Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

neo
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la neo » 11 sep 2012, 16:24

Koja euforija yebo te :( Sada se ocekuju 2 gola prednosti, a nedo Bog da popusimo ili bude remi, pa to bi bilo strasno za citati ovde!

Za ovog iznad...kakva yebvena ratna obiljezja ? Znas li ti kakva je zastava i grb bio Bosne kroz historiju ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 11 sep 2012, 16:28

Znam naravno, na koja mislis, kotromanica, nemanjica? Ali ovo nije drzava od prije 20,21 a ni 120 nego od prije 17 godina, tako da je moje misljenje da se treba ponasati u skladu sa tim. Al ako ce ovo izazvati opet neku polemiku i nefudbalske stvari, zaboravite! Ne da mi se vise ni sa kim raspravljati oko gluposti.
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2012, 16:39

[youtube][/youtube]

Eufoooooooooorijaaa
Sjeebat ce nas Latviiiijaaaa
Onda yebat cemo momciiimaaa
ma-ma-ma-ma-ma-ma majkuuu
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 11 sep 2012, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 11 sep 2012, 16:40

skeva je napisao/la:Znam naravno, na koja mislis, kotromanica, nemanjica? Ali ovo nije drzava od prije 20,21 a ni 120 nego od prije 17 godina, tako da je moje misljenje da se treba ponasati u skladu sa tim. Al ako ce ovo izazvati opet neku polemiku i nefudbalske stvari, zaboravite! Ne da mi se vise ni sa kim raspravljati oko gluposti.
Vremena se mijenjaju, makar u sportu. U21 tim je dokaz. Daj Boze da ovako nastavimo.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2012, 16:41

Da selektor Safet Sušić ništa ne prepušta slučaju najbolje pokazuje nova informacije do koje je došao **** portal.

Naime, legendarni Pape zatražio je od organizatora utakmice između BiH i Latvije da se na Bilinom Polju dimenzije terena rašire do granica koje dozvoljava FIFA.

Znamo da je u prošlim kvalifikacijama selektor Sušić znao zatražiti polijevanje terena vodom kako bi se lopta brže kretala po istom, a posljednjim manevrom Pape zasigurno želi razvući ekipu Latvije kako bi naši vezni igrači i napadači što lakše došli do njihovog gola.

Podsjećamo, Latvijci su izuzetno disciplinovana ekipa, igraju sa fiksna četiri braniča, te pet igrača u veznom redu, a karakteriše ih činjenica da se u fazi napada svi igrači postavljaju iza lopte.

Njihove glavne zvijezde u momčadi i najopasniji igrači su 33-godišnji Maris Verpakovskis član Bakua, Artjom Rudnevs iz HSV-a, te kapiten kapiten Kaspars Gorks iz engleskog Readinga.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 sep 2012, 16:49

Latvija nije toliko losa,ali pobijeda nebi trebala doci u pitanje . Nadam se da cemo istrcati s dva napadaca,jer protiv ovih slabijih se mora igrati sa dva napadaca.Moramo sto prije zabiti gol.Idealno bi bilo da to ucinimo u prvih 20 minuta,jer bi kasnije sve lakse islo i oni vjerovatno nebi igrali toliko zatvoreno . Veliki smo favoriti u ovoj utakmici, pa se nadam da ćemo doci do tri boda. 8-) Samo naprijed Ljiljani :!:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 11 sep 2012, 16:55

Mozda je do sad vec pisano o tome.. ali fakat nemam vremena traziti po forumu i okolo po internetu jer sam na poslu skoro do pred samu utakmicu: )
pa ako bi neko bio fine volje, pa mi bacio ovdje neki link gdje bi se mogla pratiti tekma veceras, bio bih duboko zahvalan : )
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2012, 16:57

LAtvija 94. na fifinoj rang listi
Vođa zna.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 11 sep 2012, 16:58

Amidza je napisao/la:Mozda je do sad vec pisano o tome.. ali fakat nemam vremena traziti po forumu i okolo po internetu jer sam na poslu skoro do pred samu utakmicu: )
pa ako bi neko bio fine volje, pa mi bacio ovdje neki link gdje bi se mogla pratiti tekma veceras, bio bih duboko zahvalan : )
Ili na kojem kanalu na satelitu ako neko zna?

High

Post Postao/la High » 11 sep 2012, 17:02

Još malo do tekme. Svi očekujemo pobjedu, to je sigurno. Uvaliti im što više golova, a fino bi bilo da oni nama ne daju gol. Trebalo bi večeras sve biti super, teren je odličan, sve sređeno za ovu tekmu koja se odavno čeka. Neka bude 2:0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 11 sep 2012, 17:04

nedim1993 je napisao/la:LAtvija 94. na fifinoj rang listi
Visoko brate visoko,4-1 za nas onako lagano ;) ;)
SLOBODA NAVIJAČIMA

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 11 sep 2012, 17:06

Fordinjo je napisao/la:
Amidza je napisao/la:Mozda je do sad vec pisano o tome.. ali fakat nemam vremena traziti po forumu i okolo po internetu jer sam na poslu skoro do pred samu utakmicu: )
BHT 1
LTV 7 Latvia
OTE Sport 2
ESPN 3 (player)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2012, 17:06

Samo im ne smijemo dozvoliti da nam oni diktiraju tempo, to se nama često zna desiti protivo ovih repki koje igraju zatvoreno. Treba zadržati loptu u našem posjedu i uspjeh je zagarantovan.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 11 sep 2012, 17:14

mirza_9 je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:
BHT 1
LTV 7 Latvia
OTE Sport 2
ESPN 3 (player)
Fala Mirza al nista od ovih kanala mi nije otvoreno a ovaj player se placa valjda....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 sep 2012, 17:21

http://www.thefirstrow.eu/watch/140056/ ... atvia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://atdhenet.tv/50739/watch-bosnia-vs-latvia" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 11 sep 2012, 17:21

Fordinjo je napisao/la:
Ja sam obicno pratio na
http://www.rojadirecta.me/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livetv.ru/en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportlemon.tv" onclick="window.open(this.href);return false;
ali ne znam da li ce biti tamo.. zato pitam da li ima neko vec neku sigurnu kartu : )

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 11 sep 2012, 17:23

Jel neko moze nabaviti jedan dobar stream ko vata bht1. Hvala unaprijed.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 11 sep 2012, 17:23

Emir ZENICA je napisao/la:Pa proslu tekmu su uzeli bruku ljiljanki,valjda onima koji se nisu bunili na to uzimanje :mrgreen:
Pa bolje da uzmu ove turske zastave,pun ih ****..vise turski na autima vec od BiH :mrgreen:

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 11 sep 2012, 17:23

http://livetv.ru/en/eventinfo/133519_bo ... na_latvia/" onclick="window.open(this.href);return false;

potencijalni link ; )

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 11 sep 2012, 17:24

Na ovom linku ja gledam kad igra Juventus.....najbolji link odnosno najbolja stranica.... Samo morate skinuti i instalirati Veetle player....
http://www.sports-x.net/p/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.