FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 09:24

Cola jucer najbolji nas.. Kvesa po meni fauliran kod onog gola ali odigrao dosta solidno.. Zoloticu fali rutine i hrabrosti koju ce sigurno dobiti u buducnosti i mora se brze oslobadjati lopte.. Bukvic los i cinjenica je da nije Guse da nebi bio ni u repki ni u Zelji.. Vedran Kjocevski iz juniora je vec sada Zenga za njega.. Sve u svemu raduje cinjenica da mi vec godinama najvise doprinosimo kada je u pitanju mlada reprezentacija..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 11 sep 2012, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 sep 2012, 09:41

champions1921 je napisao/la:p.s. Jeli Omar Baljic izasao iz naseg omladinskog pogona ili smo ga doveli?.
Doveli smo ga, inace Žvakin sin pa odatle vjerovatno i dolazak u Želju.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 09:48

Stole iz Bora je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:p.s. Jeli Omar Baljic izasao iz naseg omladinskog pogona ili smo ga doveli?.
"Bivši fudbaler Željezničara Omar Baljić, nalazi se na probi u španjolskom primerligašu Realu iz Sociedada. Napadač koji je osim za bh. prvaka nastupao i za mladi tim Basela, Solothurn i rezervni sastav francuskog Grenobla." Ima nastup i za U-17 reprezentacije Svicarske..

Ima dobar pedigre.. Ne znam sta ga je kocilo kod nas da se bolje razvija??
BUDI ŽELJO !!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 sep 2012, 10:02

champions1921 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
"Bivši fudbaler Željezničara Omar Baljić, nalazi se na probi u španjolskom primerligašu Realu iz Sociedada. Napadač koji je osim za bh. prvaka nastupao i za mladi tim Basela, Solothurn i rezervni sastav francuskog Grenobla." Ima nastup i za U-17 reprezentacije Svicarske..

Ima dobar pedigre.. Ne znam sta ga je kocilo kod nas da se bolje razvija??
kocilo ga je to sto pojma nema

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 10:13

arelinho je napisao/la:kocilo ga je to sto pojma nema
Pa je zato otisao na probu u Sosiedad ;) .. Ti uvjek dajes "mudre" odgovore..
BUDI ŽELJO !!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 sep 2012, 10:15

fazon je da svako moze otic gdje hoce na probu, a fazon je hoces li zadovoljiti

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 sep 2012, 10:17

arelinho je napisao/la:
Imaš ti igrače koji budu spremni na probi, a kad potpiše...zajebancija.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 10:21

arelinho je napisao/la:
Ja ih ne znam mnogo da su bili u Spaniji na probama ili u bilo kojoj jacoj ligi ali nebitno i onako nije nas igrac.. Znam da je tehnicki bio skoro u rangu sa Zebom ali mu je sve ostalo bilo nula bar dok je za nas nastupao.. Nadam se da se nismo zeznuli sto smo ga pustili..
BUDI ŽELJO !!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 11 sep 2012, 10:42

Intervju sa Amarom Osimom (II dio)

Kako ste zadovoljni podrškom navijača ove sezone?

Podrškom?! Molio bih da nas više ne podržavaju na način na koji su nas podržavali...

http://www.facebook.com/notes/fk-%C5%BE ... 9217890166
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 10:56

" onclick="window.open(this.href);return false;

Amare svaka ti je zlatna.. Upravo zbog ove objektivnosti i iskrenosti treba da ima 100% ovlastenja u klubu a i da ga imenujemo za vodju navijaca :lol:
BUDI ŽELJO !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 sep 2012, 11:11

Amare svaka ti je zlatna.. Upravo zbog ove objektivnosti i iskrenosti treba da ima 100% ovlastenja u klubu a i da ga imenujemo za vodju navijaca :lol:
BRAVO AMARE!Yebo ih Caco i zastava!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 sep 2012, 11:15

gollum je napisao/la:Intervju sa Amarom Osimom (II dio)

Kako ste zadovoljni podrškom navijača ove sezone?

Podrškom?! Molio bih da nas više ne podržavaju na način na koji su nas podržavali...

http://www.facebook.com/notes/fk-%C5%BE ... 9217890166
Ma ovaj Amar je stvarno legenda od covjeka... Objektivan, direktan, pravo u kost sta misli o svemu... Svaka ti cast.. ;)

"I onda su u Hajduku odustali od profesionalnog ugovora, pa mu dali stipendijski. I eto, umjesto što igra za juniore Želje, sada igra za juniore Hajduka, koji su slabiji od juniora Želje. Jako velik napredak u karijeri. Odlično! I onda kažu „otišao u Hajduk“. Nije, nego igra za juniore Hajduka." - Joj, jest ih provalio... :lol: :lol:

EDIT: Samo ja ne znam sta svi krivi Kvesu kod drugog i zadnjeg gola.. Kod drugog ispao jeste, ali lopta dode do njihve 14 oko kojeg se nalaze trojica nasih i frajer uvali gol..Kod zadnjeg gola ima njegove dosta tu krivice, ali opet je kompletna odbrana pogresno stajala. Pa jbg, nije Kvesa kriv sto je Jagodic pogrijesio totalno sa taktikom u drugom dijelu igre. Viscu nije smio vaditi jer smo deset puta bili opasniji sa Viscom i Kvesom na lijevoj strani, sto je bilo urodilo plodom u prvom dijelu...

Zelotic kada je usao, iskreno lutao je po terenu, vjerovatno iz razloga sto nije navikao da neka ekipa (tj, igraci) mogu igrati veoma dobro i kada nemaju loptu (mislim na kretanje bez lopte, sto je u nasoj ligi ravno nuli).. Dok je dosao sebi vec je bilo 3:3, ali jbg sve u svemu dobio je dobro iskustvo za buducnost...

Njemci spremni do makmimuma, opet se pokalo da su zvijer koja samo ceka priliku da se krvi napije. Dva puta smo imali pozitivan rezultat i nismo ga mogli zadrzati. Steta, bilo smo blizu, ali trebat ce nam vise sreca i rada za sljedece kvalifikacije. Ova ekipa ima talenat, ima igru i Vlado nije smio nista dirati na poluvremunu i iskljucivo njega smatram krivim za ovaj rezultat, ali sta je, tu je ne treba sada traziti pojedincnu kariku u svemu tome, ipak su nam pokazali da se mogu nositi sa velim, kojima niko nije boda uzeo po mojoj evidenciji...

Colic je bio veoma solidan u ove dvije utakmice, za to kapa dole majstore..
Bukvic, protiv Grka veoma siguran, ovaj mec opet pliva. Ne znam, ali primijetio sam kada je puplika tu (u vecem broju naravno) da se decko gubi. Treba poraditi na ovom (samopouzdanju), moglo bi biti nesto od njega, ali svaki naredni kiks bi mu mogao biti koban...

E sada, znam da je off-topic, ali vjerujte mi nikako mi ne ide u glavu par POJEDINACA sa Istoka (pitara), koji skoro cijelo vrijeme "jebu igracima Zelje" nesto, posebno se odnosi (Zolitica, Colica, Bukvica)..Pa ono je sramota sta se covjek sve moze naslusati, sve sami velemajstori sjede na iskotu a ljubomora bije iz njih... ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 11 sep 2012, 11:57, ukupno mijenjano 3 puta.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 sep 2012, 11:26

Kako covjek fino objasni sve sto je bilo nejasno. Seljaci ce se sami prepoznat!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 11:36

DzoleZeljo je napisao/la:E sada, znam da je off-topic, ali vjerujte mi nikako mi ne ide u glavu par POJEDINACA sa Istoka (pitara), koji skoro cijelo vrijeme "jebu igracima Zelje" nesto, posebno se odnosi (Zolitica, Colica, Bukvica)..Pa ono je sramota sta se covjek sve moze naslusati, sve sami velemajstori sjede na iskotu a ljubomora bije iz njih... ;)
Ne znam sto te to cudi kad i neki zeljovci to isto rade na Grbavici.. Psuju i Adilovicu i Zebi i Coli, u sustini svima koji ne zadovoljavaju njihove "visoke kriterije".. Da izgubimo dvije za redom psovali bi i Amaru.. To mene vise boli nego ponasanje ljubomornih pitara.. Ali papaka je uvjek bilo i bice ih..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 11 sep 2012, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 sep 2012, 11:49

Dobro je neko ovdje vec jednom rekao. Nasa najveca prednost je ta sto Amar Osim nema bosanski nacin razmisljanja.
Odlican i dosta realan interviju, koji je takodjer roditeljima djece u omladinskom pogonu pokazao neke stvari.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 sep 2012, 11:55

Amar je za sve u pravu.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 11 sep 2012, 11:56

Odličan intervju u kojem je rekao da postoje roditelji i djeca koji ne pristaju na njegove ucjene ;)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 11 sep 2012, 12:00

dok je nama amara, bic u klubu mira... svaka ti cast amare... jos jednom se izvinjavama u svoje i ime normalnih navijaca na stetu koja je ucinjena u sveto ime odd onih koji su se usudili da pokvare... ZELJO ZELJOVCIMA
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2012, 12:18

auuuuu sto vas amar naruzi kao malu djecu.toliko o manijacima i jugu.objasnio vam vas amar osim

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 11 sep 2012, 12:25

bordobijeli je napisao/la:auuuuu sto vas amar naruzi kao malu djecu.toliko o manijacima i jugu.objasnio vam vas amar osim
Ma ajde bordobijela, daj mi malo meda, sad ga lomi kraljice sjever neka gleda. nananana nanana

AMAR AMAR OSIM OSIM !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 17 gostiju.