patriota
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
ddr si je sam kriv. otisao je povrijedjen u bugarsku i zaigrao na svoju odgovornost.
patriota
patriota
-
Evil Genius II
izgleda da dovodimo peppea rossija u januaru. ako nista barem cemo na PESu biti zemlja jaki sa ovakvim napadom 
[youtube][/youtube]

totti ne daj bože da je igrao za real bio bi brat brat troduplo više hvaljen nego što je danas neobjektivno hvaljen zidan

totti ne daj bože da je igrao za real bio bi brat brat troduplo više hvaljen nego što je danas neobjektivno hvaljen zidan
nema potpisa
neobjektivno hvaljen zidan
- 10DelPiero
- Kontakt:
Trezegol je napisao/la:neobjektivno hvaljen zidan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos samo fali da je Zidan precijenjen igrac.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
normalno da je precjenjen, ne u smislu da nije istinska fudbalska velicina, nego što ga porede sa peleom i maradonom, a realno ni blizo njih nije. jedino ga vadi što je ok igrao skoro cijelu karijeru, a i ne igrao u najboljim tada klubovima svijeta. u juventusu mu davids i ostali pokrivali ledja, a u realu makelele i kompanija, u to vrijeme najbolji defanzivni vezni na svijetu. npr meni xavi ništa lošiji nije od zidana, a još nikad nisam cuo xavi rame uz rame sa maradonom i slicno. zidane kao vodio francusku 98 do titule prvaka svijeta, a pola utakmica nije ni igrao
, 2000 isto na euru, uopšte nije bio onaj lider kao sto su bili maradona ili pele. mogao bi ja ovako još nabrajati, al teško da ce ko skontati
i da ponovim, totti da je igrao za real ne bi se ni pricalo o zidanu u gorespomenutom kontekstu
i da ponovim, totti da je igrao za real ne bi se ni pricalo o zidanu u gorespomenutom kontekstu
nema potpisa
- 10DelPiero
- Kontakt:
Iskreno prvi put nesto ovako citam/cujem o Zidanu, ne slazem se sa tobom al' svako ima svoje misljenje 
Alessandro Del Piero !
Jesi gledao ti Peleta i Maradonu kad si toliko ubijedjen da se ne moze porediti sa njima?
Ja uvijek kazem svako ima svoj ukus i drugaije gleda na neke igrace ali reci da je zidan neobjektivno hvaljen i da nije bio lider jbg meni faca stala ko da sam vidio duha
To sto kazes imao iza jake igrace, pa jbg on je radio svoj posao oni svoj i super islo, covjek je suvi genije
Ja uvijek kazem svako ima svoj ukus i drugaije gleda na neke igrace ali reci da je zidan neobjektivno hvaljen i da nije bio lider jbg meni faca stala ko da sam vidio duha
To sto kazes imao iza jake igrace, pa jbg on je radio svoj posao oni svoj i super islo, covjek je suvi genije
imaš na youtube kako je maradona vodio ekipu do titule i drugog mjesta na svijetu, a ima i kako je pele osvajao sve sa brazilom. pa onda mi argumentovano reci kako je to zidane vodio francusku do titula
nema potpisa
Zidane je najbolji igrač svih vremena.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Admir_Sa je napisao/la:imaš na youtube kako je maradona vodio ekipu do titule i drugog mjesta na svijetu, a ima i kako je pele osvajao sve sa brazilom. pa onda mi argumentovano reci kako je to zidane vodio francusku do titula
Na klipovima na YT i Bentner izgleda jaci od Drogbe al kita...tu su izvucene najbolje utakmice a onih losih nigdje nema, evo ti mali savjet: Nikad ne ocjenjuj igrace preko yt, tu se ne vide njihove slabe strane, bez nekoliko odgledanih utakmica nema sanse da vidis kakav je neko igrac
Pa gledao sam one najvažnije. kao sad zidane nije nikad loše odigrao, a kad su mu došli bekam i figo valencija ih izdominirala samo tako na kraju sezoneTrezegol je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:imaš na youtube kako je maradona vodio ekipu do titule i drugog mjesta na svijetu, a ima i kako je pele osvajao sve sa brazilom. pa onda mi argumentovano reci kako je to zidane vodio francusku do titula
Na klipovima na YT i Bentner izgleda jaci od Drogbe al kita...tu su izvucene najbolje utakmice a onih losih nigdje nema, evo ti mali savjet: Nikad ne ocjenjuj igrace preko yt, tu se ne vide njihove slabe strane, bez nekoliko odgledanih utakmica nema sanse da vidis kakav je neko igrac
nema potpisa
Oxygen je napisao/la:Zidane je najbolji igrač svih vremena.

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Evil Genius II
nezahvalno je porediti igrace iz razlicitih perioda vremena iz prostog razloga sto se sve svodi na pretpostavke i klipove sa youtube-a koji su validni kao vrsajeviceva rijec u svlacionici repke. ono cega se mozemo drzati su statisticke i historijske cinjenice a one kazu da su pele i maradona svoje reprezentacije vodili iz utakmice u utakmicu i bili su njihove ubjedljivo najbitnije karike tokom velikih turnira, dok zidane sa druge strane npr nije odigrao kvalitetne utakmice 98. sve do finala kada je, ruku na srce, donjeo titulu prvaka francuzima protiv izgubljenog brazila i usao u taj krug besmrtnih zahvaljujuci medijima koji zive od hype-a i publici koja je trebala nekog novog genija, novog maradonu ili pelea. dalje, evropsko prvenstvo 2000. vjerujem da smo svi pratili (ko se ne sjeca neka i ne ulazi u raspravu) te smo mogli vidjeti da osim vs portugala i spanije, zidane i nije bio pretjerano inspirisan te su igraci odluke bili neki drugi likovi. tek kasnije zidane postaje istinski lider francuske repke ali ne toliko zbog svojih zasluga koliko zbog nedostatka kvalitete kod saigraca te je on kao iznadprosjecan igrac morao isplivati iznad ostalih jer po mom misljenju prethodna generacija je bila kvalitetnija. da se razumijemo, ne govorim ovdje kako je zidane precijenjen igrac - reci tako nesto je krajnje neozbiljno jer mislim da je poprilicno zasluzeno cijenjen od svih publika svijeta i svojim igrama je pokupio priznanja o kojima neki igraci mogu samo sanjati (doduse, juventini ga smatraju za najboljeg svih vremena i to definitivno smatram precijenjenim), ali misljenja sam da se ne moze stavljati u istu recenicu sa peleom i maradonom.
s druge strane, totti je posvetio cijelu karijeru jednom klubu i pocastio nas raznim magijama tokom svih ovih godina, medjutim, njegov ostanak je na neki nacin i dar i prokletstvo jer sva prica o njegovoj velicini se zasniva na onome 'sta bi bilo kad bi bilo'. cinjenica je da se radi o fudbalskom geniju ali odabirom kluba si je zatvorio vrata 'nedodirljivih' kada su sire mase u pitanju. mi, fanovi rome i svi oni koji prate talijanski fudbal znaju o kakvom se igracu radi i tu nema potrebe raspravljati . . .
napisao bih jos toliko toga ali imam osjecaj da je ova rasprava otvorila vrata trolovima te da ce se mnogi postovi izgubiti u plicem kraju misaonog bazena
s druge strane, totti je posvetio cijelu karijeru jednom klubu i pocastio nas raznim magijama tokom svih ovih godina, medjutim, njegov ostanak je na neki nacin i dar i prokletstvo jer sva prica o njegovoj velicini se zasniva na onome 'sta bi bilo kad bi bilo'. cinjenica je da se radi o fudbalskom geniju ali odabirom kluba si je zatvorio vrata 'nedodirljivih' kada su sire mase u pitanju. mi, fanovi rome i svi oni koji prate talijanski fudbal znaju o kakvom se igracu radi i tu nema potrebe raspravljati . . .
napisao bih jos toliko toga ali imam osjecaj da je ova rasprava otvorila vrata trolovima te da ce se mnogi postovi izgubiti u plicem kraju misaonog bazena
E to je vec misljenje sa kojim se mogu sloziti
navijam za Juve ali ne smatram da je Zidan najbolji igrac svih vremena, samo mogu reci da ga svrstavam u top5 igraca koje sam gledao, tako da necu ni da ga poredim sa Peleom, Maradonom, Bekenbauerom i ostalim koje nisam gledao...
-
Juvelandia
- Kontakt:
Eno svi smatraju da je Beckenbauer jedan od najvecih Njemackih igraca, jedan od najuspjesnijih ikad, a slobodno mogu reci da je jedan Zidan duplo bolji igrac od recimo tog Beckenbauera.Pa ti sad skontaj sta je ZizouAdmir_Sa je napisao/la:normalno da je precjenjen, ne u smislu da nije istinska fudbalska velicina, nego što ga porede sa peleom i maradonom, a realno ni blizo njih nije. jedino ga vadi što je ok igrao skoro cijelu karijeru, a i ne igrao u najboljim tada klubovima svijeta. u juventusu mu davids i ostali pokrivali ledja, a u realu makelele i kompanija, u to vrijeme najbolji defanzivni vezni na svijetu. npr meni xavi ništa lošiji nije od zidana, a još nikad nisam cuo xavi rame uz rame sa maradonom i slicno. zidane kao vodio francusku 98 do titule prvaka svijeta, a pola utakmica nije ni igrao, 2000 isto na euru, uopšte nije bio onaj lider kao sto su bili maradona ili pele. mogao bi ja ovako još nabrajati, al teško da ce ko skontati
Zizou nije navikan u onoj mjeri kao Pele i Maradona jer nije davao toliko golova kao oni, jer nije igrao njihovu poziciju.U fudbalu se uvijek vise "svrsavalo" na napadace, djelom s pravom, al kad vidis sta je Zidan radio s loptom, golovi mu ne trebaju.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- delpiero20
- Kontakt:
sta sve vi navijaci rome necete izmisliti...Admir_Sa je napisao/la:[youtube][/youtube]
gdje ces poredit igrace koji uopste tokom karijere nisu imali iste pozicije u timu, igrace koji veze nemaju jedan sa drugim..
Dao je care i Di Natale u karijeri 200 golova za svoje timove, po ovoj logici sa slike to znaci da on dodje kao bolji igrac od Zidana..
Druga stvar je ta da Totti uopste ne bi imao ove statistike kada bi igrao u nekom jacem timu tipa Real, United, Barca nego bi njegove statistike bilo duplo gore jer lako je zabijati kada si glavni igrac nekog tima i kada vecinom igras samo Seriju A ali kada dodjes u tim gdje imas 11 podjednakih igraca onda ne ide to tako..dadnes 5-10 golova, a ne 25
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 10 sep 2012, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
ništa sto xavi nije radio i što radi dan danas, a i iniesta je blizuJuvelandia je napisao/la:Eno svi smatraju da je Beckenbauer jedan od najvecih Njemackih igraca, jedan od najuspjesnijih ikad, a slobodno mogu reci da je jedan Zidan duplo bolji igrac od recimo tog Beckenbauera.Pa ti sad skontaj sta je ZizouAdmir_Sa je napisao/la:normalno da je precjenjen, ne u smislu da nije istinska fudbalska velicina, nego što ga porede sa peleom i maradonom, a realno ni blizo njih nije. jedino ga vadi što je ok igrao skoro cijelu karijeru, a i ne igrao u najboljim tada klubovima svijeta. u juventusu mu davids i ostali pokrivali ledja, a u realu makelele i kompanija, u to vrijeme najbolji defanzivni vezni na svijetu. npr meni xavi ništa lošiji nije od zidana, a još nikad nisam cuo xavi rame uz rame sa maradonom i slicno. zidane kao vodio francusku 98 do titule prvaka svijeta, a pola utakmica nije ni igrao, 2000 isto na euru, uopšte nije bio onaj lider kao sto su bili maradona ili pele. mogao bi ja ovako još nabrajati, al teško da ce ko skontati
i da ponovim, totti da je igrao za real ne bi se ni pricalo o zidanu u gorespomenutom kontekstu![]()
Zizou nije navikan u onoj mjeri kao Pele i Maradona jer nije davao toliko golova kao oni, jer nije igrao njihovu poziciju.U fudbalu se uvijek vise "svrsavalo" na napadace, djelom s pravom, al kad vidis sta je Zidan radio s loptom, golovi mu ne trebaju.
nema potpisa
-
Juvelandia
- Kontakt:
You must be joking? Xavi? Iniesta?Admir_Sa je napisao/la:ništa sto xavi nije radio i što radi dan danas, a i iniesta je blizuJuvelandia je napisao/la:Eno svi smatraju da je Beckenbauer jedan od najvecih Njemackih igraca, jedan od najuspjesnijih ikad, a slobodno mogu reci da je jedan Zidan duplo bolji igrac od recimo tog Beckenbauera.Pa ti sad skontaj sta je ZizouAdmir_Sa je napisao/la:normalno da je precjenjen, ne u smislu da nije istinska fudbalska velicina, nego što ga porede sa peleom i maradonom, a realno ni blizo njih nije. jedino ga vadi što je ok igrao skoro cijelu karijeru, a i ne igrao u najboljim tada klubovima svijeta. u juventusu mu davids i ostali pokrivali ledja, a u realu makelele i kompanija, u to vrijeme najbolji defanzivni vezni na svijetu. npr meni xavi ništa lošiji nije od zidana, a još nikad nisam cuo xavi rame uz rame sa maradonom i slicno. zidane kao vodio francusku 98 do titule prvaka svijeta, a pola utakmica nije ni igrao, 2000 isto na euru, uopšte nije bio onaj lider kao sto su bili maradona ili pele. mogao bi ja ovako još nabrajati, al teško da ce ko skontati
i da ponovim, totti da je igrao za real ne bi se ni pricalo o zidanu u gorespomenutom kontekstu![]()
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moram se nasmijati na ovodelpiero20 je napisao/la:sta sve vi navijaci rome necete izmisliti...Admir_Sa je napisao/la:[youtube][/youtube]
gdje ces poredit igrace koji uopste tokom karijere nisu imali iste pozicije u timu, igrace koji veze nemaju jedan sa drugim..
Dao je care i Di Natale u karijeri 200 golova za svoje timove, po ovoj logici sa slike to znaci da on dodje kao bolji igrac od Zidana..
Druga stvar je ta da Totti uopste ne bi imao ove statistike kada bi igrao u nekom jacem timu tipa Real, United, Barca nego bi njegove statistike bilo duplo gore jer lako je zabijati kada si glavni igrac nekog tima i kada vecinom igras samo Seriju A ali kada dodjes u tim gdje imas 11 podjednakih igraca onda ne ide to tako..dadnes 5-10 golova, a ne 25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.