Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
Seha ev link http://www.****/sport/fudbal/p ... -i-vuckica
Poceli i oni nesto raditi!!
Napokon je pokrenuta procedura oko Medunjanina,momak je odlican igrac,jos ce mnogo napredovati u karijeri i sigurno je buducnost bh fudbala! Treba imati na umu da su Rahimic i Muratovic pred penzijom,i da nam vrlo brzo treba adekvatna zamjena,a to je siguran sam Medunjanin! Uostalom momak igra u najjacoj ligi na svijetu,standardan je.. sta vise treba?
Trebo si mustuluk traziti!![/quote]
radim u kiosku pa tako da pročitam sportski dio svih novina kojih imam.a ovo sam pročitao čini mi se u Oslobođenju ili Avazu.Halalite nisam 100% siguran[/quote]
ni na sajtu avaza ni oslobodjena nema ta informacija[/quote]
pa buraz nedaju sve na portal.kada bi sve bilo na portalu onda bi im opala prodaja.jer bi večina čitala besplatno na internetu i onda što bi kupovao neko kada to može pročitati besplatno
radim u kiosku pa tako da pročitam sportski dio svih novina kojih imam.a ovo sam pročitao čini mi se u Oslobođenju ili Avazu.Halalite nisam 100% siguran[/quote]
ni na sajtu avaza ni oslobodjena nema ta informacija[/quote]
pa buraz nedaju sve na portal.kada bi sve bilo na portalu onda bi im opala prodaja.jer bi večina čitala besplatno na internetu i onda što bi kupovao neko kada to može pročitati besplatno
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Imash mushtuluk za ovaj linkbavarian_bk je napisao/la:Seha ev link http://www.****/sport/fudbal/p ... -i-vuckica

jel ovo on ako jest da ga dodam u prijatelje da obavim razgovor sa njim http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 906&ref=ts
Zadnja izmjena: seha, dana/u 05 okt 2009, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ciro radi svoj posao a vi opet hampu na njega 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
koliko sam shvatio da mu je VELIKI SAN DA ZAIGRA ZA BIH REPKU.do sada je igrao za U16 i U17 Slovenijeseha je napisao/la:sutra cu trazit na trafici jucerasnje izdanje avaza xD u svakom slucaju ako je tacno divna vijest, a imal zelju vuckic da zaigra za BH ?velez_mostar je napisao/la:Jeste ,istina je,danas je u Avazu objavljeno kako je Ciro nalozio Savezu da srede papire za Medjunanina,i kaze da je igrac koji ce puno pomoci ovoj reprezentaciji,ipak jedini igrac u Primeri!
Isto tako ovaj mladi igrac Newcastle-a!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- velez_mostar
- Kontakt:
Veoma je bitna siroka lepeza igraca,jaka klupa cini jedan sportski kolektiv snaznim,jer cinjenica je da moramo biti spremni na nepredvidjene situacije,i jako mi je drago da se ovo pocinje odradjivati kako treba vezano za ovog momka.
Kamo srece da mozemo negdje pronaci nekog dobrog stopera ,a da moze igrati za nas!
Kamo srece da mozemo negdje pronaci nekog dobrog stopera ,a da moze igrati za nas!
Ima onaj iz Unirea Urziceni, dečko igra Ligu prvaka. Ersin Mehmedovic. Rođen je u Novom Pazaru, ali čini mi se da nikada nije igrao za neki nacionalni tim...??velez_mostar je napisao/la:Kamo srece da mozemo negdje pronaci nekog dobrog stopera ,a da moze igrati za nas!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- velez_mostar
- Kontakt:
Mislio sam na njega,doduse ne znam kako to sad funkcionira vezano za Novi Pazar,je li moze dobiti nas pasos?Virtu4l je napisao/la:Ima onaj iz Unirea Urziceni, dečko igra Ligu prvaka. Ersin Mehmedovic. Rođen je u Novom Pazaru, ali čini mi se da nikada nije igrao za neki nacionalni tim...??velez_mostar je napisao/la:Kamo srece da mozemo negdje pronaci nekog dobrog stopera ,a da moze igrati za nas!
Vjerujem kako ce se povratkom Berberovica ucvrstiti zadnja linija u smislu da ce se Jahic moci prebaciti na lijevu stranu ,i prebaciti Salihovica vise naprijed...
Da nam je jedan vrhunski stoper,da ga uparimo sa Spahicem,i igramo sa 4 igraca u zadnjoj liniji ,to bi vec bilo drama,tada bi nam veza bila jos jaca!
Moja idealna postava bi bila ,u zadnjoj liniji Berberovic,Spahic,Nadarevic,Jahic,vezni red,Rahimic,Salhovic,Pjanic,Misimovic,i napad Dzeko ,Ibisevic...to bi bilo idealno!
To je najbolje što imamo. Samo ne znam kako bi Misimović i Pjanić funkcionisali zajedno.velez_mostar je napisao/la:Moja idealna postava bi bila ,u zadnjoj liniji Berberovic,Spahic,Nadarevic,Jahic,vezni red,Rahimic,Salhovic,Pjanic,Misimovic,i napad Dzeko ,Ibisevic...to bi bilo idealno!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Medunjanin je bar 5 puta bolji od Muratovica! Ova vijest je super za reprezentaciju!Blazevic je ipak svjetski strucnjak,zna on sta radi!
Ma čega 5?? Bar 7 puta...bosnas_ je napisao/la:Medunjanin je bar 5 puta bolji od Muratovica!

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- velez_mostar
- Kontakt:
Vidi,Pjanic igra centralnog veznog u Lyonu,i navikao se na to ,dok Mike igra iza napadaca klasicnog ofanzivnog veznog,...Salihovic igra lijevog veznog igraca...i to su njihove prirodne pozicije..Virtu4l je napisao/la:To je najbolje što imamo. Samo ne znam kako bi Misimović i Pjanić funkcionisali zajedno.velez_mostar je napisao/la:Moja idealna postava bi bila ,u zadnjoj liniji Berberovic,Spahic,Nadarevic,Jahic,vezni red,Rahimic,Salhovic,Pjanic,Misimovic,i napad Dzeko ,Ibisevic...to bi bilo idealno!
4-3-1-2,formacija koju ,recimo,igra Inter..kod nas bi to bilo odlicno ,Rahimic zdnji vezni,lijevo Salihovic,desno Pjanic..Miske naprijed iza napadaca..Ovo je pomalo ofanzivnija verzija,ali bi na ovaj nacin bio iskoristen sav napadacki potencijal nase repke!Zasto se braniti kad nemas cime,i zasto ne napadati kad imas cime...ja sam sljedbenik one teorije "napad je najbolja odbrana".
Ma naravno da se Vukcicu igra vise za nas nego za janeze. Ipak je on bosnjak i zna da BiH redovno busi "zmajceke" 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kad je to Newcastle bio u Foci. Avaz, vrhunac novinarstva (u zutom)Počela borba za Medunjanina i Vučkića
Nogometni savez BiH počeo je borbu za Harisa Medunjanina i Harisa Vučkića kako bi promijenili nogometno državljanstvo i zaigrali za reprezentaciju naše zemlje.
Haris Medunjanin rođen je 8. marta 1985. godine. Trenutno igra za Valadolid, a u karijeri je nosio dres Alkmara i Sparte Rotterdam. Kao član holandske U-21 reprezentacije bio je prvak Evrope 2006. godine. Može igrati na nekoliko pozicija u veznom redu. Nikada nije igrao za A selekciju Holandije.
Poput Asmira Begovića, i Medunjanin zbog promjene pravila FIFA-e može promijeniti nogometno državljanstvo, što im je otvorilo priliku da obuku dresu BiH.
Dao sam nalog našoj administraciji da pokrene postupak dobivanja dozvole za nastup Medunjanina za selekciju BiH. U posljednje vrijeme sam se pažljivo informirao o njegovim kvalitetima i sigurno je da on može mnogo dati reprezentaciji.
Nadam se da će postupak biti brzo gotov i da ćemo Medunjanina ubrzo vidjeti u reprezentaciji BiH - rekao je Blažević za Avaz.
Promjena nogometnog državljanstva Medunjanina ne bi trebala biti problem jer je Haris u medijskim istupima isticao da želi igrati za BiH.
Drugi talenat za kojeg će NSBiH ovih dana pokrenuti proces promjene nogometnog državljanstva je Haris Vučkić, koji igra za Newcastle. Vučkić je rođen 21. avgusta 1992. godine u Ljubljani. Igrao za slovenske Domžale i u januaru ove godine prešao je u Njukasl.
Vučkić je debitovao za prvi tim Svraka 26. avgusta ove godine u utakmici Curling kupa protiv Huddersfielda.
Vučkić može igrati na poziciji ofanzivnog veznog ili drugog napadača. Igrao je za Sloveniju u selekcijama U-14, U-16, U-17. Ove godine je igrao za reprezentaciju U-19 na Evropskom prvenstvu održanom u Ukrajini.
U maju ove godine je igrajući za Newcastle na turniru u Fočiproglašen najboljim igračem postigavši pet golova u tri meča. – piše Dnevni avaz.
Pa bio je u FOCI,ovog ljeta na turnira juniora! Vuckic je bio najbolji igrac tog internacionalnog turnira! Medunjanin i Vuckic su buducnost bh nogometa! sto prije ih dovesti pod zastavu svoje domovine!Dado je napisao/la:Kad je to Newcastle bio u Foci. Avaz, vrhunac novinarstva (u zutom)Počela borba za Medunjanina i Vučkića
Nogometni savez BiH počeo je borbu za Harisa Medunjanina i Harisa Vučkića kako bi promijenili nogometno državljanstvo i zaigrali za reprezentaciju naše zemlje.
Haris Medunjanin rođen je 8. marta 1985. godine. Trenutno igra za Valadolid, a u karijeri je nosio dres Alkmara i Sparte Rotterdam. Kao član holandske U-21 reprezentacije bio je prvak Evrope 2006. godine. Može igrati na nekoliko pozicija u veznom redu. Nikada nije igrao za A selekciju Holandije.
Poput Asmira Begovića, i Medunjanin zbog promjene pravila FIFA-e može promijeniti nogometno državljanstvo, što im je otvorilo priliku da obuku dresu BiH.
Dao sam nalog našoj administraciji da pokrene postupak dobivanja dozvole za nastup Medunjanina za selekciju BiH. U posljednje vrijeme sam se pažljivo informirao o njegovim kvalitetima i sigurno je da on može mnogo dati reprezentaciji.
Nadam se da će postupak biti brzo gotov i da ćemo Medunjanina ubrzo vidjeti u reprezentaciji BiH - rekao je Blažević za Avaz.
Promjena nogometnog državljanstva Medunjanina ne bi trebala biti problem jer je Haris u medijskim istupima isticao da želi igrati za BiH.
Drugi talenat za kojeg će NSBiH ovih dana pokrenuti proces promjene nogometnog državljanstva je Haris Vučkić, koji igra za Newcastle. Vučkić je rođen 21. avgusta 1992. godine u Ljubljani. Igrao za slovenske Domžale i u januaru ove godine prešao je u Njukasl.
Vučkić je debitovao za prvi tim Svraka 26. avgusta ove godine u utakmici Curling kupa protiv Huddersfielda.
Vučkić može igrati na poziciji ofanzivnog veznog ili drugog napadača. Igrao je za Sloveniju u selekcijama U-14, U-16, U-17. Ove godine je igrao za reprezentaciju U-19 na Evropskom prvenstvu održanom u Ukrajini.
U maju ove godine je igrajući za Newcastle na turniru u Fočiproglašen najboljim igračem postigavši pet golova u tri meča. – piše Dnevni avaz.
Ma ovo je nesto meni suveli.Cudi me da niko nije pitao Ciru je li tacna ova information
pa pitali su ga on je i rekao administraciji da se pokrene incijativa.delija je napisao/la:Ma ovo je nesto meni suveli.Cudi me da niko nije pitao Ciru je li tacna ova information
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da ne bi Iljo,Usljo ili Ceko ovo pokrenulo.delija je napisao/la:Ma ovo je nesto meni suveli.Cudi me da niko nije pitao Ciru je li tacna ova information
Ciro ako je u proslosti izjeo gonana vala sad je od svih prijasnjih selektora ucinio vise dobrobiti za repku.
a i drugacije je kad te nazove ovaj sto bi jedan rekao Ciro da gono umota u celofan,nagovorio bi te da ga pojedes

Ebiga poziva se u repku svesto imalo vrijedi,anonimusa ni za lijeka i ako se slucajno i pozove tom je ili klupa ili tribina.
Mada je i Medunjanin otisao u klinac.
Proslu tekmu je komplet presjedio na klupi.Ali opet kvalitet ima.o Vuckicu da ne govorim mali ce planuti samo tako.
Tip nije u nk kiseljak vec New Castle
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
imam nekakav osjećaj da će ovo biti novi Ivan Aračić