Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Tek sad vidim da je Latvija bila u 5. sesiru, mislio sam da su oni iz cetvrtog bili. A najbolji im igrac Rudnevs dao jedan gol za repku iz 18 utakmica. Ma ima da ih razbijemo, samo da je prvi gol dat sto prije i nece bit problema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakav tiDylan Dog je napisao/la:Artjoms Rudnevs (izjava od jučer) -"Sutra ću svojim golom utišati sve kritičare mojih partija u dresu reprezentacije u Latviji i 30 000 Bosanaca na stadionu!"

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kec odigran, cak sam dao Latvijcima dva gola prednosti (hendicap 0:2) cisto da bude zanimljivije. i da poveca kvotu naravno 

Protiv koga je bio ovaj zadnji gol na videu ?BenjooJutub je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trnci!
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Marsal
- Kontakt:
Zbavih kartu nekako u Centrotransu. Vrijeme u Zenici nikakvo. Ne pada kiše ali do maloprije grmilo i skroz naoblačeno. Večeras mi je pokisnut ko da gledam. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
sipu ga ganola i Avdiji i njegovoj Zenicivalterboy je napisao/la:Avdija heroj, vecaras zabija za svoju Zenicu
LIMVO LIKCE DO BAGRO
Ja mislim Armenijah1a2s3o je napisao/la:Protiv koga je bio ovaj zadnji gol na videu ?BenjooJutub je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trnci!

Edit
Albnija ipak

Zadnja izmjena: ceze, dana/u 11 sep 2012, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Albanije
- Marsal
- Kontakt:
Večeras se očekuje kiša tako da će to bit vatreno krštenje za stadion.
Ma kakav Rudnevs,Cauna je igrač od kojeg sve zavisi u igri Latvije
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- molotovljev
Ma ja sam odlucio da igram dvicu na golove u svim nasim tekmama do kraja kvalifikacija. Realno..calcio je napisao/la:kec odigran, cak sam dao Latvijcima dva gola prednosti (hendicap 0:2) cisto da bude zanimljivije. i da poveca kvotu naravno

Evo recimo protiv Lihtenstajna, 3+ kvota 2.10. Poklon. Veceras, 2.25.
F.K.SARAJEVO
- Marsal
- Kontakt:
Evo počela je kiše padat...sitna je, mada možda u gradu i ne pada jer ja živim 3.5 - 4 kilometra od stadiona otprilike.
Da hoće lagano natopiti teren i tamo negdje jedno sat pred utakmicu da prestane padati, to bi extra bilo.Marsal je napisao/la:Evo počela je kiše padat...sitna je, mada možda u gradu i ne pada jer ja živim 3.5 - 4 kilometra od stadiona otprilike.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- delpiero20
- Kontakt:
Ma nece ba...pasti ce malo, koja kap i etMarsal je napisao/la:Evo počela je kiše padat...sitna je, mada možda u gradu i ne pada jer ja živim 3.5 - 4 kilometra od stadiona otprilike.

-
- Kontakt:
Ko jos nije kreno ka Zenici nek se dobro obuce,ovdje puse i eo vec pada kisa..
Pa nismo Spanija jbt, kako se ljudi nafuraju nakon razbijanja jednog Lihtenstajna i tih. Shvati da mi imamo prosjecan tim u okvirima evrope sa par jakih individualaca i jako tankom klupom...molotovljev je napisao/la:Vjerovatno ce vecina vas pomisliti da pretjerujem, ali moje misljenje je da imamo strasan tim u odnosu
na konkurente u grupi. Tako da su moje prognoze i želje naravno, kako cemo se prosetati grupom,
sa maksimalnim brojem bodova, uz eventualno jedan "kiks".
Osim toga, uzimajuci u obzir nas napadacki dvojac, ocekujem da budemo najefikasnija ekipa na kraju kvf.
Sretno Zmajevi
Duge su kvalifikacije, presjek ce ti biti dvomec sa Slovacima kada ce se mnoge svari iskristalizirati.
I hrvati su mislili da ce se prosetati svojom grupom u proslim kvalama pa su dobili po usima.. Grci ih spremili u mali dzep, nisu 3 prilike napravili u 2 meca.
Mi bi smo imali vise sansi za prvo mjesto da smo na reputaciji od prije 6-7 godina,da nije toliki pritisak javnosti i medija i da jednostavno igramo bez pritiska. Proslo je vrijeme podcjenjivanja nase repke, kada su Belgija, Danska i slicni ocekivali lagane pobjede protiv nas pa nisu toliko paznje pridavali nasoj igri. Ali sad su svi itekako svjesni nasih vrlina i svega dobrog ali isto tako i svega loseg, a imamo mi dosta supljina u taktici, postavi i nacinu igre kao i individualnih slabosti. A najgora je stvar sto smo pod imperativom dobrog rezultata, tj prvog mjesta u skupini pa je sav pritisak na treneru i igracima.
Samo pazite da se i nama isto to ne odbije od glavu, podcjenjivanjem ostalih protivnika
Toliko
eto izgubićemo. ja evo podera svoj listić, što ću džaba čekat utakmicu. neću ni gledat. odo u kladionicu bacit dvicu i uložit sve pare što imam.
Vođa zna.
Čovjek je realno napisao, istina je da mi možemo pobijediti svaku ekipu u ovoj grupi, ali i možemo izgubiti od svake ekipe u ovoj grupi, osim Lihtenštajna, da Bog da mi bili prvi u grupi, al treba se spustiti na zemljutotasef1 je napisao/la: Pa nismo Spanija jbt, kako se ljudi nafuraju nakon razbijanja jednog Lihtenstajna i tih. Shvati da mi imamo prosjecan tim u okvirima evrope sa par jakih individualaca i jako tankom klupom...
Duge su kvalifikacije, presjek ce ti biti dvomec sa Slovacima kada ce se mnoge svari iskristalizirati.
I hrvati su mislili da ce se prosetati svojom grupom u proslim kvalama pa su dobili po usima.. Grci ih spremili u mali dzep, nisu 3 prilike napravili u 2 meca.
Mi bi smo imali vise sansi za prvo mjesto da smo na reputaciji od prije 6-7 godina,da nije toliki pritisak javnosti i medija i da jednostavno igramo bez pritiska. Proslo je vrijeme podcjenjivanja nase repke, kada su Belgija, Danska i slicni ocekivali lagane pobjede protiv nas pa nisu toliko paznje pridavali nasoj igri. Ali sad su svi itekako svjesni nasih vrlina i svega dobrog ali isto tako i svega loseg, a imamo mi dosta supljina u taktici, postavi i nacinu igre kao i individualnih slabosti. A najgora je stvar sto smo pod imperativom dobrog rezultata, tj prvog mjesta u skupini pa je sav pritisak na treneru i igracima.
Samo pazite da se i nama isto to ne odbije od glavu, podcjenjivanjem ostalih protivnika
Toliko
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa proslu tekmu su uzeli bruku ljiljanki,valjda onima koji se nisu bunili na to uzimanje 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.