EDIT Bojim se da je Damir ovo izgubio, gubi sa 1-2 i servira protivnik, to jest Damir je izgubi svj servis, ovaj uzeo break

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Damir, je vec razocarao, zijanio servis...likma23 je napisao/la:Samo da nas nece razocarat Damir i Mirza
EDIT Bojim se da je Damir ovo izgubio, gubi sa 1-2 i servira protivnik, to jest Damir je izgubi svj servis, ovaj uzeo break![]()
![]()
Gotovo je ovo. Damir dok ne popravi servis, nema sta trazit na ovim malo vecim turnirimabhsport je napisao/la:Damir, je vec razocarao, zijanio servis...likma23 je napisao/la:Samo da nas nece razocarat Damir i Mirza
EDIT Bojim se da je Damir ovo izgubio, gubi sa 1-2 i servira protivnik, to jest Damir je izgubi svj servis, ovaj uzeo break![]()
![]()
Mirzin servis - katastrofa. Damir izgubio jos jedan servis, mirise na debakl.likma23 je napisao/la:Gotovo je ovo. Damir dok ne popravi servis, nema sta trazit na ovim malo vecim turnirimabhsport je napisao/la:Damir, je vec razocarao, zijanio servis...likma23 je napisao/la:Samo da nas nece razocarat Damir i Mirza
![]()
Ma imat ce za hljeba, vec ima, samo je pitanje sta kada zavrsi karijeru. Ovaj drugi dio sezone je razocarenje, daj Boze da zavrsi godinu u 250.Semper je napisao/la:Damir se treba okrenuti školi jer se od tenisa neće hljeba najesti.On ne može popraviti srevis jer je nizak, jedan je Ferer koji čudesnim kretanjem donekle nadoknadi prosječan servis.
To sam davno rekao, dostigao je limit sa ovim trenerom i ne moze dalje, steta.likma23 je napisao/la:Damir treba mjenjati trenera. Vise ne treba Damira gledat, vec unaprijed znam da ce izgubit, nije bitno je li igrac 210 ili 150 ili 350, on gubi
Valjda je zaradio para za novog trenera. Damir izgubio 3-6/2-6. Jos jedan ubjedljiv poraz, vise nismo ni ocekivalibhsport je napisao/la:To sam davno rekao, dostigao je limit sa ovim trenerom i ne moze dalje, steta.likma23 je napisao/la:Damir treba mjenjati trenera. Vise ne treba Damira gledat, vec unaprijed znam da ce izgubit, nije bitno je li igrac 210 ili 150 ili 350, on gubi
kreno pa stao i nakraju paobhsport je napisao/la:Basic kreno da igra, poceo je napadati, reternirati, servis je sada solidan i ima 3 break lopte, i evo ga break i 2-0 za Mirzu u drugom setu.
hahahha. al fakatbhsport je napisao/la:Na kraju tie break i klasicna kradja na stetu Mirze, nema veze, idemo dalje. Ako nista igrao je tenis u drugom setu.
P.S. Bolje da promijeni tene, jer se ovim pertla samo odvezuje.
damirov trener je njegov otac i stvarno je zalosno sto ne mijenja trenera al etoo da nadjee nekog trenera koji je specijalista za retern i servis al vidjecemo .likma23 je napisao/la:Valjda je zaradio para za novog trenera. Damir izgubio 3-6/2-6. Jos jedan ubjedljiv poraz, vise nismo ni ocekivalibhsport je napisao/la:To sam davno rekao, dostigao je limit sa ovim trenerom i ne moze dalje, steta.likma23 je napisao/la:Damir treba mjenjati trenera. Vise ne treba Damira gledat, vec unaprijed znam da ce izgubit, nije bitno je li igrac 210 ili 150 ili 350, on gubi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.