FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
**** će nas UEFA, nema još para za LŠ, pod istragom zbog mogućeg kršenja finansijskog fair-playa Željo, Sarajevo, Borac, Hajduk, Partizan...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mozes li malo detaljnije u vezi ovoga? (finansijski fair-play) Hvalagollum je napisao/la:**** će nas UEFA, nema još para za LŠ, pod istragom zbog mogućeg kršenja finansijskog fair-playa Željo, Sarajevo, Borac, Hajduk, Partizan...
-
- Kontakt:
nisi shvatio i ja mislim da je sve sto je rekao amar na mjestu i u potpunosti tacno.Direkt je napisao/la:Ma ajde bordobijela, daj mi malo meda, sad ga lomi kraljice sjever neka gleda. nananana nananabordobijeli je napisao/la:auuuuu sto vas amar naruzi kao malu djecu.toliko o manijacima i jugu.objasnio vam vas amar osim
AMAR AMAR OSIM OSIM !
http://www.goal.com/en/news/755/europe/ ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;DzoleZeljo je napisao/la:Mozes li malo detaljnije u vezi ovoga? (finansijski fair-play) Hvalagollum je napisao/la:**** će nas UEFA, nema još para za LŠ, pod istragom zbog mogućeg kršenja finansijskog fair-playa Željo, Sarajevo, Borac, Hajduk, Partizan...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
Upravno tijelo Evropske fudbalske federacije (UEFA), koje se bavi kontrolom finansijske situacije klubova objavilo je imena 23 kluba, koji su u ovoj sezoni nastupali u Ligi prvaka i Evropskoj ligi, a kojima je uskraćen novac zbog finansijskih dugovanja.
Među ta 23 kluba nalaze se i tri bosanskohercegovačka i to Borac, Sarajevo i Željezničar, a isti neće dobiti novce od UEFA-e koje su zaslužili igranjem u evropskim takmičenjima sve dok ne izmire dugovanja prema drugim klubovima, igračima, bivšim zaposlenicima ili za neplaćeni porez.
Upravno tijelo UEFA-e koje se bavi kontrolom finansijske situacije nastavit će sa svojom istragom, a nove će rezultate objaviti 30. septembra.
Spisak kažnjenih klubova:
Borac Banja Luka, Sarajevo, Željeznicar (BiH), CSKA Sofia (Bul), Hajduk Split, Osijek (Hrv), Atletico Madrid, Malaga (Špa), Maccabi Netanya (Izr), Shkendija 79 (Mak), Floriana (Mal), Budućnost Podgorica, Rudar Pjevlja (CG), Ruch Chorzow (Polj), Sporting CP (Por), Dinamo Bucharest, Rapid Bucharest, Vaslui (Rum), Rubin Kazan (Rus), Partizan, Vojvodina (Srb), Eskisehirspor, Fenerbahce (Tur).
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 11 sep 2012, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Trazi UEFA da joj se dostavi financijski izvjestaj o izvrsavanju obaveza prema uposlenicima i drzavi.Nista specijalno izmajmunisace nasi nesto (pod ovo nasi mislim na sve BiH predstavnike)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
amar k'o i uvijek kaže sve kako jeste. i kapa dole za to, jer kad se lažeš, ništa ne možeš promijeniti na bolje. ono da hiljadu puta ponovljena laž postaje istina vrijedi za propagandu, ali nažalost za objektivne rezultate ne vrijedi...
Definitivno nikome nije stalo do tvog mišljenja, ali lijepo je što čitaš i razmišljaš, osluškuješ šampione.bordobijeli je napisao/la:nisi shvatio i ja mislim da je sve sto je rekao amar na mjestu i u potpunosti tacno.Direkt je napisao/la:Ma ajde bordobijela, daj mi malo meda, sad ga lomi kraljice sjever neka gleda. nananana nananabordobijeli je napisao/la:auuuuu sto vas amar naruzi kao malu djecu.toliko o manijacima i jugu.objasnio vam vas amar osim
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
Tako govori pravi šef, bravo Amare !ChWilla je napisao/la:amar k'o i uvijek kaže sve kako jeste. i kapa dole za to, jer kad se lažeš, ništa ne možeš promijeniti na bolje. ono da hiljadu puta ponovljena laž postaje istina vrijedi za propagandu, ali nažalost za objektivne rezultate ne vrijedi...
-
- Kontakt:
nije to moje misljenje to je misljenje babuke amara
pa vi pojedinačnih mišljenja i nemate, udruženje vam izdaje obavezujuća...
- champions1921
Jeli ovo svrsen cin ili ce kazna biti ukinuta ako se ovi navedeni nedostatci otklone? Meni ovo djeluje kao gotova stvar tj da od evropskih para nema nista za ovu sezonu.. I odnosi li se ovo samo za nastup u predkolima ili i za nagradu za osvajanje lige i kupa? Bolje ostati bez 120 000 nego bez 320 000 eura.. Ovo bi moglo dovesti do strasnih problema pred iducu sezonu tj. moglo bi nas primorati da prodamo 4-5 igraca..bistrikboy je napisao/la:Trazi UEFA da joj se dostavi financijski izvjestaj o izvrsavanju obaveza prema uposlenicima i drzavi.Nista specijalno izmajmunisace nasi nesto (pod ovo nasi mislim na sve BiH predstavnike)
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 11 sep 2012, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Fudbalski klubovi Partizan i Vojvodina neće dobiti novčane nagrade za učešće u evrokupovima dok ne izmire dugovanja, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).
Partizan i Vojvodina nalaze se na spisku klubova koji nisu platili porez, kao i dugovanja prema drugim timovima i zaposlenima.
Na spisku se nalaze: Borac, Sarajevo i Željezničar (BiH), CSKA Sofija (Bugarska), Hajduk Split, Osijek (Hrvatska), Atletiko Madrid, Malaga (Španija), Makabi Netanja (Izrael), Škendija 79 (Makedonija), Florijana (Malta), Budućnost, Rudar (Crna Gora), Ruh Horžov (Poljska), Sporting Lisabon (Portugal), Dinamo Bukurešt, Rapid Bukurešt, Vaslui (Rumunija), Rubin Kazanj (Rusija), Partizan, Vojvodina (Srbija), Eskišehirspor i Fenerbahče (Turska).
Partizan igra u grupnoj fazi Lige Evrope sa Interom, Rubinom i Nefčijem, dok su Novosađani eliminisani u drugom kolu kvalifikacija od bečkog Rapida.
UEFA će do 30. septembra proveriti da li su klubovi ispunili svoje obaveze i u zavisnosti od toga im isplatiti novac koji im pripada.
Evo ovdje ljudi mnogo jasnije napisali, dakle pare će leći akos e isplate dugovanja.
Partizan i Vojvodina nalaze se na spisku klubova koji nisu platili porez, kao i dugovanja prema drugim timovima i zaposlenima.
Na spisku se nalaze: Borac, Sarajevo i Željezničar (BiH), CSKA Sofija (Bugarska), Hajduk Split, Osijek (Hrvatska), Atletiko Madrid, Malaga (Španija), Makabi Netanja (Izrael), Škendija 79 (Makedonija), Florijana (Malta), Budućnost, Rudar (Crna Gora), Ruh Horžov (Poljska), Sporting Lisabon (Portugal), Dinamo Bukurešt, Rapid Bukurešt, Vaslui (Rumunija), Rubin Kazanj (Rusija), Partizan, Vojvodina (Srbija), Eskišehirspor i Fenerbahče (Turska).
Partizan igra u grupnoj fazi Lige Evrope sa Interom, Rubinom i Nefčijem, dok su Novosađani eliminisani u drugom kolu kvalifikacija od bečkog Rapida.
UEFA će do 30. septembra proveriti da li su klubovi ispunili svoje obaveze i u zavisnosti od toga im isplatiti novac koji im pripada.
Evo ovdje ljudi mnogo jasnije napisali, dakle pare će leći akos e isplate dugovanja.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
"Izvinjavamo se navijacima Sarajeva i Zeljeznicara"bordobijeli je napisao/la:auuuuu sto vas amar naruzi kao malu djecu.toliko o manijacima i jugu.objasnio vam vas amar osim
Durex
Kako je ruzno vidjeti 3 nasa kluba gore na vrhu tabeleneo je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/755/europe/ ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;DzoleZeljo je napisao/la:Mozes li malo detaljnije u vezi ovoga? (finansijski fair-play) Hvalagollum je napisao/la:**** će nas UEFA, nema još para za LŠ, pod istragom zbog mogućeg kršenja finansijskog fair-playa Željo, Sarajevo, Borac, Hajduk, Partizan...

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- champions1921
Dugovanja nasih klubova su prevelika i tesko da cemo moci stici sve platiti do 30.09.. Od ovih novaca se i pokusavju podmiriti dugovi.. Sada kada smo uskraceni za taj novac bojim se da ce dugovi biti jos veci u skorijoj buducnosti..FCS je napisao/la:Fudbalski klubovi Partizan i Vojvodina neće dobiti novčane nagrade za učešće u evrokupovima dok ne izmire dugovanja, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).
BUDI ŽELJO !!!
Ma kakva svrsena stvar, dostavi im validnu dokumentaciju do 30 Septembra 2012 kojom potvrdjujes da nisi prekrsio finansijski fair-play i dobices pare. Pise fino da su pare privremeno zadrzane/zamrznute, znaci u nasem slucaju svih 340000 eura.champions1921 je napisao/la:Jeli ovo svrsen cin ili ce kazna biti ukinuta ako se ovi navedeni nedostatci otklone? Meni ovo djeluje kao gotova stvar tj da od evropskih para nema nista za ovu sezonu.. I odnosi li se ovo samo za nastup u predkolima ili i za nagradu za osvajanje lige i kupa? Bolje ostati bez 120 000 nego bez 320 000 eura.. Ovo bi moglo dovesti do strasnih problema pred iducu sezonu tj. moglo bi nas primorati da prodamo 4-5 igraca..bistrikboy je napisao/la:Trazi UEFA da joj se dostavi financijski izvjestaj o izvrsavanju obaveza prema uposlenicima i drzavi.Nista specijalno izmajmunisace nasi nesto (pod ovo nasi mislim na sve BiH predstavnike)
- champions1921
Daj Boze da ovo na dobro izadje.. I zar nije fin. "fair-play" ono da ne smijes potrositi vise nego sto zaradis?? Mozda sam ja pogresno tumacio taj termin.. Ali ako se ovo odnosi na ukupna dugovanja onda nema sanse da se sve izmiri u narednih petnaestak dana..AnelZ je napisao/la:Ma kakva svrsena stvar, dostavi im validnu dokumentaciju do 30 Septembra 2012 kojom potvrdjujes da nisi prekrsio finansijski fair-play i dobices pare. Pise fino da su pare privremeno zadrzane/zamrznute, znaci u nasem slucaju svih 340000 eura.champions1921 je napisao/la:Jeli ovo svrsen cin ili ce kazna biti ukinuta ako se ovi navedeni nedostatci otklone? Meni ovo djeluje kao gotova stvar tj da od evropskih para nema nista za ovu sezonu.. I odnosi li se ovo samo za nastup u predkolima ili i za nagradu za osvajanje lige i kupa? Bolje ostati bez 120 000 nego bez 320 000 eura.. Ovo bi moglo dovesti do strasnih problema pred iducu sezonu tj. moglo bi nas primorati da prodamo 4-5 igraca..bistrikboy je napisao/la:Trazi UEFA da joj se dostavi financijski izvjestaj o izvrsavanju obaveza prema uposlenicima i drzavi.Nista specijalno izmajmunisace nasi nesto (pod ovo nasi mislim na sve BiH predstavnike)
BUDI ŽELJO !!!
Amare diži sidro dok nije kasno uništiše navijači klub, neka ga opet ulica vodi ,a znamo kako je to izgledalo u ne tako davnoj prošlosti, **** ovakve navijače.
Majstor Karatea
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 23 gosta.