nedim1993 je napisao/la:Dokle god ne primamo golove dobro je. Znači sa Artetom dobro funkcionišemo. Zatrebaće nama mrcina poput Songa kad tad al jbg. Ja se nadam DMF-u pravom na zimu, onda Arteti dat slobodu prema naprijed i uživat u igrama njega Cazorle Wilsherea i društva aBd.
a evo jedne gif slike
često viđena situacija na prošlom meču.
Jel to kopija ovog ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Arsenal je uvijek bio sila, samo sto nikad srece nisu imali
A pogledaj malo koliko je vazno znati igrati objema nogama. Vidis na tom klipu gore kako se Cazorla uopste ne stima na prirodnu nogu nego odigra savrsen pas ''slabijom nogom''.
To je potrebno za tiki-taku.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:Arsenal je uvijek bio sila, samo sto nikad srece nisu imali
A pogledaj malo koliko je vazno znati igrati objema nogama. Vidis na tom klipu gore kako se Cazorla uopste ne stima na prirodnu nogu nego odigra savrsen pas ''slabijom nogom''.
To je potrebno za tiki-taku.
Ne igra u Arsenalu ovaj iz Bosne pa da ne zna igrat sa jednom nogom . Vršajević kako već
I više ni RvP ne igra kojem je isto desna noga predstavljala često strano tijelo
Ma nije Arsenal nikada igrao tiki taku niti će igrat. To je Krojfov i Barcelonin stil, Arsenalov nikad.
Pepe je dobrodošao ali kad Arsene ode ja mislim da će on već voditi neki klub i neće ga se olako taj klub odreći. Siguran sam da bi i Pep najvise volio preuzet Arsenal jer mislim da je Arsenal trenutno jedini klub u svijetu gdje bi on imao bezrezervnu podršku i u kojem bi mogao gajiti taj svoj stil.
Ali ipak ja cu bit emotivan ko kakva ****.ica i reć' da bih prije njega volio Henrya kao trenera.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nije Drogba toliki pakaš da zaigra za Arsenal. On iako je navijač Arsenala, jednako voli i poštuje Chelsea i ne želi izgubiti taj status kod njihovih navijača.
Da li bih ga voliuo u Arsenalu? APSOLUTNO! Sa 44 godine će biti igračina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Protiv Southamptona maksimalno koncentrisano uci u utakmicu, pritisak vrsiti stalno i rezultat ce doci. Ne smiju ih samo podcjeniti ono bas jer vidjeli smo svi da su jako opasni iz kontri.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!