U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la JTS » 11 sep 2012, 00:39

Bilbija, Đurić, Grahovac, Sipović ..ima tu kandidata za A repku. Polako ih ubacivati kao Stevanovića, mada mislim da bi trebali ubrzati sa Đurićem, odnosno, on bi uvijek trebao biti u A timu. Vrlo koristan igrač, znamo da bi grijao klupu pored Džeksona i Ibiševića, ali kada zagusti, odlično bi nam došao. Prosto me je oduševio za ovih par tekmi što je odigrao. Nadam se da će napraviti neki transfer, bilo gdje, samo da ode iz Italije.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 sep 2012, 00:41

JTS je napisao/la:Bilbija, Đurić, Grahovac, Sipović ..ima tu kandidata za A repku. Polako ih ubacivati kao Stevanovića, mada mislim da bi trebali ubrzati sa Đurićem, odnosno, on bi uvijek trebao biti u A timu. Vrlo koristan igrač, znamo da bi grijao klupu pored Džeksona i Ibiševića, ali kada zagusti, odlično bi nam došao. Prosto me je oduševio za ovih par tekmi što je odigrao. Nadam se da će napraviti neki transfer, bilo gdje, samo da ode iz Italije.
Ima li za njeg neko konkretnih statističkih podataka
-gdje igra
-koliko igra

Mene vala nije impresionirao,poslije Bukvića mi se čini najslabijom karikom prve postave.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 sep 2012, 00:42

Nadam se da ce Jagodic dobiti i naredni mandat i da nece biti promjene na klupi preko rodbinskih i nacionalnih veza.

Za mene definitvno kandidat broj 1 da naslijedi Susica ukoliko se ovaj odluci povuci sa svoje pozicije 2014.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2012, 00:43

Iskreno, dok je Djuric u Serie C nece i ne moze dobit poziv. Trenutno od ovih igraca mislim da je jedino Stevanovic za A-reprezentacije i mozda Visca. U buducnosti vjerujem da Djuric, Kvesic, Besic i mozda Colic, Markic i Bilbija imaju potencijala za to. Ne treba sad trazit da se pola ove ekipe prebaci u A, ipak je to velika razlika. Nesto slicno je uradio Mihajlovic u Srbiji pa vidimo kako je se proveo. A ne igra ni A-reprezentacija lose, pa da nam sad treba neka revolucija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 sep 2012, 00:50

Dylan Dog je napisao/la:
JTS je napisao/la:Bilbija, Đurić, Grahovac, Sipović ..ima tu kandidata za A repku. Polako ih ubacivati kao Stevanovića, mada mislim da bi trebali ubrzati sa Đurićem, odnosno, on bi uvijek trebao biti u A timu. Vrlo koristan igrač, znamo da bi grijao klupu pored Džeksona i Ibiševića, ali kada zagusti, odlično bi nam došao. Prosto me je oduševio za ovih par tekmi što je odigrao. Nadam se da će napraviti neki transfer, bilo gdje, samo da ode iz Italije.
Ima li za njeg neko konkretnih statističkih podataka
-gdje igra
-koliko igra

Mene vala nije impresionirao,poslije Bukvića mi se čini najslabijom karikom prve postave.
On je član Rumunskog 'Otelula' ..međutim, bio je u dva kluba na posudbi. Danas poslije meča sa Njemcima, između ostalog je rekao: "U klub se vraća trener koji nas je ranije vodio, sa njim imam korektne odnose i ubijeđen sam da ću nastupati u prvih jedanaest."

Možda ja griješim, ali eto ..volio bih ga vidjeti u A repki. Borben je igrač, igra srcem, a danas je poslije meča i zaplakao. Mislim da u budućnosti zaslužuje šansu. Pogotovo jer mi nemamo mnogo rješenja na pozicija stopera. Pandža, Šunjić, Markić, Sipović ..treba te momke isprobati, a najviše bih volio vidjeti Sipovića.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 11 sep 2012, 00:52

Cartman je napisao/la:Iskreno, dok je Djuric u Serie C nece i ne moze dobit poziv. Trenutno od ovih igraca mislim da je jedino Stevanovic za A-reprezentacije i mozda Visca. U buducnosti vjerujem da Djuric, Kvesic, Besic i mozda Colic, Markic i Bilbija imaju potencijala za to. Ne treba sad trazit da se pola ove ekipe prebaci u A, ipak je to velika razlika. Nesto slicno je uradio Mihajlovic u Srbiji pa vidimo kako je se proveo. A ne igra ni A-reprezentacija lose, pa da nam sad treba neka revolucija.
Netreba, upravu si, al ima dosta igraca koji ovi mladici mogu zamjeniti.. isto tako, mi trenutno nemamo 3 napadaca.

Vrsajevic OUT Stevanovic IN
Duric IN
Vrancic OUT Visca IN

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2012, 01:07

Mi nemamo treceg napadace,zapravo to nam je prema Susicevim rijecima Ibricic zato poziv Đjuricu ne bi bio los.Po meni nasa "A" repka bi njega,Bilbiju,Stevanovica,Viscu i Markica vec sada mogla koristiti.
Bilo bi dobro da Nemanja zaigra u Vojvodini ili da ode u neki klub gdje ce igrati jer ima potencijala pravo.Koliko sam upucen jedan je od boljih strijelaca u ovim kvalifikacijama bio? :?:
Za Milana je suvisno trositi rijeci 4 utakmice 6 golova,to mogu samo kvalitetni igraci.Vjerujem da ce Parma brzo shvatiti da ima igracinu i da ce ga vratiti s posudbe u svoju momcad :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 sep 2012, 01:15

Kakva steta. Ostade cak i gorci okus no nakon "Bohemijske tragedije". Imali smo grogiranog protivnika, ali prokleti strah od velikog rezultata je ponovo ucinio svoje.

Bez obzira na sve, mladici i Vlado zasluzuju duboki naklon. :!: Fantasticno odradjene kvale, nedostajala je zera sportske srece da budu perfektne. :(
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Rios

Post Postao/la Rios » 11 sep 2012, 01:16

Adi_Zepce je napisao/la:Mi nemamo treceg napadace,zapravo to nam je prema Susicevim rijecima Ibricic zato poziv Đjuricu ne bi bio los.Po meni nasa "A" repka bi njega,Bilbiju,Stevanovica,Viscu i Markica vec sada mogla koristiti.
Bilo bi dobro da Nemanja zaigra u Vojvodini ili da ode u neki klub gdje ce igrati jer ima potencijala pravo.Koliko sam upucen jedan je od boljih strijelaca u ovim kvalifikacijama bio? :?:
Za Milana je suvisno trositi rijeci 4 utakmice 6 golova,to mogu samo kvalitetni igraci.Vjerujem da ce Parma brzo shvatiti da ima igracinu i da ce ga vratiti s posudbe u svoju momcad :D
Ja sam davno pisao da kao treceg napadaca treba zvati ovog malog Djurica..Jest da je 3 liga Italije,ali momak ima sve predispozicije da postane paklen napadac..Odusevio me je,ne samo zbog 3 gola danas,ili 6 golova u 4 utakmice,nego zbog toga sto dobio gotovo svaki zracni duel,sjajno se gradi,jak,stamen..Onako tip napadaca kao Dzeko..Ili eto Bilbiju gurnuti kao 3 napadaca..Mada bi ja vise volio da to bude Djuric 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ceze
Kontakt:

Re: U-19 reprezentacija.

Post Postao/la ceze » 11 sep 2012, 01:19

Do mene je :D
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 11 sep 2012, 01:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2012, 01:22

Rios je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Mi nemamo treceg napadace,zapravo to nam je prema Susicevim rijecima Ibricic zato poziv Đjuricu ne bi bio los.Po meni nasa "A" repka bi njega,Bilbiju,Stevanovica,Viscu i Markica vec sada mogla koristiti.
Ja sam davno pisao da kao treceg napadaca treba zvati ovog malog Djurica..Jest da je 3 liga Italije,ali momak ima sve predispozicije da postane paklen napadac..Odusevio me je,ne samo zbog 3 gola danas,ili 6 golova u 4 utakmice,nego zbog toga sto dobio gotovo svaki zracni duel,sjajno se gradi,jak,stamen..Onako tip napadaca kao Dzeko..Ili eto Bilbiju gurnuti kao 3 napadaca..Mada bi ja vise volio da to bude Djuric 8-)
Najbolje od svega toga je sto su Bilbija i Djuric dva razlicita tipa napadaca.Djuric je perfektan u zraku (igra glavom),a Nemanja ima bgm i poneki lukav potez,a to smo mogli vidjeti i jucer.Daje samo srece da ovi zadnji nastupi budu "odskocna daska" za njih da krenu igrati,ne bi onda bilo lose zvati ih obojicu u reprezentaciju.Ne kontam Papeta kada kaze da treba imati "na knap" igraca,zar nije bolje u slucaju neke povrede da aktivira treceg napadaca u igru,a cetvrtog na klupu.Bolje je pruziti sansu ovim mladicima pred kojima su mozda i velike nogometne karijere,nego posrnulim tipovima poput Ibricica,Vrsajevica,Vrancica ili Svrake.Mladi su od njih,a ruku na srce i kvalitetniji ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 11 sep 2012, 01:24

Pola Evrope prica o Duricu.

Evo i Goal.com napravio video o njegovim golovima

[youtube][/youtube]

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 11 sep 2012, 01:26

Bravo Zmajići, glavu gore, bili ste odlični čitave kvalifikacije!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

gollum
Kontakt:

Re: U-19 reprezentacija.

Post Postao/la gollum » 11 sep 2012, 01:26

ceze je napisao/la:
Edo Baajka je napisao/la:Malo sam vremena ulozijo i trazijo nase mlade igrace do 19 godina po ligama u evropi.
Mozda neko iz NS/BIH ovo vidi pa se potrudi pogledat ove momke.
Sigurno su vec neki poznati i pozvani ali sam siguran da nisu svi.

Golmani:
Zlatan Alomerovic (Borussia Dortmund U19) 17 god
Rene Borkovic (FC Zürich u21) 18 god

Odbrana:
Toni Markic (Zagreb)
Josip Kvesic (Zilina)
Ognjen Vranjes (Crvena Zvjezda) 19 god
Mersudin Talovic (Yverdon Sport) 18 god
Aldin Kljajic (Wattenscheid U19) 17 god
Ermin Bicakcic (VfB Stuttgart U19) 19 god

Vezni:
Eldar Ikanovic (FC Thun) 19 god
Izet Hajrovic (Grasshoppers U21) 17 god
Mirzet Mehidic (Luzern U21) 19 god
Eldar Hasanovic (Zilina) 19 god
Zlatko Muhovic (Aachen U19) 18 god
Dino Bisanovic (FC Köln U19) 18 god
Damir Kurtovic (RW Ahlen U19) 17 god
Emir Bajric (Schalke U19) 19 god
Goran Galesic (Hit Gorica) 19 god
Anes Haurdic (Jablonec) 18 god
Enis Salkovic (CZ Jena U19) 18 god
Denis Mrkaljevic (Union Berlin U19) 17 god
Dzenan Durak (Fc Freiburg U19) 17 god
Enis Sadikovic (Sparta Prag U19)

Napad:
Amer Osmanagic (OFK Beograd) 19 god
Dragan Mihajlovic (Bellinzona) 17 god
Sanel Kapidzic (Aarhus) 18 god
Sadam Mehovic (RW Ahlen U19) 18 god
Muris Mesanovic (Jablonec) 18 god
Haris Handzic (Lech Posen) 18 god
Moris Fikic (Hansa Rostock U19) 17 god
Adin Dzafic (Cibalia Vinkovci) 19 god
Staro ti je ovo brate, Bicackic ima sad 22 godine, ne 19
Kvesic je u Zelji
Vranjes igra za A selekciju itd.
:lol:
Naravno da je staro, jer ovaj post je napisan u januaru 2009. i nalazi se 272 stranice prije ove na kojoj smo sad, tačnije na prvoj stranici teme.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 sep 2012, 01:38

:lol: :lol: :lol:
Do mene je, otvorilo mi prvu stranicu, kontam neko napisao to sad :D
Halalite :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2012, 01:48

Cekajte, nisam upratio, da li bi bili u barazu da je ostalo 4:3??
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 sep 2012, 01:49

Consigliere je napisao/la:Cekajte, nisam upratio, da li bi bili u barazu da je ostalo 4:3??
DA :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 11 sep 2012, 02:20

" onclick="window.open(this.href);return false;

Treba njega kaparisat sto prije..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 11 sep 2012, 02:26

Ko ono rece da ce nas Svabe pustiti da pobijedimo? Taj o fudbalu i o zivotu, opcenito, pojma nema.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 11 sep 2012, 02:54

Kako je smijesno ovo sto je objavio bhsupersport il kako već, kome je on dao zu izjavu mogo sam i ja izmislit i nes napisat, ali se nadam da je ova tacna

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, kakarut, riki46, Sheyi, torbica i 53 gosta.