Dakle,ne preostaje nam svima da se pomirimo s time,sviđalo se to nama ili ne.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I tata bi sinezizu1991 je napisao/la: analizu utakmice i uočavanje greški ću da ostavim stručnom štabu.
Kljucno i glavno.zizu1991 je napisao/la:6 bodova je upisano
*p!p!t@* je napisao/la:Samo im ne smijemo dozvoliti da nam oni diktiraju tempo, to se nama često zna desiti protivo ovih repki koje igraju zatvoreno. Treba zadržati loptu u našem posjedu i uspjeh je zagarantovan.
Ma kakav Avdija, nije on toliko loš, ali sljedeće utakmice će igrati Stevanović.Dylan Dog je napisao/la:Očito Sušić Vršajevića planira dosta koristiti,jel rupa na lijevom beku ulijeće Avdija,jel na desnom ulijeće Avdija,jel lijevo krilo fali tu je Avdija,jel desno krilo fali Avdija upada![]()
Kod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/2795750250/BIH-LAT 1.pol.ra
Kod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/2731255378/BIH-LAT 2.pol.ra
rio_Ferdy88 je napisao/la:Susic : "Rek'o sam Lulicu, dodji mi u sobu i reci spreman sam"![]()
baš . I to je njemu šmiješno. Kez lagani. Kao da misli ma vodimo 20:0 dao sam 15, ništa jedan promašaj nijeSarajlijc@ je napisao/la:Obavezno zvati Djurica iducu utakmicu, Vedad je bio zreo za izmjene.
Nema nista od toga,Stevan stize tu!Dylan Dog je napisao/la:Očito Sušić Vršajevića planira dosta koristiti,jel rupa na lijevom beku ulijeće Avdija,jel na desnom ulijeće Avdija,jel lijevo krilo fali tu je Avdija,jel desno krilo fali Avdija upada![]()
Hahahahhazizu1991 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Susic : "Rek'o sam Lulicu, dodji mi u sobu i reci spreman sam"![]()
![]()
Cekaju Susica pred BP da traze autogrameElegant je napisao/la:Sta ovo nema Gringa i Nichudina ?![]()
Da oni nisu bili sa laserom ?
Bas ih ne volis, ne znam zasto.Principatus je napisao/la: U Grcku otici i dati im udarac od kojeg se nece oporaviti do kraja kvalifikacija.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.