Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

bosnaaaaa
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la bosnaaaaa » 12 sep 2012, 00:09

Dylan Dog je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Ma naravno,normalno je da igrač kada se nađe u problemima na sredini terena loptu nabije u korner :lol:
Normalno je da se pokusa izvuci iz te situacije. A izvlacenje je korner, aut ili pak dodati drugom igracu. Njegova greska je kad on izgubi loptu i onda primi njegova ekipa gol. Sto u ovom slucaju nije uradio Zahirovic. I da primjeti razliku izmedju toga kako je on skrivio korner i kako Bukvic. Ogromna razlika.

I da na kraju krajeva, ne pricamo o tom jednom korneru, pa cak i jednom golu, ne odgovori ti meni kako to da se ti pitas kako to Zaha ima mjesta u repki, a ne pitas se kako to da Spaha i Lulic imaju mjesta? Oni su krivci za to sto nismo otisli na Evropsko. I da jos jedna stvar, ako vec zapinjes za Celik, onda bih ja branio i Spahica, i Avdiju, stalno bih srao po Susicu sto ne zove Burica iako je iza Asmira nas najkvalitetniji golman. I da i Mahmutovica.
Pa evo,možda mi to što Spahić igra za Sevillu,Lulić za Lazio ulijeva povjerenje u njih,dakle na cijeni su u vrhunskom fudbalu,dok Zahirović igra u 7-plasiranoj ekipi druge lige Rusije,baš i nije podatak koji ulijeva povjerenje zar ne?
Ajd mi navedi jednu ozbiljnu reprezentaciju u kojoj u prvoj postavi igra igrač ruskog drugoligaša i priznam ti da si sve u pravu.
kad moze u raprezentaciji da igraju igraci koji nemaju klub uopste ili u svojim klubovima dobiju po 5 minuta da igraju zasto nebi mogo dobit igrac iz druge ruske lige koji igra 90 minuta u svom klubu i nikad nas nije kosto ni jedne utakmice

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 12 sep 2012, 00:11

Dylan Dog je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:To sto je Spahic prosle godine pauzirao svaku drugu utakmicu(ne bukvalno) zbog zutih ti ulijeva povjerenje? A ne ulijeva ti to, sto je Zaha do sad svaku utakmicu(na defanzivnom veznom, i jednu na beku) odigrao odlicno? Uostalom kad to mi postadosmo repka sa mnogo igraca u top klubovima? Ako se ne varam alternativa za Zahirovica jeste Besic(vec rekoh defanziva 0)Svraka( :lol: :lol: :lol: ) Sesar( :lol: :lol: :lol: ) i Hadzic ako dobije dozvolu, mada opet sumnjam da je Austrijska liga jaca od druge Ruske. To ako gledamo po ligama naravno, da izostavimo nastupe u reprezentaciji.
Pa nek Zahirović dogura do Seville pa nek dobija žuti karton svaku utakmicu,a Spahić tamo gdje Zahirović igra može igrati i u 40-toj :lol:
I nije baš da je odigrao svaku utakmicu odlično,ili ti je njegova partija u Portugalu također odlična.
Da,nemamo trenutno boljega,ali bi svakako volio da imamo.
On ako je imao imalo ambicija u karijeri nije se smio zadovoljiti igranjem u drugoj ligi Rusije,e jedino ako ga niko nije ni tražio,što opet nešto govori.
a ko je to odigro dobro u portugalu :?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 sep 2012, 00:11

Smarate :lol:
Vođa zna.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 sep 2012, 00:12

12 golova
6 bodova
0 žutih kartona

8-) 8-)

Trenutno imamo 13 igrača, mora Sajo pronaći još par kvalitetnih, ako ništa iz mlade prekomandovati, jer Vrančić,Avdukić,Svraka,Sesar nemaju šta tražiti, većinu utakmica ćemo napadati, tako da oni s klupe nemaju šta tražiti ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nanek

Post Postao/la nanek » 12 sep 2012, 00:13

Ma zaha ce se pogubiti protiv bilo koje iole jace repke.Pa za njega je onaj Besic izmislio fudbal.Ako je ko pratio malca u ove 2 tekme za mladu repku.A pratio sam i zahirovica za mladu cak i protiv bjelorusije na grbavici.Treba njemu jos vremena ipak.(i jaci klub) Za vrsajevica nemam komenatara, ako cemo ga vec trpat u repku neka ga na klupi.Jer su za njeg vec Stevanovic i Visca izmislili fudbal.Ako nista i jedan i drugi znaju igrati sa obje noge.Dok ovaj :?

Al zato me miske pozitivno iznenadjuje, zao mi sto ne predje u gladbah sad za ovaj prelazni rok.Vratio bi onu staru formu u njemackoj sigurno.

Ostalo sve za 10.Osim naravno Safeta :)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 sep 2012, 00:13

bosnaaaaa je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:To sto je Spahic prosle godine pauzirao svaku drugu utakmicu(ne bukvalno) zbog zutih ti ulijeva povjerenje? A ne ulijeva ti to, sto je Zaha do sad svaku utakmicu(na defanzivnom veznom, i jednu na beku) odigrao odlicno? Uostalom kad to mi postadosmo repka sa mnogo igraca u top klubovima? Ako se ne varam alternativa za Zahirovica jeste Besic(vec rekoh defanziva 0)Svraka( :lol: :lol: :lol: ) Sesar( :lol: :lol: :lol: ) i Hadzic ako dobije dozvolu, mada opet sumnjam da je Austrijska liga jaca od druge Ruske. To ako gledamo po ligama naravno, da izostavimo nastupe u reprezentaciji.
Pa nek Zahirović dogura do Seville pa nek dobija žuti karton svaku utakmicu,a Spahić tamo gdje Zahirović igra može igrati i u 40-toj :lol:
I nije baš da je odigrao svaku utakmicu odlično,ili ti je njegova partija u Portugalu također odlična.
Da,nemamo trenutno boljega,ali bi svakako volio da imamo.
On ako je imao imalo ambicija u karijeri nije se smio zadovoljiti igranjem u drugoj ligi Rusije,e jedino ako ga niko nije ni tražio,što opet nešto govori.
a ko je to odigro dobro u portugalu :?
A je li uopće tema ko je a ko nije odigrao dobro utakmicu u Portugalu ili je tema Zahirović,nemoj upadati tako,nije lijepo :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2012, 00:14

Da te pitam jel ti znas citati? Svaku na defanzivnom veznom(Bjelorusija,ove dvije zadnje, pa onda i one prijateljske) i jedna na beku(u Zenici je igrao na beku, kad je Ronaldo imao samo jednu priliku i tu je utakmicu odigrao dobro).
Ne kontam u cemu je frka to sto on igra u drugoj ligi ako posao odradjuje dobro? A odradjuje? Nije bas da smo mi Brazil pa da bi to trebalo predstavljati neku sramotu. On sve dok igra u reprezentaciji dobro, sto se mene tice moze se vratiti i u nasu ligu. Ako ce kvalitetno odredjivati svoje zadatke, pomagati odbrani, cistiti sve sto dodje pred nas gol, i biti pouzdan onda nije bitno gdje igra.

Stvarno ne vidim poentu tog potenciranja druge lige. Uostalom on ima samo 22 godine. U tim godinama je Rahimaga bio u Austriji, a u svojoj 23. je igrao u drugoj Ruskoj ligi.
Celik!3,2,2.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 12 sep 2012, 00:14

A sta reci nego BRAVO momci.U Grcku idemo po 3 boda iako bih bio zadovoljan i s jednim, iz razloga sto svi poznajemo koliku dozu šugavosti posjeduju.

Vršajevic moze biti solidna zamjena,to sam se veceras uvjerio.Ibisevic i Dzeko k`o da su se malo opustili pa se poigravaju sa svojim zicerima.Pitanje je da li ona dvojica iz Latvije zavrsise na hitnoj nakon onog simpaticnog laznjaka :mrgreen: ?
Chelsea F.C.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 sep 2012, 00:15

AllGunsBlazing je napisao/la:Da te pitam jel ti znas citati? Svaku na defanzivnom veznom(Bjelorusija,ove dvije zadnje, pa onda i one prijateljske) i jedna na beku(u Zenici je igrao na beku, kad je Ronaldo imao samo jednu priliku i tu je utakmicu odigrao dobro).
Ne kontam u cemu je frka to sto on igra u drugoj ligi ako posao odradjuje dobro? A odradjuje? Nije bas da smo mi Brazil pa da bi to trebalo predstavljati neku sramotu. On sve dok igra u reprezentaciji dobro, sto se mene tice moze se vratiti i u nasu ligu. Ako ce kvalitetno odredjivati svoje zadatke, pomagati odbrani, cistiti sve sto dodje pred nas gol, i biti pouzdan onda nije bitno gdje igra.

Stvarno ne vidim poentu tog potenciranja druge lige. Uostalom on ima samo 22 godine. U tim godinama je Rahimaga bio u Austriji, a u svojoj 23. je igrao u drugoj Ruskoj ligi.
Al nije igrao za reprezentaciju.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 12 sep 2012, 00:17

Dylan Dog je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Da te pitam jel ti znas citati? Svaku na defanzivnom veznom(Bjelorusija,ove dvije zadnje, pa onda i one prijateljske) i jedna na beku(u Zenici je igrao na beku, kad je Ronaldo imao samo jednu priliku i tu je utakmicu odigrao dobro).

jel treba i zaha cekat ko i rahimaga da ocelavi pa da zaigra za reprezentaciju :lol:

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 12 sep 2012, 00:18

Odlicno odradjene utakmice nemam zamjerke ali uvijek moze bolje a Zaha ce igrati a ti se dilane pojedi od muke ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 sep 2012, 00:19

bosnaaaaa je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

jel treba i zaha cekat ko i rahimaga da ocelavi pa da zaigra za reprezentaciju :lol:
Ne,nego treba čekati da zaigra u ozbiljnom klubu :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2012, 00:20

A do tad ce igrati ko?
Celik!3,2,2.

DzidziMidzi
Kontakt:

Haters gonna hate

Post Postao/la DzidziMidzi » 12 sep 2012, 00:21

@Dilan-doze.
Moze se svakom naci greska. Dzeko fulio s pola metra, Ibisevic izlazio dvaput 1:1 s golmanom. Ne znam koji k* uvijek neko nadje da sere. Tokom cijele utakmice momak je djelovao jako sigurno, bio odlicno postavljen i presjekao milion lopti. Podolski je iz druge Njemacke lige bio standardan u Njemackoj reprezentaciji. Druga liga.. kako me samo ljuti to sranje. Ako je tim ispao iz lige to ne znaci da je neko zaboravio igrati fudbal ili da se prestao razvijati "igracki". Zao mi je sto moj tek drugi komentar mora biti ovako gnjevan. Citao sam vas sve vec dugo prije nego sto sam se odlucio uclaniti.. ali koliko govana ti mozes pojesti samo kad otvori usta - to je zadivljujuce. Desava se da se lopta nekad i sa sredine terena nabije u korner kad ides pozrtvovano prema njoj i zelis da je izbijes po svaku cijenu. To se zove borbenost druze.
To sto "umal" primismo go iz tog korenera nema veze s vezom. Mozda bismo primili go iz istog napada da on tu loptu nije izbio. Ocigledno ti nije simpatican Zahirovic, sto je ok.. ali ne trazi glupe argumente, pogotovo tamo gdje ih nema.
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 sep 2012, 00:23

Stomak me zaboli od smijeha čitajući vaša prepucavanja
Vođa zna.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 sep 2012, 00:24

AllGunsBlazing je napisao/la:A do tad ce igrati ko?
Pa rekao sam da nemamo (nažalost) boljeg,što ne znači da njeg smatram dobrim.
Ali rješenje se mora tražiti,uostalom ako ga ti smatraš dobrim fudbalerom reci zašto on igra u drugoj ligi Rusije?

Ja vidim samo dvije mogućnosti:

-bezambiciozan je,ima solidnu lovu tu i što je sigurno,sigurno je,njemu lijepo u drugoj ligi
-niko ga nije ni tražio

Rios

Post Postao/la Rios » 12 sep 2012, 00:26

Ne znam zbog cega prepucavanja oko Zahe..Momak ima mjesta u A timu,niko ne kaze da je novi Essien ili tako nesto,ali dobar je igrac i zasluzuje da bude dio reprezentacije..Prije bi se trebalo pricati i raspravljati o Vrancicu,Svraki,Sesaru,Vrsajevicu i Avdukicu koji sa druge strane nemaju sta da traze u A repki.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 sep 2012, 00:27

Mislim da bismo protiv Grka trebali na glavu ..bez kalkulacija, ofanzivno otpočetka i po tri boda. Vjerujem da bi se i Grci sje*ali, pogotovo ako bi mi poveli. Dakle, Pape ništa taktički i čekanje kontre, nego odmah u napad pa šta nam dragi Allah dž.š. da.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2012, 00:28

Koji je problem igranja u drugoj ligi? Prva ruska liga je 5-6 u svijetu. Znaci druga bi bila 10-15. Sto je sasvim pristojne kvalitete.

Mene iskreno ne interesuju njegovi nastupi za klub, interesuje me reprezentacija, i tu igra odlicno. Ne vidim nikakav problem u drugoj ligi.

Evo ti reci, koji su to problemi ? Zasto on nije dobar igrac? Ocekujem da opises igracke kvalitete, a ne to sto on igra u drugoj ligi.
Celik!3,2,2.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2012, 00:28

astra1922 je napisao/la:
nanek je napisao/la:Safete imal te izmjene?
bas bi svraku :mrgreen:
:lol: Ovom se @naneku i boleku vazda ismijati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.