Ta ljevica mu je skracena sacmarica.Nemoras ni nisaniti rupu pravi.Wolverine je napisao/la:haha jesu mu noge cudne na ovoj slici. jesul ekstremno kratke il se meni cini ?
pogledajte ovu ljevicu ljudi moji. 8 svjetsko cudo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ta ljevica mu je skracena sacmarica.Nemoras ni nisaniti rupu pravi.Wolverine je napisao/la:haha jesu mu noge cudne na ovoj slici. jesul ekstremno kratke il se meni cini ?
pogledajte ovu ljevicu ljudi moji. 8 svjetsko cudo
ma definitivno po meni sejo je igrac koji ima najizrazenije misica na nogama od sviha nasih igraca....
miralem444 je napisao/la:ma definitivno po meni sejo je igrac koji ima najizrazenije misica na nogama od sviha nasih igraca....
al kakve samo mastore za slobodnjake imamo boze...sejo,miske,pjana,ibra,stilic(kad dobije priliku da igra)...
neznas se ko je bolji...pa kda ga seju puca s 40m golman u zivom zidu mora postavit 3 igraca...pfffff.....estonci lose vam se pise.....
sinoc kad sam prvi put gledala gigsov gol (nisam vidjela da se odbila lopta), mislim ja - ovako samo sejo moze...Knele je napisao/la:Uvijek se sjetim njegovog gola protiv Češke za mlade, fkt ima slobodnjake kao Pirlo, Beckham, Juninho (imao), a Bogami i Pjanić. Ah, dakako, tu je i veliki Del Piero. To su njihove pozicije
Ma ja, neznase ni ko pije ni ko placa!alen_82 je napisao/la:ljudi ja procita da je salihovic povrijeden,jeli istina
heh jedina vijest koja me je mogla obradovati danasEvil Genius je napisao/la:izgleda ipak da igra
I ja kazem.rixadu je napisao/la:heh jedina vijest koja me je mogla obradovati danasEvil Genius je napisao/la:izgleda ipak da igra
Ma nije samo do ljevice.Bez njega po ljevoj strani bi nam i Estonija napravila dar-mar.RiNo je napisao/la:Steta bi bila da Estonija ne osjeti Salihovicevu ljevicu u ovim kvalifikacijama
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], invincible1921, izdzezveubrazil, resko1 i 47 gostiju.