To je dobra prilika za pomak na ljestvici

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
zaduzujem te odmah da od 11 pratis setkica pa izvijesti kakav je i naravno daj podrsku a poslije dzumhuradelko je napisao/la:poz svima, icicu ja sutra gledati dzumhura pa cu izvjestiti raju kako je bilo (ako ne prespavam podne xD) na centralni nisu isli, s obzirom da sutra izlaze Kavcic, Hanescu i De Veigy ali umjesto mektic-cacic su vala mogli, s obzirom da je recimo dzumhur na ranku bolji i od cacica i od mektica kao i Mertl (protivnik setkica) tako da su komotno mogli jedan od ta dva meca staviti na centralnial ajd
btw danas sam bio i bilo je par kvalitetnih igraca, nema staPhau je (ocekivano) prikazao najkvalitetniju igru al cini mi se da je malo previse non-salantan al dobro
dok sutra vidim Kavcica i Hanescu vec se moze prognozirati ko ce uzeti ove godine
drago mi je zbog setkica a u brkica sam siguran bio da ce pobijediti a sinoc sam pricao sa menadjerom dzumhura on je ubjedjen da ce dzumhur pobijeditiNG1 je napisao/la:Sudeci po rezultatu HM nije umoran...al se treba boriti protiv njega i pokusati iznenaditi.
Mirza ce za nekih 15 minuta poceti, bice stream za taj mec
Puno pozdravi menadzera, ali igrac mu je potpuno van forme, nazalost.kristian je napisao/la:drago mi je zbog setkica a u brkica sam siguran bio da ce pobijediti a sinoc sam pricao sa menadjerom dzumhura on je ubjedjen da ce dzumhur pobijeditiNG1 je napisao/la:Sudeci po rezultatu HM nije umoran...al se treba boriti protiv njega i pokusati iznenaditi.
Mirza ce za nekih 15 minuta poceti, bice stream za taj meca setkic od slijedece sedmice napredovat ce jos jer upisuju mu se 18 bodova iz novog sada i plus sta ovdje osvoji a sad za sad 8 to je minimalno od ponedeljka jos 26 bodova pa sretno ! i njega cemo sasvim sigurno gledati kvale... u australiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.