FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 10 sep 2012, 10:44

secer je napisao/la:klarence, zasto konstantno udaras na martineza?
majku mu, ko da si ti iskesiro tih 40 milki, a ne bayo.
martinez se vec poceo otplacivati bez da je odigrao jednu kompletnu utakmicu.
il mislis da je malo to sto je nacero gustu, svajna, krosa i muliju da spartaju do iznemoglosti :?
Pa kako ti non stop udaraš po Gomezu, a lik je odavno otplatio svoju odštetu! :D

Čekaj, Klarence, što tebe mjuči kod Martineza? Odšteta, vrijednost, krivo ulaganje?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 sep 2012, 11:51

Pauza se koristi za mijenjanje trave na AA .

slika
Thomas Müller - Fußballgott

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 sep 2012, 12:15

16 Bayernovih svetih zapovjedi

Mi smo jedan klub: Naše podrijetlo, rast i povijest temelje se na zajedničkim vrijednostima kluba, za koje živimo i danas.

Mi smo ambasadori: Imamo veliku odgovornost da se na odgovarajući način ponašamo u zemlji i inozemstvu. Svaki igrač, trener, menadžer i član osoblja doprinosi slici i javnom imidžu kluba.

Mi smo uzor: Na i izvan terena, mi smo uzor za mlade ljude. Na elitni sportaše sutrašnjice utjecat će naši stavovi i način života.

Mi smo tradicija: Mi se možemo pohvaliti dugom i uspješnom poviješću, bitno smo oblikovali način na koji se nogomet razvijao. Možemo biti ponosni na to.

Mi smo inovacija: Cilj nam je poboljšati se u svakom aspektu našeg djelovanja, bilo da je to atletski, administrativni, tehnološki ili u izgradnji veza. Mi učimo svaki dan, i kao jedan od vodećih svjetskih klubova, cilj nam je postaviti standarde.

Mi smo samouvjerenje: Cilj nam je pobijediti svaku utakmicu. Mi ćemo napasti s hrabrošću devedeset minuta i sebe nametnuti na utakmici. Mi uvijek grabimo inicijativu.

Mi smo raznolikost: Naši korijeni i naše vrijednosti su oblikovani našom nacionalnom poviješću i razvojem. Zahvaljujući našoj kulturnoj raznolikosti i iskustvom kojeg smo stekli u svakodnevnom radu s našim igračima, kombiniramo naše vrline iz globalne perspektive, i unaprjeđujemo našu igru.

Mi smo nogomet: Stari ili mladi, muški ili ženski, crni ili bijeli, Liga prvaka ili lokalna momčad, mi smo nogomet koji možete živjeti i dijeliti. 'Lijepa igra' je naš poziv.

Mi smo poštovanje: Igrači, uredsko osoblje, uprava, trenersko osoblje, pomoćnici i izvršni odbor - bez međusobnog poštovanja, nikada ne bismo postigli status svjetske klase.

Mi smo radost: Mi uživamo u igranju, radu, pobjeđivanju, natjecanju, zabijanju, driblanju, međusobnom družiti, i timskom duhu. To nas dnevno usmjerava. Međutim, mi također prihvaćamo poraz kad se dogodi.

Mi smo odani: Više od 12 milijuna ljudi u Njemačkoj izjašnjavaju se ko Bayernovi navijači, nekoliko desetaka tisuća putuje na velike udaljenosti da nas vide igrati. Sve za 90 minuta strasti.

Mi smo partneri: Naši odnosi s našim navijačima, fan klubovima, članovima i sponzorima jesu partnerstva, ali mi također želimo biti pouzdani prijatelji. Mi volimo i razvijamo naš sport u svim njegovim aspektima zajedno.

Mi volimo svoj dom: FC Bayern München je kod kuće u cijelom svijetu, ali mi znamo gdje je naš pravi dom.

Mi smo dinamični: Naša povijest oslikava ogromnu energiju u Bayernu. To znači da vjerujemo u sebe, i motivira nas za budućnost.

Mi smo odgovornost: Mi ćemo ispuniti očekivanja u pogledu naše odgovornosti prema društvu i zajednici u svim našim poslovima. Mi ćemo postaviti primjer u međuljudskim odnosima. Poštovanje, susretljivosti i pravednost su naše dužnosti.

Mi smo obitelj: Čak i nakon završetka karijere, naša vrata su otvorena za sve. Mi smo ujedinjeni za cijeli život.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 sep 2012, 16:28

don_burza je napisao/la:Pauza se koristi za mijenjanje trave na AA .

slika
bas gledam highlights protiv Katra neki dan i kontam kako je dotraj'o teren,kad ono odmah mijenjaju :D
#miasanmia

Klare

Post Postao/la Klare » 10 sep 2012, 19:03

anton 1983 je napisao/la:Čekaj, Klarence, što tebe mjuči kod Martineza? Odšteta, vrijednost, krivo ulaganje?
Sve :!: , dobro krivo ulaganje zavisi kako se gleda, jer nam je tu na sredini bio potreban još jedan igrač, nije pod mus, ali bolje da ih ima više.
Odšteta je previše previsoka, to sam mnogo puta ponovio, evo Gomez plaćen 30 pa nu jada od onih koji tu cijenu upamtili, a ne tek kako ću ja sada po ovome što plaćen još više.
Vrijednost, naravno da ne vrijedi tih para niti će ikada vrijediti! :!:
On je odličan stoper, ali to nam ne treba, pa de iskreno recite koju poziciju je lakše zakrpiti stopera ili centralnog veznog, onog koji je srce svake ekipe? :?:
Znači da taj vrijedi toliko ne bi ga onaj trener u Bilbaou prekomandovao na stopera, gledajte logički. ;)
Neki kažu da razigrava, podrazumijevaju li se asistencije :? , e odoh malo na statistiku i kao da mi Uli, Hejnkes, zamer i ostali koji su sudjelovali u njegovom dovođenju lupiše takvu šamarčinu :shock: , pa ovaj lik u više od 200 nastupa ima svega 6, **** 6 asistencija, dobro ima i 20 golova, nebitno.
6 asistencija, al' zato ima preko 50 žutih i 5 crvenih kartona. :shock:

A kako izgleda na terenu Badstuber je mačiji kašalj, dosta nezgrapno, sporo, sporo i sporo, a prednost je što može nakon prekida pomutnju napraviti, može zadržati loptu, te može i stopera odigrati, zapravo to je njegova pozicija, ono za što su ga ovi doveli je tek alternativa.

U Španiji kod gospodina Boskea, da to je veliki gospodin redovno grije klupu, tu je u kadru, ali ni blizu da zaigra, naravno Buskec ima prednost.

Ogorčen sam ovim potezom čelnih ljudi Bayerna, bilo je boljih rješenja, čak sam mišljenja da ni mali lars nije ništa lošiji, smijem li ovdje iskreno reći da mi je i bolji :? , a o ostalim spominjanim imenima da i ne govorim.

Felaini, **** Felaini eto vam ga pred očima h... jedna, ne mogu više moram se suzdržati, što više pišem to sam gori...
ljudi iz evertona bi ga za ove pare u naramku put Minhena nosili, j.ebo ja ne mogu da vjerujem, koje bacanje para, svoje osjećaje više ne mogu kriti.
A ako je kompanija zbog njega u ovoj utakmici više trčala, e onda nam se ne piše dobro, jer pomalo dok upoznaju njegove kvalitete sve se na staro vraća, i onda smo j.ebali ježa u leđa. 8-)
Ako je zbog toga, a naravno nije.

Ništa drugo nego mlađahni Timkan! :!:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 sep 2012, 19:27

Klare je napisao/la:
Odšteta je previše previsoka, to sam mnogo puta ponovio, evo Gomez plaćen 30 pa nu jada od onih koji tu cijenu upamtili, a ne tek kako ću ja sada po ovome što plaćen još više.
Koliko sad po tebi realno vrijedi Gomez? Sad mi da ga prodajemo, naravno da bi mi jako mnogo izvlačili, ali koliko od prilike po tebi vrijedi, to me interesuje.
Klare je napisao/la:Vrijednost, naravno da ne vrijedi tih para niti će ikada vrijediti! :!:
A ja kažem da će za 2 godine vrijedit jedno 50 miliona eura minimum. Sad mu je neka realna cijena 25-30 miliona eura, kada čitam i slušam šta stručnjaci o njemu pričaju, koji su ga još više pratili, kad govore o njegovoj inteligenciji i sjajnoj sposobnosti čitanja igre, prije bi rekao da vrijedi 30 miliona, a ako se oslanjam na ono što ja znam o igraču, ono što sam gledao za sad bi mogao reči 25 prije, treba još vidjet sada , pa onda reči dal je cifra još i veća. Ali činjenica je da danas većinu igrača moraš kupit iznad njihove realne vrijednosti. Realna vrijednost je jedno, a ono za koliko ih možeš dobit na tržištu drugo.
Klare je napisao/la: On je odličan stoper, ali to nam ne treba, pa de iskreno recite koju poziciju je lakše zakrpiti stopera ili centralnog veznog, onog koji je srce svake ekipe? :?:
I stoper i defanzivni vezni, a prije ovo drugo zbog sjajnog čitanja igre.....
Klare je napisao/la:Znači da taj vrijedi toliko ne bi ga onaj trener u Bilbaou prekomandovao na stopera, gledajte logički. ;)
Al ova logika pada u vodu, jer Bilbao nije Bayern. Stvar je u sljedećem, kad se nama npr povrijedi neki stoper u repki, onda Sušić razmišlja da vrati Rahimića na stopera (bar prije je razmišljao, jer ovaj više nije u repki), jer je izbor igrača manji, bar onih za visokog nivoa. Naravno da i Bielsa onda prije vraća Martineza na stopera, jer nema toliko kvalitetnih rješenja, pa nisu oni Bayern pa da imaju izbora u kadru. To su 2 različita svijeta, teško je to tako poredit. A druga stvar naši su ga skauti i vodstvo dugo posmatrali upravo na poziciji 6 i donijeli zaključak da je tu dobar, jer pogotovo što ima bolju sposobnost čitanja igre i zato što može unaprijedit našu transformaciju igre.
Klare je napisao/la: Felaini, **** Felaini eto vam ga pred očima h... jedna, ne mogu više moram se suzdržati, što više pišem to sam gori...
Ti čovjeka koji je prvenstveno trkač, borac, stavljaš ispred čovjeka koji je sa tehnikom na ti, a i dobar je borac.
Klare je napisao/la: Ništa drugo nego mlađahni Timkan! :!:
Ma ja stara ruska škola, tačnije sovjetska, ispred modernog fudbalera. :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 10 sep 2012, 20:09

Ma dobro stoji i tvoje, ali nismo baš ovdje ono na ti, mimoilazimo se poprilično.

Ok, možda si ga više puta i gledao, možda znaš što ja ne znam..., možda ja ne bih smio ovo sve govoriti jer ga nisam dovoljno gledao, ovo prvenstevno zaključujem na osnovu nekih 300-tinjak minuta i raznoraznih statistika, a stručnjake ne slušam, jer se prevarih nekolicinu puta, tako da mi je vrijedniji moj osjećaj nego šta će reći Boske, koji ga hvali na sva vrata, a tamo mu nije u bližim planovima, dobro hajde eto zove ga, ali ima nekolicinu opcija ispred.

A Felainija sam gledao nebrojeno puta da bih ovo mogao tvrditi, igrač je zvijer, visok, snažan, brz, neumorni trkač, stalan presing, tehnika, jer ako si mogao gledati prvih sezona je igrao napadača, pa onda veznog centralnog, a ove sezone je polušpica.
A nama bi najbolje došao na veznom, igrač koji se ne čeka, igrač koji odmah proradi, igrač za najvećih dometa.

Martinez mi jednostavno ne paše, nabrojao sam statistiku, znači u osvajanju lopti nije baš najprecizniji(mnogo kartona), što može da zahvali svojoj sporosti.

Uglavnom da kažem glavni razlog ovog mog pisanja leži u visokoj cijeni i njegovoj nemogućnosti da to opravda.
Da je doveden kao potencijal, jeste, ali onda se taj potencijal ne plaća ovoliko, ovoliko se plaćaju extra dokazani igrači sa potencijalom za nešto još više, a on je samo potencijal.

Da su oni njega hapili za 20 i tada bi očekivanja velika bila, zar i 20 nije puno :? , je li tako da jest :) , e pa na to 20 dodati još toliko, previše da ga yebeš.
Kada se plati toliko nema čekanja, odmah se instalira u tim, a eto ti sad očekuješ privikavanje i do dvije godine, a da se još jednom ponovim mišljenja sam da od njega nema aman fajde, pa eto bumo vidjeli. :D

Ah da odgovorim i ovo za Gomeza.
Iskreno da kažem onaj dan kada oni njega platiše 30 je jedan od najgorih dana u historiji poslovanja Bayerna, koliko mi tada bilo krivo ne možeš shvatiti.
Ne toliko zbog njegovoh tadašnjeg kvaliteta, jer je on imao ogroman potencijal za nešto više, nego zbog toga što smo bili pretrpani silnim špekom u napadu, krilo, vezni, bek, stoperi na niskim granama, a ulaže se u poziciju koja je daleko najjača u ligi, ali isto tako kvalitetna i za Evropske standarde.

Tadašnji Gomez je vrijedio 20, a danas je neprocijenjiv.
Al' pazi on je imao njuh za gol, imao snažan udarac, imao solidnu brzinu, e jedino što mu je itekako falilo je tehnika, koja se usput da kažem kvalitetnim radom i treningom može naučiti, može izvježbati do nekih granica što je i sam Gomez uspio.

Al' šta sa Martinezovom brzinom :? , spor je od sebe, nekakav lijen, teško, vrlo teško.
A znam za neke što su ga gledali na olimpijadi i bili šokirani njegovom brzinom, tako effe možda ima nešto u ovom što ja govorim, brzina je od velike važnosti, znaš i sam, pogotovo jer je osjetljiva pozicija, a eto mislim i čvrstog sam uvjerenja da pored Guste može igrati samo zbog toga da čelni ljudi ne bi sami sebi pljuvali u usta kolike novce dadoše.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 sep 2012, 22:09

Klare je napisao/la:Ma dobro stoji i tvoje, ali nismo baš ovdje ono na ti, mimoilazimo se poprilično.
Ma ne moramo uvijek biti. Tu smo da diskutujemo. :)

Klare je napisao/la: A Felainija sam gledao nebrojeno puta da bih ovo mogao tvrditi, igrač je zvijer, visok, snažan, brz, neumorni trkač, stalan presing, tehnika, jer ako si mogao gledati prvih sezona je igrao napadača, pa onda veznog centralnog, a ove sezone je polušpica.
Ovo stoji, ali sam ja mišljenja samo da nam je Martinez ipak više potreban, nekako da će nam on više toga donijet nego jedan Felaini. A sam znaš da ja volim igrače koji su borci, pa čak često i igrače koji opšte nisu za sviju atraktivni. A Javi je npr. neka vrsta ušminkanog borca.

Klare je napisao/la: Kada se plati toliko nema čekanja, odmah se instalira u tim, a eto ti sad očekuješ privikavanje i do dvije godine, a da se još jednom ponovim mišljenja sam da od njega nema aman fajde, pa eto bumo vidjeli. :D
Nije mi ovde jasno zašto ti misliš da ćemo mi na njega dugo čekat i spominješ i dvije godine, to sad ne kužim......Pa on će najdalje za par utakmica biti instaliran, ako sve bude išlo po planu. A onda ako tad ne bude igrao kako treba, onda naravno možeš kritikovat..... :) Naravno imaš ti pravo i sad na mišljenje, to ti niko ne može osporit, uvažavam ga ja, ali mi ovde nisi jasan, zašto misliš da će mu dugo trebat da se prilagodi?
Malo mu se vremena mora dati, promijenio je ligu, drugačije se igra u BuLi, sve mu je ipak novo, pa igrač unutar lige promijeni klub, pa bude promjena. Ali sad baš nema potrebe za nestrpljenjem, pa čovjek tek jednu utakmicu u kadru bio i nakon onog svega odigrao petnaestak minuta, mislim nakon svih onih turbulencija.
Znači to nestrpljenje ne mogu razumit, a svako ima neko mišljenje o nekom igraču, mislim možda ti se nikad neće ni svidjet, a meni i nekim drugima će biti dobar. To je uvijek tako. Ko što se nekima Gomo nikad nije svidio, nekima od početka jeste, nekima se opet mišljenje vremenom promijenilo. To je uvijek tako. :)

Klare je napisao/la: Al' šta sa Martinezovom brzinom :? , spor je od sebe, nekakav lijen, teško, vrlo teško.
A znam za neke što su ga gledali na olimpijadi i bili šokirani njegovom brzinom, tako effe možda ima nešto u ovom što ja govorim, brzina je od velike važnosti, znaš i sam, pogotovo jer je osjetljiva pozicija, a eto mislim i čvrstog sam uvjerenja da pored Guste može igrati samo zbog toga da čelni ljudi ne bi sami sebi pljuvali u usta kolike novce dadoše.
Naš ovde kolega forumaš Stefan Effenberg je govorio o tom problemu, da on nije baš najbrži, nisam nešto primijetio da je baš prespor, obratit ću na to pažnju. Prespor ne bi smio naravno na toj poziciji biti, mislim da nije prespor, a sad da je baš i najbrži mislim isto da nije. Jednu stvar ćeš zato morat obratit kod njega, način na koji prati i čita igru. To je jedna od ključnih stvari kod njega. A tehnički je isto dobro potkovan. Tako da bi ipak njegove prednosti trebale prevladat nad manama ili bolje rečeno vrline. :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 sep 2012, 23:52

Datumi i satnica preostalih tekmi do proljetnog dijela Bundeslige :D

25.08.2012 15.30 SpVgg Greuther Fürth v Bayern Munich 0-3
02.09.2012 17.30 Bayern Munich v VfB Stuttgart 6-1
15.09.2012 15.30 Bayern Munich v 1. FSV Mainz 05
22.09.2012 15.30 FC Schalke 04 v Bayern Munich
25.09.2012 20.00 Bayern Munich v VfL Wolfsburg
29.09.2012 15.30 SV Werder Bremen v Bayern Munich
06.10.2012 15.30 Bayern Munich v 1899 Hoffenheim
20.10.2012 15.30 Fortuna Düsseldorf v Bayern Munich
28.10.2012 17.30 Bayern Munich v Bayer 04 Leverkusen
03.11.2012 18.30 Hamburger SV v Bayern Munich
10.11.2012 15.30 Bayern Munich v Eintracht Frankfurt
17.11.2012 15.30 1. FC Nürnberg v Bayern Munich
24.11.2012 15.30 Bayern Munich v Hannover 96
28.11.2012 20.00 SC Freiburg v Bayern Munich
01.12.2012 18.30 Bayern Munich v Borussia Dortmund
08.12.2012 15.30 FC Augsburg v Bayern Munich
14.-16.12.2012 Bayern Munich v Borussia Mönchengladbach
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 sep 2012, 00:02

slika

Sretan rodjendan najvecem Njemackom fudbaleru svih vremena...predvodio je Bayern do titula u Njemackoj i u Evropi, predvodio je Elf kao igrac i kao trener do titule SP-a, bio jedan od glavnih inicijatora izgradnje Allianz Arene i doveo SP 2006 u Njemacku...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 sep 2012, 00:29

Mozda jedan od razlog azbog kojeg sam zavolio Bayern

Rahmetli djed mi je imao priliku da se slika i da poprica koju sa njim sedamdesetih godina kad su Bayern i Elf derali sve pred sobom

Ova slika i ova na mom avataru su pokazatelj kakav je to igrac bio
slika

Jedini igrac zbog kojeg zalim sto ga nisam imao prilike da ga gledam
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 sep 2012, 00:46

SRETAN ROĐENDAN jednoj velikoj fudbalskoj i ljudskoj gromadi, Franzu Beckebaueru, koji se naosvojao i kao igrač, i kao trener, selektor, i kao funkcioner titula, titula i titula. Kao fudbaler osvojio sve što se može osvojit, a zanimljivo da je Svjetsko prvenstvo osvojio i kao igrač i kao selektor. Na kratko je bio i trener Bayerna i osvojio Kup Uefa 1996. godine, brojne titule osvojio kao predsjednik Bayerna. Donio je Njemačkoj domaćinstvo SP 2006. godine. Fantastična ličnost, nema dalje. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 11 sep 2012, 12:53

Ljudi moji Martinez je pun pogodak. Sta covjek radi na PESu, to je cudo jedno, nisam mogo da vjerujem. Ne prelazan je, kontrola lopte PERFEKTNA, cini se da se jedva krece a sve "joj" zna :D 4 gola sa pozicija van 16m, ima bombu. Haveri nisu mogli da vjeruju, sad je on glavni na piku kad se psuje dok se igra sokera, prije njega je to bio Robben :lol: Jos samo da i na AA i ostalim bundesligaskim i evropskim terenima pokaze svoje umijece. ;)

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 11 sep 2012, 18:18

DrinaLights je napisao/la:Ljudi moji Martinez je pun pogodak. Sta covjek radi na PESu, to je cudo jedno, nisam mogo da vjerujem. Ne prelazan je, kontrola lopte PERFEKTNA, cini se da se jedva krece a sve "joj" zna :D 4 gola sa pozicija van 16m, ima bombu. Haveri nisu mogli da vjeruju, sad je on glavni na piku kad se psuje dok se igra sokera, prije njega je to bio Robben :lol: Jos samo da i na AA i ostalim bundesligaskim i evropskim terenima pokaze svoje umijece. ;)
@Klare čitaj bolan, čitaj!!!
@DrinaLights još mu samo objasni kakav je Gomez i to je to!!!! :D

EDIT:
Još nam je KANULO tri milje od UEFE na ime igrača koji su igrali za svoje repke na upravo završenom europskom prvenstvu!
To ono Bekenbaueru za rođendan
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2012, 18:55

Treba dodati da nas je sunce pocelo grijati glede povreda, iako se to u pocetnih nekoliko utakmica nije ni osjetilo.
Rafinha i Contento su danas odradili svoje treninge, do Mainza bi mogli biti spremni, mada sumnjam da ce ih Juppi gurnuti u vatru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 sep 2012, 21:03

Mah tih povreda što se tiče samo neka zaobiđu Neuera, Ribery i Lahma jer su oni nezamjenjivi... Prva dvojica posebno a za Lahma, premlad je Weiser ali može se iskombinovati sa Boatengom ...

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 11 sep 2012, 21:36

Omerbavarac je napisao/la:Treba dodati da nas je sunce pocelo grijati glede povreda, iako se to u pocetnih nekoliko utakmica nije ni osjetilo.
Rafinha i Contento su danas odradili svoje treninge, do Mainza bi mogli biti spremni, mada sumnjam da ce ih Juppi gurnuti u vatru.
ne urekli se masala :D
nas bayo ce oko tri miliona dobiti od uefe za nastup bayernovih igraca u repkama ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2012, 22:41

Shaqiri gol, Ribery dvije asistencije i gol. :lol:

Edit: Robben se povrijedio pri zagrijavanju, navodno list desne noge. :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 sep 2012, 22:50

Roben se ozljedio,list desne noge.Nije mi vise bitno jer se moze cak i bez njega. :mrgreen:

EDIT: @ Omere brzi si za zehru. :D
VOLIM BAYERN

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 11 sep 2012, 23:04

Omerbavarac je napisao/la:Shaqiri gol, Ribery dvije asistencije i gol. :lol:

Edit: Robben se povrijedio pri zagrijavanju, navodno list desne noge. :evil:
mandžukić asistencija

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.