Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

giannini
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la giannini » 11 sep 2012, 22:51

LarryDavid je napisao/la:
giannini je napisao/la:hajmo sad djeco, seraci i pljuvaci, sta veceras nije valjalo :arrow:
Begovic
u kojoj si se kategoriji od ponudjene tri prepoznao :D

Rios

Post Postao/la Rios » 11 sep 2012, 22:52

Cestitke Safetu i momcima..Sigurna pobjeda u dobroj predstavi nase repke..Desilo se ono sto nikako nismo zeljeli a to je da Latvijci povedu,ali smo def pokazali da smo sazreli kao repka,nastavili da dominiramo i preokrenili u kratkom periodu..Nakon toga mirno utakmicu priveli kraju uz dodatna dva gola..Sad o igracima koju rijec..
Begovic-dobro odradio posao..Skinuo jedan zicer u 2 pol.. 7.5
Mujdza-standardno dobar i u ofanazivi i u defanzivi.. 7.5
Vranjes-snosi najveci dio krivice za primljeni gol sa Lulicem..Stajao je ko ukopan umjesto da pokrije igraca..Ne moze on igrati na stoperu po meni.. 7
Spahic-sta reci..Ustati pa spomenuti njegovo ime..Da mu Bog podari dobro zdravlje do kraja kvalifikacija..Nasa odbrana prakticno.. 8
Lulic-igrao malo za neki konkretan komentar..Nadam se da nije nista ozbiljno sa povredom.. -
Salihovic-ne sjecam se kad je Sejo podbacio..I veceras odlican.. 8
Vrsajevic-dodavao je tacne pasove..Jedino to mogu napisati za njega..Puno srece u nastavku karijere ali se nadam da vise nece dobijati pozive..Limitiran igrac koji nije kvalitet za A tima.. 7
Zahirovic-trka,trka i samo trka..Veceras presjekao neke napade..Pravi def vezni.. 7.5
Pjanic-maestralan..nije ni cudo sto ga ganjaju Barsa i Real..Nas play definitivno..Bravo Mire!! 8.5
Misimovic-dobar Miske..Zabio dva gola sto je najvaznije,ored toga jos nekoliko dobrih pasova 8
Ibisevic-veceras nekao rezervisan..Fulio jednu "mrtvu" sansu..Korektna tekma Vede 7.5
Dzeko-iako je fulio ono sto se teze fula nego daje u 1 pol,iako je fulio i u 2 pol dobru sansu,po meni igrac utakmice..Izborio penal,asistirao Pjanicu i na kraju majstorija..Bravo Dzeko! 9
Medunjani odigrao minimalno za neki komentar..
Elem,zabiljezili smo dvije sigurne,ubjedljive pobjede koje smo i ocekivali..Istakli jasno kandidaturu za 1 mjesto u grupi..Ne treba nikako padati u euforiju,ipak su ovo dvije najslabije repeke u nasoj grupi,ali svejedno daje veliku nadu i optimizam da mozemo na SP..
Po meni,nismo nasli rjesenje za mjesto 2 stopera uz Spahu a o lijevom beku da ne govorim..Ni Sunjic a ni Vranjes ne mogu odgovoriti adekvatno na taj zadatak..Nadam se da ce Pape vidjeti i druge solucije do naredne utakmice..
Eto toliko.. :)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 11 sep 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 11 sep 2012, 22:53

Skok nam je bio slab samo ostalo je sve super... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 sep 2012, 22:55

Nije realno traziti pobjedu u Grckoj, rijetko koja reprezentacija to moze, kao Spanija ili Njemacka, ali definitivno ne BiH.
Remi u Grckoj i pobjeda protiv Litvanije kuci, to je odlicno, bojim se ako budemo previse trazili u Grckoj da mozemo dobro fasovati.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2012, 22:55

Sve je super i zaista ovo prekrasno izgleda.Dvije pobjede i gol razlika 12:2 :) .Malo me Pape zabrinuo izjavom da je Vrsajevic bio maestralan,a meni lik totalno neprimjetan.Nadam se da ce Stevanovic u igru umjesto njega i bila bi najbolja opcija u Grckoj igrati sa Stevom od pocetka,a Vedo na klupu jer mislim da cemo igrati 4-5-1 ili nesto slicno tome.
Mora se priznati da imamo vrlo kvalitetnu ekipu,a uz jos dva do tri pojacanja bi imali i potrebnu sirinu za mnogo vece rezultate.Po meni potreban nam je taj treci napadac,jer veceras Vedu nije islo,a nije Pape imao alternativu na klupi.Treba bi poci razmisljati o Milanu Djuricu,Erminu Zecu ili Nemanji Bilbiji.Vecerasnja utakmica je pokazala da je Vranjes sjajan i za razliku od brata da zna izbaciti loptu škaricama iz odbrane :mrgreen: Bez sale,ali momak je zaista dobar igrac.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2012, 22:57

Džeko nikako ne može bit igrač utakmice, al nikako. Jednostavno to nije. Misimović il Pjanić !

I vidim ušutili se oni stručnjaci od danas :mrgreen:
Vođa zna.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 sep 2012, 22:57

Rios je napisao/la:Cestitke Safetu i momcima..Sigurna pobjeda u dobroj predstavi nase repke..Desilo se ono sto nikako nismo zeljeli a to je da Latvijci povedu,ali smo def pokazali da smo sazreli kao repka,nastavili da dominiramo i preokrenili u kratkom periodu..Nakon toga mirno utakmicu priveli kraju uz dodatna dva gola..Sad o igracima koju rijec..
Begovic-dobro odradio posao..Skinuo jedan zicer u 2 pol.. 7.5
Mujdza-standardno dobar i u ofanazivi i u defanzivi.. 7.5
Vranjes-snosi najveci dio krivice za primljeni gol sa Lulicem..Stajao je ko ukopan umjesto da pokrije igraca..Ne moze on igrati na stoperu po meni.. 7
Spahic-sta reci..Ustati pa spomenuti njegovo ime..Da mu Bog podari dobro zdravlje do kraja kvalifikacija..Nasa odbrana prakticno.. 8
Lulic-igrao malo za neki konkretan komentar..Nadam se da nije nista ozbiljno sa povredom.. -
Salihovic-ne sjecam se kad je Sejo podbacio..I veceras odlican.. 8
Vrsajevic-dodavao je tacne pasove..Jedino to mogu napisati za njega..Puno srece u nastavku karijere ali se nadam da vise nece dobijati pozive..Limitiran igrac koji nije kvalitet za A tima.. 7
Zahirovic-trka,trka i samo trka..Veceras presjekao neke napade..Pravi def vezni.. 7.5
Pjanic-maestralan..nije ni cudo sto ga ganjaju Barsa i Real..Nas play definitivno..Bravo Mire!! 8.5
Misimovic-dobar Miske..Zabio dva gola sto je najvaznije,ored toga jos nekoliko dobrih pasova 8
Ibisevic-veceras nekao rezervisan..Fulio jednu "mrtvu" sansu..Korektna tekma Vede 7.5
Dzeko-iako je fulio ono sto se teze fula nego daje u 1 pol,iako je fulio i u 2 pol dobru sansu,po meni igrac utakmice..Izborio penal,asistirao Pjanicu i na kraju majstorija..Bravo Dzeko! 9
Medunjani odigrao minimalno za neki komentar..
Elem,zabiljezili smo dvije sigurne,ubjedljive pobjede koje smo i ocekivali..Istakli jasno kandidaturu za 1 mjesto u grupi..Ne treba nikako padati u euforiju,ipak su ovo dvije najslabije repeke u nasoj grupi,ali svejedno daje veliku nadu i optimizam da mozemo na SP..
Po meni,nismo nasli rjesenje za mjesto 2 stopera uz Spahu a o lijevom beku da ne govorim..Ni Sunjic a ni Vranjes ne mogu odgovoriti adekvatno na taj zadatak..Nadam se da ce Pape vidjeti i druge solucije do naredne utakmice..
Eto toliko.. :)
Ma nije Vranjes bio los, imao je i par dobri intervencija, ali da je za prvih 11- nije.
Vedo, nista posebno vala.
Ostalo se slazem :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 sep 2012, 22:58

Necemo se tamo branit, nemamo cim :lol: . Sto rece Dzeko idemo se nadigravat. Bezveze bi bilo recimo ostavit na klupu jednog spica te recimo Misketa/Pjanica. Isto vako samo Lulic na beka a Sejo u sredinu. Nesto kao 4-3-1-2 :mrgreen:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 11 sep 2012, 22:58

Adi_Zepce je napisao/la:Sve je super i zaista ovo prekrasno izgleda.Dvije pobjede i gol razlika 12:2 :) .Malo me Pape zabrinuo izjavom da je Vrsajevic bio maestralan,a meni lik totalno neprimjetan.Nadam se da ce Stevanovic u igru umjesto njega i bila bi najbolja opcija u Grckoj igrati sa Stevom od pocetka,a Vedo na klupu jer mislim da cemo igrati 4-5-1 ili nesto slicno tome.
Mora se priznati da imamo vrlo kvalitetnu ekipu,a uz jos dva do tri pojacanja bi imali i potrebnu sirinu za mnogo vece rezultate.Po meni potreban nam je taj treci napadac,jer veceras Vedu nije islo,a nije Pape imao alternativu na klupi.Treba bi poci razmisljati o Milanu Djuricu,Erminu Zecu ili Nemanji Bilbiji.Vecerasnja utakmica je pokazala da je Vranjes sjajan i za razliku od brata da zna izbaciti loptu škaricama iz odbrane :mrgreen: Bez sale,ali momak je zaista dobar igrac.
a to mu je brat....ja mislio onaj od mexica reko vidi ga što dobro izbija škaricama reko čojk vježbo a ono mu buraz xD
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 11 sep 2012, 23:01

samo skok popraviti,prekide slabo branimo,a Grci su u prekidima hmhm...sve ostalo maestralno
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 11 sep 2012, 23:01

Zmajevi ne igraju, zmajevi UBIJAJU!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 sep 2012, 23:02

nedim1993 je napisao/la:Džeko nikako ne može bit igrač utakmice, al nikako. Jednostavno to nije. Misimović il Pjanić !

I vidim ušutili se oni stručnjaci od danas :mrgreen:
Penal na njemu,asistencija za 2.gol i 4. gol njegov...Ne,nikako ne moze biti igrac utakmice!! :roll: :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 sep 2012, 23:02

Treba se vec sad smiriti pred Grcku da se ne dize euforija bez veze. Tesko ce nam tamo biti, ali ima vremena do Oktobra da se razradi taktika. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 sep 2012, 23:03

Odlično momci.. malo skok igra pehne a to je segment gdje se moramo popraviti do Grčke...

Svaka čast na trudu i zalaganju...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 11 sep 2012, 23:03

Da je Ibričić igrao, dali bi još bar 5-6 golova...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2012, 23:05

Ko da samo golovi i asistencije igraju ulogu i odabirau igrača utakmice
Vođa zna.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 sep 2012, 23:06

nedim1993 je napisao/la:Ko da samo golovi i asistencije igraju ulogu i odabirau igrača utakmice
a sta igra sine dragi?gleda se konkretan ucinak,ne estetski dojam...

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 sep 2012, 23:06

Protiv Grka skok igra ce se morati POPRAVITI i to pofino ukoliko se zeli pozitivan rezultat.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2012, 23:07

neo je napisao/la:Protiv Grka skok igra ce se morati POPRAVITI i to pofino ukoliko se zeli pozitivan rezultat.
remi protiv grka dosta

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 sep 2012, 23:07

neo je napisao/la:Protiv Grka skok igra ce se morati POPRAVITI i to pofino ukoliko se zeli pozitivan rezultat.
djurica na stoperu i mirna Bosna :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.