U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sekac
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la sekac » 10 sep 2012, 21:38

skeva je napisao/la:Sad vam Jagodic ne valja... a bio je Bog na poluvremenu... nema sta, svaka cast.
Inace, pokazalo se jos jednom da svabe igraju 90 minuta, iako su uzeli bod, ovo je bila dobra utakmica. Kvalifikacije su se usrale nekim drugim rezultatima ali i ova prilika da se ode dalje je bila potpuno zasluzena ali ipak propustena.
Sve u svemu, novi mandat Jagodicu, neka selektira igrace i dalje, dobro to radi. Stice se utisak da iz ove reprezentacije ima 5 ili 6 igraca koji bi mogli postati oslonac A tima za koju godinu.
Ne
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 sep 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 sep 2012, 21:39

gringobih je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Evo Njemci dosli da nam daju 3 boda...
Nisu poveli cetvoricu glavnih.... :) :)
Sigran sam da ce njemci igrati sa pola snage , ipak je to nasa prijateljska zemlja ;)
A imao je ko i nazvati selektora svaba da malo manje pritiscu gas ;)

3-1 za nas ;)
Pu majku mu zaboravih napisati da je ovo za prvo poluvrijeme :) :)

Nemoj te bezveze napadati Kvesica momak je bio odlican...Ali kad je izasao Visca sve je ostalo na njegovim ledjima...
Lagana greska u koracima Jagodica...
Ali ima nesto pozitivno Stevan ce sad biti u A repci a Bilbija i Djuric kucaju i nogama i rukama...
Jedini koji je bio stvarno los danas je Bukvic, jer Kvesic se jednostavno umorio igrajuci sam po ljevoj strani. Svakako da je Steva ve u prvom timu, trebao bih Pape pozvati i Kvesica jer njemu ce biti lakse jer bi imao ispred sebe Lulica koji moze trcati 180 minuta gore dole ako treba. A das am na Papetovom mjestu ja bih Djurica odmah pozvao jer mi svakako nemamo treceg napadaca, a on bi nam bio zlata vrijedan u onim momentima kada trebamo postici go po svaku cjenu sa svojom visinom ali i sjajnom tehnikom igranja glavom.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 10 sep 2012, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 sep 2012, 21:39

sjeba nas lav jasin, ja kad sam govorio da on nije za reprezentacije prozva me gospodin bistrik kao zato sto nas je izbacio iz lige, jbg nama uvijek fali jedan gol, ako nista makar su me nasi zlatni momci danas razveselili :)

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 10 sep 2012, 21:42

sekac je napisao/la:
skeva je napisao/la:Sad vam Jagodic ne valja... a bio je Bog na poluvremenu... nema sta, svaka cast.
Inace, pokazalo se jos jednom da svabe igraju 90 minuta, iako su uzeli bod, ovo je bila dobra utakmica. Kvalifikacije su se usrale nekim drugim rezultatima ali i ova prilika da se ode dalje je bila potpuno zasluzena ali ipak propustena.
Sve u svemu, novi mandat Jagodicu, neka selektira igrace i dalje, dobro to radi. Stice se utisak da iz ove reprezentacije ima 5 ili 6 igraca koji bi mogli postati oslonac A tima za koju godinu.
Ne razumijemo se drug vidi da li bio Jagodić ili Sušić ne valja ako nema rezultata utakmice se igraju do kraja ili dok švabe ne pobjede mene interesuje rezultat reprezentacije a ne ko je vodi.Danas mi se povračalo od bljuvotina kad sam vidio ko se kiti zlatom paraolimpijaca a nisu za puta ljudima dali majku im smrdljivu šta bi bilo da su srebreni da li bi laprdali onoliko političari silni smrde smrdljive.Jagodić nema rezultata a to da li če ga imati čisto sumnjam nemam ništa protiv njeg ali onako se ne radi naravno svi su generali poslije bitke ali ja poštujem samo rezultat je lli se razumijemo nije bitno ko je selektor.
Druže možda Jagodić nije imao sad rezultat.Al imaj u vidu koliko ce seniorski tim dobiti sa igračima iz u21 reprezentacije .To svakako nije sve njegova zasluga,al mislim da je ko drugi bio pitanje je da li bi bolji rezultat napravio.Znači možda će se rezultat ove u21 reprezentacije vidjeti kroz koju sezonu kad ovi u21 reprezentetivcu pocnu igrati za seniorsku reprezentaciju.Imamo okosnicu za naredni ciklus,i mislim da je izvjesno da cemo se pod njegovim vodstvom naredni ciklus osigurati neko veliko takmicenje.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 sep 2012, 21:44

Vendeta, izvini ali Kvesic je daleko od A repke.....

Danas losa tekma(bas losa, niz pocetnickih gresaka), los u Mariboru, nije bio nesto posebno ni protiv Grka.

Njegova poslednja dobra tekma je bila protiv Bjelorusa.

Ima u ovoj ekipi niz igraca za A tim, Kvesic ce se morati popraviti ovo nije bilo dobro. Pape je dobro procjenio u njegovom slucaju.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 sep 2012, 21:47

Batko je napisao/la:Vendeta, izvini ali Kvesic je daleko od A repke.....

Danas losa tekma(bas losa, niz pocetnickih gresaka), los u Mariboru, nije bio nesto posebno ni protiv Grka.

Ima u ovoj ekipi niz igraca za A tim, Kvesic ce se morati popraviti ovo nije bilo dobro. Pape je dobro procjenio u njegovom slucaju.
Imam utisak da Kvesic ima neki strah u ovim bitnijim tekmama, prije svega to sam primjetio protiv Maribora, a ovo danas je iskljucivo stvar umora.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 sep 2012, 21:48

Nešto je trulo u državi Danskoj
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 sep 2012, 22:43, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 sep 2012, 21:49

Morate znati jednu stvar. Na EP ide samo 8 momæadi, dakle pored domacina, kroz kvale ima sa mo 7 mjesta. Dakle veoma tesko se plasirati...

Ako uzmemo u obzir kvalitet rada sa djecom, nasu ligu te velicinu drzave i broj nogometasa, dodjemo u situaciju da je nerealno ocekivati plasman U21 repke na EP.

Ja sam prezadovoljan neka svaka generacija izbaci po 3-4 A reprezentativca, onda cemo imati kontinuitet jacine A repke.

A kada pogledamo ovu mladu repku ona ce izgleda biti uspjesna kao ona od Zukanovica, koja nam je dala : Dzeku, Ibisevica, Salihovica, Pandzu, Ibricica, Vrsajevica.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 sep 2012, 21:49

Ma kakva greska Jagodica, ljudi su bolje zaigrali u drugom poluvremenu, mi smo se nesvjesno povukli.
Kao sto harishp kaze, gdje ces se vaditi na Nijemcima. Inace odlicna utakmica, prvo poluvrijeme sjajno.
U drugom Jagodic igra mudro, ubacuje Zolotica u sredinu, vadi Viscu i na njegovo mjesto dolazi Bilbija.
Vec opisan scenarij, mi se povlacimo, Djuric je usamljen u spicu, nema Bilbije iza njega.
Zola jeste drzao sredinu u drugom poluvremenu, i stizao gdje je mogao, ali mi smo fizicki pali.

Bukvic pogrijesio kod zadnjeg gola, tj. kornera, poklonio im korner jer su nasi poceli nepotrebno da panice nakon slobodnjaka. Covjek skace nakon konrera medju 5 nasih igraca i zabija.

Steta velika, imali smo odlicnu priliku, da smo dobili otisli bi.

A repka ce dobiti 5,6 igraca i to je najvaznije. Djuric i Stevke su vec tu, Bilbija kuca, Graha ce biti strasan igrac, zatim Kvesic, Besic, Visca...

Vlado napravio sistem, po prvi put u nekoj nasoj repki, imamo bekove, stopere, krila i napadace i tacno se zna ko sta radi.

Ja sam ponosan na momke i na igru, kada sam vidio koliko se Nijemci raduju nakon 4 gola kada je onaj kokosar broj 5 gestikulirao publici na istoku zbog izjednacenja, jasno je koliko je sati.

P.S Kako je Bilbija nasuko Mlapu, prvo na rame, pa ga okrenu ko zadnjeg bahila.

Najjace navijanje nakon kraja prvog poluvremena:

Deutschland, deutschland aufwiedersehen hahahaha :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 10 sep 2012, 21:50

Bravo momci naši. Ponosan sam na vas. Imamo fantastičan potencijal. 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 10 sep 2012, 21:50

Djuric je za A tima
Stevanovic
Visca? Nisam ga gledao ali kazu da je dobar

Tko jos iz mlade repke moze igrati za nas A tim,nisam bas u toku sto se tice ovih mladih igraca :roll:

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 10 sep 2012, 21:50

nije vlado kriv sto je na pocetku KVAL. repku vodio idiot
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

alex ! 10 !

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 sep 2012, 21:52

vendeta87 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Vendeta, izvini ali Kvesic je daleko od A repke.....

Imam utisak da Kvesic ima neki strah u ovim bitnijim tekmama, prije svega to sam primjetio protiv Maribora, a ovo danas je iskljucivo stvar umora.
Neznam za razlog, samo sam se obazirao na poteze koje je pravio.....Ja sam ogroman talenat primjetio protiv Bjelorusa, poslije te tekme je opao....
Poziv u A repku je sada nerealan, jer je strucni stab pratio njega u Mariboru a i danas....
Iskreno, poziv u A repku bi ga mozda i psihicki dotukao jer je prerano, sada trenutno nema kvalitet, a ovim danasnjim mecom mu je vjerovatno propao transfer u bolju ligu.
Nadam se da nisam upravu ali tako sada imam misljenje.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2012, 21:54

Lijeva strana ce nam jos dugo,dugo biti rak rana,pogotovo u defanzivi.Bez obzira koja je selekcija.
Potencionalnih kvalitetnih ni za lijeka,ono sto ima tanko,pretanko za reprezentacije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2012, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 10 sep 2012, 21:55

Djuric je buducnost bh fudbala,ali po meni je jako bitno da ovu sezonu u Seriji C odigra jako dobro jer njemu su vec 22 godine i ako ove godine ne proradi tesko da ce napraviti neki dobar transfer i zaigrati barem u Seriji B...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 sep 2012, 21:56

HzSM je napisao/la:Djuric je buducnost bh fudbala,ali po meni je jako bitno da ovu sezonu u Seriji C odigra jako dobro jer njemu su vec 22 godine i ako ove godine ne proradi tesko da ce napraviti neki dobar transfer i zaigrati barem u Seriji B...
Ako ga ova danasnja tekma ne proda u neki bolji klub onda stvarno vise neznam.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 sep 2012, 21:58

ma pusti ove trenere po forumu, svi pametuju i svi sve znaju, al' u kurcu! jedino sto znaju je pljuvati i nista vise, svak' se moze praviti general nakon (izgubljene)bitke.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 sep 2012, 21:58

harishp je napisao/la:Lijeva strana ce nam jos dugo,dugo biti rak rana,pogotovo u defanzivi.Bez obzira koja je selekcija.
Potencionalnih kvalitetnih ni za lijeka,ono sto ima tanko,pretanko za reprezentacije.
Moglo bi se na ljevom beku pokusati sa kolasincem sad za pocetak u maldom timu, pa onda poslje i u A timu.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 sep 2012, 21:59

Uvijek
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 sep 2012, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 sep 2012, 21:59

i et kako stvari stoje da dobismo bili bismo u barazu ko treca najbolja drugoplasirana ,sad ev gledam samo svica i danska bi bili ispred nas cccc bas nesreca onaj gol,podsjeti me na baraz protiv ceha kad su salihovic ibisevic i kompanija zamalo se plasirali i cesi nam pred kraj skroz dadose gol

ne kontam ove sto krive jagodica,pa ljudi danas je repka odigrala predobro ,samo et neiskustvo i prpa malo u zadnjim minutama kostase nas pobijede al ovi igraci djuric ,besic ,stevanovic ,grahovac,bilbija stvarno obecavavaju i svaka im cast danas na dobro odigranoj utakmici
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Alipasino, bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, forgempp, HariTz, nerkolfc, Sheyi, torbica i 90 gostiju.