Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Cestitke momcima na pobjedi,sada nam slijedi pravi ispit u Grckoj narednog mjeseca 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
igra je bila predobra, ja mislim da smo u posjedu imali 95 procenata, prava masina smo bili veceras..kad se igra protiv grcke?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Mozda i nije na stadionu, onakav laser ima domet i do 4 kilometra!Cartman je napisao/la:Onog debila sa laserom treba izbacit sa stadiona za sva vremana. Sad su ugradili te kamere.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
[youtube][/youtube]
- BluesForever
- Kontakt:
Svaka cast nasim momcima odlicna odigrana utakmica....
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Da je bio Said Husejinovic u ekipi veceras bi bilo 6-1.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Vrsajevicgiannini je napisao/la:hajmo sad djeco, seraci i pljuvaci, sta veceras nije valjalo

Pyro is not a crime !
Lošiji od Avdije sigurno ne bi bioSA1946 je napisao/la:Da je bio Said Husejinovic u ekipi veceras bi bilo 6-1.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Svaka cast momcima... Mislim da ce u Grckoj biti teska utakmica i da mozemo do pobjede. Samo hrabro !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Principatus
- Kontakt:
Na 4 km veca je tacka na cilju.neo je napisao/la:Mozda i nije na stadionu, onakav laser ima domet i do 4 kilometra!Cartman je napisao/la:Onog debila sa laserom treba izbacit sa stadiona za sva vremana. Sad su ugradili te kamere.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
6 poena
, to je to, next: grcka, samo bez euforije 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Da da vidi/nacilja igraca kad izvodi korner sa 4 kilometra!neo je napisao/la:Mozda i nije na stadionu, onakav laser ima domet i do 4 kilometra!Cartman je napisao/la:Onog debila sa laserom treba izbacit sa stadiona za sva vremana. Sad su ugradili te kamere.
Daj neko video Dzekine majstorije
Evo svi golovi sa utakmice
0:1
" onclick="window.open(this.href);return false;
1:1
2:1
3:1
4:1
Vrsajevic je brzi od lopte
Treba Dzeki zabranit da dribla, jer kad dribla povrjedjuje protivnicke igrace
Bravo BiH, lijepa igra, ofanzivno smo impresivni a i defanzivno
Pit' cemo kahvu i u Brazilu

Treba Dzeki zabranit da dribla, jer kad dribla povrjedjuje protivnicke igrace

Bravo BiH, lijepa igra, ofanzivno smo impresivni a i defanzivno
Pit' cemo kahvu i u Brazilu

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
alemsa je napisao/la:Da da vidi/nacilja igraca kad izvodi korner sa 4 kilometra!neo je napisao/la:Mozda i nije na stadionu, onakav laser ima domet i do 4 kilometra!Cartman je napisao/la:Onog debila sa laserom treba izbacit sa stadiona za sva vremana. Sad su ugradili te kamere.
Daj neko video Dzekine majstorije

"It's one of premier league's oldest lessons .
Evo svi golovi sa utakmice
Dobro je.
Latvija igrala onako kako su svi očekivali,i dobri su onoliko koliko se i mislilo da jesu.
Svi u odbranu i ako šta bude iz prekida,dobro je.
BiH je ipak večeras imala previše kvaliteta u ofanzivi da bi im to prošlo,većina reprezentativaca je svoj posao dobro odradila,Vranješ se dobro slagao sa Spahićem koji je po običaju odigrao doktorski.
Pjanić konačno preuzeo odgovornost,on mora shvatiti da je poslije Džeke najveća zvijezde ovoga tima i da ne smije biti pasivan.
Džeko svoj posao odradio,a korisno ga je imati u timu i samo zbog toga što je on "Džeko",dobio je penal na autoritet,ne kažem da penala nije bilo ali i gore stvari se nisu svirale za našu reprezentaciju,ali Džeko je preveliko ime očito da bi ga se zakinulo.
Amaterski potez utakmice:
Zahirović loptu pa haman sa skoro sredine terena nabi u korner,i onda umal ne primismo gol iz tog kornera
Sad mi je jasno što igra u drugoj Ruskoj ligi,ali mi nije jasno što igra u reprezentaciji BiH.
Sušić će sigurno analizirati situaciju kod gola Latvije,baš me zanima kako je došlo do toga da vjerovatno najvisočiji fudbaler gostiju ostane nečuvan,i ko je bio zadužen da ga čuva.
Ne znam jel gori onaj što je ometao golmana laserom ili onaj što je od toga napravio toliku stvar,pa u Primeri je to redovna pojava i sudije ne upozoravaju navijače.
Zanimljivo kako Latvijci uopće ne ulaze u rasprave sa sudijom,ne protestuju,mogli bi nešto od njih naučiti i naši,par puta smo ostajali sa igračem manje zbog tih prigovora sudiji.
Latvija igrala onako kako su svi očekivali,i dobri su onoliko koliko se i mislilo da jesu.
Svi u odbranu i ako šta bude iz prekida,dobro je.
BiH je ipak večeras imala previše kvaliteta u ofanzivi da bi im to prošlo,većina reprezentativaca je svoj posao dobro odradila,Vranješ se dobro slagao sa Spahićem koji je po običaju odigrao doktorski.
Pjanić konačno preuzeo odgovornost,on mora shvatiti da je poslije Džeke najveća zvijezde ovoga tima i da ne smije biti pasivan.
Džeko svoj posao odradio,a korisno ga je imati u timu i samo zbog toga što je on "Džeko",dobio je penal na autoritet,ne kažem da penala nije bilo ali i gore stvari se nisu svirale za našu reprezentaciju,ali Džeko je preveliko ime očito da bi ga se zakinulo.
Amaterski potez utakmice:
Zahirović loptu pa haman sa skoro sredine terena nabi u korner,i onda umal ne primismo gol iz tog kornera

Sad mi je jasno što igra u drugoj Ruskoj ligi,ali mi nije jasno što igra u reprezentaciji BiH.
Sušić će sigurno analizirati situaciju kod gola Latvije,baš me zanima kako je došlo do toga da vjerovatno najvisočiji fudbaler gostiju ostane nečuvan,i ko je bio zadužen da ga čuva.
Ne znam jel gori onaj što je ometao golmana laserom ili onaj što je od toga napravio toliku stvar,pa u Primeri je to redovna pojava i sudije ne upozoravaju navijače.
Zanimljivo kako Latvijci uopće ne ulaze u rasprave sa sudijom,ne protestuju,mogli bi nešto od njih naučiti i naši,par puta smo ostajali sa igračem manje zbog tih prigovora sudiji.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
[youtube][/youtube]
Kao domine srusili se igraci latvie , polako jedan za drugim....

Kao domine srusili se igraci latvie , polako jedan za drugim....

Zadnja izmjena: Micron, dana/u 11 sep 2012, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svaka cast momcima i grcka ce pasti 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.