Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
evo je trilogija od gunsa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
...eo ovako, interesuje me da li neko ima kakava link ili stranicu na kojoj ima dosta pjesama od Hladnog Piva. pod dosta podrazumjevam 50-ak...
...likovi se zovu INICIJAL i DON ADNAN, Frenkie je jedan od jacih i ne bi se slozio da nije smio odgovoriti, kako znas da u jednoj od svojih pjesama nije odgovorio, ne spominjujuci njihova imena...i ojs sto mi je interesantno, kako nisu oni smijeli prozvati EDU nego kazu " zovi Edu da ti osvjetla obraz"...a ovo mi se svidja da se javlja neki rep BiH koji i nije vezan za FMJAM...mada je FMJAM neprevazidjen...RiNo je napisao/la:Ne znam jesu li isti likovi, ali razvalili su ga i ovijocker123 je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo ako neko slusa hiphop,vidite kako su ovi likovi razvalili frenkia,picka nije smio odgovoriti![]()
[youtube][/youtube]

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
sta ste se sukurcili sa tim stranim pjesmama, slusajte svoje tradicionalne pjesme malo
svi zaboravili sevdalinke
[youtube][/youtube]
ne stidite se
[youtube][/youtube]
sta ste se sukurcili sa tim stranim pjesmama, slusajte svoje tradicionalne pjesme malo

svi zaboravili sevdalinke
[youtube][/youtube]
ne stidite se
ej majstore, imas onaj program, zove se BitTorrent (tako se piše), to skines (dzabe je) i onda nađeš (tj.moraš upisat) Hladno pivo i skidas sve njihove albume. Tako sam ja. Imam sve njihove pjesme od prve do zadnjeAzdaha je napisao/la:...eo ovako, interesuje me da li neko ima kakava link ili stranicu na kojoj ima dosta pjesama od Hladnog Piva. pod dosta podrazumjevam 50-ak...

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
hvala...drug, evo uspio sam skida se(mislim muzikadubrava je napisao/la:ej majstore, imas onaj program, zove se BitTorrent (tako se piše), to skines (dzabe je) i onda nađeš (tj.moraš upisat) Hladno pivo i skidas sve njihove albume. Tako sam ja. Imam sve njihove pjesme od prve do zadnjeAzdaha je napisao/la:...eo ovako, interesuje me da li neko ima kakava link ili stranicu na kojoj ima dosta pjesama od Hladnog Piva. pod dosta podrazumjevam 50-ak...

Ne znam za vas ali ja imam jedan program skinut sa neta zove se BearShare i imaju sve moguce pesme koje sam trazio a bogami skidao sam drugu neke metal grupe za koje nikad nisam cuo tako da ako koga zanima moze skinuti necete se pokajati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: lejla, dana/u 06 okt 2009, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- smijesni_ste
- Kontakt:
lejla sta li si ti htjela postavit ja nista ne vidimlejla je napisao/la:[youtube]http://www.facebook.com/home.php#/profi ... 779&ref=ts[/youtube]

I ja evo 5 puta ulazim da vidim sta je, kontam do mene.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
[youtube][/youtube] JV JV JV JV JV JV JV JV JV NEMA KRAJA !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
[youtube][/youtube]
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Crni_SA...Naslov teme je "MUZIKA"!!! 

ko ne voli nemoj da slusabayer 04 je napisao/la:Crni_SA...Naslov teme je "MUZIKA"!!!

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- adnan_nanda
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i jednu stranacku
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
evovo voli secer

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
[youtube][/youtube]
evo za tebe zucker
evo za tebe zucker

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kad sam bio beba,samo sam uz ovu pjesmu bio "miran"!!!
Kad sam bio beba,samo sam uz ovu pjesmu bio "miran"!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 43 gosta.