Za ovog iznad...kakva yebvena ratna obiljezja ? Znas li ti kakva je zastava i grb bio Bosne kroz historiju ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vremena se mijenjaju, makar u sportu. U21 tim je dokaz. Daj Boze da ovako nastavimo.skeva je napisao/la:Znam naravno, na koja mislis, kotromanica, nemanjica? Ali ovo nije drzava od prije 20,21 a ni 120 nego od prije 17 godina, tako da je moje misljenje da se treba ponasati u skladu sa tim. Al ako ce ovo izazvati opet neku polemiku i nefudbalske stvari, zaboravite! Ne da mi se vise ni sa kim raspravljati oko gluposti.
Ili na kojem kanalu na satelitu ako neko zna?Amidza je napisao/la:Mozda je do sad vec pisano o tome.. ali fakat nemam vremena traziti po forumu i okolo po internetu jer sam na poslu skoro do pred samu utakmicu: )
pa ako bi neko bio fine volje, pa mi bacio ovdje neki link gdje bi se mogla pratiti tekma veceras, bio bih duboko zahvalan : )
Visoko brate visoko,4-1 za nas onako laganonedim1993 je napisao/la:LAtvija 94. na fifinoj rang listi
BHT 1Fordinjo je napisao/la:Ili na kojem kanalu na satelitu ako neko zna?Amidza je napisao/la:Mozda je do sad vec pisano o tome.. ali fakat nemam vremena traziti po forumu i okolo po internetu jer sam na poslu skoro do pred samu utakmicu: )
pa ako bi neko bio fine volje, pa mi bacio ovdje neki link gdje bi se mogla pratiti tekma veceras, bio bih duboko zahvalan : )
Fala Mirza al nista od ovih kanala mi nije otvoreno a ovaj player se placa valjda....mirza_9 je napisao/la:BHT 1Fordinjo je napisao/la:Ili na kojem kanalu na satelitu ako neko zna?Amidza je napisao/la:Mozda je do sad vec pisano o tome.. ali fakat nemam vremena traziti po forumu i okolo po internetu jer sam na poslu skoro do pred samu utakmicu: )
LTV 7 Latvia
OTE Sport 2
ESPN 3 (player)
Ja sam obicno pratio naFordinjo je napisao/la:Ili na kojem kanalu na satelitu ako neko zna?Amidza je napisao/la:Mozda je do sad vec pisano o tome.. ali fakat nemam vremena traziti po forumu i okolo po internetu jer sam na poslu skoro do pred samu utakmicu: )
Pa bolje da uzmu ove turske zastave,pun ih ****..vise turski na autima vec od BiHEmir ZENICA je napisao/la:Pa proslu tekmu su uzeli bruku ljiljanki,valjda onima koji se nisu bunili na to uzimanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.