Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Dylan Dog » 11 sep 2012, 12:43

nedim1993 je napisao/la:@Dylan Dog pa nijedna reprezentacija srednjeg kvaliteta u koje spada i naša nema svih 11 igrača u nekim jakim ligama.
Al to nije bitno kad momci ginu na terenu za loptu i igraju srcem. Brazil nas jedva pobijedi a ima skuplju reprezentaciju 10 put. Naprimjer
Portugal nam dade 6 golova.Primjer.
Ma hoću da kažem da jednostavno nemamo pravo nikoga podcjenjivati i očekivati pobjede od 3,4,5 golova razlike.
Fudbal i jeste zanimljiv što je nepredvidljiv,kiksevi se stalno događaju,večeras bi i mimimalna pobjeda bila odlična.
Pa nas je Ćiro razmazio lakim pobjedama nad ovim ajmo reći nešto slabijim reprezentacijama,a vjerujem da se svi sjećamo ne tako davno kada nas je Moldavija pobijedila na našem terenu.
Koga zmije ujedne i..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 sep 2012, 12:44

nedim1993 je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Samo što ja mislim da su Izraelci prije u njihovom rangu nego u našem.

Pobjeda od 1-0 je i dalje pobjeda, al' treba i ovu priliku koristiti za nabijanje gol razlike. Za mene još uvijek igramo protiv poluamatera i nemaju šanse protiv BiH. Pa "90%" reprezentativaca im igra po Latviji i nižim ruskim ligama, kud ćeš dalje. Uopće nema razloga za oprez, jer ovakve reprezentacije nam nistu u stanju zabiti jedan, a da pri tome ne popiju pet. 8 igrača će biti iz liga, slabijih od bosanske, a ostala 3 su eto nešto bolja igrača.

Lihtenštaj, Latvija, Estonija, Malta, Kazahstan, Kipar protiv njih pobjede nikad ne bi smjele doći u pitanje.
Mašala da neko dijeli isto mišljenje ko i ja :mrgreen:
tooooooooooooooooo deri im guzove.upravu si uredu oprez ali nisu oni nama dorasli da ih toliko respektujemo .treba to poderat dobro
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 11 sep 2012, 12:46

Bilo bi lijepo kada bi se na terenu pojavili odbojkasi i u21 repka da se momcima fino ustane i aplaudira, bez obzira što su jedni ostvarili cilj a drugi ne, ginuli su. Košarkaši su se već razletili.
je li ravno ovo? je li ravno?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2012, 12:46

Dzeko & Ibisevic jos po jedan hattrick veceras i svi zadovoljni. Osim Latvijaca i posebno njihovog golmana :)

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 11 sep 2012, 12:47

Dylan Dog je napisao/la: Portugal nam dade 6 golova.Primjer.
Ma hoću da kažem da jednostavno nemamo pravo nikoga podcjenjivati i očekivati pobjede od 3,4,5 golova razlike.
Fudbal i jeste zanimljiv što je nepredvidljiv,kiksevi se stalno događaju,večeras bi i mimimalna pobjeda bila odlična.
Pa nas je Ćiro razmazio lakim pobjedama nad ovim ajmo reći nešto slabijim reprezentacijama,a vjerujem da se svi sjećamo ne tako davno kada nas je Moldavija pobijedila na našem terenu.
Koga zmije ujedne i..
Ne znam sto ce ovo bit, ali prvi put se slazem tobom..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 11 sep 2012, 12:49

Evo kako u Latviji najavljuju utakmicu. Nasao sam na nekom njihovom sajtu i uz google translate preveo:

Izazov za Latvijski tim. Bosna ima odlicne igrace, a atmosfera na njihovim stadionima je uvijek usijana. Lider njihovog napada je Edin Dzeko (zvani Dijamant :mrgreen: ). Latvija ce morati izdrzati pritisak domacina i ako uspije da sacuva svoj gol otvara joj se prilika da iz brzih kontra-napada pokusaju zabiti gol.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 11 sep 2012, 12:54

Evo čitam priključili se Stevanović i Bešić a i Sesar je se vratio u repku. Izgleda da iako je Stevanović tu, neće moći igrati jer nije pozvan u A tim od početka. Ne znam jel ovo pravilo važi ali eto..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 sep 2012, 12:56

Alucard je napisao/la:Evo čitam priključili se Stevanović i Bešić a i Sesar je se vratio u repku. Izgleda da iako je Stevanović tu, neće moći igrati jer nije pozvan u A tim od početka. Ne znam jel ovo pravilo važi ali eto..
Gledao sam intervju sa njim i Bilbijom te Jagodićem na Face tv, i Stevanović je najavio da će on i Bešić biti pozvani u " A " repku protiv Latvije, al da neće ulaziti, samo da budu uz ekipu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 sep 2012, 13:02

zizu1991 je napisao/la:
Alucard je napisao/la:Evo čitam priključili se Stevanović i Bešić a i Sesar je se vratio u repku. Izgleda da iako je Stevanović tu, neće moći igrati jer nije pozvan u A tim od početka. Ne znam jel ovo pravilo važi ali eto..
Gledao sam intervju sa njim i Bilbijom te Jagodićem na Face tv, i Stevanović je najavio da će on i Bešić biti pozvani u " A " repku protiv Latvije, al da neće ulaziti, samo da budu uz ekipu.
Utakmicu je moguce igrati ukoliko je od predhodne proslo najmanje 24 sata. Znaci da oni imaju pravo nastupa ali nece zbog umora, a ako zapne ko zna, mozda i uvede Stevanovica....

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 11 sep 2012, 13:07

opet smo nabrijali atmosferu i sve osim 5 razlike ce biti neuspjeh... mi nikako da naucimo iz gresaka proslosti... sami sebi pravimo problem... igraci znaju kakva su ocekivanja... spaha u danasnjem avazu kaze da je raja nabrijana i da ocekuje peticu... to stvara samo bespotreban pritisak i preduslov je za jos jednu utakmicu u grcu na domacem terenu (albanija, bjelorusija, rumunija).. igraci znaju sta im je cilj, ali okruzenje im svojim ponasanjem (euforija, velika ocekivanja) samo otezava.. pobjedi se ne gleda u zube... 1:0, 2:1, 3:2 totalno je nevazno, pa makar i pobjedonosni gol postigli u 90.toj...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2012, 13:12

amho je napisao/la:opet smo nabrijali atmosferu i sve osim 5 razlike ce biti neuspjeh... mi nikako da naucimo iz gresaka proslosti... sami sebi pravimo problem... igraci znaju kakva su ocekivanja... spaha u danasnjem avazu kaze da je raja nabrijana i da ocekuje peticu... to stvara samo bespotreban pritisak i preduslov je za jos jednu utakmicu u grcu na domacem terenu (albanija, bjelorusija, rumunija).. igraci znaju sta im je cilj, ali okruzenje im svojim ponasanjem (euforija, velika ocekivanja) samo otezava.. pobjedi se ne gleda u zube... 1:0, 2:1, 3:2 totalno je nevazno, pa makar i pobjedonosni gol postigli u 90.toj...
Slazem se da je pobjeda najbitnija ali nije bas totalno nevazno kojim rezultatom jer u ovim kvalifikacijama se gleda gol razlika u slucaju istog broja poena dvije ekipe. Ne medjusobni susreti kao sto je slucaj u kvalifikacijama za Euro. Zato mi je drago sto smo napunili Lihtenstajn, vec imamo +7 gol razliku

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 11 sep 2012, 13:16

Očekujem da večeras Latvijce rastavimo na proste faktore, izgovora nema , hocemo pobijedu :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2012, 13:18

Brate niko nije nabrijo atmosferu, jednostavno na forumu je ta priča jbt.
Realno je očekivat pobjedu. Opet ponavljam. Ne očekujem ja večeras da momci hodaju po terenu ko da igraju protiv neke djece. Nego uz pun angažman pobjeda 3+ bi trebala bit realnost.
Al sačekajmo utakmicu pa ćemo vidjet :)
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 sep 2012, 13:22

Daylan da, ali Šunjić je rezerva, Avdija takodje, Adnan je vjerovatno provotimac, njegov status u reprezentaciji ne zna niko, jer niko ne zna šta se dešava sa Elvirom. :mrgreen:

I pored toga, HNL i ukrajinska liga su jače od ažerbejdžanske, uzbekistanske ili latvijske lige. Na BP bi ovakve tekme morali i sa juniorima Sarajeva dobiti (uostalom svako igra nogomet, pa i juniori Sarajeva :D ).

Cauna nema mjesta, jer je kudikamo slabiji igrač od Lulića, a pogotovo na sredini ne bi imao mjesto. Edit: Moja greška, mislio sam da je Cauna ofanzivni veznjak i krilo, ala Reus. Izgleda da je on ipak nekakav DMF. "Ispričavam se" i naravno, mijenjam stav. ;)

Ti igrači, što nam dižu prosjek, upravo su oni ti, zbog kojih i moramo pobjediti ovakve reprezentacije, jer oni nama ne dižu (samo) prosjek, nego pokazuju našu snagu. Eto vidiš, što neko kopira sa latvijskog foruma (šta li), niko ne kaže BiH je prosjek reprezentacija, sa nekoliko dobrih igrača, nego kaže ima odlične igrače- Miralem, Lulić, Zvjezdan, Edin, Vedad, Asmir, Sejo, Spahić, Mujdža su naš kvalitet i nipošto neki ljudi, koji su nam digli prosjek.

Sve osim dva razlike je nerealana slika odnosa naših snaga, ali svaka pobjeda je dobrodošla. I ovo nema veze sa atmosferom i euforijom, to je neki pobjednički stav, koji bi valjda naši igrai trebali imati, vjera u samog sebe, samopouzdanje. A kad im ja vjerujem, ne znam zašto oni ne bi mogli u same sebe.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 11 sep 2012, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2012, 13:26

Uh Amar odma u kost Bogami. Dosta toga je tacno rekao, iako naravno malo pretjeruje. Ali ovo za trenera je potpuna istina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nanek

Post Postao/la nanek » 11 sep 2012, 13:29

Cartman je napisao/la:Uh Amar odma u kost Bogami. Dosta toga je tacno rekao, iako naravno malo pretjeruje. Ali ovo za trenera je potpuna istina.
Jedan je Amar Osim.Vjeruj ti meni komsija :)

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 sep 2012, 13:52

slika
:lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

EDIT: pogledati sliku u novom tabu http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... G_8521.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

High

Post Postao/la High » 11 sep 2012, 13:53

Vidi face ovom liku desno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 sep 2012, 13:56

Najavio sam deset golova u prva dva kola, ali ide se preko. Ne vidim kako Latvijci mogu parirati ovoj ekipi BiH.

Lagani hendikep za mirno čekanje pirejske utakmice.
Hayley <3

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 sep 2012, 13:57

Jel mu ovo supruga ili djevojka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.