Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Ako ima io u zenici nek dodje u Avanti da oborimo koje pivo
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott
Samo je vazno da ih uzmemo i da smo sa 6 bodova a koliko i ko ce dati gol uopste nije bitno ,pobjeda i samo pobjeda ,zelim nasim zmajevima sve najbolje veceras i da ih insallah sreca prati!!!!!!!!!
Jesu cize izvukli kako treba ili su opet cize krive 

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Cize ravne ko na WimbledonuSA1946 je napisao/la:Jesu cize izvukli kako treba ili su opet cize krive

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Citam i Stevanovic se prikljucio. To me raduje. Pored toga sto mislim da ovaj momak treba igrati u prvom sastavu (vjerujem da ce za koju godinu biti superzvijezda), obzirom da je jucer igrao za mlade vjerovatno ce mu pripasti uloga rezerviste.
U slucaju da nam rezultatski ne bude bas islo po zejli u prvom poluvremenu vjerujem da ce nam njegova dinamicnost dobro doci da probijemo Letoniju u drugom.
U slucaju da nam rezultatski ne bude bas islo po zejli u prvom poluvremenu vjerujem da ce nam njegova dinamicnost dobro doci da probijemo Letoniju u drugom.
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
Sretno zmajevi!!!
Idemo po pobjedu aBd!
Idemo po pobjedu aBd!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
[youtube][/youtube]
Naprijed Zmajevi

Naprijed Zmajevi

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
MojaWebTV, ko je na bht adsl-u ;Dnanek je napisao/la:Ima li kakav sopcast link, ili bht neki?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Consigliere
- Kontakt:
Imal iko iz Zenice? Pada li gore? Kakve su prognoze (vremenske) za tekmu?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I mene zanima kakvo je vrijeme.Consigliere je napisao/la:Imal iko iz Zenice? Pada li gore? Kakve su prognoze (vremenske) za tekmu?
Evo u Mostaru pocelo padat, mogu mislit onda kako je gore
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
U Zavidovićima padala, pljusak, grmljavina, sada normalno vrijeme, malo oblačno, vjerovatno je prošlo Zenicu, čim je i Zavidoviće.. 

Live Bilino Polje

send by burza tapatalk

send by burza tapatalk

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- majestic24
- Kontakt:
Znaju li se pocetnih 11??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- legenda reala
- Kontakt:
Kako izvještava klix umjesto Vršajevića i Vranješa u prvih 11 upadaju Mujdža i Lulić ostalo sve isto.majestic24 je napisao/la:Znaju li se pocetnih 11??
Znači: Begović,Mujdža,Šunjić,Spahić,Salihović Zahirović,Misimović,Pjanić,Lulić, Ibišević i Džeko
Nadam se da će Stevanović dobiti šansu s klupe

Pa šta je to svugdje kiša, samo kod nas neće

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Malo je padalo danas, ali sada ne pada. Mislim da je idealno vrijeme za utakmicu. Nije prevruće.Consigliere je napisao/la:Imal iko iz Zenice? Pada li gore? Kakve su prognoze (vremenske) za tekmu?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Kako ce Stevanovic dobiti sansu jucer igrao za mlade ? Ne moze biti prijavljen za dvije utakmice.legenda reala je napisao/la:
Znači: Begović,Mujdža,Šunjić,Spahić,Salihović Zahirović,Misimović,Pjanić,Lulić, Ibišević i Džeko
Nadam se da će Stevanović dobiti šansu s klupe![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako moze fizicki izdrzati moze i sto se papirologije ticeElegant je napisao/la:Kako ce Stevanovic dobiti sansu jucer igrao za mlade ? Ne moze biti prijavljen za dvije utakmice.legenda reala je napisao/la:

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- legenda reala
- Kontakt:
Sam je rekao da će biti na klupi, ako bude trebalo na selektoru je on je spreman ućiElegant je napisao/la:Kako ce Stevanovic dobiti sansu jucer igrao za mlade ? Ne moze biti prijavljen za dvije utakmice.legenda reala je napisao/la:

Može biti, nije se jednom dešavalo da igraju danas za mladu, sutra za A tim, ona generacija što je tukla Njmece 5:1, Grujić i co, petkom igraj za mladu u subotu za A

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.