Rios je napisao/la:teodolit je napisao/la:
Ti si imao nekad pametnih komentara ne znam šta ti bi da ovo bubneš. Ja jedino što bih volio vidjeti sutra/danas u Zenici jest napadi po bokovima, kao što pokazaše omladinci danas, za ostalo nemam sekiracije.
Drugi dio ti ok i to si dobro rekao.
A ko ce napadati po bokovima? Lulic pod upitnikom,Pape danas tako rece..Stevanovic ce biti na klupi vjerovatno,sumnjam da ce ulaziti,zapravo nece sigurno...Vrsajevic je jedini brz,mada sem te brzine sumnjam da nam moze jos nesto ponuditi,npr neki solo prodor ili kvalitetan centarsut iz punog sprinta..Opet ako stavimo Avdiju ko ce na lijevo krilo,Pjanic? Misimovic? I ja se slazem da treba pokusati kombinatorikom kroz sredinu i to trojac Misimovic-Pjanic-Salihovic..Iza njih Zaha da hapsi kontre..Vedo i Dzeko u spicu..Ne smije se izostavljati Vedo koji je u golgeterskoj formi..Mujdza nek se ubacuje po desnom krilu kad se otvori prostor i to je to..

Ma ja sam rekao da bih volio vidjeti te napade po bokovima nije da sam svjestan da se mogu desiti ili da ako se ne dese da je postoji krivac. Igrao Lulić ili ne, naša taktika i jeste ta što ti reče (4-1-3-2).
Ali ne može me niko ubijediti da mi moramo stragovati od Latvije kući i da moramo zatvarati koje kakve rupe ubacivanjem veznjaka umjesto napadača. Večeras možemo pobjediti samo ako budemo igrali napadački i da prvi damo gol.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava