Arteta vs Song sto se tice dodavanja u utakmicama protiv Liverpoola:
Song
Arteta
Imali su istu ulogu na terenu. Song je imao asistenciju, ali i mnogo vise izgubljenih lopti. I Per je 10 puta dodao samo Arteti, dok je Kos Songu samo jednom dodao. To pokazuje ko mnogo bolje povezuje igru i ko bolje igra poziciju defanzivnog veznog.
Dokle god ne primamo golove dobro je. Znači sa Artetom dobro funkcionišemo. Zatrebaće nama mrcina poput Songa kad tad al jbg. Ja se nadam DMF-u pravom na zimu, onda Arteti dat slobodu prema naprijed i uživat u igrama njega Cazorle Wilsherea i društva aBd.
a evo jedne gif slike
često viđena situacija na prošlom meču.
Cesc Fabregas pokrenuo je mnogo špekulacija kada je rekao da nije zadovoljan što mora sjediti na klupi za rezerve u Barceloni. iako je na "Twitteru" povukao ono to je rekao, Milan je čini se ozbiljno shvatio njegovo nezadovoljstvo.
Čelnici tima sa San sira žele dovesti Fabregasa na posudbu u Milan, a s obzirom na dobre odnose ova dva kluba u piosljednje vrijeme ništa nije nemoguće.
Fabregas od dolaska iz Arsenala u Barcelonu odigrao 52 utakmice, te je postigao 15 pogodaka uz čak upisanih 20 asistencija.
Prije će ga Lazio dovest nego Milan. A Fabregas ako ode na posudbu zatvorio je sebi vrata u Barceloni zauvijek. Neće on još otamo ići a i kad (ako) bude išao znamo gdje će ići.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Prije će ga Lazio dovest nego Milan. A Fabregas ako ode na posudbu zatvorio je sebi vrata u Barceloni zauvijek. Neće on još otamo ići a i kad (ako) bude išao znamo gdje će ići.
Vraća se kući naravno Koliku je grešku napravio prelaskom, muka mi ga gledat onako kako se pati. Ni sjena igrača iz Arsenala.
Marsal je napisao/la:Evo našeg Hendersona a ne one prevare od igrača što igra za Merseyside Red.
[youtube][/youtube]
Naš Henderson mi je jedan od najdražih igrača u akademiji, a k'o da gledam da će sledeće ljeto otići negdje. Ne krivim nikog, samo šteta ako on ne uspije u Arsenalu. Ja ga volim gledati dok igra.
Edit:
Inače, evo malo čitam nešto o Tedu Drake-u, jednom od najvećih arsenalovih igrača ikada i nisam do sada imao pojma da je u Arsenal došao iz Southamptona.
Odmah se sjetih njega: " onclick="window.open(this.href);return false;
Možda ga naslijedi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger