U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Jesu, al' u opijanju. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bayern@heart je napisao/la:Milan Đurić Đuro - Bosanski Van Nistelrooy
On je bio vec na spisku Mihajlovića ali se zahvalio pozivu i rekao da ce samo igrti za Bosnu i Hercegovinu.
Đuro legenda treba ga staviti odmah na spisak u oktobru (Grčka, Litvanija) i onako nemamo puno zamjena za Džeku i Ibiševića
3-4 igraca treba prebaciti u A selekciju, ali koga?
Stevanovic,Besic, Visca, i Duric za mene, neznam za vas.
Da, ali dolazi vrlo talentovani Mesanovic i Zakaric gore, koji su i danas usli s klupe, te Suljic koji ce biti dobra opcija na boku...skeva je napisao/la:Uf, ode udarni trojac u napadu, to ce biti tesko nadoknaditi. Samim tim ostaje veci zal za ovom propustenom prilikom.Batko je napisao/la:Za sledece kvale, koliko primjetim imamo:
Besic, Zakaric, Suljic, Zolotic, Grahovac, Gnjatic, Prcic, Maletic
To su momci koji su bili oko ove ekipe.....
Ko ce izletiti u medjuvremenu ostaje da se vidi. Par imena upada u oci a to su Cajic i Zec u Ceskoj i Kolasinac u Njemackoj
Zec u Ceskoj zabija redovno golove.
Napravice Jagodic solidnu ekipu opet.
E da, posto sam slabije pratio BIH, recite mi sta je sa onim momkom koji je iz Slobode veoma mlad presao u HSV cini mi se. Mislio sam da ce on postati vrhunski igrac.
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
Pretjerujete vala. Jedino je Stevanović siguran, za ostale se treba tek vidjeti. Mi poslije dvije tekme odmah sve šaljemo u prvi tim, a kasnije ako nešto lošije odigraju u istom, odmah se pljuju. Stevanović je dobar, i recimo, Grahovac. Ostalo tu i tamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Suljic ne moze samo 92 pa na gore...Batko je napisao/la:Da, ali dolazi vrlo talentovani Mesanovic i Zakaric gore, koji su i danas usli s klupe, te Suljic koji ce biti dobra opcija na boku...skeva je napisao/la:Uf, ode udarni trojac u napadu, to ce biti tesko nadoknaditi. Samim tim ostaje veci zal za ovom propustenom prilikom.Batko je napisao/la:Za sledece kvale, koliko primjetim imamo:
Besic, Zakaric, Suljic, Zolotic, Grahovac, Gnjatic, Prcic, Maletic
To su momci koji su bili oko ove ekipe.....
Ko ce izletiti u medjuvremenu ostaje da se vidi. Par imena upada u oci a to su Cajic i Zec u Ceskoj i Kolasinac u Njemackoj
Zec u Ceskoj zabija redovno golove.
Napravice Jagodic solidnu ekipu opet.
Besic,Zolotic,Mesanovic,Prcic,Grahovac,Zakaric od ovih koji su imali pozive do sad u U21
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne znam bogami Prcić,Maletić,Zolotić,Hodžić,Kolašinac(ako se pozove),Zec,ČajićHigh je napisao/la:Jesu, al' u opijanju.
Biće ovdje materijala sigurno uz ove što će ostati od ove godine, jako fina reprezentacija

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa treba gledati na kojim pozicijama smo deficitarnivalterboy je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:Milan Đurić Đuro - Bosanski Van Nistelrooy
On je bio vec na spisku Mihajlovića ali se zahvalio pozivu i rekao da ce samo igrti za Bosnu i Hercegovinu.
Đuro legenda treba ga staviti odmah na spisak u oktobru (Grčka, Litvanija) i onako nemamo puno zamjena za Džeku i Ibiševića
3-4 igraca treba prebaciti u A selekciju, ali koga?
Stevanovic,Besic, Visca, i Duric za mene, neznam za vas.

Napad recimo, pozvati i Bilbiju i Djurica, pa da se dokazu, da uvijek budu na tom sire spisku i po zaslugama i na uzem

Onda zadnji vezni, Besic je onako univerzalac, mada i ovaj Grahovac nije los za neku dalju buducnost

Krila, Visca i Stevanovic

Na poslijetku, odbrana, tu smo pravo tanki, sto se vidi sada pred teku sa Latvijom, po meni pruziti priliku svima iz zadnju linije U 21, siri spisak, pa po zaslugama i prvi tim

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Principatus
- Kontakt:
Jeli iko skinuo tekmu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Što toliko forsirate mlađeg Zeca, dečko ne igra profesionalni fudbal.Trebalo bi ga zvati u u19, što je već urađeno, a kad počne igrati za prvi tim, onda i korak više u reprezentaciji.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja sam mislio da je Grahovac truba al me danas razuvjerio...
Ne znam na koga mislis, koliko ja znam nema takavskeva je napisao/la:E da, posto sam slabije pratio BIH, recite mi sta je sa onim momkom koji je iz Slobode veoma mlad presao u HSV cini mi se. Mislio sam da ce on postati vrhunski igrac.

Ima Husejinovic koji je sada u Sarajevu, presao iz Slobode u Werder

Moze biti da je u Verderceze je napisao/la:Ne znam na koga mislis, koliko ja znam nema takavskeva je napisao/la:E da, posto sam slabije pratio BIH, recite mi sta je sa onim momkom koji je iz Slobode veoma mlad presao u HSV cini mi se. Mislio sam da ce on postati vrhunski igrac.
Ima Husejinovic koji je sada u Sarajevu, presao iz Slobode u Werder

Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine do 21. Godine neće igrati baraž za Evropsko prvenstvo 2013. godine u Izraelu. Na stadionu Asim Ferhatović Hase smo u fenomenalnoj utakmici remizirali sa Njemačkom.
Igrali smo 4:4 sa jednom od tri najbolje reprezentacije svijeta. Moćnim Nijemcima smo zabili četiri komada. Nije šala, četiri komada. Da nismo pravili greške koje inače nismo, pobijedili bi mi ''Švabe'' i sa dva razlike. Uglavnom, tim remijem ostali smo bez šansi za baraž. A moralo nam se poklopiti i još nekoliko rezultata, a znate kako kod nas ide – imamo znanje samo nemamo sreće. Baš tako je nekako djelovalo na Koševu. Fudbalski smo uništili Nijemce, koji su prvi put bili na pragu poraza u inače, do večeras sto procentim kvalifikacijama.
Platili smo danak neiskustvu, jer smo gubili koncentraciju u ključnim periodima. Večerašnji susret sa Njemačkom nam treba (po ko zna koji put) biti poduka da se utakmica igra 90 minuta, nikako 87 ili 65. U utakmicama od značaja, igra se dok igrači ne krenu ulaziti u autobus. E to zlatno pravilo su nam Nijemci pokazali večeras, a i Meksiko prije nekih mjesec dana. Dvije neopreznosti i dva gola smo primili. Kako ovo svakako nije tekst o kuđenju naše U21 reprezentacije, jer su zaista, svih 13 igrača koji su igrali večeras, odigrali maestralnu partiju kojoj ne trebamo tražiti zamjerke. Podsjetit ćemo se i riječi Vlade Jagodića, selektora mladih Zmajeva na poslije susreta: ''Ko kaže da je ovo neuspjeh, taj nema pojma o fudbalu''. Istina selektore, živa istina.
Dortmund, Hoffenheim, Bayer Leverkusen, Mainz ... su ekipe u kojima igraju mladi igrači Panzera. ''Neki tim iz druge lige Italije'', Vojvodina, Istanbull BB, Željezničar ... igrači iz tih timova su večeras bili rame uz rame sa Nijemcima koji su na Koševo došli kao notorni favoriti. E napatili su se debelo, još dodajmo i to da su sve pokorili u ovim kvalifikacijama, osim nas u posljednjem meču. Vrijedno svakog ponosa.
Milan Đurić je sa tri gola, i to sva tri glavom golmana protivnika u tri navrata ostavio u čudu. A u kakvom li je čudu bio kad mu je i Grahovac zagurao loptu u mrežu? Jedan se zaključak može izvući. Nijemci, kao najorganizovanija nacija u Evropi prate svoje sportiste ma gdje god otišli. Snimci sa večerašnje utakmice će zasigurno proputovati bundesligaškim timovima. Da će nekoliko naših mladih igrača svoj fudbalski hljeb početi zarađivati u Njemačkoj, ili nekoj od drugih liga petice ne sumnjamo.
Ono u čemu je javnost složna, već par sati nakon utakmice je da u Jagodićevom timu ima igrača koji su zreli za A selekciju. Stevanović je to već dokazao, a sada je red na momcima poput Đurića, koji je dragulj bh. fudbala u svakom slučaju. Zaključak je jedan, neplasmanom u baraž smo za pesimiste ponovo dokazali: ''Uvijek kum, nikad mladoženja'', no ko je večeras pratio fudbal, mogao je vrlo lako da zaključi da su pred bh. fudbalom svijetli dani, osim u slučaju ignorancije.
. Glavu gore, hodajte ponosno jer vi ste budućnost našeg fudbala! BRAVO!
Igrali smo 4:4 sa jednom od tri najbolje reprezentacije svijeta. Moćnim Nijemcima smo zabili četiri komada. Nije šala, četiri komada. Da nismo pravili greške koje inače nismo, pobijedili bi mi ''Švabe'' i sa dva razlike. Uglavnom, tim remijem ostali smo bez šansi za baraž. A moralo nam se poklopiti i još nekoliko rezultata, a znate kako kod nas ide – imamo znanje samo nemamo sreće. Baš tako je nekako djelovalo na Koševu. Fudbalski smo uništili Nijemce, koji su prvi put bili na pragu poraza u inače, do večeras sto procentim kvalifikacijama.
Platili smo danak neiskustvu, jer smo gubili koncentraciju u ključnim periodima. Večerašnji susret sa Njemačkom nam treba (po ko zna koji put) biti poduka da se utakmica igra 90 minuta, nikako 87 ili 65. U utakmicama od značaja, igra se dok igrači ne krenu ulaziti u autobus. E to zlatno pravilo su nam Nijemci pokazali večeras, a i Meksiko prije nekih mjesec dana. Dvije neopreznosti i dva gola smo primili. Kako ovo svakako nije tekst o kuđenju naše U21 reprezentacije, jer su zaista, svih 13 igrača koji su igrali večeras, odigrali maestralnu partiju kojoj ne trebamo tražiti zamjerke. Podsjetit ćemo se i riječi Vlade Jagodića, selektora mladih Zmajeva na poslije susreta: ''Ko kaže da je ovo neuspjeh, taj nema pojma o fudbalu''. Istina selektore, živa istina.
Dortmund, Hoffenheim, Bayer Leverkusen, Mainz ... su ekipe u kojima igraju mladi igrači Panzera. ''Neki tim iz druge lige Italije'', Vojvodina, Istanbull BB, Željezničar ... igrači iz tih timova su večeras bili rame uz rame sa Nijemcima koji su na Koševo došli kao notorni favoriti. E napatili su se debelo, još dodajmo i to da su sve pokorili u ovim kvalifikacijama, osim nas u posljednjem meču. Vrijedno svakog ponosa.
Milan Đurić je sa tri gola, i to sva tri glavom golmana protivnika u tri navrata ostavio u čudu. A u kakvom li je čudu bio kad mu je i Grahovac zagurao loptu u mrežu? Jedan se zaključak može izvući. Nijemci, kao najorganizovanija nacija u Evropi prate svoje sportiste ma gdje god otišli. Snimci sa večerašnje utakmice će zasigurno proputovati bundesligaškim timovima. Da će nekoliko naših mladih igrača svoj fudbalski hljeb početi zarađivati u Njemačkoj, ili nekoj od drugih liga petice ne sumnjamo.
Ono u čemu je javnost složna, već par sati nakon utakmice je da u Jagodićevom timu ima igrača koji su zreli za A selekciju. Stevanović je to već dokazao, a sada je red na momcima poput Đurića, koji je dragulj bh. fudbala u svakom slučaju. Zaključak je jedan, neplasmanom u baraž smo za pesimiste ponovo dokazali: ''Uvijek kum, nikad mladoženja'', no ko je večeras pratio fudbal, mogao je vrlo lako da zaključi da su pred bh. fudbalom svijetli dani, osim u slučaju ignorancije.
. Glavu gore, hodajte ponosno jer vi ste budućnost našeg fudbala! BRAVO!
- legenda reala
- Kontakt:
Ja mislim da na slijedećem spisku za A tim, se trebaju naći Stevanović,Đurić,Markić
Sad za sad, e onda kako bude tekla sezona, polahko priključiti i Višću,Bilbiju,Kvesića
Bešić i Grahovac mogu još jedan ciklus za mlade, tako da neka ih još, iako mogu konkurisati za neku prijateljsku utakmicu.
Bešić i Stevanović će sutra biti na klupi A tima, nadam se da će Stevanović zabilježiti bar minutu, ne bi bilo loše da je Sajo i Đurića pozvao za sutra, da bude uz ekipu

Sad za sad, e onda kako bude tekla sezona, polahko priključiti i Višću,Bilbiju,Kvesića
Bešić i Grahovac mogu još jedan ciklus za mlade, tako da neka ih još, iako mogu konkurisati za neku prijateljsku utakmicu.
Bešić i Stevanović će sutra biti na klupi A tima, nadam se da će Stevanović zabilježiti bar minutu, ne bi bilo loše da je Sajo i Đurića pozvao za sutra, da bude uz ekipu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa odigrao 10 zvanicnih za prvi tim, onda bio posudjen u Kaiserslautern, tu slabo igrao, malo povrede, ispao iz forme i dodje u Sarajevoskeva je napisao/la:Moze biti da je u Verderceze je napisao/la:Ne znam na koga mislis, koliko ja znam nema takavskeva je napisao/la:E da, posto sam slabije pratio BIH, recite mi sta je sa onim momkom koji je iz Slobode veoma mlad presao u HSV cini mi se. Mislio sam da ce on postati vrhunski igrac.
Ima Husejinovic koji je sada u Sarajevu, presao iz Slobode u WerderZnam da je otisao vrlo mlad. Znaci vratio se u Sarajevo, nista od njega?

Nije ni sad los

Evo gol od prije nekih 2 mjeseca

[youtube][/youtube]
GOL: Duraković
ODBRANA: Bešić, Kolašinac, Kovačević (Travnik), Hajradinović (Olimpic)
VEZA: Zolotić, Čajić, Grahovac, Zakarić, Mešanović
NAPAD: Bekić ili Maletić
To je otprilike najjače što imamo za iduće kvalifikacije (trenutno). Tu su još Travančić (Čelik), Zvonić (Velež), Cimirot (Leotar)...
To je otprilike najjače što imamo za iduće kvalifikacije (trenutno). Tu su još Travančić (Čelik), Zvonić (Velež), Cimirot (Leotar)...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
@skeva čini mi se da je ovaj pravi srbin http://www.transfermarkt.de/de/nikon-el ... 36958.html" onclick="window.open(this.href);return false; čudi me da on ne igra za neku od vaših selekcija ?
DRUG NEBI TI PUNCA
A Tino Sušić,gdje vam je on 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Zar nije Mesanovic napadac ( ako je to onaj Jasmin iz Celika )gollum je napisao/la:GOL: Duraković
To je otprilike najjače što imamo za iduće kvalifikacije (trenutno). Tu su još Travančić (Čelik), Zvonić (Velež), Cimirot (GOŠK)...

Od ovih znam da su dobri, pored ovih sto su igrali ove kvalifikacije, Zvonic, Travancic i Hajradinovic

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], HariTz, Normus90 i 39 gostiju.