Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ometa igrace i golmana njihovog!! Hajvan pa hajvan!!! Nema drugo objasnjenje!Pirke je napisao/la:Ja uopce nisam primjetio. Doduse, negledam zadnjih 15 minuta, posto sam lafo na poslu.
Sta radi sa lazerom?
Ja fakat ne kontam raju koja traži neki izgovor, a sudija prijeti da će prekinuti utakmicu... to meni uopšte nije jasno...index_ je napisao/la:po citavoj evropi se ti laseri koriste, pogledaj samo spansku ligu... uvijek su bosanci krivi po tebi??Sakuragi je napisao/la:**** ti bosanski seljakluk
kako neigra u klubu dobro da i ima sansealevkov je napisao/la:Jos samo 10 sansi i Dzeko bi ko mogo dat gol.
Kada je prijetio da prekine?AYAN je napisao/la:Ja fakat ne kontam raju koja traži neki izgovor, a sudija prijeti da će prekinuti utakmicu... to meni uopšte nije jasno...index_ je napisao/la:po citavoj evropi se ti laseri koriste, pogledaj samo spansku ligu... uvijek su bosanci krivi po tebi??Sakuragi je napisao/la:**** ti bosanski seljakluk
Smiri dozivljaj i prestanite porediti klubski fudbal sa reprezentacijom, to su dva razlicita nivoa.cera1 je napisao/la:kako neigra u klubu dobro da i ima sansealevkov je napisao/la:Jos samo 10 sansi i Dzeko bi ko mogo dat gol.EDIN DŽEKO !!!!!!!!!!! JEDITE SE DUŠMANI !!!!!!!!!!!!
to je taj hahahhhaDdIiNnOo je napisao/la:hajde jos jedan za raju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.