Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
JOŠ 4 DANA
Bosna i Hercegovina
Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
slazem se za hasagica. sto ne bi begovicu dao sansu kad buducnost na golu reprezentacije pripada njemu.Supic ima dva zuta ne moze on braniti.Džeko je u strasnoj formi brate vaznija nam je ova utakmica nego spanija. ko god igrao vazno je da svi daju sve od sebe i da pokazemo estoniji da 7-0 nije bilo slucajno. naprijed zmajevi!!!!!!!!!!!!!!!!!!majestic24 je napisao/la:Ja nezelim Hasagica na golu. Ma koliko god on bio jedinica na golu nase repke zadnjih 4-5 godina,ja njega jednostavno nevolim gledati medju stativama. Sklon je greskama. A s druge strane,u zadnjih pola godine,nije 2 puta bio na golu. Supic je u dobroj formi,Begovic,branio je 2-3 utakmice u premiershipu (i to ja ko dobro) i neke utakmice u kupu. Takodjer,ja bih Dzeku ostavio na klupu,da bude odmoran za Spanije. Ibisevic i Muslimovic su u dovoljno dobroj formi da ga zamijene. Ovo je moja zelja za pocetnih 11.
------------------------Supic--------------------
------Spahic-----Pandza------Nadarevic------
Vladavic----------------------------------Ibricic
-----------Bajramovic-----Muratovic----------
---------------------Misimovic-------------------
-------------Muslimovic-----Ibisevic------------
mislili ste vi mog Seju tako lahko otpisat,,, ehh, ipak je to Sejo...

Salihović odgodio operaciju da igra protiv Estonije
Veznjak njemačkog Hoffenheima i naše reprezentacije, Sejad Salihović, ipak će biti spreman za utakmice s Estonijom i Španjolskom.
Salihović se ozlijedio u utakmici prošlog kola Bundeslige, kada je njegov Hoffenheim poražen na gostovanju kod Mainza rezultatom 2:1.
Iako su prvi izvještaji govorili da Salihović neće moći konkurirati za ove dvije utakmice, ovaj pouzdani veznjak će se sutra priključiti reprezentaciji u hotelu Hercegovina.
Salihović je trebao ovih dana biti podvrgnut operaciji prepona, ali ju je odgodio za decembar kako bi mogao pomoći svoji suigračima da izbore toliko željeni plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo.

Salihović odgodio operaciju da igra protiv Estonije
Veznjak njemačkog Hoffenheima i naše reprezentacije, Sejad Salihović, ipak će biti spreman za utakmice s Estonijom i Španjolskom.
Salihović se ozlijedio u utakmici prošlog kola Bundeslige, kada je njegov Hoffenheim poražen na gostovanju kod Mainza rezultatom 2:1.
Iako su prvi izvještaji govorili da Salihović neće moći konkurirati za ove dvije utakmice, ovaj pouzdani veznjak će se sutra priključiti reprezentaciji u hotelu Hercegovina.
Salihović je trebao ovih dana biti podvrgnut operaciji prepona, ali ju je odgodio za decembar kako bi mogao pomoći svoji suigračima da izbore toliko željeni plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ako jos nisi skontao BiH je pod okupacijom. Sasvim logican korak okupatora.
..................Hasagic...................
............Nadarevic......Spahic......
....Vladavic.....................Jahic.....
.................Rahimic................
..........Misimovic...Ibricic...Salihovic....
........IBISEVIC......DZEKO.......
to je 99 % sastav protiv Estonije, igrat ce sa dvojicom stopera protiv Estonije
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Bosna je sampiooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bosna je sampioooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bosna je sampioooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
- randy_moss
- Kontakt:
ma vjerovatno je da ce igrati 3-5-2 igrao je ciro to i protiv armenije kasnije mijenja muratovica za vladavica?, ibisevica za muslimovica i mozda bajramovica da stavi. Mozda ovako nesto:amir je napisao/la:..................Hasagic...................
..................................Hasagic.................................
............Jahic...........Nadarevic...................Spahic......................
.........................Muratovic..........Rahimic................................
....Ibricic......................... Misimovic................Salihovic
.........................Ibisevic...................Dzeko
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Kao sto je igrao skoro cjele kvalifikacije,hoce al u gujciamir je napisao/la:..................Hasagic...................

Mada ovaj sastav i nije los ali kad pod hitno Vladavica zamjenis berberovicem.Cuj dva stopera i jos Vladavica na beku pa poderao bi nas i san Marino po desnoj strani.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 okt 2009, 20:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj samo nemojte formacije postavljati... Ima covjek zaduzen za to... Zove se Ciro Blazevic

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Hajd' sad vi meni objasnite ko ne može igrati u Estoniji? Molio bih, ako je ikako moguće, bez "možda ovaj, ne znam za njega, trebao bi ovaj..."
Sp.
Sp.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
U Talinu moramo igrati otvoreno,bez kalkulacija! Obzirom da igramo u najjacem sastavu,izuzev Pjanica koji je u velikoj formi i standardan je u jednom velikanu kakav je Lion,mozemo biti zadovoljni formom svih reprezentativaca!
Po meni nase najvece uzdanice u Estonije su Salihovic,Dzeko,Ibisevic i Misimovic! Stim da se puno ocekuje od Bajramovica i Ibricica! Ako svaki igrac odigra kako zna i umije onda rezultat nece izostati! Ipak je u pitanju radost nacije i siguran sam da ce nas nasi najbolji ambasadori u Evropi i svijetu obradovati u subotu,aBd!
Po meni nase najvece uzdanice u Estonije su Salihovic,Dzeko,Ibisevic i Misimovic! Stim da se puno ocekuje od Bajramovica i Ibricica! Ako svaki igrac odigra kako zna i umije onda rezultat nece izostati! Ipak je u pitanju radost nacije i siguran sam da ce nas nasi najbolji ambasadori u Evropi i svijetu obradovati u subotu,aBd!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Nevjerujem da ce mo sa 2 stopera.. Ako bi sa 2 stopera onda znaci da bi odbrana ovako bila jel?amir je napisao/la:..................Hasagic...................
Berberovic---Nadarevic--Spahic---Jahic ??
Nevjerujem da ce Ciro stavit Berberovica da ogra posto on tek dolazi s povrede nakon 5 mjeseci..
--------------------------Hasagic-------------------
---------Jahic--------Nadarevic--------Spahic-----
Ibricic----------------Rahimic-----------Salihovic---
-----------------------Bajramovic---------------------
-----------------------Misimovio----------------------
------------Ibisevic------------------Dzeko-----------
Ovako bi trebalo da bude protiv Estonaca
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
HEHE,pa i bi brate..Rahimic cini mi se pauzira zbog zutog..harishp je napisao/la:Kao sto je igrao skoro cjele kvalifikacije,hoce al u gujciamir je napisao/la:..................Hasagic...................
Mada ovaj sastav i nije los ali kad pod hitno zamjenis Vladavica zamjenis berberovicem.Cuj dva stopera i jos Vladavica na beku pa poderao bi nas i san Marino po desnoj strani.
Ciro danas otkazao probnu sa Bosnom. Drzi tenzije u repci do ruba nervnog sloma nadovezujuci se na Vedranovo ubistvo, pa proteste, i na sve ostalo lose sto nam se desava, a onda ce ih u svlacionici nabrijati na pobjedu za inat svim nevoljama. Kao Mojsije pred Crvenim morem.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Ma kakvi.. kolko ja znam rahimic je dobio samo protiv turaka zuti..ahmic je napisao/la:HEHE,pa i bi brate..Rahimic cini mi se pauzira zbog zutog..harishp je napisao/la:Kao sto je igrao skoro cjele kvalifikacije,hoce al u gujciamir je napisao/la:..................Hasagic...................
Mada ovaj sastav i nije los ali kad pod hitno zamjenis Vladavica zamjenis berberovicem.Cuj dva stopera i jos Vladavica na beku pa poderao bi nas i san Marino po desnoj strani.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
- majestic24
- Kontakt:
---------------Hasagic------------------
-----Pandza-----Nadarevic----Spahic
Jahic-----------------------------Salihovic
------Bajramovic-----Muratovic---------
----------------Misimovic-----------------
----------------Ibricic---------------------
--------------------------Dzeko-----------
-----Jahic-----Nadarevic----Spahic
Ibricic-----------------------------Salihovic
----------Ibisevic------Dzeko-------------
Jedna od ove dvije varijante ce sigurno biti
-----Pandza-----Nadarevic----Spahic
Jahic-----------------------------Salihovic
----------------Ibricic---------------------
--------------------------Dzeko-----------
-----Jahic-----Nadarevic----Spahic
Ibricic-----------------------------Salihovic
----------Ibisevic------Dzeko-------------
Jedna od ove dvije varijante ce sigurno biti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pjanic i Supic ne igraju u Estoniji zbog dva zuta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam,nadam se da je tako drugar...Ipak je Rahimic klasa i kolosalan,uvjek na vrhunskom nivou...
Nemoj molim te tih djecijih postova, mozes li ko covijek odgovoriti na post a ne praviti se prepametan sa djecijim postovima, u redu je da se neslazes sa mojim postom ( sastavom )ali lupati neke gluposti kao sto je "poderao bi nas i San Marino po desnoj strani" sa ovim sastavom, velike gluposti.harishp je napisao/la:Kao sto je igrao skoro cjele kvalifikacije,hoce al u gujciamir je napisao/la:..................Hasagic...................
Mada ovaj sastav i nije los ali kad pod hitno Vladavica zamjenis berberovicem.Cuj dva stopera i jos Vladavica na beku pa poderao bi nas i san Marino po desnoj strani.
Berberovic netreba biti u prvom sastavu, imao je veliku pauzu i odigrao je za vikend samo nekih pola sata, nije odavno igrao i nezasluzuje da bude u prvom sastavu.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
- Jack_Daniels
- Kontakt:
E onda cemo ovako:harishp je napisao/la:Pjanic i Supic ne igraju u Estoniji zbog dva zuta.
----------------------------------Hasagic---------------------------------------
------Jahic-----------------Spahic----------Nadarevic---------Berberovic (Hrgovic)------
--------------------Bajramovic------------------------Rahimic------------------------
--------------------Ibricic--------------------------------Misimovic-------------------------
---------------Dzeko-------------------------------------Ibisevic--------------------------
Salihovic se moze cuvati za Spaniju zbog povrede, a moze eventualno i on u sredinu a onda Ibisevica na klupu i igrati sa jednom spicom i 3 ofanzivna u sredini...No logicno je Salihovica pricuvati...
Zadnja izmjena: Jack_Daniels, dana/u 06 okt 2009, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.