Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Nekako sam ovo ocekivao , nadam se da ce nakon ovoga dobiti mjesto u HSV i da nece zavrsit na kraju u ruminiji bugarskoj madjarskog itd
Ne poredi nesto sto se ne moze porediti.Pojedini su poceli govoriti,prije nego sto je ovaj uopste i dosao.NoName je napisao/la:E hajde sad to isto primjeni na reprezentaciju i trebalo bi da ti bude jasno o čemu pojedini govore na forumu kada je u pitanju Sušićharishp je napisao/la:Pa valjda je to do trenera da ga postavi i odredi na poziciju na koj je je najbolji,bas do trenera koji znaju ili ne znaju svoj posao.
Prvo reprezentacija ima sedam do osam utakmica godisnje a klub pedesetak znaci pet puta vise vremena za odredjivanje pozicije igracu.Da ne pricamo o ukupnom broju treninga,razlika drasticna.
Drugo,klub moze ili nemoze da kupi igraca bas onog za koju mu pozicija pase.Kod nas mozes im jedino kupiti cokoladu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Besic je masina,u mladoj repci razvaljuje i protiv Njemaca kad su igrali bio je jedan od najboljih u obje ekipe. Samo sto ga Fink ne gotivi haman,jer prije 2 godine je bio u konkurenciji za pocetni sastav,a Hamburg je imao bolju ekipu nego sada. Dobro sto je otiso na posudbi pa makar i u Mađarskoj nadam se da ce do kraja ove nove sezone Fink dobit otkaz i da ce sljedece ljeto biti njegovo u dresu Hamburga ! 

Besic nije otiso na posudbu.Edvin_Mg je napisao/la:Besic je masina,u mladoj repci razvaljuje i protiv Njemaca kad su igrali bio je jedan od najboljih u obje ekipe. Samo sto ga Fink ne gotivi haman,jer prije 2 godine je bio u konkurenciji za pocetni sastav,a Hamburg je imao bolju ekipu nego sada. Dobro sto je otiso na posudbi pa makar i u Mađarskoj nadam se da ce do kraja ove nove sezone Fink dobit otkaz i da ce sljedece ljeto biti njegovo u dresu Hamburga !
Potpiso je ugovor do 2013 + opcija na + 1 godinu.
- BenjooJutub
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Može on komotno u HSV-u igrat
Može on komotno u HSV-u igrat

Šteta, unazadio je sebi karijeru odlaskom u Ferencvárosi, al' mlad je i nadam se kako ćemo ga u budućnosti gledat' u nekom zvučnijem klubu (BuLi je idealna liga za njega). Odličan gol protiv Grčke, nek' samo nastavi!
Klassenerhalt - Na klar doch !
Nek sa takvim golom i Njemacku syebe,pa onda Fink moze da dreci ko jarac.Ako ga Safet ne jami kod sebe u utorak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
cuj unazadio, pa nije uopce igrao u hamburgu covjece. da nije otisao u ferencvaros karijera bi mu dosla u pitanje, eto na sto je bio spao. sada ima odlicnu priliku da se tamo dokaze i da igra redovno, doci ce bolje ponude kasnije u to sam uvjeren.Total je napisao/la:Šteta, unazadio je sebi karijeru odlaskom u Ferencvárosi, al' mlad je i nadam se kako ćemo ga u budućnosti gledat' u nekom zvučnijem klubu (BuLi je idealna liga za njega). Odličan gol protiv Grčke, nek' samo nastavi!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pitanje je samo kad je neki igrač iz te lige otišao u neki veći klub vani,bolje da je došao u Sarajevo,prije bi se prodao van.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Ne bih ja bas podcenjivao Ferencvaros, sad sa novim trenrom Monizom (koji je fakticki otkrio Besica u HSv-u) koji je prosle godine bio prvak u Autriji sa Salzburgom imaju sigurno vece ambicije tj. plasamna u Evropu. A ako se dobro pokaze mozda Besica i vrate u Hamburg.Nedimko je napisao/la:Pitanje je samo kad je neki igrač iz te lige otišao u neki veći klub vani,bolje da je došao u Sarajevo,prije bi se prodao van.
Zoltan Gera, > EPLNedimko je napisao/la:Pitanje je samo kad je neki igrač iz te lige otišao u neki veći klub vani,bolje da je došao u Sarajevo,prije bi se prodao van.
Bogdan > EPL
Gabor Kiraly > BL
Juhasz > ANderlecht
Adam Pinter > Zaragoza
Hajnal > BL
Samo par koji mi padoše nako nabrazaka napamet
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nemoj više, nemojVanBasten je napisao/la: Zoltan Gera, > EPL
Bogdan > EPL
Gabor Kiraly > BL
Juhasz > ANderlecht
Adam Pinter > Zaragoza
Hajnal > BL
Samo par koji mi padoše nako nabrazaka napamet

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Makar ce igrati, ovako nista. Njemu je sada to najbitnije.
Ja sam davno napisao da ce Besic biti veliki igrac i beton igrac , samo citam kako ga raja podcjenjuje jos uvjek. Al neka ...

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Besic(bar prema ovome sto sam ja gledao) nije defanzivni igrac. On je odlican prema naprijed, ima dobar sut, dodavanje i lijevom i desnom, i slabu defanzivu. To se najbolje vidjelo u ovoj utakmici, tri igraca u vezi koja bi trebala biti defanzivno orjentisana i tolike rupe nazad. Biti ce on dobar igrac, ali ako ode jos malo ofanzivnije, jer ja mislim da on za odbrane nikako nije.
Celik!3,2,2.
Danas mu je rodjendan, steta sto mu se zelja nije ispunila.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
AllGunsBlazing je napisao/la:Besic(bar prema ovome sto sam ja gledao) nije defanzivni igrac. On je odlican prema naprijed, ima dobar sut, dodavanje i lijevom i desnom, i slabu defanzivu. To se najbolje vidjelo u ovoj utakmici, tri igraca u vezi koja bi trebala biti defanzivno orjentisana i tolike rupe nazad. Biti ce on dobar igrac, ali ako ode jos malo ofanzivnije, jer ja mislim da on za odbrane nikako nije.
Defanizvni srednji koji se moze prikljuciti napadu .. tu ja njega vidim . S tim sto mu se osjeti to neredovno igranje na pozicioniranju. Treba mu kontinuitet u igri i dobar trener sa par tehnickih / taktickih uputa . Ima strasan fizicki potencijal i menlno je pozitivno lud

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Samo mu treba igranje sto vise utakmica i bit ce dobar igrac.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znam, ali zato i treba jos jedan igrac da igra sa njim. On previse ide gore, i nekad ostane, zato bolje da se on malo prebaci vise ofanzivnije jer je stvarno dobar igrac, da igra nesto sto je igrao Haris prosle kvalifikacije, a da Zaha bude Rahimiceva uloga. Pjanic ce uzeti ulogu Misketa(kad ovaj ode naravno). Ovo bi trebalo biti ako se pravilno svi razviju. Ja mislim da on ima veci ofanzivni nego defanzivni potencijal.kimbo je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Besic(bar prema ovome sto sam ja gledao) nije defanzivni igrac. On je odlican prema naprijed, ima dobar sut, dodavanje i lijevom i desnom, i slabu defanzivu. To se najbolje vidjelo u ovoj utakmici, tri igraca u vezi koja bi trebala biti defanzivno orjentisana i tolike rupe nazad. Biti ce on dobar igrac, ali ako ode jos malo ofanzivnije, jer ja mislim da on za odbrane nikako nije.
Defanizvni srednji koji se moze prikljuciti napadu .. tu ja njega vidim . S tim sto mu se osjeti to neredovno igranje na pozicioniranju. Treba mu kontinuitet u igri i dobar trener sa par tehnickih / taktickih uputa . Ima strasan fizicki potencijal i menlno je pozitivno lud
Celik!3,2,2.
besic na klupi za fradi protiv haladasa. ocekujem njegov debi u drugom poluvremenu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordocrveni, DeeWa, denza, Drum, EdinjoBos, forgempp, galia95, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], invincible1921, JackW, jasmin10, L-Train, Sveti, UtdBiH21, Venom i 66 gostiju.