Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Svaka čast momcima na borbenosti, i to svima, od prvog do zadnjeg .
- Goalgetter
- Kontakt:
Opet smo malo pozurili, vidim pocelo se pricati o pobjedi u Grckoj. Treba biti oprezan, Grcka nije Latvija ili Lihtenstajn, bice jako teska utakmica, najteza u ovim kvalifikacijama.
Impresivno, na redu su grci
- storm_raider
- Kontakt:
Svaka cast momci, odlicna utakmica sve za 10! Idemo kod Grcke bod uzeti, pa zasto ne i sva tri? Kvalitet imamo sigurno. Vidi se da smo dobro iskihali sve djecije bolesti ovih proteklih godina, sada su tu neki drugi ljudi koji znaju svoj posao. Pape, majstor si bio i ostao!
Svaka cast svima sto su nam priredili u ovih 7 dana, lijepo se osjecati BOSANCEM I HERCEGOVCEM. Idemo dalje!
Svaka cast svima sto su nam priredili u ovih 7 dana, lijepo se osjecati BOSANCEM I HERCEGOVCEM. Idemo dalje!
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Koji si ti majmun,i to gumeni.THEC je napisao/la:Vrsajevicgiannini je napisao/la:hajmo sad djeco, seraci i pljuvaci, sta veceras nije valjalo![]()
![]()
pa covjek ne zna da hoda lijevom nogom a kamoli doda, mora se na desnu okrenuti da bi pokusao dodati jer mu ni to nije jaca strana, zalutao u repku 100%
Nisi vidio bezbroj ubacivanja,nisi vidio bezbroj odlicni sprinteva,otvaranja prostora,vracanja u defanzivu,trcanja u prazno kada mu niko neda lopte,par odlicni povratni lopti,samo si vidio da nezna ubacit lijevom?
Idi vataj ribu,nije fudbal za tebe
Igra dobra i svaka cast igracima na svemu sto su pokazali.Ja bih bio zadovoljan sa bodom u Grckoj,jer ipak oni igraju takticki veoma dobro,pogotovo kuci.
Ajmo ljudi ima li ko informaciju o Luliću? Jeli povreda?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
ovakvi kao ti su smatrali da Bosna neće ni pobijedit danas a kamoli 4:1 pobijedit. Danas sam se pola dana raspravljao da će bit 3+ za nas. Lahko je moglo bit puno više al hajd.Postao/la cera1 dana 11 sep 2012, 22:02
sad opet euforija jel tako ? pobijedili smo dvije 'velesile' lihtenstajn i latviju ... samo da nas grci neprizemlje VOLIM TE BOSNO !
Naravno sad takvi kao ti će preć na Grčku i srat o našoj euforiji i pričat iste samo malo većem intezitetu stvari za Grčku.
cc. Nekim ljudima ne ide u glavu da mi sad imamo kvalitet u ekipi
Vođa zna.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa bolji bi bili Zeba i Said od Vrsajevica
Sto se tice igre, mogli smo malo i bolje, prvenstveno zbog toga sto nemamo nikog na desnoj strani. Nadam se da ce selektor vec u utakmici protiv Grcke ubaciti Stevanovica u vatru. I pomalo zamjeram Dzeki i Vedi za ovo sinoc. Ne razumijem onako lose zavrsnice. Dzeko se malo izvadio na kraju
Sve u svemu, laksa utakmica od ocekivane

Sto se tice igre, mogli smo malo i bolje, prvenstveno zbog toga sto nemamo nikog na desnoj strani. Nadam se da ce selektor vec u utakmici protiv Grcke ubaciti Stevanovica u vatru. I pomalo zamjeram Dzeki i Vedi za ovo sinoc. Ne razumijem onako lose zavrsnice. Dzeko se malo izvadio na kraju

Sve u svemu, laksa utakmica od ocekivane

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
6 bodova je upisano, čestitam momcima na pobjedama, analizu utakmice i uočavanje greški ću da ostavim stručnom štabu, meni je sada srce puno, a nek' oni ispravljaju greške i nek' nas iznova i iznova uveseljavaju sa svojim pobjedama koje su ujedno i naše i za nas.
Sretno momci u nastavku kvalifikacija.
Sretno momci u nastavku kvalifikacija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Evo vam golovi protiv Latvije 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nije nikakva teza povreda ...kokakolas je napisao/la:Ajmo ljudi ima li ko informaciju o Luliću? Jeli povreda?

- Probisvjet
- Kontakt:
Svaka cast, cestitke. Ono sa laserom glupan, samo odmaze!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Takodjer Vranjes dobar veceras.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako je samo onaj majmun mogao Lulicu noge polomit. Osteceni smo za crveni karton.
[youtube][/youtube]
Jedan po cevape 2 po luk
Jedan po cevape 2 po luk
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzeko slomio odbranu Estonaca/Letonaca, ali bukvalno slomio.
Maestralna partija, sa mnogo ataka na gol protivnika i sa cak 4 lopte u njihovoj mrezi a trebalo je biti i vise.
Momcima sve cestitke a ako ovako nastave i Grcka i sve ostale selekcije ce se naci pod nasim nogama.

Maestralna partija, sa mnogo ataka na gol protivnika i sa cak 4 lopte u njihovoj mrezi a trebalo je biti i vise.
Momcima sve cestitke a ako ovako nastave i Grcka i sve ostale selekcije ce se naci pod nasim nogama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sesar je mogao dobiti Harisove minute. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nekad me brine onaj Ibišević, ne znam kako neke stvari onako zasere.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.