Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

storm_raider
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la storm_raider » 11 sep 2012, 23:48

Denizmare je napisao/la:Tek vidim kakvi su pojedini forumasi. Provokacije ali ne znam zasto. Ako si covjek dodji sad na temu i cestitaj,kad znas kritikovati onda i pohvali kad je nesto dobro.Neeeee,oni ce se pojaviti za dan,dva, da nam ukazu na ,,nedostatke,, u Susicevoj taktici i na neophodnost novog stopera,kao i to da sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Grckoj.
Zavukli se ispod kamena i cekaju priliku da izadju i da postaju svakih 20 sekundi(trenutno vjerovatno placu zbog poraza njihovog tima). Fuj koji usljivci,placite,nadam se da cete imati puno razloga za to tokom kvalifikacija...
Druze, takvi ne vole sebe, a ne Bosnu i Hercegovinu. Odbaceni u gradu, u drustvu, na ulici, pa i u vlastitoj porodici. Onda dodju na forum, gdje svako moze biti - neko i prave nekakve "dobronamjerne kritike" i sastave. To je nesto sto internet dozvoljava, da svako bude "faca". Takvi ce uvijek naci nesto lose, ne trebas se zamarati njima. Samo za zaljenje i ignorisanje - ta na to su vec navikli!

Volim te Bosno i Hercegovino, idemo dalje!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 sep 2012, 23:48

AllGunsBlazing je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Kakav aut,nabio je frajer u korner sa skoro centra igrališta :lol:
Primjer navodim. I sta ako je sa centra? Jesi ti vidio tu situaciju? Nije covjek sam poveo loptu i onda je iz cista mira izbio u korner.
Ma naravno,normalno je da igrač kada se nađe u problemima na sredini terena loptu nabije u korner :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 sep 2012, 23:51

momci..hvala vam sto svijetlite u ovom mraku
u zadnjih par godina fakat me samo obraduje nastup ove repke..jedino se tu u tih 90 minuta osjecam nekako ponosno kao BOSANAC I HERCEGOVAC...jedino tu zaboravim na sumornu svakodnevnicu,poso i da svako malo mi moramo savijat ledza i spustat glavu raznim svjetskim jazavcima..jedino ovdje smo GIGANTI za njih..i zato su mi ove pobjede jos sladze....IDEMO U GRCKU da i njima objasnimo....
NIKAD VISE LABAVO :twisted: :twisted:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 11 sep 2012, 23:52

dobijes 8:1 i ljudi se zale,dobijes 4:1 i ljudi se zale,pu ebem ti ovakav narod
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 11 sep 2012, 23:53

Emir ZENICA je napisao/la:dobijes 8:1 i ljudi se zale,dobijes 4:1 i ljudi se zale,pu ebem ti ovakav narod
e kad nas maznu grci onda se niko nece zalit :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2012, 23:54

Dylan Dog je napisao/la: Ma naravno,normalno je da igrač kada se nađe u problemima na sredini terena loptu nabije u korner :lol:
Normalno je da se pokusa izvuci iz te situacije. A izvlacenje je korner, aut ili pak dodati drugom igracu. Njegova greska je kad on izgubi loptu i onda primi njegova ekipa gol. Sto u ovom slucaju nije uradio Zahirovic. I da primjeti razliku izmedju toga kako je on skrivio korner i kako Bukvic. Ogromna razlika.

I da na kraju krajeva, ne pricamo o tom jednom korneru, pa cak i jednom golu, ne odgovori ti meni kako to da se ti pitas kako to Zaha ima mjesta u repki, a ne pitas se kako to da Spaha i Lulic imaju mjesta? Oni su krivci za to sto nismo otisli na Evropsko. I da jos jedna stvar, ako vec zapinjes za Celik, onda bih ja branio i Spahica, i Avdiju, stalno bih srao po Susicu sto ne zove Burica iako je iza Asmira nas najkvalitetniji golman. I da i Mahmutovica.
Celik!3,2,2.

Rios

Post Postao/la Rios » 11 sep 2012, 23:54

zamorano je napisao/la:
Rios je napisao/la:
zamorano je napisao/la:Umjesto Zahirovica i Vrsajevica pod hitno zvati Kerlu i Bogicevica :lol: :lol: :lol:
Oooo @zamorano manijace stari..Jesi napisao konacno koji post na temi Celika :lol: :lol: Zezam se malo ;)
Iskren da ti budem,od ovog Vrsajevica su boljii Zeba i Bekric..Momak je brz i tu se staje sa nekim komplimentima o njemu..Zaha je druga prica..On ima mjesta u repki definitivno.. ;)
Ti haman vidis ko Saša Matic :D Cuj Zeba :lol: Ko je ovaj Bekro :o Bogicevic je za repke :lol: Rios gdje mi je dres :D obeco si ;)
A ti ko Dejan :lol: :lol: Da se mi pustimo ovog crnog humora..Ovi "moji" bar znaju nesto s loptom,a ovaj "tvoj" nista..Da se razumijemo,ne treba u repku ni Zeba,ni Bekric a vala ni Vrsajevic :mrgreen: A dres..Ceka te kad dodjes na gostovanje na Grbavicu sa Celikom ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2012, 23:57

jasko_juve je napisao/la:Da moramo dobit-moramo ako mislimo ic na prvenstvo,al spominjat gol razliku od +6,7 je glupost..dosta je 2-0 iz obje utakmice..bodovi se pisu..svi danas igraju fudbal i glupost je toliko ponizavat suparnike da cemo ih isprasit..
da se malo podsjetimo :mrgreen:
Vođa zna.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 sep 2012, 23:59

Dylan Dog je napisao/la: Ma naravno,normalno je da igrač kada se nađe u problemima na sredini terena loptu nabije u korner :lol:
Normalno je da se pokusa izvuci iz te situacije. A izvlacenje je korner, aut ili pak dodati drugom igracu. Njegova greska je kad on izgubi loptu i onda primi njegova ekipa gol. Sto u ovom slucaju nije uradio Zahirovic. I da primjeti razliku izmedju toga kako je on skrivio korner i kako Bukvic. Ogromna razlika.

I da na kraju krajeva, ne pricamo o tom jednom korneru, pa cak i jednom golu, ne odgovori ti meni kako to da se ti pitas kako to Zaha ima mjesta u repki, a ne pitas se kako to da Spaha i Lulic imaju mjesta? Oni su krivci za to sto nismo otisli na Evropsko. I da jos jedna stvar, ako vec zapinjes za Celik, onda bih ja branio i Spahica, i Avdiju, stalno bih srao po Susicu sto ne zove Burica iako je iza Asmira nas najkvalitetniji golman. I da i Mahmutovica.
Pa evo,možda mi to što Spahić igra za Sevillu,Lulić za Lazio ulijeva povjerenje u njih,dakle na cijeni su u vrhunskom fudbalu,dok Zahirović igra u 7-plasiranoj ekipi druge lige Rusije,baš i nije podatak koji ulijeva povjerenje zar ne?
Ajd mi navedi jednu ozbiljnu reprezentaciju u kojoj u prvoj postavi igra igrač ruskog drugoligaša i priznam ti da si sve u pravu.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 11 sep 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 11 sep 2012, 23:59

http://pokit.org/get/?c3df3973b3c666147 ... e00e7d.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;:)

Od petorice najboljih strijelaca nasa trojica, :D
Zadnja izmjena: lolcina, dana/u 12 sep 2012, 00:02, ukupno mijenjano 3 puta.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 sep 2012, 23:59

Imal' ko video, strani video ove naše utakmice, da vidim kako na ovu utakmicu gledaju strani komentatori ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 sep 2012, 00:00

Pjanic ce biti bolji od Zwetschgea, ali izdrzace on jos par godina abd 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 sep 2012, 00:00

nedim1993 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Da moramo dobit-moramo ako mislimo ic na prvenstvo,al spominjat gol razliku od +6,7 je glupost..dosta je 2-0 iz obje utakmice..bodovi se pisu..svi danas igraju fudbal i glupost je toliko ponizavat suparnike da cemo ih isprasit..
da se malo podsjetimo :mrgreen:
Slazem se :D
Jedna Spanija dobije Gruziju " samo " 1:0
Engelska sa Ukrajinom 1:1
Portugal do 86. 1:0 sa Azerbejdzanom
Slovacka 2:0 sa Lihtenstajnom, kojeg mi razgu.zimo u Vaduzu 8:1
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 sep 2012, 00:02

Puknut' će 4-5 komada i u Atini, u mreži domaćina naravno. 8-) :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 sep 2012, 00:03

svako se treba slagat :mrgreen:

Lolčino nauči brojat :mrgreen:
edit: hebi se sa edit :mrgreen:
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 12 sep 2012, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2012, 00:03

To sto je Spahic prosle godine pauzirao svaku drugu utakmicu(ne bukvalno) zbog zutih ti ulijeva povjerenje? A ne ulijeva ti to, sto je Zaha do sad svaku utakmicu(na defanzivnom veznom, i jednu na beku) odigrao odlicno? Uostalom kad to mi postadosmo repka sa mnogo igraca u top klubovima? Ako se ne varam alternativa za Zahirovica jeste Besic(vec rekoh defanziva 0)Svraka( :lol: :lol: :lol: ) Sesar( :lol: :lol: :lol: ) i Hadzic ako dobije dozvolu, mada opet sumnjam da je Austrijska liga jaca od druge Ruske. To ako gledamo po ligama naravno, da izostavimo nastupe u reprezentaciji.
Celik!3,2,2.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 sep 2012, 00:04

Dylan Dog je napisao/la:

Pa evo,možda mi to što Spahić igra za Sevillu,Lulić za Lazio ulijeva povjerenje u njih,dakle na cijeni su u vrhunskom fudbalu,dok Zahirović igra u 7-plasiranoj ekipi druge lige Rusije,baš i nije podatak koji ulijeva povjerenje zar ne?
Ajd mi navedi jednu ozbiljnu reprezentaciju u kojoj u prvoj postavi igra igrač ruskog drugoligaša i priznam ti da si sve u pravu.
Evo reci cu ti ja jednu ozbiljnu-Bosna i Hercegovina. I Zahirovic je bio odlican veceras,ne razumijem ovo preknadanje...

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 12 sep 2012, 00:05

A ti ko Dejan :lol: :lol: Da se mi pustimo ovog crnog humora..Ovi "moji" bar znaju nesto s loptom,a ovaj "tvoj" nista..Da se razumijemo,ne treba u repku ni Zeba,ni Bekric a vala ni Vrsajevic :mrgreen: A dres..Ceka te kad dodjes na gostovanje na Grbavicu sa Celikom ;)[/quote]
:lol: :lol: :lol: Pa ponesi ti bolan sad 8 kolo gostujete :D Ili ne smiješ doci :D Ma palamudi omladina ovdje svasta,al sta Pape kaze to ce biti...Struka zna najbolje,nase je da navijamo...Ko god igro u reprezentaciji i odakle god bio,ja cu ga uvijek podrzati...uvijek
::::SAMO ČELIK::::

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 sep 2012, 00:05

AllGunsBlazing je napisao/la:To sto je Spahic prosle godine pauzirao svaku drugu utakmicu(ne bukvalno) zbog zutih ti ulijeva povjerenje? A ne ulijeva ti to, sto je Zaha do sad svaku utakmicu(na defanzivnom veznom, i jednu na beku) odigrao odlicno? Uostalom kad to mi postadosmo repka sa mnogo igraca u top klubovima? Ako se ne varam alternativa za Zahirovica jeste Besic(vec rekoh defanziva 0)Svraka( :lol: :lol: :lol: ) Sesar( :lol: :lol: :lol: ) i Hadzic ako dobije dozvolu, mada opet sumnjam da je Austrijska liga jaca od druge Ruske. To ako gledamo po ligama naravno, da izostavimo nastupe u reprezentaciji.
Slazem se za Zahu da je super, zasluzuje i bolji klub, ali ne mozemo znati kakvi su ni Sesar, ni Svraka ni Hadzic, a da ih ne vidimo cijelu tekmu, a ne po 10 minuta :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 sep 2012, 00:07

AllGunsBlazing je napisao/la:To sto je Spahic prosle godine pauzirao svaku drugu utakmicu(ne bukvalno) zbog zutih ti ulijeva povjerenje? A ne ulijeva ti to, sto je Zaha do sad svaku utakmicu(na defanzivnom veznom, i jednu na beku) odigrao odlicno? Uostalom kad to mi postadosmo repka sa mnogo igraca u top klubovima? Ako se ne varam alternativa za Zahirovica jeste Besic(vec rekoh defanziva 0)Svraka( :lol: :lol: :lol: ) Sesar( :lol: :lol: :lol: ) i Hadzic ako dobije dozvolu, mada opet sumnjam da je Austrijska liga jaca od druge Ruske. To ako gledamo po ligama naravno, da izostavimo nastupe u reprezentaciji.
Pa nek Zahirović dogura do Seville pa nek dobija žuti karton svaku utakmicu,a Spahić tamo gdje Zahirović igra može igrati i u 40-toj :lol:
I nije baš da je odigrao svaku utakmicu odlično,ili ti je njegova partija u Portugalu također odlična.
Da,nemamo trenutno boljega,ali bi svakako volio da imamo.
On ako je imao imalo ambicija u karijeri nije se smio zadovoljiti igranjem u drugoj ligi Rusije,e jedino ako ga niko nije ni tražio,što opet nešto govori.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.