pusite imate i filter pa vas vadi;
slika
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 12 sep 2012, 12:26

@gringo

Znaci covjek nije nista spomenuo u vezi Sarajeva ali ti si sad pokazao koji si kompleksas i dijete od 13 god. max.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 sep 2012, 12:30

Alfa_Muzijak je napisao/la:@gringo

Znaci covjek nije nista spomenuo u vezi Sarajeva ali ti si sad pokazao koji si kompleksas i dijete od 13 god. max.
Nauci se citati pa ces vidjeti FCS...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 sep 2012, 12:38

Anderson8 je napisao/la:Sta vise mislis da to neko dijete radi, pubertetlija, a ono sve ljudine po 30+ godina sa lisicama prodjose
Sa koje tribne su ih izveli, da mi je samo znati ko su ti ako kazes da imaju dovoljnog godina i rade takve gluposti.
Kakvih sve pacenika ima, samo nam jos treba da nas kazne da igramo pred praznim stadionom. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 sep 2012, 12:40

gringobih je napisao/la:
FCS je napisao/la:Jest al u kurcu
Ko drugi do pirari kojima qr.c ne izlazi iz usta...
Ali sad kad pusite imate i filter pa vas vadi;
slika
Moj komentar se odnosio na glorifikovanje ćire, kako je on stvorio ovu reprezentaciju. Pa da ponovim jest ali u kurcu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.